- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 101 to 110 of 145
Thread: Μεσοδιαστήματα
-
14-02-2011, 10:01 PM #101
Re: Μεσοδιαστήματα
Και κάτι άλλο ,αν υπάρχει ενα μεσοδιάστημα στον γενέθλιο πχ Αρης-Κρόνος σε σύνοδο με Πλουτωνα αλλά στις 1και 09 τότε δεν ισχύει λόγω οτι υπάρχει πάνω από 1 μοίρα ανοχή;
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
-
14-02-2011, 10:04 PM #102
Να είστε καλά, και να με συγχωρείτε αν έφερα κάποιους σε δύσκολη θέση. Δεν ηταν πρόθεσή μου.
Είναι όμως και στο χαρακτήρα μου να ακούω όλα όσα δεν "χαιδεύουν" τα αυτιά μου.
Κανέναν δεν έφερες σε δύσκολη θέση, αντίθετα μας έδωσες κίνητρο να γράψουμε κάποια βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν όλοι. Ούτε εμένα μου αρέσει να μου χαιδεύουν τα αυτιά αλλά ούτε και να χαιδεύω κανενός τα αυτιά. Αυτό όμως δεν αλλάζει taurine μου τον χώρο που βρισκόμαστε ούτε και τον αριθμό των ανθρώπων που μας διαβάζουν.
Πίστεψε με ελάχιστοι είναι αυτοί που πραγματικά μπορούν να χειριστούν τις μαύρες προβλέψεις.
-
14-02-2011, 10:07 PM #103
-
14-02-2011, 10:27 PM #104
Το ξέρω Τινάκι. :bigsmile:Τελευταία διαβάζω τα μεσοδιαστήματα και τους παράγωγους. Είμαι όπως κατάλαβες, στην 5η Δημοτικού ακόμη. Λίγα γνωρίζω,πολυ λίγα ακόμη, αλλά φροντιζω να τα μαθαίνω καλά, χωρίς να βιάζομαι για "πασαλείμματα".
Καποτε σε ρώτησα, τί θα μπορούσε να φταίει σε μία ατελή εγκυμοσύνη, εκτός από μια έκλειψη στον 8ο γενέθλιο, και με άφησες να τα ανακαλύψω σιγά σιγά μόνη μου. Όταν βρήκα το μεσοδιάστημα ¶ρη / Κρόνου στον 5ο, κατάλαβα πολλά,ειδα και το Λαμπαδία πάνω στο μ/δ,είδα τη Λίλιθ και το Δία σε σύνοδο, ειδα πως πέφτει διπλό ζώδιο, ειδα πως ειναι σε αντίθεση με τη γενέθλια σελήνη μου, αλλά είδα και ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα μου στο Ζυγό, και τότε είπα μέσα μου, "η ελπίδα παθαίνει τελευταία."
Ξέρεις κάτι όμως? Και τον Πλούτωνα σε τρίγωνο να μην έβλεπα, πάλι θα ήμουν αισιόδοξη!
Κάτι φορές, με πιάνουν οι μαύρες μου, αλλά μιλάω με ένα φίλο ή μια φίλη , ή αρχίζω τις φωνές (Αρης σε Κριό) και μετά από 5 λεπτά καλμάρω.( Μ/δ Αφροδίτης/Δία=Ερμής:bigsmile
Πάντως, για να κάνουμε και λίγο χιούμορ, ακόμη και το κακό να συμβεί, έχω φροντίσει ως καλή ταυρίνα, να πληρώσω την εφορία, τα τέλη κυκλοφορίας,τα Δημοτικά Τέλη, τη σύνδεση στο ιντερνετ,να εξασφαλίσω το σπίτι στο παιδί μου, την αδελφή μου, τα εμβόλια στα σκυλιά μου, να ανοιχτει ένα γράμμα που έγραψα κάποτε δημόσια και ενώπιον τοπικών αρχόντων (Η νήσος) :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
κλπ κλπΤα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
14-02-2011, 10:51 PM #105
Τα γενέθλια μεσοδιαστήματα πιανονται μονο οταν προκύπτουν από σκληρές όψεις ή και σκέτα;Για τα προσωπικά σημεία(Ηλιος-Μεσουράνημα-Σελήνη-Ωροσκόπος)στα στα γενέθλια μεσοδιαστηματα υπάρχει πιθανότητα να δίνουμε 2 μοίρες ανοχή;
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
-
14-02-2011, 11:00 PM #106
Έτσι ακριβώς όπως το έγραψε η Τίνα. Αυτά τα ποστ αγαπητή taurine (δεν μου αρέσουν τα ψευδώνυμα αλλά δεν γνωρίζω το όνομά σου) είναι η αφορμή για να καταγραφούν οι ψύχραιμες απόψεις των αστρολόγων που έχουμε εργαστεί επαγγελματικά.
