- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 32
-
09-08-2011, 02:38 PM #1
Αξιοποιήστε την τύχη σας στο έπακρο!
Μήπως η μόνη τύχη που έχετε είναι η κακή τύχη; Ή μήπως η ζωή σας είναι μια χαρά; Μήπως είστε ο τύπος του ανθρώπου που θα μπορούσε να πέσει μέσα σε ένα βαρέλι με συμπυκνωμένη μυρωδιά αποβρασμάτων και παρόλα αυτά να βγει έξω μυρίζοντας σαν τριαντάφυλλο; Αν νιώθετε ότι σας περιγράφει η πρώτη δήλωση, μην απογοητεύεστε. Η θεά Τύχη σας χαμογελάει μέσω του γενέθλιου χάρτη σας, αλλά πρέπει κάποιος να σας συμβουλεύσει ώστε να μάθετε που βρίσκεται και πώς να την τσιγκλήσετε προκειμένου να μπορέσετε να την αξιοποιήσετε πιο θετικά και ουσιαστικά στην καθημερινή σας ζωή. Με λίγα λόγια, να μπορέσετε να μάθετε τα μυστικά της και να καρπωθείτε τα οφέλη της. Αγνοήστε την ή χρησιμοποιήστε την με λανθασμένους τρόπους, και τότε είναι που θα πληρώσετε τις συνέπειες.
Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: [Μεταφράσεις] Αξιοποιήστε την τύχη σας στο έπακρο!Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
09-08-2011, 03:04 PM #2
Re: Αξιοποιήστε την τύχη σας στο έπακρο!
εχω τον δια στον τοξοτη(12 οικο)
σε μαλλον ασχημες οψεις θα λεγα... αντιθεση με τον ηλιο,αντιθεση με τον αρη συνοδο με τον ουρανο
χαριτολογωντας να πω οτι το πιο δυνατο μου σημειο-τυχερο ειναι η σχεση μου με τους αντρες...:P
EKTOS απο αυτο το τοσο "τυχερο κομματι" τι αλλο χαριζει αυτη η θεση??ευτυχως ειναι στον τοξοτη!!:embarrest
-
09-08-2011, 04:17 PM #3
Σ ευχαριστουμε πολυ. Μπορει να μην αλλαζει η θεση του Δια στο χαρτη μας, εσυ ομως μας εφτειαξες την διαθεση.
-
09-08-2011, 07:24 PM #4
Εγώ πάλι από Δία "ψώνισα από σβέρκο". ¨Εχω Δία στην Παρθένο και στον τρίτο οίκο...
-
09-08-2011, 09:04 PM #5
Σ'ευχαριστούμε για το θέμα!!!
Ο Δίας είναι ο αγαπημένος μου πλανήτης.....
Το θέμα μας εδωσε αρκετές πληροφορίες πολύ ενδιαφέρουσες...
Εχω Δια στον πέμπτο οίκο στον Σκορπιό:nuts:με .....καλές όψεις......θα τολμήσω να πώ πως αισθάνομαι τυχερή.......θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα κάτι άλλο ......όμως και ένα λαχειάκι δεν θα μου έπεφτε άσχημα στην παρούσα φάση:suspiciou όχι τόσα ωστε να άλλαξω την ζωή μου ρίζικά απλά......να την διευκολύνω λιγουλάκι.......γίνεται????Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
09-08-2011, 09:16 PM #6
τι άλλο να χαρίσει αυτή η θέση τρομάρα της...!!! τουλάχιστον είναι στον Τοξότη....μη μιλάς καθόλου...! :toung:
κοίτα να δεις...έτσι όπως εγώ το καταλαβαίνω τουλάχιστον....σε normal συνθήκες από τύχη αυτός ο Δίας είναι κομματάκι τζούφιος....! δηλαδή να στο πω αλλιώς...δε θα είσαι εσύ αυτή που θα βρει τα χρήματα που ξέχασε κάποιος στο ΑΤΜ...θα τα βρει ο προηγουμενος απο σένα...
αλλά...ένα πολύ σημαντικό αυτής της θέσης είναι ότι σε δύσκολες καταστάσεις και περίεργες που πραγματικά χρειάζεσαι ένα χέρι βοηθείας ίσως να στο δίνει αυτός ο Δίας...δηλαδή θα σου σκάσει το λάστιχο, δε θα το γλυτώσεις....αλλά θα σου σκάσει για π.χ. έξω από το συνεργείο που θα μπορέσουν να στο αλλάξουν....κάτι τέτοιο....
Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
09-08-2011, 11:11 PM #7
Τι γινεται στις περιπτωσεις που ο διας εχει θετικες οψεις (π.χ. τριγωνο με αρη , ουρανο και ποσειδωνα, και εξαγωνο με ηλιο κ αφροδιτη) , αλλα ειναι σε πτωση ? (π.χ. στην παρθενο στον 2ο οικο) . Σημαινει οτι μειωνεται το ποσο τυχη μπορει να εχεις ? Αν δλδ ηταν στον καρκινο , η στον ιχθυ/τοξοτη θα ημουν πιο τυχερος ας πουμε ? :/
-
10-08-2011, 12:24 AM #8
Κάποια στιγμή τέθηκε θέμα αν η ώρα γέννησής μου είναι σωστή, γιατί ενώ ο Δίας φερόταν ως κυβερνήτης του ωροσκόπου και σε όψη με αυτόν, εγώ δήλωσα ότι δεν τον αιστάνομαι το Δία μου. Όλα δύσκολα έγιναν στη ζωή μου και το ρητό μου ήταν: Δεν έτυχε.... πέτυχε. Μέσα από πάρα πολύ δουλειά, ποσότητα ακριβώς υπηρεσιών και να με λένε και διάνοια ενώ εγώ η καημένη να έχω ψοφήσει στην άπειρη σκληρή δουλειά. Για την υγεία δεν έχω παράπονο.....
Τα υπόλοιπα, μη τονισμένα δεν ισχύουν ακριβώς διότι συνηγορούν και άλλοι παράγοντες στο χάρτη μου...
.....και όπως το λέει και η υπογραφή μου......Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
10-08-2011, 01:19 AM #9
Σε ευχαριστουμε Μαρια μου για οσα εγραψες για τον Κυβερνητη μας!!!
Διας λοιπον στον 6ο!!
Ο τι πιο τυχερο για οσους απο εμας τον εχουμε εκει ε;!!!:bigsmile::bigsmile:
Σε ζωδια της φωτιας εχω τριγωνο Ηλιο -Δια
και εξαγωνο ακριβειας εως και τα δευτερα Δια - Σεληνη!!!!
Αυτες οι οψεις χαριζουν στο ατομο πολλα καλα στοιχεια
ειμαι πολυ τυχερη , γιατι σαν την υγεια δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο
και επισης ειναι ο δυνατερος πλανητης του χαρτη μου !!
Τον σεβομαι και τον αγαπω τον Δια και τον ευχαριστω για ολα τα καλα!
κουκιΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
10-08-2011, 01:52 AM #10
Δίας στον 1ο οικο. Ναι συμφωνώ με όσα γράφετε. Μπορείτε να μου πείτε πώς επειρεάζει ο απλανής Bungula σε σύνοδο με το Δία; Βρίσκεται σε τετράγωνο με Αφροδίτη και πλούτωνα στην Παρθένο.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.