s
4ος οίκος - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 31 to 40 of 89

Re: 4 οικος

καλημερα.μπορω να κανω μια ερωτηση που με βασανιζει ?οταν ο κυβερνητης του 4ου ειναι στον11ο κ δεχεται οψεις yod απο β.δεσμο στον 4ο και κρονο 5ο οικο τι θα μπορουσε να ειναι?

Re: Προοδευμένη Σελήνη: ανακαλύπτοντας τα "κρυμμένα κλειδιά" της πρόγνωσης

Καλημέρα σε όλους!
    Θα ήθελα να μου δωσει καποιος μια συμβουλη, αλλα δεν μπορουσα να βρω που
    ακριβως πρεπει να κανω την ερωτηση μου και γι'αυτο την κανω εδω..δεν εχω εξοικειωθεί καθόλου με το site συγχωρείστε με γι'αυτο!
    Λοιπον το προβλημα μου είναι ότι, εχω την παθενο στον 4ο οικο και ξερω πως αυτο ειναι ασχημο για το τελος της ζωη μου, και η ερωτηση μου ειναι, αν μπορει αυτο να αλλαξει με την προσπαθεια μου ή ειμαι καταδικασμενη να το ζήσω?
    Αν δεν μπορει καποιος να μου απαντήσει, πείτε μου που μπορω να βρω μια απαντηση..ευχαριστω πολυ!

Όνομα:
    Μαρία

Kι εγώ έχω ακμή 4ου στην Παρθένο και Πλούτωνα στο Ζυγό.Οταν γεράσουμε,έλα να μείνουμε μαζί.Δεν ξέρω πως ερμηνεύεται,και δεν ξέρω και η ερμηνεία για πότε ισχύει,για τα παιδικά μας χρόνια,για την δική μας οικογένεια,ή τελικά για το τέλος της ζωής μας?Μπέρδεμα..

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by artgela View Post
    Καλημέρα σε όλους!
    Θα ήθελα να μου δωσει καποιος μια συμβουλη, αλλα δεν μπορουσα να βρω που
    ακριβως πρεπει να κανω την ερωτηση μου και γι'αυτο την κανω εδω..δεν εχω εξοικειωθεί καθόλου με το site συγχωρείστε με γι'αυτο!
    Λοιπον το προβλημα μου είναι ότι, εχω την παθενο στον 4ο οικο και ξερω πως αυτο ειναι ασχημο για το τελος της ζωη μου, και η ερωτηση μου ειναι, αν μπορει αυτο να αλλαξει με την προσπαθεια μου ή ειμαι καταδικασμενη να το ζήσω?
    Αν δεν μπορει καποιος να μου απαντήσει, πείτε μου που μπορω να βρω μια απαντηση..ευχαριστω πολυ!
    Αν επιτρέπεται, από που γνωρίζεις πως αυτό είναι άσχημο για το τέλος της ζωής σου, γιατί κι εγώ στον 4ο έχω ακμή στην Παρθένο και μέσα στον 4ο οίκο Ουρανό και Πλούτωνα.

Υγ Μαρία η πρόταση ισχύει και για εμένα;

Quote Originally Posted by maria76 View Post
    Kι εγώ έχω ακμή 4ου στην Παρθένο και Πλούτωνα στο Ζυγό.Οταν γεράσουμε,έλα να μείνουμε μαζί.Δεν ξέρω πως ερμηνεύεται,και δεν ξέρω και η ερμηνεία για πότε ισχύει,για τα παιδικά μας χρόνια,για την δική μας οικογένεια,ή τελικά για το τέλος της ζωής μας?Μπέρδεμα..
    Κι εγώ έχω ακμή 4ου στην Παρθένο και μάλιστα σε σύνοδο με Κρόνο, και μέσα Ήλιο σύνοδο Πλούτωνα στο Ζυγό.

Να έρθω και εγώ να μείνουμε μαζί;:toung:

Όνομα:
    ΝΙΚΗ

κ εγω τι να πω...
    που εχω ακμη τεταρτου στο σκορπιο...??
    ποσο καταδικασμενη ειμαι πια..?

Όνομα:
    Τίνα

Λοιπόν για να μην αφήνουμε να αιωρούνται διάφορα.

