s
[Συζήτηση] Αστρολογία και τα 4 στάδια της αγάπης - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 41 to 50 of 72
    Όνομα:
    Χρήστος

Re: Αστρολογία και τα 4 στάδια της αγάπης

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Μπορεί όλα τα βιώματα να είναι σεβαστά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το δικό σου βίωμα είναι πιο σωστό απο του άλλου γιατί με αυτό το τρόπο και εκφράστηκε.

Αντί να αφήσεις στην άκρη τις δικές σου απόψεις μπήκες στον κόσμο του άλλου με προκατάληψη και μάλιστα εξέφρασες και διαφωνία σε κάτι που στο κάτω κάτω όπως ανέφερες και η ίδια είναι βιωματικό.

Το δικό μου βιώμα δεν αντιπαρατέθηκε ως σωστό αλλά ως διαφορετικό ακριβώς για να κατανοήσουμε όλοι πως οι πλανήτες δεν λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Το ότι αναφέρθηκα για παράδειγμα, σε προσωπικό μου βιώμα και όχι στης Κάτιας ή του οποιουδήποτε άλλου ατόμου δείχνει ότι δεν άφησα το Εγώ μου στην άκρη;;
    Είναι το λιγότερο αφελής αλλά και πολύ διπλωματική από μέρους σου αυτή η εκτίμηση.
    Αν αυτό εσύ το θεωρείς διαφωνία και όχι διαφορετική άποψη τότε ναι, διαφώνησα με προκατάληψη. Να σου επισημάνω επίσης ότι δεν διαφώνησα στην εμπειρία αλλά στο στοιχείο που προσέδωσε η κοπελιά στον Ουρανό γι αυτό άλλωστε την παρέμπεμψα στον Ποσειδώνα χωρίς να κάνω κριτική αν έιναι σωστό ή λάθος το να θυσιαστεί κάποιος αγαπημένος της προκειμένου να σωθούν οι 9 του Δείμωνα.

¶λλο μιλώ στα μέλη με αγάπη και προσωπικό τόνο και να είμαι ένας άνθρωπος που μπορούν να προσεγγίσουν και άλλο κάτω απο ένα ταμπελάκι που δυστυχώς έχει κάποια ισχύ για κάποιους ανθρώπους που σε βλέπουν να λες ότι αυτο δεν ισχύει γιατί εγώ έχω αυτό και αυτό το βίωμα και να ακυρώνεις μία ολόκληρη προσωπική πραγματικότητα.

Που το είδες όλο αυτό ειλικρινά απορώ, ακύρωσα ολοκλήρη προσωπικότητα;;
    Μεγάλη εξουσία μου δίνεις και αρνούμαι να την δεχτώ.

Με ρωτάς αν διαφωνώ με την εμπειρία της κοπέλας (άσε που δεν είναι εμπειρία αλλά άποψη), ο καθένας έχει τις απόψεις του και την δική του θεωρία, δικαιώμα του όμως αν θέλουμε να το αναλύσουμε αστρολογικά η κοπελιά θα πρέπει να ψαχτεί να το αναλύσει μέσω Ποσειδώνα και όχι μέσω Ουρανού, εκεί είναι η διαφωνία μου.

