- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 14 of 14
Thread: ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ....
-
16-02-2011, 10:08 PM #11
Re: ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ....
Θέλω τα φώτα σας!Οπως είπα και σε μια άλλη δημοσίευση εμένα ο Ποσειδώνας με τσάκισε γιατί μου πέρασε όλους μα όλους τους πλανήτες από κόσκινο,αυτό που με ανησυχεί τώρα μιας και μιλάμε για Πλούτωνα είναι το εξής:Σε περίπου 9 χρόνια θα κάνει αντίθεση με την Αφροδίτη και εν συνεχεία θα με γεμίσει τετράγωνα και αντιθέσεις με όλους τους υπόλοιπους γενέθλιους,τώρα θα μου πείτε και από τώρα ανησυχείς;Ανησυχώ γιατί αν ο Ποσειδώνας τα έκανε όπως τα έκανε ο Πλούτωνας που θα φτάσει;Από όλες τις όψεις που θα σχηματίσει αυτή που με προβληματίζει περισσότερο είναι η αντίθεση με την Αφροδίτη και αυτό γιατί η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης του 12ου και του 7ου,αλλά και όχι μόνο αυτό αλλά και στον γενέθλιο αυτοί οι δύο βρίσκονται σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στον 9ο και τον Πλούτωνα στον 12ο(άουτς).Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτήσει στις τάσεις που θα μπορούσα να περιμένω;Το μόνο παρήγορο είναι οτι ο Πλούτωνας δεν θολώνει τα νερά.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
-
16-02-2011, 10:30 PM #12
Η αντιθεση λογικα θα ενεργοποιησει τα θεματα των δυο γενεθλιων οικων. Θεματα ομως που σε εχουν ξανααπασχολησει στο παρελθον και ειναι γνωστα. Να θυμασαι οτι ο πλουτωνας ειναι αναγεννηση και οχι φθορα οπως ο ποσειδωνας.
Μεχρι τοτε ομως, ασε να δεις πως θα εχουν εξελιχθει ο 9ος και 12ος. Μπορει εκεινη την περιοδο να θελεις ν αποτιναξεις κταστασεις απο πανω σου και να σου δοθει η καταλληλη ευκαιρια.
-
16-02-2011, 10:55 PM #13
Μακάρι Εφη μου,είναι όπως το υποψιάζομαι και εγώ οτι όντως ο Ποσειδώνας φθείρει τα πράγματα και μάλλον ο Πλούτωνας θα έρθει να τα βγάλει στην φόρα και σίγουρα θα τ'αλλάξει ριζικά,απλά ανησύχησα γιατί θα κάνει τετράγωνα και αντιθέσεις ιδίως με Ηλιο,σελήνη,Αρη και Δια και όπως είναι φυσικό οποιοσδήποτε θα το φοβόταν αν ήξερε οτι τα επόμενα θα ανακατευτούν τόσα πολλά πράγματα.:unsure:
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
-
17-02-2011, 01:02 AM #14
Παρασκευη μου καταλαβαινω πολυ καλα,εχοντας περασει τα σχετικα με τον ποσειδωνα.
Θα ηθελα να σου θυμισω και κατι αλλο ,αν μου επιτρεπεις.
Για να συμβουν τα γεγονοτα, τα επαληθευουμε με δυο-τρεις προγνωστικες μεθοδους οπως εχει γραψει και η κυρια Ζαχαριαδου.
Μην στεναχωριεσαι απο τωρα καλη μου.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.