- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 42
Thread: Ο 12ος οίκος του ζωδιακού
-
20-07-2011, 02:04 PM #21
Re: Ο 12ος οίκος του ζωδιακού
electrosurfer μην ανησυχεις don't worry be happy,ομοιοπαθων και εγω και πολλοι αλλοι μεσα σε αυτο το forum....A! και το σημαντικοτερο και η Τζουλια Αλεξανδρατου....
-
20-07-2011, 03:00 PM #22
Electrosurfer, το θέμα μας ήταν αν ο Ποσειδώνας κυβερνά τον κινηματογράφο ή όχι. Εξ αυτού προέκυψε η ανάγκη να ορίσουμε κατά κάποιο τρόπο το καλλιτεχνικό μέρος της 7ης τέχνης. Δεν τίθεται θέμα τι και ποιος είναι ποιοτικός ή μη ποιοτικός κινηματογράφος. Αν ο Ποσειδώνας κυβερνά τον κινηματογράφο, δεν κάνει διάκριση στις «καλές» και «κακές» ταινίες. Δεν ενδιαφέρει την κουβέντα μας το σε ποιους απευθύνεται μια ταινία ή πότε γυρίζεται (αυτά που γράφεις ισχύουν:bigsmile:, αλλά δεν εξυπηρετούν).
Σχετικά με τους δορυφόρους του Ήλιου δεν θα μπορέσω να σε βοηθήσω γιατί προσωπικά δεν ασχολούμαι με τίποτε άλλο πέρα από τους κλασικούς πλανήτες και τους δεσμούς Σελήνης. Ελπίζω κάποιο φωτισμένο μέλος να σου λύσει την απορία. Αν και γνώμη μου είναι να επικεντρωθείς στην μελέτη των ήδη γνωστών στοιχείων γύρω από την αστρολογία και σε δεύτερο επίπεδο να απασχολήσεις τον νου σου με ερωτήσεις που αν δεν έχεις την προηγούμενη εμπειρία, θα αναγκαστείς να δεχτείς την όποια απάντηση άκριτα, χωρίς την δυνατότητα του αντίλογου ή έστω του διαλόγου.
Stavri7 , το μέλος Electrosurfer δεν εξέφρασε την άποψη ότι έχει κάποιο πρόβλημα, ώστε να σπεύσεις να του συμπαρασταθείς βάζοντας μάλιστα στον τορβά του φανταστικού προβλήματος και άλλα μέλη , φανταστικά και αυτά , φαντάζομαι.
Αν έχεις εσύ κάποια προβλήματα, σε προτρέπω να τα εκθέσεις και να κάνουμε μια προσπάθεια να τα λύσουμε. Είναι κρίμα να ταλαιπωρούνται τόσο κατάφορα κάποια μέλη μέσα σε αυτό το forum , όπως λες, μπροστά στα απαθή μας μάτια. :blink:« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
20-07-2011, 10:44 PM #23
Βρε παιδιά, σας διαβάζω τόσες μέρες και ομολογω πως παραλίγο να μπερδευτω κι εγω με το 12ο.
Ο συγκεκριμένος οίκος, κατ'εμέ, και όπως τον αντιλαμβάνομαι, είναι ο οίκος του "αποσύρεσθαι".
Είναι ο οίκος που κανείς δεν δικαιούται να τον "παραβιάζει", καθώς κρύβει τα πιό μυστικά και μύχια όνειρά μας, τις πιο κρυφές επιθυμίες μας και όλα όσα μας κάνουν να ξεφύγουμε από την πιεστική πραγματικότητα.
Ήταν το δωμάτιο που κλειδωνόμουν στην εφηβεία μου, (όταν κοντραριζόμουν με τους γονείς μου για τη απαγόρευση εξόδου) και το κασσετόφωνο στη διαπασών με τους αγαπημένους μου Doors, που με ταξίδευαν με το Spanish Caravan, και την αξέχαστη εισαγωγή του με την ακουστική κιθάρα.
Ηταν το όνειρο που έβλεπα επάνω στην ακουαρέλλα, όταν σχεδίαζα επάνω της με μαλακό μαύρο μολύβι, να παίρνει σάρκα και οστά.
