- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 18 of 18
-
13-06-2011, 01:48 AM #11
Re: "Αποκωδικοποιώντας" τις Καρμικές σχέσεις
Καλησπέρα και απο μένα..Πολύ ενδιαφέρον άρθρο!Μια ερώτηση εχω να κάνω σχετικά με το θέμα,όταν ο β.δεσμος μου κανεί τετράγωνο με τον χειρωνά του είναι θετικό?!Ευχαριστώ.
-
13-06-2011, 09:33 AM #12
Ο Χείρων είναι ένα σώμα το οποίο έχει εισαχθεί πρόσφατα (σε σχέση με τα παραδοσιακά σώματα) στους υπολογισμούς και οι ιδιότητες που του αποδίδονται είναι υπό εξέταση.
Μια μελέτη της προκοπής, που να λέει ότι "με βάση τόσα ωροσκόπια διαπιστώνεται αυτό κι αυτό" δεν υπάρχει. Αυτό που υπάρχει είναι μια αυθαίρετη διασύνδεση των χαρακτηριστικών που αποδίδονταν στον μυθικό Χείρωνα με αυτές που αστρολογικά αποδίδονται στον αστεροειδή.
Μη χολοσκάς, υπάρχουν τόσα και τόσα να δεις σε έναν χάρτη συναστρίας πέρα από αυτήν την ...κοτρόνα:bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
14-06-2011, 11:45 PM #13
Μία ερώτηση μου τρύπωσε στο μυαλό μόλις τώρα... εάν έχεις γνωρίσει έναν άνθρωπο όταν ο Δίας είναι στον ωροσκόπο σου,..... με συναστριακές όψεις Δία -τύπου Δίας εκείνου αντίθεση Αφροδίτη μου και Διας δικός μου σύνοδος Αφροδίτη αυτού και τρίγωνα σχηματίζουν οι θέσεις του Δία μεταξύ τους.. - δε σημαίνει συνηθως ότι αυτός ο άνθρωπος ήρθε στη ζωήγ σου για καλό, και ότι γενικά είναι θετικός για σένα??
Μία γνωστή ατρολόγος είχε πει ότι δεν κάνει να χάνουμε αυτούς που γνωρίσαμε με το Δία πάνω μας... εννοούσε φυσικά όταν διελάυνει τον Ήλιο μας αλλά και ο Ωροσκόπος είναι νευραλγικό σημείο του ωροσκοπίου μας... Επίσης για να δώσω και το στίγμα των δεσμών,..ο ΒΔ μου κάνει σύνοδο με τον ¶ρη του και ΝΔ δικός μου κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη του.. και ο δικος τιου ΒΔ κάνει τετράγωνο με τον ωροσκόπο μου... -ανέφερα αυτά εφόσον πιάνουμε μόνο τις σκληρές όψεις ...κυρίως.
-
15-06-2011, 08:45 AM #14
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
15-06-2011, 08:06 PM #15
-
15-06-2011, 11:14 PM #16
Ναι λοιπόν ο δικός του Δίας σχηματίζει ανίθεση με το δικό του Πλούτωνα.... με ανοχή 5 μοιρών... αυτό θα σήμαινε θεωρητικά οτι η δική μου Αφροδίτη θα έκανε σύνοδο με το δικό του Πλούτωνα αλλά λόγω ανοχών δε νομίζω ότι πιάνεται... (9 μοίρες..) Και ξαναρωτάω... είναι καλό, δηλ η λεγόμενη θετική εμπλοκή του Δία εξακολουθεί να είναι θετική? Για την όψη δικός μου ΒΔ σύνοδος με δικό του ¶ρη , ... εεε για καλό το ένιωθα στην αρχή.....αλλά παρατήρησα ότι όταν δεν είναι καλό , είναι για πολλούς καβγάδες...
-
15-06-2011, 11:34 PM #17
Να ξαναπουμε οτι οι καρμικες σχεσεις δεν θεωρουνται de facto καλες .Δηλαδη μπορει να εχω καρμικη σχεση με καποιον ο οποιος με "βασανιζει" αλλα μεσα απο αυτη την σχεση μαθαινω κατι .
Ας αποφυγουμε την εννοια της "καρμικοτητας" οπως περιγραφετε στις αμερικανικες ρομαντικες ταινιες και ας θυμηθουμε οτι προερχεται απο μια θρησκεια που θεωρει οτι το καρμα συνδεεται συνηθως με γεγονοτα και καταστασεις που δεν ολοκληρωθηκαν στην προηγουμενη ζωη η με γεγονοτα με τα οποια ειχαμε"κακη " σταση οποτε σε αυτη την ζωη μας τυρρανουν και απο την αλλη τα "καλα" πραγματα που βιωνουμε προερχονται απο καλες πραξεις των προηγουμενων ενσαρκωσεων.
Ο διας τωρα θεωρειτε μαζι με τον κρονο στην παραδοσιακη αστρολογια ως κοινωνικοι πλανητες .Δηλαδη γεφυρα αναμεσα στους προσωπικους πλανητες μας και στους εξωτερικους πλανητες που περιγραφουν γεγονοτα στο χαρτη μας που απασχολουν ακομα και γενιες.Αυτοι οι δυο πλανητες λοιπον ουσιαστικα μας βοηθουν στην "μεταβαση " μας απο το μικροκοσμο μας στον εξω κοσμο.
