s
Ενδείξεις για 2ο γάμο: διπλά ζώδια, πλανήτες και οικοθεσία - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 31 to 33 of 33

Re: Ενδείξεις για 2ο γάμο: διπλά ζώδια, πλανήτες και οικοθεσία

Ευχαριστώ πολύ κ. Ζαχαριάδου. Φάνηκε αμέσως τώρα που κατάλαβα!!!!:clapping:

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by colibri View Post
    Όταν μιλάμε για δυναμικότητα εννοούμε ότι μπορεί να είναι π.χ. κριός αλλά αφού κάνουμε κάτι υπολογισμούς να το πω? βρίσκουμε στους πλανήτες αν υπερισχύει το κυριαρχικό, μεταβλητό κτλ μετά αν είναι της φωτιάς της γης κτλ. και τέλος αν είναι σε θετικά ή αρνητικά ζώδια. Στα είπα λίγο μπερδεμένα αν θέλεις ξεκίνησε να διαβάζεις το άρθρο οι ποιότητες των ζωδίων αν δεν κάνω λάθος.
    Ναι μπορεί να έχει ωροσκόπο καρκίνο αλλά εγώ το δεύτερο σύντροφο κ τα στοιχεία του δεν τα έχω πάρει ποτέ από το εμπεριεχόμενο ζώδιο και δεν ξέρω πόσο ισχύει γιατί πρώτη φορά το ακούω.
    Kαλο μου
    Η ακμη του 7ου στους διδυμους μπορει να δειχνει οτι ο συζυγος μπορει να ασχολειται με επικοινωνιακα επαγγελματα.Στην περιπτωση την δικη μου ασ πουμε, ταξιδευει πολυ.
    Επισης μπορει να δειχνει γενικοτερα εναν εξυπνο η ισως εναν νεοτερο συντροφο.Η ισως ενεν ανδρα που <μικροδειχνει>
    Εξαρταται ομως και σε πιο ζωδιο βρισκεται ο Ερμης ,τι οψεις κανει κι ακομη η ακμη του 7ου αν κανει οψεις.

συνηθως στο 9ο σπιτι ανιχνευουμε τον 2ο γαμο αλλα δεν ειναι απαραιτητο. συνηθως συντελουν πολλοι παραγοντες. εγω εχω κανει δευτερο γαμο και εχω αρη στο σκορπιο και στο 7ο και δια στον τοξοτη και 8ο. μπορει ομως να ειναι ενδειξη και ενας ουρανος στον λεοντα , δεν ειναι παντα ομως απο μια και μονη οψη

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)