s
ποιος είναι ο κυβερνήτης του γενέθλιου χάρτη; - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 8 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 61 to 70 of 71
    Όνομα:
    Sοφία

Re: ποιος είναι ο κυβερνήτης του γενέθλιου χάρτη;

Λοιπον, τωρα που το ξανακοιταξα, εχετε απολυτο δικιο, Ιδιαιτερη δυναμη εχει ο Ερμης στην 17η Λεοντα στον 10ο οικο σε αποσταση 16 μοιρες απο μεσουρανημα, ως πιο ανυψωμενος και σε αμοιβαια υποδοχη με Ηλιο στη 3η Παρθενου παλι στο 10ο, υστερα ο Ηλιος και επειτα ο Ουρανος. Τα λεω καλα?

Στην προκειμένη περίπτωση, όταν η ακμή του ωροσκόπου αγγίζει την πρώτη μηδενική μοίρα ενός ζωδίου τί γίνεται? Με τα λίγα που κατάλαβα, σύμφωνα με τα στοιχεία του χάρτη μου 4-5-77 ωρα 23.55 Αθήνα, ο κυβερνήτης είναι
    α) ο Κρόνος λόγω ωροσκόπου Αιγόκερω,
    β) ο Ήλιος λόγω του ότι ο Κυβερνήτης του ωροσκόπου βρίσκεται στο Λέοντα,
    γ) ο Πλούτωνας επειδή στον 8ο οίκο βρίσκεται ο Κυβερνήτης του ωροσκόπου?

Τώρα κατάφερα και μπερδεύτηκα πάλι

Εγω γεννηθηκα 26/08/1991 και ωρα 08:15 το πρωι στην Αθηνα, εχω ωροσκοπο παρθενο που τον κυβερνα ο Ερμης μεχρι εκει το καταλαβα, το αλλο ομως δεν το καταλαβα πρεπει να δουμε και τις οψεις που κανει ο Ερμης?? συγγνωμη αλλα ειμαι λιγο νεος και οχι τοσο πολυ ενημερωμενος, αν μπορει να με διαφωτισει καποιος........ ευχαριστω εκ των πρωτερων!!!!

Όνομα:
    ΕΦΗ

Πραγματι ειναι πολυ σημαντικο να δεις την θεση και τις οψεις του ερμη με τους αλλους πλανητες στο ωροσκοπιο σου.. Μετα κοιταξε το μεσουρανημα σου.
    Δηλαδη το ζωδιο και την ακμη του 10ου οικου.
    Ειναι σημαντικο να τσεκαρεις αν υπαρχουν πλανητης κοντα στην ακμη του 1ου και 10ου οικου. Οσο πιο κοντα, τοσο πιο σημαντκο.

Ξεκινησε με τα σχετικα αρθρα στο φορουμ. Ωροσκοπος, Μεσουρανημα.
    Ειναι απ τα βασικα.

Σε ευχαριστω πολυ θα ψαξω!!!

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τον δικο μου κυβερνητη.
    Εχω ωροσκοπο Σκορπιο. Το ηλιακο μου ζωδιο ειναι Ζυγος ο ηλιος μου ειναι στον 11ο οικο στον 1ο οικο εχω Ουρανο και Δια. Ο κυβερνητης του Σκορπιου που ειναι ο Πλουτωνας ειναι στον 12ο οικο και ο Αρης(2ος κθβερνητης Σκορπιου) ειναι στον 10ο οικο...Εχω μπερδευτει ιδιαιτερα με τον κυβερνητη του χαρτη!
    Οποιος μπορει ας δωσει ενα χερι βοηθειας...ειλικρινα μπερδευτηκα!

κι εγώ έχω μπερδευτεί πολύ και μάλιστα πριν λίγες μέρες άνοιξα και καινούργιο thread όπου ρωτούσα μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει μ' αυτό αλλά με γράψανε όλοι.. απάντηση δεν πήρα

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by Aquaries View Post
    αλλά με γράψανε όλοι.. απάντηση δεν πήρα
    Μην λες τετοιες κουβεντες αγαπητο μελος:weird:
    κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος
    να σου απαντησει.

Οταν θελεισουν
    και εχουν ορεξη..
    και χρονο..καΙ διαθεση
    θα σου απαντησουν η'' καποιο μελος που γνωριζει αστρολογια
    η'' οι αστρολογοι του σαιτ [που κατακλιζονται απο ερωτησεις εδω που τα λεμε]
    ειναι ολα Δωρεαν να ξερεις..
    δεν πληρωνουμε εδω για να εχουμε απαιτησεις
    εθελοντικα οι αστρολογοι μας βοηθανε
    και τα μελη που γνωριζουν επισης αστΡολογια
    για αυτο να κανεις υπομονη!
    καλη συνεχεια σου ευχομαι:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Χρήστος

Λοιπόν έχουμε 4 πράγματα που λίγο έχουν μπερδευτεί εδω μέσα

1) Κυβερνήτης ωροσκοπίου
    2) Κυβερνήτης ωροσκοπίου με Πτολεμαικές μεθόδους
    3) Τελικός Κριτής
    4) Πιο δυνατός πλανήτης