Σαφως λοιπον ο δικος του διας που συμβολιζει τις αξιες του ,την κουλτουρα του (μιλαω σαν πλανητης γενικα περα απο την ιδιατεροτητα μεσα στον χαρτη του ) ερχεται σε αντιθεση με το δικο σου πλουτωνα ,που ειναι ενας εξωτερικος πλανητης ,αρκετα υπογειος και "σκοτεινος" με την εννοια οτι δεν ειναι ευθυς οπως ο Αρης .Αν ειχες αρης αντιθεση με τον δια ,ο τροπος δρασης σου θα ηταν σε αντιθεση με τις δικες του αξιες ,με την δικη του φιλοσοφια και αυτο θα ηταν αμεσα ορατο.Η αντιθεση με τον πλουτωνα δεν ειναι ορατη αλλα εισαγεται ως στοιχειο υπογραμμιζοντας την αντιθεση ουσιαστικα του δικου σου περιγυρου απεναντι στο συνολο του αξιων του αλλου.Και το χειροτερο με αυτη την οψη ειναι οτι εσυ προσπαθεις να επιβληθεις με "υπογειο" τροπο ωστε να τον αλλαξεις μη ανεχομενη αυτο το οποιο ουσιαστικα ειναι .Εμενα αυτο δεν μου ακουγεται καλο ,γιατι ουσιαστικα αγαπας αυτο που θελεις να "φτιαξεις " εσυ .Σε αυτη την περιπτωση μπορει να φτασετε στα ακρα .
Σε οτι αφορα επαφες του βορειου δεσμου με τον αρη .Η συνοδος μπορει να λειτουργησει θετικα επιταχυνοντας με την βοηθεια του Αρη το σκοπο τον οποιο καλησε να εκπληρωσεις απο την αλλη η "πιεση " ενος δυναμικου πλανητη οπως ο αρης μπορει να φερει καποιες καταστασεις λιγο πρωιμα στην ζωη σου και να το αισθανθεις ως απειλη .Δεν θεωρω βεβαια οτι οι καυγαδες ειναι επειδη εχεις αυτη την συνοδο .Κοιτα καλυτερα τις οψεις με τον ερμη η μηπως υπαρχει τετραγωνο μεταξυ ηλιου/σεληνης η τετραγωνα μεταξυ των σεληνων η τετραγωνα μεταξυ σεληνης και αρης κ.λ.π
-
16-06-2011, 01:40 AM #18
Καλά αυτό με τις καρμικές σχέσεις ο καθένας το εννοεί αλλιώς, και έχει γίνει πολύ ανάλυση επί του θέματος εγώ απλά έγραψα το ποστ εδώ επειδή εμπλέκεται ο ΒΔ και ένιωσα την ενέργειά του μέσα στη σχέση.. ούτε πιστεύω ότι είναι καρμική ούτε ότι το καρμικό είναι και εύκολο..
Τώρα με το ΒΔ εγώ ένιωσα το εξής, ένα απίστευτο κίνητρο να ενεργώ με δική του παρακίνηση! ΠΧ μου έλεγε κάνε μου αυτό..απλά θέματα ή πιο σύνθετα, κάποια από αυτά είχαν σχέση με τα επαγγελαμτικά μου που ήταν στάσιμα τότε... και εγώ έσπευδα αλλά με φοβερή όρεξη ! Βασικά ήταν όπως όταν ακούς τον ήχο του πυροβολισμού και είσαι αγώνα, απλώς πρέπει να τρέξεις! Στο μεταξύ, γενικά στη ζωή μου όποιος και να μου πει πχ πρέπει να κοιτάξεις αυτό το θέμα και να το προχωρησεις μπορεί να τον άκουγα αλλά οι ρυθμοί μου ουδέποτε επηρεάστηκαν ουσιαστικά από εξωγενείς παράγοντες (τοξοτίνα λίγο τεμπέλα...κτλ) Με αυτόν, αν ασχολούνταν ακόμα μαζί μου μπορεί να κέρδιζα και το νόμπελ!! Δεν το αισθάνθηκα σαν απειλή, ίσως γιατί έχω πολύ φωτιά 5 Τοξότες και Ήλιο εξάγωνο ακριβείας με ¶ρη.
Οκ οι καβγάδες είναι λόγω τετραγώνου ¶ρη Σελήνης (συναστριακή όψη) τελικά μιας και τα φώτα μας έχουν μία αρμονική όψη..
Τώρα σχετικά με τον Πλούτωνα και το Δία, αυτή είναι μία όψη που αφορά το δικό του γενέθλιο, και όχι τη μεταξύ μας συναστρία. Επειδή τον γνώρισα με το Δία στον ωροσκόπο μου, υποθέτω ότι ενεργοποιηθήκαν οι δικές μου γενέθλιες όψεις Δία που είναι καλούτσικες (τετράγωνο Σελήνη και εξάγωνο Αφροδίτη και σύνοδο Ερμή κυβερνήτη 5ου) άρα για αυτό ρώτησα,,.. δευτερευόντως βρήκα ότι ο Δίας έπαιζε πολύ και συναστριακά και σε αυτόν μιας έχει και Δία στον ένατο του.Eξού και η ερώτηση περί ωφέλειας δικής μου -και δικής του από αυτήν την ιστορία, άρα αν είναι κάποιος που αξίζει να μην το χάσεις από τη ζωή σου..
Σε ευχαριστώ για την απάντηση!
α! και να πω επίσης ότι υπήρχε Αφροδίτη εκείνου σύνοδος με ΝΔ δικό μου.. Δηλ η σχέση αρχικά είχε αρχίσει ως ρομαντική αλλά μετά αυτός φάνηκε λίγο να χάνει το ρομαντισμό αυτό..(θα μου πεις σιγά την πρωτοτυπία)? λες σε άλλη ζωή όντως να τον είχα ταλαιπωρήσει??? αν αυτή υπάρχει...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.