Ήταν η απόλυτη ταύτιση με το σενάριο και τους πρωταγωνιστές, όταν πρώτη φορά είδα σε θερινό το Δράκουλα του Κόπολα, παρέα με μια συμμαθήτριά μου στο Λύκειο. Βυθίστηκα στο έργο και ένιωθα λες και δεν ήμουν στον πλανήτη γη.
Ήταν η πρώτη μου ερωτική απογοήτευση όταν στα 20 μου, δοκίμαζα ένα καλοκαίρι τα περίφημα "υποβρύχια" για όσους ξερουν, και η ζάλη που ήταν αρκούντως ανακουφιστική.
Είναι τα φτερά που νιώθω να έχω στους ώμους,όταν μπαίνω σε ένα μεγάλο βαπόρι και βλέπω μόνο τη θάλασσα να ανοίγεται μπροστά μου. Τίποτε άλλο δεν με κάνει να "ξεφεύγω" τόσο.
Είναι αυτό που λέμε, "θέλω να μείνω μόνος/η μου, μην με ενοχλείτε". Τωρα, το τί θα κάνει κάποιος για να "ξεφύγει" όταν μένει μόνος του, εξαρτάται και από άλλες παραμετρους του χάρτη του.
Κι όσο για τους καλλιτέχνες, δεν τους μπερδεύω με τον 5ο.
Ο 5ος πιστεύω πως ενεργοποιεί τη χαρά και την ικανοποίηση που παίρνει μια λαμπερή ντίβα του σινεμά, από τα χειροκροτήματα που εισπράττει στην πρεμιέρα. Ο 12ος είναι κυρίως η απήχηση, η επιρροή, ή αν θέλουμε η "γεύση" ή η μόδα που αφήνει στο κοινό της, πχ η τάση να τη μιμηθούν οι κυρίες ή οι κρυφές φαντασιώσεις που ίσως εμπνεύσει στους κυρίους.
Η ακμή του 12ου μου είναι στον Τοξότη. Μέσα υπάρχει ο Ποσειδώνας.
Ο ωροσκόπος μου είναι επίσης στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη, και ο Δίας μου στον 5ο οίκο.
Μέχρι ώρας, δεν δυσκολεύμαι να βρω ακόμη και στα πιό χαζά πράγματα μία σχετική ευχαρίστηση, και να μην χάνω το κουράγιο μου.
Και όσον αφορά τον 12ο μου,μέχρι ώρας μου έπαιξε καποια παιχνίδια, αλλά δεν το έβαλα κάτω.
Ονειρευόμουν καλλιτεχνικά σενάρια,επιστημονικής φαντασίας, αναφορικά με τα επαγγελματικά μου, αλλά κατέληξα να εργάζομαι σε χώρους περιορισμού/εγκλεισμού (Ποσειδώνας 12ος) με ανθρώπους από πολύ πολύ μακρινές χώρες (Τοξότης).
Αλλά, τι να κάνουμε, τουλάχιστον συνεχίζουμε και ονειρευόμαστε! Αυτό τουλάχιστον μας το επιτρέπει ο 12ος!Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
21-07-2011, 11:10 AM #24
Οχι προς θεού ! Δεν εξέφρασα κάποιο πρόβλημα. Αν και ζητώ συγνώμη γιατί ξέφυγα λίγο απο το θέμα , απλώς ίσως θα μπορούσατε να μου λύσετε αυτές τις απορίες.