Όλα τα άλλα τα βρίσκω περιττά ή αν το θέλεις, προς χάρη εντυπώσεων γι αυτό δεν σκοπεύω να σχολιάσω περαιτέρω.
    Μα κανένα προσωπικό βίωμα δεν πρέπει να αντιπαραβάλλεις απέναντι σε ένα άλλο. Με αυτό το τρόπο δεν σεβόμαστε ούτε το βίωμα που αντιπαραβάλλετε ούτε το βίωμα που αναφέρθηκε αρχικά ειδικά όταν το χρησιμοποιείς για να ακυρώσεις ιδέες και πιστεύω άλλων ανθρώπων. Επίθετα τύπου "αφελής" και "διπλωματικός" που χρησιμοποιείς είναι δικές σου εκτιμήσεις και δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτά μπορείς να τα κρατήσεις δεν θα έρθω με το ζόρι να σου αποδείξω το αντίθετο ελπίζω να κατάλαβες και το πνεύμα μου.
    Όσο για τον Ουρανό ξαναλέω ότι θα μπορούσε σε μεγάλο βαθμό να συνδέεται με την έννοια της θυσίας προς το κοινωνικό περιβάλλον, ο αλτρουισμός δεν είναι μόνο προσόν του Ποσειδώνα.
    O Max Heindel αναφέρει στο βιβλίο του The messege of the stars ότι ο Ουρανός είναι ο Πλανήτης του Αλτρουισμού μάλιστα στη συνέχεια έγραψε ολόκληρο βιβλίο με τίτλο "Uranus the planet of Altruism". Η Liz Greene στο βιβλίο της The art of stealing fire αναφέρει πως ο Ουρανός είναι ένας πλανήτης που λειτουργεί πολλές φορές για το κοινό καλό. Ο Ιωάννης Γιαλαμμάς στο Βιβλίο του "Πρόσκληση σε αστρολογικό συμπόσιο" πάλι αναφέρει τη συνδεσιμότητα του Ουρανού με το μύθο του Προμηθέα τα ίδια γράφει και ο Bil Tierney στο Alive and well with Uranus, o John Scott στο Occult Interpretations, και στο Βιβλίο του Parchment: Astrology Mundane and Spiritual αλλά και η Θεοσοφία . Αν αυτό που ανέφερε η παραπάνω κυρία δεν είναι αλτρουισμός τι θα μπορούσε να ήταν.
    Για την τελευταία πρόταση σου ότι τείνω και σε εντυπωσιασμούς το μόνο τέλος που έχω να πω είναι ότι λυπάμαι.
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Βασικά, στενοχωριέμαι που μία ερώτηση - γρίφος που έκανα στην sasablink έγινε αιτία για κάποια παρεξήγηση (γιατί η ουσία παραμένει ότι όλοι αγαπάμε το φόρουμ και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον ανεξάρτητα από την θέση και τις όποιες ταμπέλες). Ίσως η Σελήνη μπαίνοντας στον Καρκίνο να έβαλε και αυτή το δαχτυλάκι της!

Το λάθος είναι καθαρά δικό μου γιατί εάν είχα κοιτάξει τα στοιχεία της κοπέλας, βλέποντας το νεαρό της ηλικίας της δεν θα της έβαζα ένα τέτοιο ψευτοδίλημμα. Ο λόγος που το έκανα είναι για να την ωθήσω να σκεφτεί πιο βαθιά και να εξελίξει τον εαυτό της εξασκούμενη σε πιο δύσκολα μονοπάτια λογικής σκέψης και συναισθήματος, όμως τέτοιοι "προβληματισμοί" απαιτούν ωριμότητα που έρχεται μόνο μέσα από πραγματική εμπειρία, άρα χρόνια ζωής. Το θέμα θα καθαριστεί, αφού όμως παραμείνει ανοιχτό στους δύο αστρολόγους μας για περίπτωση που θέλουν να υπερθεματίσουν

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Τι να πω; Έχω σοκαριστεί με την συζήτηση που μόλις διάβασα και περισσότερο με την στάση σου, Χρήστο. Αν ήθελες να πεις κάτι στην Τίνα θα μπορούσες να της στείλεις προσωπικό μήνυμα. Δεν είναι σωστό να μιλάς μ' αυτό το δασκαλίστικο ύφος και να κάνει υποδείξεις δημόσια σε συναδέρφους σου, που δουλεύουν μαζί σου στο ίδιο σάιτ.

Όσο κι αν πιστεύεις ότι είναι σωστές οι απόψεις σου δεν μπορείς να περιμένεις ότι θα φέρονται και θα μιλούν όλοι με τον δικό σου τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης. Λες ότι η Τίνα ακύρωσε την εμπειρία του μέλους αλλά εσύ προσπάθησες να ακυρώσεις την Τίνα ως αστρολόγο. Ποιο είναι το χειρότερο; Και είναι άδικο γιατί η Τίνα είναι πολύ καλή αστρολόγος κι αυτό είναι το στυλ της, άμεση, ειλικρινής και βιωματική. Δεν μπορεί να αλλάξει ξαφνικά και να μιλά όπως εσύ.

Όνομα:
    Ας πούμε sasa!