Βλέπεις άλλο να μιλάμε στην καφετέρια 4 φιλαράκια και να γελάμε και άλλο να έχεις να χειριστείς 6000 επισκέπτες ημερησίως. Ευθύνες και μάλιστα μεγάλες προς τον επισκέπτη μας ή τον συνάνθρωπό μας που πιθανόν είναι σε εύθραστη συναισθηματική κατάσταση.
Μόλις λοιπόν από την 5η δημοτικού περάσεις στις ανώτρες σπουδές :toung: θα μάθεις ότι στις αστρολογικές σχολές πριν τα όποια πτυχία είσαι υποχρεωμένος να σεβαστείς τον αστρολογικό κώδικα ο οποίος μεταξύ άλλων λέει και τα ακόλουθα.
Όταν δεν έχουμε ώρα γέννησης του ατόμου που εξετάζουμε ή η ώρα είναι στο περίπου, υποχρεωτικά πρέπει να ενημερωθεί ο εξεταζόμενος ότι δεν λαμβάνει πλήρη ερμηνεία.
Κάθε ωροσκόπιο είναι μοναδικό. Η ερμηνεία υποχρεωτικά πρέπει να γίνεται βασιζόμενη σε όσα προσωπικά στοιχεία δίνονται. Δεν στηρίζουμε την εξέταση σε εγχειρίδια ή σε μελέτες άλλων εκτός εάν κάνουμε αναφορά σε αυτόν.
Οποιαδήποτε ερμηνεία πρέπει να είναι αξιοπρεπής, ο αστρολόγος να είναι διακριτικός και δεν θα χρησιμοποιεί θεωρίες που δεν έχουν τεκμηριωθεί ή μεμωνομένα κομμάτια του εξεταζόμενου χάρτη.
Προσωπικά δεδομένα μπα μπλα μπλα
Όπως λοιπόν άλλες ειδικότητες δίνουν τον όρκο τους, έτσι και στην αστρολογία δίνουμε υπόσχεση ηθικής και αξιοπρέπειας,
Αυτό δεν λέγεται χάιδεμα των αυτιών. Έτσι δεν είναι;De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
14-02-2011, 11:29 PM #107
Συμμετεχω στην συζητηση σας, γιατι θελω να συμφωνησω απολυτα μαζι σας αγαπητε Σωκρατη (επιτρεψτε μου κι ας μην γνωριζομαστε) Παρομοια συζητηση εγινε με αφορμη ενα εξαιρετικο αρθρο του κου Αρχου.
Τινα μου και Ταυρινα μου εως τα 46 μου, δεν φανταζομουν ποτε, οτι μπορει να υποστω καποιας μορφης καταθλιψη.
Τωρα που το υπεστην, σας διαβεβαιω πως ερχονται συχνα στο μυοαλο μου καποιες δυσαρεστες προβλεψεις απο αστρολογους στο παρελθον, σχετικα με δικους μου ανθρωπους,
Θελω να πω, οτι καποια πραγματα τα διαχειριζομαστε διαφορετικα στην νεοτητα και επισης οτι μια κουβεντα κατω απο ειδικες συνθηκες, μπορει να πυροδοτησει δυσκολες εσωτερικες διεργασιες,(απωλεια του πατερα μου και ταυτοχρονη ασθενεια της μητερας μου).
Πραγματι, σε οσα εγχειριδια αστρολογιας εχω ,γινεται ιδιαιτερη αναφορα στη επαγγελματικη ηθικη του αστρολογου Ταυρινα μου αλλα και παιρνοντας αφορμη απο τον ιδιο μου τον εαυτο, μετραω πολυ τα λογια μου οταν με ρωτουν οι φιλοι μου για προβλεψεις.