Η αλήθεια είναι Katiakiss, οτι με το αντικείμενο (αστρολογία) είχα ασχοληθεί παλαιότερα. Ορισμένες θεωρίες που είχα μερικά χρόνια νωρίτερα , μπορώ να σου πω οτι αρχιζουν να αναθεωρούνται στο πέρασμα του χρόνου , λόγω διαφόρων καταστάσεων (προσωπικών). Τα'χω καλά με τον εαυτό μου :bigsmile: . Επίσης θεωρώ οτι δεν είναι ούτε πλεόνασμα , αλλά ούτε και μειονέκτημα του να'χει κάποιος πλανήτες στον 12ο οίκο. Ο κάθε πλανήτης (φαντάζομαι) λειτουργεί αναλόγως στον οίκο όπου βρίσκεται στην φάση της γέννησης ενός ανθρώπου , οπότε και εκεί σπεύδω να διορθώσω το "κακογραμμένο" ίσως .... η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ακόμα και εμείς που έχουμε πλανήτες στο 12ο οίκο , είμαστε κρίκοι μιας αλυσίδας , όπου είναι απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία του πράγματος. Οπως για παράδειγμα το να θεωρούμαστε και να μας θεωρούν σημαντικούς για τους εκάστοτε ανθρώπους που γνωρίζουμε στη ζωή μας, και νομίζω οτι είναι πολύ σημαντικό αυτό.
-
21-07-2011, 12:13 PM #25
katiakiss Καμια σχεση δεν το εκανα για να του συμπαρασταθω ούτε και να τον παρηγορησω περισσότερο το μηνυμά μου ήταν χιουμοριστικό για αυτο παρεθεσα και το ονομα της tv persona επειδή σε καποιο αλλο αρθρο ειδα οτι εχει και εκεινη τους προσωπικους της πλανητες στον 12ο.Δεν είπα οτί έχω προβλήματα με το 12ο μου και τον αντιμετωπιζω οπως πιο πάνω αναφερεί το μελος taurine απλα για εμένα χωρις να ξέρω πόλλα πράγματα απο αστρολογία βρίσκω πως αυτός ο οίκος είναι ο πιο ''γοητευτήκος'' και ο πιο ''μυστήριος'' και μου αρέσει να διαβάζω γι΄αυτόν.
-
21-07-2011, 01:33 PM #26
Κάτια μου,
μανιέρες και "κουτάκια" μακριά από μένα, όσο πιο μακριά γίνεται. Ανάλωσα όλη την ζωή μου αναζητώντας την ουσία. Πρέπει να σου πω όμως ότι και η ταύτιση φυσικού ζωδιακού και οίκων μπορεί να είναι μανιέρα. Αυτή η ερμηνευτική προσέγγιση ονομάζεται αλφαβητική αστρολογία και σημαίνει πως ¶ρης/Κριός/1ος οίκος ταυτίζονται απόλυτα κ.λπ. Όμως με τον ωροσκόπο μου στον Ζυγό δυσκολεύομαι πολύ να αντιληφθώ αυτή την αντιστοιχία.
Ο 1ος οίκος υπερβαίνει κατά πολύ τις ιδιότητες του ¶ρη και του Κριού. Κατ' αρχήν, ο 1ος οίκος σχετίζεται με την εμφάνιση ενός ατόμου, πράγμα που δεν μπορεί να αντιστοιχηθεί στον Κριό και τον ¶ρη. Ακόμα, ο 1ος οίκος είναι οι ρόλοι που υιοθετούμε από παιδιά μέσα στην οικογένειά μας και που διαμορφώνουν αργότερα την προσωπικότητά μας, πράγμα που επίσης δεν μπορεί να ταυτιστεί με τον Κριό και τον ¶ρη. Θα μπορούσα να πω πολλά για όλα τα ζώδια/οίκους/πλανήτες.
Κατά την γνώμη μου, τα πάντα σ' ένα χάρτη λειτουργούν σ' ένα ψυχολογικό επίπεδο: πλανήτες, ζώδια, οίκοι, όψεις. Το καθένα όμως απ' αυτά έχει την δική του λειτουργία και δεν μπορεί να ταυτιστεί απόλυτα με την λειτουργία του άλλου. Υπάρχει αντιστοιχία αλλά όχι ταύτιση. Να δώσω ένα παράδειγμα σ' αυτό για να γίνω πιο κατανοητή.