Βασικά, στενοχωριέμαι που μία ερώτηση - γρίφος που έκανα στην sasablink έγινε αιτία για κάποια παρεξήγηση (γιατί η ουσία παραμένει ότι όλοι αγαπάμε το φόρουμ και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον ανεξάρτητα από την θέση και τις όποιες ταμπέλες). Ίσως η Σελήνη μπαίνοντας στον Καρκίνο να έβαλε και αυτή το δαχτυλάκι της!

Το λάθος είναι καθαρά δικό μου γιατί εάν είχα κοιτάξει τα στοιχεία της κοπέλας, βλέποντας το νεαρό της ηλικίας της δεν θα της έβαζα ένα τέτοιο ψευτοδίλημμα. Ο λόγος που το έκανα είναι για να την ωθήσω να σκεφτεί πιο βαθιά και να εξελίξει τον εαυτό της εξασκούμενη σε πιο δύσκολα μονοπάτια λογικής σκέψης και συναισθήματος, όμως τέτοιοι "προβληματισμοί" απαιτούν ωριμότητα που έρχεται μόνο μέσα από πραγματική εμπειρία, άρα χρόνια ζωής. Το θέμα θα καθαριστεί, αφού όμως παραμείνει ανοιχτό στους δύο αστρολόγους μας για περίπτωση που θέλουν να υπερθεματίσουν

πολυ πιθανο να ηταν αυτη η αφορμη, παρ' ολα αυτα θεωρω οτι υπηρχαν ουτως ή αλλως τα αιτια και τα κινητρα για αυτη την κουβεντα! :embarrest
    αλλαωστε με την ιδια λογικη εγω φερω την εθυνη αφενως για την αρχικη μου τοποθετηση και αφετερου για την απαντηση μου που δεν φανταζει ιδιαιτερως ρεαλιστικη! :blink:
    οπως και να εχει προσωπικα εξελαβα την ερωτηση ως ενα καμπανακι "μα ειναι δυνατον?!" ...
    και αναφερω ξανα ειναι μια ακραια πιθανοτητα που ομως θα προσπαθουσα να την διαχειριστω με αυτη τη λογικη...ειτε για λογους ιδεολογικους ειτε απο ηθικης αποψης!
    για μενα αυτο ειναι το σωστο...αυτο δεν σημαινει ξαναλαεω ουτε οτι ειναι ευκολο, ουτε οτι ειναι αυτονοητο...αλλα σιγουρα ειναι σπανιο να χρειαστει να το αποδειξω... :embarrest

Όνομα:
    Τίνα

Δείμωνα η παρέξηγηση δεν προκλήθηκε από το δικό σου ερωτήμα/δίλλημα αλλά από τον Χρήστο όταν αποφάσισε να μου επιτεθεί προσωπικά, κάνοντας μου υποδείξεις για το πως πρέπει να φέρομαι στα μέλη. Με συγχωρείς αλλά τέτοιου είδους υποδείξεις δεν δέχομαι -το ξαναλέω- από κανέναν παρά μόνο από τον Σωκράτη και από μέλη τα οποία έχουν νιώσει προσβεβλημένα από εμένα.
    Αν όμως θέλετε να είστε δίκαιοι δεν θα "καθαρίσετε" το θέμα αλλά θα το μεταφέρετε σε άλλη ενότητα για να το διαβάσουν όλοι και να δούν κατά πόσο φέρθηκα αντιεπαγγελματικά ή όχι και ποιός ξεπέρασε τα όρια.

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Αυτό εννοώ καθάρισμα, κλείδωμα και μεταφορά αφού τοποθετηθείτε, αν και όπως πρότεινε η Κοραλλία θα ήταν καλύτερα αυτές οι συζητήσεις να γίνονταν με προσωπικά μηνύματα. Αυτό όμως δείχνει ότι είμαστε μια κοινότητα που πρώτα δεν κρατάει μυστικά και παρασκήνιο και δεύτερον ότι παρ' όλο που μπορεί να έχουμε διαφορετικές απόψεις είμαστε σε θέση να τις συζητάμε και να βρίσκουμε δρόμους προσέγγισης - γιατί ως γνωστόν η αλήθεια και το σωστό συνήθως βρίσκονται κοντά στη μέση.

