s
[Συζήτηση] Συναντώντας την αδερφή ψυχή σας την κατάλληλη στιγμή - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 66
    Όνομα:
    Δημήτρης

Re: Συναντώντας την αδερφή ψυχή σας την κατάλληλη στιγμή

Quote Originally Posted by tonis1989 View Post
    εχω μια απορια στο 7 οικο εχω το ουρανο και το ποσειδωνα αναδρομους στο αιγοκαιρω!

Το 2016 οπως ειδα θα βολταρει την γενεθλια αφροδιτη μου θα κανει εξαγωνο με την γενεθλια αφροδιτη μου,
    επισης το 2013 οταν θα ειναι ο Διας στους διδυμους θα κανει συνοδο με την γενεθλια αφροδιτη μου και σε λιγο καιρο ο κρονος θα κανει τριγωνο με την γενεθλια αφροδιτη μου... Τι σημαινουν ολα αυτα???? ισως μια καινουρια σχεση???
    Μια διέλευση από την Αφροδίτη μπορεί να σημαίνει αρκετά άλλα πράγματα εκτός από μια καινούργια σχέση. Ο οίκος της Αφροδίτης και οι οίκοι όπου βρίσκονται Ταύρος και Ζυγός μπορούν να σου δώσουν κάποιες πληροφορίες σχετικά. Βέβαια μάλλον ο Ζυγός είναι στον 5ο οίκο σου οπότε η «ενεργοποίηση» της Αφροδίτης εκδηλώνεται εύκολα με μια καινούργια σχέση. Το ίδιο όμως μπορεί να σημαίνει και μια διέλευση από τον 5ο, η μια διέλευση ενός πλανήτη που τυχών βρίσκεται στο γενέθλιο 5ο.

Οι περιπτώσεις είναι τόσες πολλές που πραγματικά δεν έχει νόημα να τις αναφέρουμε.

Προσωπικά σου εύχομαι να μην περιμένεις μέχρι το 2013 ούτε το 2016 για μια καινούργια σχέση, αν αυτό θέλεις.

να ρωτησω κ γω κατι?Εχω δει σε αρκετους χαρτες αυτη τη διελευση κρονου αφροδιτης οταν ξεκιναγε μια σχεση κ εχω καταλαβει οτι ειναι για σχεση σοβαρη με προοπτικη.Να φερω ενα παραδειγμα π.χ στον χαρτη της αδερφης μου αυτη η συνοδος βγηκε τοτε που αρχισε η σχεση ενω στον χαρτη του συζυγου της 4 χρονια μετα.Και σε αλλους παντρεμενους που ηξερα κ τσεκαρα σε καποιους εβγαινε ακριβως μα ακριβως, ενω σε αλλους με πολλα χρονια αποκλιση.Αυτο γιατι συμβαινεΙ?Σε μενα παντως οταν το τσεκαρα με αυτη τη μεθοδο κρονου τριγωνου αφροδιτης βγαινει το 2018...(η αληθεια ειναι οτι δεν με βολευει)!!

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by melenia83 View Post
    να ρωτησω κ γω κατι?Εχω δει σε αρκετους χαρτες αυτη τη διελευση κρονου αφροδιτης οταν ξεκιναγε μια σχεση κ εχω καταλαβει οτι ειναι για σχεση σοβαρη με προοπτικη.Να φερω ενα παραδειγμα π.χ στον χαρτη της αδερφης μου αυτη η συνοδος βγηκε τοτε που αρχισε η σχεση ενω στον χαρτη του συζυγου της 4 χρονια μετα.Και σε αλλους παντρεμενους που ηξερα κ τσεκαρα σε καποιους εβγαινε ακριβως μα ακριβως, ενω σε αλλους με πολλα χρονια αποκλιση.Αυτο γιατι συμβαινεΙ?Σε μενα παντως οταν το τσεκαρα με αυτη τη μεθοδο κρονου τριγωνου αφροδιτης βγαινει το 2018...(η αληθεια ειναι οτι δεν με βολευει)!!
    Ίσως θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι στο οποίο και το άρθρο το ίδιο είναι ξεκάθαρο. Η ενεργοποίηση της Αφροδίτης από κάθε λεγόμενο «αργό» πλανήτη είναι μια σοβαρή ένδειξη περιόδου όπου μία σχέση είναι μέσα στις πιθανότητες εκδήλωσης της όψης.