Αν ισχύει το σκεπτικό σου (της αλφαβητικής αστρολογίας) τότε ένας Ερμής στους Ιχθείς στον 1ο οίκο πρέπει να ταυτίζεται στην λειτουργία του μ' ένα Ερμή στον Κριό στον 12ο. Όμως υπάρχει ειδοποιός διαφορά ανάμεσα σ' αυτές τις δυο θέσεις. Ο Ερμής διαφέρει στην δομική του λειτουργία. Αυτό συμβαίνει επειδή ενώ πλανήτες/οίκοι/ζώδια έχουν μεταξύ τους κάποιες αντιστοιχίες, δεν μπορούν να ταυτιστούν απόλυτα επειδή είναι διαφορετική η λειτουργία πλανητών, οίκων και ζωδίων.
-
21-07-2011, 08:21 PM #27
Γεια σου Κοραλλία…
Να ξεκαθαρίσω αρχικά ότι δεν χρέωσα κανέναν σε προσωπικό επίπεδο για μανιέρες. Η κουβέντα ήταν γενική. Αλίμονο αν είχα τέτοια πρόθεση και την έγραφα και τόσο αναιδώς. Όμως έχεις δίκιο αν μπερδεύτηκες γιατί αληθεύει ότι απαντώντας σε κάποιον συγκεκριμένα, έχω το κακό συνήθειο να ανοίγω την κουβέντα και να τοποθετούμε σε γενικότερο πλαίσιο, παρασυρμένη.
Όχι, όμως. Δεν εμπλέκω το αλφαβητικό Κριός\1ος \¶ρης. Αυτό το γράφω στο φόρουμ για να βοηθηθούν τα άπειρα μέλη στους συνειρμούς και ίσως αυτό να μπερδεύει εσένα και τον Δημήτρη στο τι εννοώ.
Για να μην επεκταθώ περισσότερο σε μια συζήτηση που αξία θα είχε γύρω από ένα τραπέζι και όχι σε ένα φόρουμ, θα πω ότι απλώς δεν ξεχνώ ποτέ την φυσική δομή του ωροσκοπίου, αλλά και την Ηλιακή, ανεξάρτητα από την οικοθεσία που προκύπτει κατά την ώρα της γένεσης. Έτσι, για μένα, ένας Κριός με ωροσκόπο Ζυγό και τον ¶ρη του στον Αιγόκερω και στον 4ο οίκο(όχι και τόσο καλός οίκος, αλλά ζώδιο έξαρσης) στο πίσω μέρος του μυαλού μου θα έχω πάντα ότι είναι ένας Κριός με ¶ρη στον Ηλιακό του 10ο και με ιδιαίτερη αποστολή να μάθει τον 7ο του (Ζυγός) . Έτσι, θα στρέψει όλη του την ζωή προς την κατεύθυνση και τους τρόπους του Ζυγού. Πολύ συχνά αυτός ο συνδυασμός δίνει στρατιωτικούς. Η επιθυμία του Κριού (εγώ) να υπερισχύσει το εγώ του πάνω στους άλλους (Ζυγός) και με έναν ¶ρη στον 4ο (φυσικό οίκο του Καρκίνου\ασφάλεια\πατρίδα κτλ) , στο ζώδιο του Αιγόκερω (ιεράρχηση, εποπτεία, ένστολοι, αξιώματα, εξουσία κτλ)
Ελπίζω να κατάφερα να εξηγήσω λίγο καλύτερα το σκεπτικό. :bigsmile:« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
21-07-2011, 08:32 PM #28
Δεν υπάρχει λόγος απολογίας γιατί τελικά, εγώ είμαι η παρορμητική που διαβάζω βιαστικά και καταλαβαίνω ότι υποβόσκει στην διάθεσή μου! (και δεν θέλεις να ξέρεις τι υποβόσκει στην διάθεσή μου αυτό τον καιρό)
Συμφωνώ με αυτό που γράφεις, το να είσαι σημαντική για την ζωή των ανθρώπων που γνωρίζεις, πιθανόν λόγω της εμπειρίας σου στα θέματα του 12ου να λειτουργείς με έναν θεραπευτικό τρόπο στις ψυχές των ανθρώπων με τους οποίους έρχεσαι σε πιο στενή επαφή.
Μην ξεχνάς ότι στο τέλος, τον κάθε οίκο ο καθένας τον βιώνει με τον εντελώς δικό του τρόπο.