Sasablink φυσικά και είναι από παντελώς αδύνατο μέχρι εξαιρετικά απίθανο να έρθει ποτέ κανείς αντιμέτωπος με τέτοια κατάσταση στη ζωή του, όμως κάτι τέτοιες ασκήσεις μυαλού μού είναι πολύ προσφιλείς (Ερμής στους Δίδυμους.. ) Για να σε βοηθήσω, η απάντηση σε αυτή την υπόθεση εργασίας είναι ότι πρώτα θα προσπαθήσουμε να μην χαθεί ούτε μία ζωή ή να πάθει κανείς οποιοδήποτε κακό, και αυτό με κάθε τρόπο ή κόστος. Από εκεί πρέπει να ξεκινάει η σκέψη μας, αλλά αυτό είναι μία τρίτη επιλογή που ηθελημένα ΔΕΝ σου έθεσα και που σημαίνει ότι σε κάθε κατάσταση πρέπει να απαγκιστρωνόμαστε από το προφανές και να την εξετάζουμε με αμφισβήτηση και ανατρεπτικά, δύο βασικές ιδιότητες του Υδροχόου και του Ουρανού

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Ας πούμε sasa!

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Αυτό εννοώ καθάρισμα, κλείδωμα και μεταφορά αφού τοποθετηθείτε, αν και όπως πρότεινε η Κοραλλία θα ήταν καλύτερα αυτές οι συζητήσεις να γίνονταν με προσωπικά μηνύματα. Αυτό όμως δείχνει ότι είμαστε μια κοινότητα που πρώτα δεν κρατάει μυστικά και παρασκήνιο και δεύτερον ότι παρ' όλο που μπορεί να έχουμε διαφορετικές απόψεις είμαστε σε θέση να τις συζητάμε και να βρίσκουμε δρόμους προσέγγισης - γιατί ως γνωστόν η αλήθεια και το σωστό συνήθως βρίσκονται κοντά στη μέση.

Sasablink φυσικά και είναι από παντελώς αδύνατο μέχρι εξαιρετικά απίθανο να έρθει ποτέ κανείς αντιμέτωπος με τέτοια κατάσταση στη ζωή του, όμως κάτι τέτοιες ασκήσεις μυαλού μού είναι πολύ προσφιλείς (Ερμής στους Δίδυμους.. ) Για να σε βοηθήσω, η απάντηση σε αυτή την υπόθεση είναι ότι πρώτα θα προσπαθήσουμε να μην χαθεί ούτε μία ζωή ή να πάθει κανείς οποιοδήποτε κακό, και αυτό με κάθε τρόπο ή κόστος. Από εκεί πρέπει να ξεκινάει η σκέψη μας, αλλά αυτό είναι μία τρίτη επιλογή που έντεχνα ΔΕΝ σου έθεσα και που σημαίνει ότι σε κάθε κατάσταση πρέπει να απαγκιστρωνόμαστε από το προφανές και να την εξετάζουμε με αμφισβήτηση και ανατρεπτικά, δύο βασικές ιδιότητες του Υδροχόου και του Ουρανού
    οφειλω να ομολογησω οτι ηταν πολυ ευστοχο το ερωτημα...αλλα και ο σκοπος του!!!
    συμφωνω οτι πρεπει να λαμβανουμε μερος σε παιχνιδια μυαλου...εμπεριεχουν προκληση και ταυτοχρονα μπορουν να μας κανουν να βλεπουμε πισω απ τις λεξεις...
    ε λοιπον στο πρωτο μου "ουρανιο μαθημα" απετυχα...αλλα χαιρομαι υπαρχουν ανθρωποι (εγκεφαλικοι) σαν εσενα εδω...
    μηπως υπαρχει καποιος σκορπιος ή παρθενος στο χαρτη σου (αν επιτρεπεται δλδ)...?γιατι πολυ ευκολα μπηκα στο μικροσκοπιο για ενα απλο διδυμο ερμη ;-)

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Τι να πω; Έχω σοκαριστεί με την συζήτηση που μόλις διάβασα και περισσότερο με την στάση σου, Χρήστο. Αν ήθελες να πεις κάτι στην Τίνα θα μπορούσες να της στείλεις προσωπικό μήνυμα. Δεν είναι σωστό να μιλάς μ' αυτό το δασκαλίστικο ύφος και να κάνει υποδείξεις δημόσια σε συναδέρφους σου, που δουλεύουν μαζί σου στο ίδιο σάιτ.