Είναι αλήθεια ότι από όλους τους πλανήτες, ο Κρόνος είναι εκείνος που προδιαθέτει τον άνθρωπο να αντιμετωπίσει τις σχέσεις με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Αυτός είναι ο τρόπος που το συγκεκριμένο άτομο αντιμετωπίζει την συγκεκριμένη περίοδο το θέμα.
    Αν ωστόσο κοιτάξουμε τον χάρτη του συντρόφου του, δεν είναι απαραίτητο να συμβαίνει το ίδιο. Μάλιστα θα έλεγα ότι είναι σπάνιο. Ο χάρτης του συντρόφου μπορεί να έχει μια ενεργοποίηση του κυβερνήτη του 7ου οίκου… Μία σημαντική όψη στην Σελήνη του… Μία όψη Δία στην Αφροδίτη του… Υπάρχουν δεκάδες τρόποι που μπορεί ένας χάρτης να δείξει το ίδιο πράγμα με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Στην περίπτωση του συντρόφου της αδελφής σου, την ίδια περίοδο θα υπήρχε μια διαφορετικού είδους ενεργοποίηση. Τέσσερα χρόνια μετά, αφού είχε την όψη συνόδου Αφροδίτης \Κρόνου , το ποιο πιθανό είναι να πέρασε μία περίοδο προσδιορισμού και αξιολόγησης στα θέματα σχέσεων (και σε ότι άλλο θέμα κυβερνά ή επηρεάζει η Αφροδίτη στον χάρτη του), όπως είναι πιθανό, εκείνος τότε να συνειδητοποίησε το μερίδιο των ευθυνών που του αναλογούν και την θέση του απέναντι σε αυτό.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Σας ευχαριστω για την αμεση και πληρως κατανοητη τοποθετηση σας.Συμφωνα με αυτα που παραθεσατε παραπανω,σε εμενα αυτο το διαστημα εκδηλωνεται η οψη δια τριγωνου με αφροδιτη,δια εξαγωνου σεληνη και στο 5ο εχω ουρανο στον τοξοτη βγαινει η οψη ουρανος τριγωνο ηλιο,ουρανος τριγωνο με ουρανο και λιγο πιο μετα ουρανο με δια.Αυτες οι οψεις μεταξυ τους δειχνουν κατι με προοπτικη κ σταθεροτητα?

Μιλάμε μόνο για συνόδους?
    Τη δικιά μου Αφροδίτη στον Αιγόκερω που κάνει εξάγωνο με Ουρανό,τετράγωνο με Πλούτωνα και ωροσκόπο και αντίθεση με μεσουράνημα, πως θα τη χαρακτηρίζαμε? Αναμμένα κάρβουνα? αχαχαχαχα

Όνομα:
    ΕΦΗ

Για να ειμαι ειλικρινης, αν ειχα αυτες τις οψεις και εκρινα μονο απο αυτες, θα ηλπιζα σε μια σχεση με διαρκεια, μονο λογω της επεκτατικης τασης του δια, γιατι ο ουρανος ειναι γεγονος οτι δεν φημιζεται για την σταθεροτητα του.
    Ομως αυτες οι οψεις δειχνουν εντονη ελξη, πολυ χαρα και ευκολη εκδηλωση των αισθηματων απο τις δυο πλευρες, οποτε σιγουρα θα ηθελα να την ζησω.:bigsmile:

Σ ευχαριστω πολυ γιατην απαντηση σου!Η αληθεια ειναι οτι υπαρχει αυτη η ταση ασταθειας αλλα ελπιζω να μην με κυνηγαει για μια ζωη κ να υπαξει καποια σταθεροποιηση που ολοι μας εχουμε αναγκη στον τομεα αισθηματικων..σε ευχαριστω κ για την προηγουμενη τοποθετηση σου(μεσα επεσες σε αυτα που εγραφες εχω αυτες τις τασεις)!

