- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 25 of 25
Thread: Όψεις ωροσκόπου
-
13-11-2010, 10:40 PM #21
Re: Όψεις ωροσκόπου
¶ργησα αλλά δεν σε άφησα παραπονεμένη :bigsmile:
Καλύτερα βέβαια να συμβουλευτείς την ανάλυση που σου δίνει ο χάρτης σου -και κάποιον
με εμπειρία-
αλλά αυτά που μπόρεσα να σκεφτώ σου τα στέλνω.
Αφρο 6γωνο Ωροσκόπος Κοινωνικότητα, επιθυμία για πολυτέλεια, ευγένεια, αναζήτηση ομορφιάς.
Ουρανός 3γωνο Ωροσκοπος Δυναμικός χαρακτήρας, με πρωτότυπες ιδέες, ανοιχτό για νέες γνωσεις και ανεξάρτητο.
Ποσειδών 3γωνο Ωροσκοπος Κάνει το άτομο ευαίσθητο με πιθανότητα ύπαρξη για καλλιτεχνικού
ταλέντου αλλά δίνει και δημιουργική φαντασία.
υ.γ. Διορθώστε με πάλι αν κάνω λάθος.Tabula rasa
-
13-11-2010, 11:01 PM #22
Ποπη θα μπορουσες μηπως να απαντησεις κ σε αυτο που ρωτησα εγω αφου δεν πηρα απο καπου αλλου απαντηση?:unsure: Αν δηλαδη η συνοδος που εχει ξεκινησει να κανει, κ θα γινει συντομα ακριβειας, ο διελαυνων πλουτωνας με τον προοδευμενο ωροσκοπο μου (4,34 αιγοκερω) εχει καποια ισχυ,ερμηνευεται οπως μια αντιστοιχη σε γενεθλιο? Ευχαριστω!
-
14-11-2010, 04:44 AM #23
Σας ευχαριστώ πάρα παρα πολύ kinky (τι άλλο lol) skorpina kai popininja!
Υγ.Δε διορθώνουμε,επιβεβαιωνουμ απολυτα!Και μάλιστα νωρίς-νωρίς!(ελπίζω να ισχύσει άπαξ/ευχαριστούμε,πηραμε)
Είστε εξαιρετικές κορίτσια!Να 'στε καλά!
(τελικά το τριγωνάκι και το τετραγωνο,καλύτερα μου ακούγονται:worried
-
14-11-2010, 10:38 PM #24
-
09-02-2011, 03:18 AM #25
Γειά σας !
δεν βρήκα άλλο σχετικό άρθρο με τις όψεις του ωροσκόπου μας οπότε θα σας ρωτήσω εδώ αν μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνει το τετράγωνο ωροσκόπου(καρκίνος) με αφροδίτη (ζυγός στον 4ο ) ....
επίσης στο ίδιο σπίτι έχω και τετράγωνο ωροσκόπου - πλούτωνα όμως διάβασα παραπάνω τι σημαίνει απλά το επισημαίνω για καλύτερη ερμηνεία εκ μέρους σας
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρωνΑφού δεν μπορούμε ν'αλλάξουμε τον κόσμο ...ας αλλάξουμε το μάτι που τον βλέπει
Ν.Καζαντζάκης
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.