Όσο κι αν πιστεύεις ότι είναι σωστές οι απόψεις σου δεν μπορείς να περιμένεις ότι θα φέρονται και θα μιλούν όλοι με τον δικό σου τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης. Λες ότι η Τίνα ακύρωσε την εμπειρία του μέλους αλλά εσύ προσπάθησες να ακυρώσεις την Τίνα ως αστρολόγο. Ποιο είναι το χειρότερο; Και είναι άδικο γιατί η Τίνα είναι πολύ καλή αστρολόγος κι αυτό είναι το στυλ της, άμεση, ειλικρινής και βιωματική. Δεν μπορεί να αλλάξει ξαφνικά και να μιλά όπως εσύ.
    Καταρχάς δεν ήξερα ότι η Τίνα ήθελα υποστήριξη μπορούσα να της τη δώσω και εγώ άμα ήθελε. Με κατηγορείς για κάτι που κάνεις αυτή τη στιγμή Κοραλλία. Εγώ δεν μπορώ προς χάριν της ηρεμίας ενός site να βλέπω πράγματα που σε οποιοδήποτε κανόνα δεοντολογίας σε οργανωμένο σώμα θα έτρωγαν τέτοια καμπάνα που θα έτρεμε όλη η Ευρώπη. Εγώ δεν στεναχωριέμαι που μου κάνεις αυτή την υπόδειξη παρόλα αυτά νομίζω ότι μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Που ακύρωσα εγώ την Τίνα σαν αστρολόγο άμα την ακύρωνα δεν θα ασχολούμουν καν μαζί της (και ποιος είμαι εγώ να ακυρώσω έναν αστρολόγο) δεν θα πρέπει να διαφωνήσω μαζί της όμως προς χάριν τίνος; Μετά μου μιλάς κοραλλία για ευγένεια και ειλικρίνεια.. Η ειλικρίνεια και η βιωματικότητα πρέπει να πηγαίνουν παρέα με κάποιες υποχρεώσεις μιας και είμαστε σε διαδικτυακό forum αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό δεν μπορώ εγώ να κάνω κάτι. Όταν βρίσκεσαι απέναντι σε τόσα μάτια πρέπει αναγκαστικά να συμπεριφέρεσαι διαφορετικά από ότι θα μιλάς σε ένα άτομο πρόσωπο με πρόσωπο. Πως να το κάνουμε δηλαδή είναι λάθος προσέγγιση και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο forum. Η Ειλικρίνεια και η αμεσότητα χρειάζονται και τον κατάλληλο χώρο και τόπο και δεν χρησιμοποιούνται για να ακυρώνουν απόψεις μελών. Όσο για τη Βιωματικότητα ε λυπάμαι πολύ αλλά απαιτείτε απο τους αστρολόγους και μία ενσυναίσθηση ιδιαίτερα όταν είμαστε αστρολόγοι γιατί το βίωμα το έχουμε όλοι το να βουτήξουμε στα βάθυ των μελών είναι το σημαντικό.