Όνομα:
    Κάτια

Συναντώντας την αδερφή ψυχή σας την κατάλληλη στιγμή

Πολύ όμορφο άρθρο και πραγματικά χρήσιμο ως προς το γενικότερο πλαίσιο των επιρροών που δέχεται η Αφροδίτη από τους αργούς πλανήτες.
    Πράγματι, αυτό είναι το είδος των εμπειριών με τις οποίες ερχόμαστε αντιμέτωποι και ο ρόλος τους δεν περιορίζεται στο να μας φέρει ή να μας πάρει έναν σημαντικό σύντροφο.
    Το σοβαρό κομμάτι, είναι να μπορέσουμε να αποκτήσουμε προσωπική συνείδηση της Αφροδίτης μας. Να ανακαλύψουμε μέσα από ένα ολοκληρωμένο φάσμα εμπειριών, αυτό που μας ταιριάζει και που μας δίνει την δυνατότητα να λειτουργήσουμε την Αφροδίτη μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έτσι όπως αυτή είναι πλασμένη να λειτουργεί.

Θέλω να πω ότι καλό είναι να μην παρασυρόμαστε από στερεοτυπικές εκφράσεις όπως «παθιασμένος έρωτας» ή «απόλυτος ρομαντισμός» κτλ. Για παράδειγμα, αν κάποιος έχει μια Αφροδίτη στην Παρθένο και στον 10ο οίκο, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα νιώσει βολικά και ευτυχισμένα με αυτό που μπορεί να φέρει στη ζωή του η επιρροή του Πλούτωνα.

Για να μην φύγω από τον αρχικό σκοπό αυτού του ποστ, να πω ότι ο λόγος που έγραψα, είναι για να καταθέσω μια προσωπική εμπειρία, όταν πριν από αρκετά χρόνια ο Ποσειδώνας έκανε την βόλτα του πάνω στην Αφροδίτη μου (κυβερνήτη 7ου) , στον 11ο και στον Υδροχόο.
    Όλα όσα γράφει το άρθρο είναι πολύ σωστά και πραγματικά. Νομίζω ότι θα μπορούσε να δοθεί λίγη περισσότερη έμφαση στην εν λόγω σχέση , για ένα βασικό λόγο. Ο Ποσειδώνας είναι η ανώτερη οκτάβα της Αφροδίτης και η συνάντησή τους σημαίνει πολύ περισσότερα σε ένα βαθύτερο επίπεδο (χωρίς να παραβλέπω βέβαια ότι ως Ιχθύς, η ένταση της όψης του κυβερνήτη του Ήλιου μου με την Αφροδίτη , προφανώς βιώθηκε στο πολλαπλάσιο) .
    Εκείνο τον καιρό έκανα μια καθοριστικά δυνατή σχέση, με όλα τα Ποσειδώνια χαρακτηριστικά του ρομαντισμού, της μαγείας, της αμφιβολίας, της παράνομης κατάστασης και τέλος της απογοήτευσης. Ωστόσο, μετά από καιρό, όταν ο κουρνιαχτός σκορπίσει και μπορεί κανείς να ιεραρχήσει την εμπειρία του, παραδέχομαι ότι η μορφή του έρωτα που προκύπτει από την συνάντηση του Ποσειδώνα με την γενέθλια Αφροδίτη, είναι μία θεία εμπειρία που αξίζει το κόστος της σε κάθε περίπτωση!
    Η συναισθηματική ενέργεια συντονίζεται με συχνότητες που δύσκολα μπορεί να προσεγγίσει διαφορετικά το συναισθηματικό μας υλικό.
    Το καταστάλαγμα από αυτή την εμπειρία, είναι ότι δημιούργησε μέσα μου ένα μέτρο σύγκρισης, στην αποσαφήνιση του τι είναι πραγματικός έρωτας, συναίσθημα που δεν έχει καμία σχέση με ασφάλεια και δέσμευση. Στον έρωτα πας γυμνός και ευάλωτος, χωρίς «καβάτζες» και υποσχέσεις. Ο έρωτας στην απόλυτη μορφή του παραμένει αέναα ατελέσφορος.
    Παρά την διάψευση , το κόστος και τον πόνο, τον έρωτα που φέρνει η σχέση συνόδου Αφροδίτης\Ποσειδώνα, αν με βάζατε από την αρχή, θα επέλεγα να τον ξαναζήσω χωρίς δεύτερη σκέψη και θα ευχόμουν σε όλους να το ζήσουν.
    Last edited by katiakiss; 15-02-2012 at 02:46 PM.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Ξέρω πολύ καλά τι λες, Κάτια, και συμφωνώ απόλυτα.

Πολύ εύστοχο άρθρο, ευχαριστούμε για τη μετάφραση.
    Κρόνος,Ουρανός,Ποσειδώνας, και ειδικά ο Πλούτωνας, 10 στα 10!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Tags for this Thread