Είδα στο προφίλ σου ότι είσαι καινούργια. Σου εύχομαι καλή διαδρομή στο ταξίδι της αναζήτησης
:bigsmile:« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
21-07-2011, 11:02 PM #29
καλησπέρα σας,
Θα ήθελα όποιος μπορεί να με διαφωτίσει σχετικώς...αν δεν υπάρχουν πλανήτες στο 12ο και μόνο η ακμή του στο Λέοντα τι πληροφορίες μας δίνει εφόσον δεν υπάρχουν πλανήτες???? Επίσης ήθελα να πω πως ότι διάβασα στο άρθρο σας για τον προοδευτικό ισχύει...Εδώ και 4-5 μήνες έχω ερμή, ποσειδώνα και κρόνο στο 12ο στον αιγόκερω...τα μαρτύρια δεν έχουν τέλος...ούτε εγώ δεν με αντέχω ώρες ώρες...με έπιασαν και οι 2 εκλείψεις στους διδύμους και στον τοξότη (τοξοτίνα βλέπετε...)...ΠΟΤΕ θα έρθουν καλύτερες μέρες πια????
-
22-07-2011, 02:34 AM #30
Κατια και Atrapos (συγγνώμη δεν ξέρω το όνομά σου, αγένεια λίγο αλλά τι να κάνω:embarrest) να αναφέρω και εγω την άποψή μου (καθώς διάβασα όλη την συζήτηση σας:bigsmile που θεωρώ πως συνδέει κάπως τα παραπάνω, χωρίς ιδιαίτερη αναφορά σε οίκους ή ζώδια! Νομίζω πως το ζήτημα σας άπτεται της οπτικής γωνίας απο την οποία το βλέπετε. Μιλάμε για τον 12ο οίκο και στην πορεία έχουμε το ερώτημα εάν κατατάσουμε την τέχνη του κινηματογράφου στον οίκο αυτόν. (Το να πω πως κάθε άποψη είναι δεκτή, είναι περιττό μιας και κουβέντα κάνουμε, δεν μαλώνουμε ούτε είμαστε στο γήπεδο:toung.
Νομίζω πως το όλο θέμα έχει να κάνει με το πως όλοι μας αντιλαμβανόμαστε τους οίκους και το τι μπορεί να περιλαμβάνουν. Αυτό προϋποθέτει πως ερμηνεύουμε έναν χάρτη (ψυχολογική αστρολογία λόγου χάρη, ιατρική αστρολογία και λοιπά...). Δηλαδή κάθε οίκος ανάλογα με την οπτική γωνία που τον μελετάμε μπορεί να μας δείξει αρκετά πράγματα. Η Liz Greene ας πούμε δίνει τις δικές της ερμηνείες για τον 12ο, εξετάζοντας όμως τον γενέθλιο βάσει της ψυχολογικής αστρολογίας μονάχα. (Ενδεικτικά αναφέρω πως θεωρεί ότι ο οίκος αυτός σχετίζεται μέχρι και με τη ζωή μέσα στη μήτρα του παιδιού [παραθέτω το πρωτότυπο για να καταλάβετε: The umbilical effect and life in the womb]).
Δεν μπορώ να την αναιρέσω (έχω διαβάσει πολλές μελέτες της και έχω εκπλαγεί απο την έρευνα που έχει κάνει:nuts, αλλά προσωπικά ούτε θα μου πέρναγε από το μυαλό να σκεφτώ κάτι τέτοιο σε έναν γενέθλιο χάρτη, ούτε και να το συνδυάσω με κάποιο τρόπο!
Επομένως με αυτό το τόσο απλοϊκό παράδειγμα, θεωρώ πως όλα είναι σχετικά με το πως εμείς ορίζουμε απο πριν τις παραμέτρους μας. όταν έχουμε να κάνουμε με μια απλή όψη ή με έναν συνδυασμό εκέι όλα φαίνονται εύκολα και μπαίνουμε σε κάποιες μανιέρες, γιατί απο κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε. Όταν πάμε στον συνδυασμό εκεί είναι που χρειάζεται υπομονή και μεγάλο θάρρος (για να παραδεχτούμε τις τυχόν λανθασμένες ερμηνείες μας κατά την ανάλυσή μας).