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Δείμωνα η παρέξηγηση δεν προκλήθηκε από το δικό σου ερωτήμα/δίλλημα αλλά από τον Χρήστο όταν αποφάσισε να μου επιτεθεί προσωπικά, κάνοντας μου υποδείξεις για το πως πρέπει να φέρομαι στα μέλη. Με συγχωρείς αλλά τέτοιου είδους υποδείξεις δεν δέχομαι -το ξαναλέω- από κανέναν παρά μόνο από τον Σωκράτη και από μέλη τα οποία έχουν νιώσει προσβεβλημένα από εμένα.
    Αν όμως θέλετε να είστε δίκαιοι δεν θα "καθαρίσετε" το θέμα αλλά θα το μεταφέρετε σε άλλη ενότητα για να το διαβάσουν όλοι και να δούν κατά πόσο φέρθηκα αντιεπαγγελματικά ή όχι και ποιός ξεπέρασε τα όρια.
    Τίνα δεν αναφέρθηκα μόνο σε εσένα είπα καλό είναι τα μέλη και οι αστρολόγοι, αναφερόμουν αρχικά και στο Δείμων και χάρηκα που παραδέχτηκε ότι σε ένα βαθμό δεν θα έπρεπε να βάλει μία τέτοια ερώτηση στο τραπέζι. Όταν η συμπεριφορά κάποιων Τίνα μου είναι επικίνδυνη σε ένα forum και έχει αποδειχθεί με έρευνες σε όλο το κόσμο και λες σε κάποιους ότι η άποψη του δεν είναι σωστή γιατί εσύ έτσι βιώνεις τα πράγματα και τέλος της λες να ψάξει το Ποσειδώνα όταν ο Ουρανός και στη βιβλιογραφία που σου ανέφερα αναφέρετε ώς πλανήτης που οδηγεί στη θυσία για το κοινωνικό σύνολο. Ε νομίζω δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο.
    Επίσης δεν υπάρχει λόγος να καθαρίσει το θέμα από τη στιγμή που αναφέρεις ότι έχεις δίκιο εξάλλου εγώ θα φανώ ο κακός. Όσο για τα όρια τα ξεπέρασες εσύ πολύ πιο πριν με την δίχως λόγο συμπεριφορά προκατάληψης απέναντί στις απόψεις ενός μέλους.
    Στο κάτω κάτω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η διαφωνία θα πρέπει να διαγράφετε. Είμαστε ένας πολυδύναμος χώρος με διαφορετικές απόψεις και αυτό χαρακτηρίζει και το myhoroscope η δυναμική του και η ειλικρίνεια απέναντι σε άλλα site, δεν καταλαβαίνω γιατί η κάθετη διαφωνίας μας σε ζητήματα που άπτονται της αστρολογίας και της αστρολογικής πρακτικής θα πρέπει να θαφτεί. Ίσως αν ήταν σε ένα ξεκάρφωτο θέμα να μην αντιδρούσα τόσο μέσα στο myhoroscope καθότι το site δεν είναι και δικό μου. Όταν όμως αυτές οι συμπεριφορές γίνονται και κάτω από τη μύτη μου σε άρθρο που έχω υπογράψει εγώ ε τότε δεν υπάρχει περίπτωση να καταπιώ τη καμήλα....

Όνομα:
    Τίνα

Παρότι θεωρώ υπερβολικά προκλητική την συμπεριφορά σου από σεβασμό στα μέλη και στον Κρόνο μου υπόσχομαι να είμαι κόσμια γι αυτό θα πώ πράγματα τα οποία έχω ήδη πει γιατί μάλλον δεν διαβάζεις όλα όσα γράφω.

Ξαναλέω λοιπόν, πουθενά δεν σχολίασα ή έκρινα την άποψη της Σάσας, την αστρολογική της τοποθέτηση σχολίασα κάτι το οποίο είναι στις αρμοδιότητες μου με ή χωρίς ταμπέλα. Μίλησα για την Υδροχοική θεωρία και είπα πως για να γίνει πράξη η θυσία χρειάζεται ένας Ποσειδώνας.

Επιμένεις να λες ότι παράθεσα δική μου βιωματική εμπειρία για να ακυρώσω την εμπειρία της Σάσας. Για ποιά εμπειρία μιλάς Χρήστος, θυσίασε η Σάσα κάνεναν δικό της στην πράξη για να σωθεί το κοινωνικό σύνολο;;; όχι, επομένως δεν μιλάμε για εμπειρία αλλά για άποψη την οποία στήριξε αστρολογικά με την Αφροδίτη του Υδροχόου, κατά την γνώμη μου λανθασμένα.

Ξαναλέω λοιπόν ότι ο λόγος που αναφέρθηκα στην δική μου Αφροδίτη ήταν για να καταλάβει η Σάσα πως η ίδια Αφροδίτη δεν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο σε όλους τους χάρτες. Πιο σαφές δεν μπορώ να το κάνω, σταμάτα λοιπόν να επιμένεις πως προσπάθησα να ακύρωσω την εμπειρία της Σάσας.

Κι ενώ στο πρώτο σου ποστ ξεκινάς, "Συμφωνούμε Τίνα" στην πορεία αρχίζεις να μου κάνεις υποδείξεις για το πως πρέπει να συμπεριφέρομαι στα μέλη και πως πρέπει να τα αντιμετωπίζω. Δεν είναι δική σου δουλειά τέτοιου είδους υποδείξεις.