Ο Πλούτωνας στον 4ο οίκο είναι μια δύσκολη οικοθέτηση, από την άλλη, Πλούτωνας είναι αυτός, όπου κι αν βρισκόταν, δυσκολία θα υπήρχε. Ο 4ος οίκος ως γνωστόν σχετίζεται με τα πρώτα και τελευταία χρόνια ενός ανθρώπου. Είμαι σίγουρη πως οι περισσοτεροι από εσάς περάσατε δύσκολα παιδικά χρόνια. Είναι λογικό να πιστεύετε πως εφ' όσον περάσατε δύσκολα στην αρχή, το ίδιο δύσκολο θα περάσετε και στο τέλος της ζωής σας. Καλό είναι να γνωρίζετε πως ο Πλούτωνας δείχνει βαθιά γεράματα καθώς επίσης κι ο Κρόνος.
    Θα ναι δύσκολα;
    Φυσικά και θα ναι όμως πείτε μου για ποιον δεν θα είναι. Για κάποιους λιγότερο για κάποιους άλλους περισσότερο. Η μητέρα μου έχει Δία στον 4ο της, για ελάτε να την ρωτήσετε πως περνά τα τελευταία της χρόνια!
    Ωστόσο, εμείς με τον Πλούτωνα στην τρίτη ηλικία θα είμαστε έτοιμοι να αποδεχτούμε το μοιραίο με λιγότερο φόβο και περισσότερη δύναμη.
    Θα είμαστε κατά κάποιον τρόπο εξοικειομένοι με την ιδέα κι αυτό γιατί θα έχουμε συνειδητοποιήσει το φθαρτό της ηλικίας μας και την ολοκλήρωση του κύκλου που λέγεται ζωή. .

Ασχοληθείτε περισσότερο με την παρόν και λιγότερο με το μακρινό μέλλον, είναι πιο υγειές.

Όνομα:
    Μυρτώ

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post

Ασχοληθείτε περισσότερο με την παρόν και λιγότερο με το μακρινό μέλλον, είναι πιο υγειές.
    ΝΑΙ! Συμφωνώ και επαυξάνω με το ακόλουθο ρητό: " Το χθες είναι μια επιταγή χωρίς αντίκρυσμα, το αύριο είναι μια μετεχρονολογημένη επιταγή, το σήμερα είναι...ζεστό χρήμα!!!"
    Pour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides

Ο 4ος οίκος είναι κάτι που γνωρίζουν όλοι από πολύ παλιά!
    Ένα μεγάλο και σπουδαίο παράδειγμα είναι πως ακόμη και οι Ελληνες τραγικοί ποιητές μας, το ήξεραν, και το αποτύπωσαν μέσω του αινίγματος της σφίγγας.

Τί εστί ο μία έχων φωνήν, τετράπους και δίπους και τρίπους γίνεται?

Μα φυσικά ο άνθρωπος, ο οποίος ούτε στα πρώτα χρόνια της ζωής του μπορεί να νιώσει αυτονομία, αλλά ούτε και στα τελευταία.

Η ακμή του 4ου οίκου μου αρχίζει από τις 19,58 του Κριού και καταλήγει στις 16 του Ταύρου, με αρκετά μεγάλο στριμωξίδι. Νότιος Δεσμός, Χείρων, Ερμής, Ήλιος, και όλοι μαζί σε σκληρές όψεις με Κρόνο και Ουρανό σε 8ο και 10ο αντίστοιχα.
    Αυτό που θυμάμαι στα μικρα μου χρόνια ήταν εντάσεις, μαλώματα, στέρηση υλικών αγαθών,απουσία χαράς και παιχνιδιού, μια μαυρίλα και μια μιζέρια, τη μάνα μου στην κοσμάρα της με ένα τηλέφωνο στο χέρι, τον πατέρα μου θυμωμένο και αυταρχικό, την αδελφούλα μου φοβισμένη, κι εμένα να δίνω τις μάχες μου και να παρηγορώ τη μικρή.

Θυμάμαι όμως και το σπίτι μας σχεδόν πάντα γεμάτο από κόσμο, την κουζίνα να μοσχομυρίζει, την υπέροχη Τοξοτίνα γιαγια μου πάντα δίπλα μου, και τον αγαπημένο Κριό παππού μου να παίζει σαν παιδί, μαζί μας κάτω στα πατώματα και στο γρασίδι.

Αν είναι να γίνω μια οξύθυμη κ....όγρια, τότε ας γίνω χίλιες φορές, αρκεί να με αξιώσει ο Θεός να νιώσω τόση ευτυχία, όση έβλεπα στα μάτια του παππού και της γιαγιάς μου, όταν έπαιζαν μαζί μας!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Μυρτώ

Ωραία taurine!Τα παιδικά σου χρόνια είναι όπως η ίδια η ζωή: με καλές και κακές στιγμές να προχωράνε χερι-χέρι!!! Εμένα η ακμή του 4ου είναι στους Διδύμους (έντονη επικοινωνία στο σπίτι και πολλοί συγγενείς συμμετείχαν όταν μεγάλωνα) και δεν έχει κανένα πλανήτη μέσα. Όμως, ο κυβερνήτης Ερμής κάνει σύνοδο με Πλούτωνα στον 8ο, στο Ζυγό, στον οποίο και αποδίδω ένα μέρος των δυσκολιών που αντιμετώπισα στα παιδικά χρόνια.
    Pour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides

Page 4 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)