Ποτε δεν ειναι σιγουρο πως και ποτε το υποσυνειδητο θα φερει στην επιφανεια γεγονοτα η συζητησεις η ανθρωπους και με ποιο τροπο θα εξωτερικευτουν .
Συγνωμη αν φαινομαι αυστηρη δεν εχω τετοια προθεση.Απλα καταθετω την εμπειρια μου
-
14-02-2011, 11:30 PM #108
Ευχαριστώντας ιδίως το Σωκράτη και φυσικά την Τίνα για τις παρεμβάσεις τους οι οποίες δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα και εγκυρότητα στη συζήτησή μας θα ήθελα να πω με τη σειρά μου πως αφ'ενός η υπόσχεση ηθικής και αξιοπέπειας του αστρολογικού κώδικα θα είχε ενδιαφέρον να αναρτηθεί σε εμφανές σημείο στη κεντρική σελίδα του site και αφετέρου να παραθέσω τη γνώμη μου ως προς αστρολογικές ερμηνείες επαγγελματιών και μη, που συνοψίζεται στο όσο πιο τρανταχτές και 'εντυπωσιακές' είναι τόσο πιο μεγάλη είναι με τη σειρά της η δύναμη της αυθυποβολής που ελοχεύει στα άδυτα του ασυνείδητού μας!
Αντιθέτως, όσο πιο μετρημένη, συγκροτημένη και διακριτική είναι η ερμηνεία που γίνεται, δια στόματος αστρολόγου, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες ο ενδιαφερόμενος να οδηγηθεί στο μονοπάτι της αυτογνωσίας απελευθερωμένος από τη 'μανία' των προβλέψεων, του πότε θα μου συμβεί τι...!
Βαδίζοντας το μονοπάτι αυτό (με κόστος αλλά και απολαβές),
φιλικά,
ΜυρτώPour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides
-
14-02-2011, 11:44 PM #109
<<Αντιθέτως, όσο πιο μετρημένη, συγκροτημένη και διακριτική είναι η ερμηνεία που γίνεται, δια στόματος αστρολόγου, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες ο ενδιαφερόμενος να οδηγηθεί στο μονοπάτι της αυτογνωσίας απελευθερωμένος από τη 'μανία' των προβλέψεων, του πότε θα μου συμβεί τι...!
Βαδίζοντας το μονοπάτι αυτό (με κόστος αλλά και απολαβές),>>
Ακριβώς έτσι είναιΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
-
14-02-2011, 11:54 PM #110
.....και οξυδερκής αστρολόγος, αν το δεί καθαρά, ίσως και να ρισκάρει και να το φέρει "απ'έξω - απ'έξω".
Συμφωνώ κύριε Σωκράτη. Όπως έγραψα και στο πρώτο ποστ, προσωπικά, θα προτιμούσα μια διακριτική απάντηση, από το τίποτα.
Είναι μεγάλο ρίσκο να πεί ο Αστρολόγος στον πελάτη του πχ. "ξερεις, αυτό το καλοκαίρι θα χάσεις το μπαμπά σου". Αυτό που προσπαθώ να σας πω σε όλα τα ποστ, είναι πως αν ήμουν εγώ ο Αστρολόγος, δεν θα το παρέλειπα τελείως, αλλά θα του έλεγα πως "αυτό το καλοκαίρι ο μπαμπάς σου ίσως να χρειαστει λίγο παραπάνω τη συντροφιά σου και τη φροντίδα σου". Θεωρείτε πως η παραπάνω προσέγγιση/ερμηνεία θα ήταν αντιδεοντολογική και επιπόλαιη? Θα με βοηθούσε η απάντησή σας εδώ.
Και όσο για τον Κώδικα που μου αναφέρετε, σας ευχαριστώ που μας το γράψατε, αφού δεν είμαι αστρολόγος και πραγματικά δεν το γνώριζα.
Υ.Γ.
Θα μας άρεσε μια συχνότερη "βολτίτσα" σας από τα φόρουμ. Διευκρινίζονται έτσι πολλά πράγματα.Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.