Στη 1η περίπτωση έχουμε απλά σαν κυβερνήτη του ωροσκοπίου τον Πλανήτη που κυβερνά τον Ωροσκόπο
    Στη 2η περίπτωση που έχει αναλυθεί παραπάνω έχει να κάνει με τον πιο ισχυρό σε σχέση με τη θέση, εξάρσεις, πτώσεις, οίκο, πρόσωπα, αμοιβαίες υποδοχές και τα συναφή. (αν παρακολουθείτε τα παραδείγματα ωριαίας μέσα στο site θα καταλάβετε πολλά)
    3) Τελικός κριτής είναι αυτός που μέσω των κυβερνήσεων καταλήγει αυτός να κυριαρχεί στο ωροσκόπιο και έχουμε συνήθως ένα ώς δύο αλλά καμμιά φορά και τρείς
    4) Ο Πιο δυνατός πλανήτης βρίσκεται απο τα astrodynes την αστροδυναμική δηλαδή που είναι μία ολόκληρη σχολή της "Εκκλησίας του Φωτός".

Στη 1η περίπτωση έχουμε να κάνουμε απλά με μία περισσότερη πρώτη ανάλυση ενός χάρτη είναι καλή για άτομα που δεν ξέρουν καλή αστρολογία.
    Η 2η περίπτωση έχει να κάνει με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έδιναν στους πλανήτες ιδιαίτερα στην Ελληνιστική αστρολογία και έχει ενδιαφέρον ιδιαίτερα όταν τον χειρίζεσαι τον πλανήτη στην πρόβλεψη.
    Ο Τελικός κριτής είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για να μπορέσει κάποιος να καταλάβει τη ροή της ζωή του σε μεθόδους όπως το το "στροβίλισμα" και κληρονομική αστρολογία
    Στην 4η περίπτωση έχουμε να κάνουμε περισσότερο με καθαρά την αίσθηση της δύναμης όπως την αντιλαμβάνεται ο απλός κόσμος ο πιο δυνατός δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα ο πιο καλός και βέβαια ανάλογα με τη θέση του με τις άλλες βαθμολογίες των πλανητών μπορείς να κάνεις μία ολόκληρη ανάλυση.
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Quote Originally Posted by Χρήστος ¶ρχος View Post
    Λοιπόν έχουμε 4 πράγματα που λίγο έχουν μπερδευτεί εδω μέσα

1) Κυβερνήτης ωροσκοπίου
    2) Κυβερνήτης ωροσκοπίου με Πτολεμαικές μεθόδους
    3) Τελικός Κριτής
    4) Πιο δυνατός πλανήτης

Στη 1η περίπτωση έχουμε απλά σαν κυβερνήτη του ωροσκοπίου τον Πλανήτη που κυβερνά τον Ωροσκόπο
    Στη 2η περίπτωση που έχει αναλυθεί παραπάνω έχει να κάνει με τον πιο ισχυρό σε σχέση με τη θέση, εξάρσεις, πτώσεις, οίκο, πρόσωπα, αμοιβαίες υποδοχές και τα συναφή. (αν παρακολουθείτε τα παραδείγματα ωριαίας μέσα στο site θα καταλάβετε πολλά)
    3) Τελικός κριτής είναι αυτός που μέσω των κυβερνήσεων καταλήγει αυτός να κυριαρχεί στο ωροσκόπιο και έχουμε συνήθως ένα ώς δύο αλλά καμμιά φορά και τρείς
    4) Ο Πιο δυνατός πλανήτης βρίσκεται απο τα astrodynes την αστροδυναμική δηλαδή που είναι μία ολόκληρη σχολή της "Εκκλησίας του Φωτός".

Στη 1η περίπτωση έχουμε να κάνουμε απλά με μία περισσότερη πρώτη ανάλυση ενός χάρτη είναι καλή για άτομα που δεν ξέρουν καλή αστρολογία.
    Η 2η περίπτωση έχει να κάνει με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έδιναν στους πλανήτες ιδιαίτερα στην Ελληνιστική αστρολογία και έχει ενδιαφέρον ιδιαίτερα όταν τον χειρίζεσαι τον πλανήτη στην πρόβλεψη.
    Ο Τελικός κριτής είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για να μπορέσει κάποιος να καταλάβει τη ροή της ζωή του σε μεθόδους όπως το το "στροβίλισμα" και κληρονομική αστρολογία
    Στην 4η περίπτωση έχουμε να κάνουμε περισσότερο με καθαρά την αίσθηση της δύναμης όπως την αντιλαμβάνεται ο απλός κόσμος ο πιο δυνατός δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα ο πιο καλός και βέβαια ανάλογα με τη θέση του με τις άλλες βαθμολογίες των πλανητών μπορείς να κάνεις μία ολόκληρη ανάλυση.
    Ευχαριστούμε Κε ¶ρχο.
    Αν έχετε χρόνο στη διάθεσή σας φυσικά,
    με ένα παράδειγμα γενέθλιου χάρτη,
    θα μπορούσατε -πρακτικά-
    να μας εξηγήσετε την πρώτη και δεύτερη περίπτωση Κυβερνήτη?
    Ευχαριστώ!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Page 7 of 8 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)