Για το θέμα του κινηματογράφου vs 12ου οίκου, προσωπικά δεν θα ήθελα να τον κατατάξω οπωσδήποτε σε έναν οίκο, γιατί θεωρώ πως "μανιερίζουμε" λιγάκι επικίνδυνα και εκεί. Ανάλογα τον εκάστοτε χάρτη θα μπορούσαμε να δούμε όπως λες έναν τονισμένο 12ο ή άλλους πόσους πιθανούς συνδυασμούς.
Νομίζω πως κρατάμε τα παραδοσιακά στοιχεία γενικότερα, γιατί έχουμε ορισμένες βάσεις (όπως σε κάθε επιστήμη:bigsmile και στην πορεία απορρίπτουμε, ενσωματώνουμε, προσθέτουμε ή αφαιρούμε. Ας μην ξεχνάμε πως πάντα θα εκπλαγούμε απο κάποιο χάρτη, γιατί παραδοσιακά δεν θα ταιρίαζουν τα όσα λέμε με τα όσα λένε τα βιβλία. (ένα χαζό αλλά τυπικό παράδειγμα, ο Ερμής μου είναι στους Διδύμους αλλά στον 12ο οίκο, έχοντας ωροσκόπο Καρκίνο. Τα εγχειρίδια μιλάνε για έναν Ερμή στον 12ο, που εκφράζεται μεν αλλά όχι με τον προφορικό λόγο κατά κύρια βάση. Προσωπικά όμως είμαι λαλίστατος, ιδίως στον προφορικό λόγο). Δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση με κανέναν σας και είναι σχεδόν "σαθρό" και κάπως "άτοπο" το επιχείρημα που αναφέρω (δεν αξίζει τον κόπο να μου απαντήσετε γιατί ισχύει το παραπάνω, ήδη το γνωρίζω), απλά θέλω να υποστηρίξω πως γιατί να μπαίνουμε στη διαδικασία να κατατάσουμε όταν όλες οι απόψεις έχουνε κάποια βάση, απλά τις βλέπουμε απο άλλη θέση? Η εκάστοτε ταινία σαν διασκέδαση είναι άλλος οίκος, σαν δουλειά άλλος, σαν οικονομικό έσοδο που θα αποφέρει επίσης άλλος οίκος, επομένως δεν γίνεται ταυτόχρονα να ισχύουν όλοι οι οίκοι και συνάμα κανένας ταυτόχρονα! Επιλέγουμε τον τρόπο που θα μελετήσουμε την ταινία και μετά την τοποθετούμε στον οίκο της μελέτης μας (καταλαβαίνετε τι εννοώ εύχομαι...:worried
Θεωρώ πως όλοι είμαστε θεατές στο τεράστιο έργο με τίτλο "Αστρολογία", που το παρακολουθούμε άλλοι πολλά χρόνια, άλλοι δεκαετίες και άλλοι λίγο καιρό. Πάντα η κάθε σειρά του κινηματογράφου θα το βλέπει με άλλο κριτικό μάτι, δεν σημαίνει πως έχει απαραίτητα λάθος, απλά επιλέγει να εστιάσει αλλού ή θεωρεί ως καλύτερη σκηνή μια διαφορετική απο εκείνη της πάνω σειράς. Στο τέλος όλοι πιστεύω πως θα θαυμάσουμε την ταινία που μόλις είδαμε και θα πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους βοήθησαν για να φτιαχτεί και θα την προτείνουμε και σε άλλα άτομα, μήπως και τους κινήσουμε το ενδιαφέρον και πάει λέγοντας! Εντέλλει στο ίδιο έργο θεατές είμαστε!
Υ.Γ. Δεν υπονόησα πως έχετε μαλώσει, δεν έχει ο λόγος μου την χροιά αυτή, απλά έχω μάθει να συνδυάζω πάντα και να μην βλέπω κάτι ξεκομμένο απο τα άλλα!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.