Ήρθα εγώ να σου κάνω υποδείξεις για τον τρόπο που απαντάς στα μέλη;
    Τις υποχρεώσεις μου απέναντι στα μέλη δεν θα μου τις υπενθυμίσεις εσύ, όπως εγώ δεν θα σου υπενθυμίσω τις δικές σου, άλλος θα το κάνει και για τους δυο μας.

Αν πιστεύεις πως πρέπει να απαντάμε στα μέλη με το ύφος 100 καρδιναλίων επειδή "έχουμε υποχρεώσεις" απέναντι τους, λυπάμαι αλλά δεν συμμερίζομαι την άποψη σου και καλά θα κάνεις να την κρατήσεις για τον εαυτό σου.
    Μαθήματα όμως και κανόνες δεοντολογίας έχω κάνει αρκετά χρόνια πριν και δεν χρειάζομαι άλλα.

Όποιος έχει πρόβλημα με την συμπεριφορά μου, η οποία παρεμπιπτόντως τρία χρόνια τώρα είναι η πρέπουσα, δεν έχει παρά να το πει. Εσύ όμως δεν έχεις το δικαίωμα να μου κάνεις μαθήματα και υποδείξεις και εν πάσει περιπτπώσει αν τα χρειάζομαι άσε να επιλέξω εγώ τον δάσκαλο μου.

Για τις αστρολογικές μου εκτιμήσεις έχεις κάθε δικαίωμα να διαφωνήσεις όπως και ο οποιοδήποτε, μέχρι εκεί όμως.

Και κάτι ακόμη, σε ποιο σημείο ακριβώς ζήτησα να διαγράψουν ποστ;;
    Να μεταφερθούν σε άλλη ενότητα ζήτησα για να παραμείνει το άρθρο που υπογράφεις καθαρό, άλλωστε αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο Γιάννης.
    Εχει μεγάλη διαφορά αυτό που ζήτησα με αυτό που μου καταλογίζεις.

Στην απάντηση σου στην Κοραλλία γράφεις

"Όταν βρίσκεσαι απέναντι σε τόσα μάτια πρέπει αναγκαστικά να συμπεριφέρεσαι διαφορετικά από ότι θα μιλάς σε ένα άτομο πρόσωπο με πρόσωπο. Πως να το κάνουμε δηλαδή είναι λάθος προσέγγιση και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο forum".

Μπορείς να μου πεις με ποιό τρόπο δημιούργησα προβλήματα στο φόρουμ;;

Όταν βρίσκεσαι απέναντι σε τόσα μάτια Χρήστο οφείλεις να είσαι ο εαυτός σου και όχι αυτό που θέλουν να βλέπουν οι άλλοι ή αυτό που νομίζεις πως θέλουν να δουν οι άλλοι. Αυτό εκτιμά ο κόσμος που μας διαβάζει και όχι τα σεις και τα σας, επειδή αυτό όμως είναι η καθαρά υποκειμενική μου άποψη, δεν θα το αναλύσω άλλο.

Και για να τελειώνει το θέμα εδώ, (αρκετό θέαμα χαρίσαμε στα μέλη μας) αν δεν ήθελες να σχολιάζουν άλλοι αστρολόγοι τα άρθρα σου, μπορούσες απλά να το ζητήσεις και όχι να προσβάλλεις συναδέλφους με το άλλοθι της κακής τους συμπεριφοράς, ειδικά όταν αυτή την συμπεριφορά εσύ την έχεις εκτιμήσει λάθος.

Ασε που για να είμαστε ειλικρινείς δεν σχολίασα το άρθρο σου επομένως δεν έπρεπε, τουλάχιστο σε τόσο αρχικό σημείο να παρέμβεις, εκτός κι αν φοβήθηκες ότι στην πορεία θα δαγκώσω την Σάσα, κάτι που πίστεψε με δεν παίζει, γι αυτό σε παρακαλώ πολύ ξαναδιάβασε τα ποστ μας και δες ποιός ξεπέρασε τα όρια και ποιος όχι.

Page 5 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Tags for this Thread