s
Μεσοδιαστήματα - Page 15
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 15 of 15 FirstFirst ... 5 11 12 13 14 15
Results 141 to 145 of 145
    Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Re: Μεσοδιαστήματα

Μαζί πάνε αυτά, το ¶ρη - Κρόνου εννοώ το γενέθλιο, ο Ποσειδώνας θα ταλαιπωρεί την Αφροδίτη μου μέχρι το 2015 και λίγο μετά θα πιάσει τον Ήλιο. Τι να κάνω Κάτια μου, μόνο να χωθώ σε κάποια τρύπα να γλυτώσω ότι γλυτώνεται. Χμ. Καλό ακούγεται, δεν λέω.

Η συνέχεια στο άρθρο του 12ου. <3

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by theresa_alma View Post
    Παντως, σχετικα με τα γενεθλια μεσοδιαστηματα τα οποια μελεταω πολυ προσεκτικα, μηπως και βγαλω καποια ακρη για διαφορα σημαντικα προσωπικα γεγονοτα, εχω να πω πως αυτο που εχω δει να "δουλευει", ειναι η ενεργοποιηση μεσοδιαστηματος απο σκληρη διευλευση ενος εκ των δυο πλανητων.
    Επισης προσεξα πως πολυ μεγαλο ρολο παιζει και ο απλανης που βρισκεται στην συγκεκριμενη μοιρα του μεσοδιαστηματος, οπως και η οψη που κανουν οι πλανητες μεταξυ τους στις αρχικες θεσεις του ωροσκοπιου.
    Τελευταια ομως, βιωσα ενα γεγονος που επιβεβαιωσε αυτο που εγραψε ο Σωκρατης. Πως δηλαδη πιο σημαντικο ειναι η θεση του γενεθλιου πλανητη σε σχεση με το Transit μεσοδιαστημα.
    Σωκρατη και φιλε του Σωκρατη, για μενα τουλαχιστον εχετε απολυτο δικιο!
    Για τους απλανεις εχω την αισθηση οτι ισχυει και στην δικη μου περιπτωση. Ομως δεν το εχω δει να λειτουργει παντα. Για το προοδευμενο μεσοδιαστημα ,πρεπει να το ελεγξω παλι. Μεχρι τωρα δεν ειδα κατι σημαντικο.

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Χο.

Το μεσοδιάστημα ¶ρη - Κρόνου μου είναι στις 0° 44' Ιχθύων.

Τετράγωνο με την Αφροδίτη μου.

Από εκεί που θα περάσει σε λίγο ο Ποσειδώνας.

Και εκεί που βρίσκεται ήδη ο Χείρωνας.

Γειααααααααααααα!!!!!!!! :Ρ
    Αν μου επιτρεπεις, εχω διαπιστωσει οτι ταυτοχρονα πρεπει να υπαρχει και οψη με προσωπικο σημειο, οχι μονο διελευση ενος πλανητη, εστω και του ποσειδωνα.

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Μαζί πάνε αυτά, το ¶ρη - Κρόνου εννοώ το γενέθλιο, ο Ποσειδώνας θα ταλαιπωρεί την Αφροδίτη μου μέχρι το 2015 και λίγο μετά θα πιάσει τον Ήλιο. Τι να κάνω Κάτια μου, μόνο να χωθώ σε κάποια τρύπα να γλυτώσω ότι γλυτώνεται. Χμ. Καλό ακούγεται, δεν λέω.

Η συνέχεια στο άρθρο του 12ου. <3
    Μην ακούω Ποσειδώνας!Μου έχει φάει 10 χρόνια τώρα και συνεχίζειΕχει πιάσει τους μισούς πλανήτες σε τετράγωνα και τους άλλους μισούς σε αντίθεση,δεν έχω δει άσπρη μέρα και κατηγορούσα τον Κρόνο τόσα χρόνια..
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Με το που μπαίνει στον Υδροχόο τετραγωνίζει την Σελήνη,τον Αρη τον Πλούτωνα,τον Ωροσκόπο,τον Κρόνο και τον Δία και ταυτόχρονα κάνει αντίθεση με το Μεσουράνημα την Αφροδίτη και τον Ηλιο και σύνοδο με τον Ουρανό,όλα αυτά περίπου πριν 9 χρόνια,σημειωτέον οτι συνεχίζει χιαστή ακόμα με τη Αφροδίτη και ετοιμάζεται να κάνει αντίθεση με τον Ερμή στον 10ο.Τι να πω για αυτόν τον πλανήτη;Οτι με ξετίναξε;Λίγα λέω,για την υγεία και την ψυχολογία μου δε άστα να πάνε αρκεί να πω οτι η σελήνη ήταν στον 6ο,η αφροδίτη κυβερνήτης του 12ουκαι ο Αρης με τον Πλούτωνα και τον Δία στον 12ο και αυτοί,ώρες ώρες σκέφτομαι πως πέρασα όλα αυτά τα πράγματα αλλά ακόμα με βασανίζει,το μόνο που με χαροποιεί είναι οτι δεν θα είμαι εν ζωή οταν θα ξαναγυρίσει σε αυτες τις θέσεις,βλέπεται ο καλός Θεούλης έχει προνοήσει για όλα:bigsmile:
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Page 15 of 15 FirstFirst ... 5 11 12 13 14 15

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)