- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 140
-
02-02-2011, 12:42 AM #51
Re: Ωριαια αστρολογια -γενικες αποριες
Καλησπέρα σας!(κι απο δω)!
Ειχα το θράσοςνα συντάξω/φτιάξω έναν χάρτη ωριαίας πριν απο δυο μέρες και τώρα βρηκα το χρόνο λίγο να τον κοιτάξω!
Καταρχήν,είναι δόκιμη η μέθοδος που ακολούθησα : ;;
Μη βρίσκοντας εξειδικευμένα εργαλεία,απλά ακολούθησα τη λογική του γενέθλιου (ωρα και ημερομηνία ερώτησης,αντί γέννησης) και μετατροπής του συστήματος Οικοθεσίας σε Regiomontanous!(αν το γράφω σωστά:blink
Επίσης,αφού δεν αφορά προσωπικά σε μένα η ερώτηση (δεν ήθελα να 'χω έντονη προσωπική εμπλοκή,αλλά κυρίως να δω τί και ΑΝ έχω καταλάβει τίποτα απ'οσα διαβάζω εδώ),υποθέτω σωστά ότι θα χρησιμοποιήσω παράγωγους;;
Και επισης 2, το υποκείμενο ("ο ερωτών"),τη στιγμή που η ερώτηση (έβλεπα κάτι στην τηλεόραση και τη σκέφτηκα),αφορά σε ηθοποιό μη φίλη μου,με την οποία,όμως, έχω γνωριστεί στο παρελθόν,μιλώντας για παράγωγους,πού τοποθετείται;;;
Ο 11ος μου φαίνεται κάπως υπεβολικός για τη "γνωριμία μας"!Να προτιμηθεί κάποιος οίκος σε σχέση με την ιδιότητά της ως ηθοποιού;;;ας πούμε 5ος;;ή ενδείκνυται καποιος άλλος;;:blink:
Και επίσης 3,εφόσον το ζητούμενο είναι ΑΝ θα πάρει μια διάκριση/πρωτιά μέσω ψηφοφορίας τηλεοπτικού κοινού θα κοιτάξω τον (παράγωγο) 10ο της καριέρας της,ή τον (παράγωγο) 2ο,που διάβασα πρόσφατα ότι σχετίζεται με "ψήφους",ή μήπως κάτι σε 11ο-12ο ;;;;:blink:
Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων όποιον μπορέσει να με διαφωτίσει!!
(εντελώς Καραμήτρος,όμως)
-
02-02-2011, 01:46 AM #52
Prima μου, μην παιδεύεσαι 7ο θα την πάρεις.
-
02-02-2011, 02:02 AM #53
Σας ευχαριστώ πολύ!
))
-
02-02-2011, 11:28 AM #54
Γεια σας κυρια Ζαχαριαδου.
Επειδη κι εγω προσπαθω να καταλαβω τα περι ωριαιας,,μηπως μπορειτε σας παρακαλω να μας πειτε γιατι ο 7ος?
Προφανως εχω κανει λαθος κι εγω, σε καποιες ωριαιες, που ρωτω για γνωστους μου επειδη χρησιμοποιω τον 11ο.
Μανταρα δηλαδη
Σας ευχαριστω παρα πολυ
-
02-02-2011, 11:42 AM #55
Καλημέρα, Εφη μου προτιμώ το Τίνα :bigsmile:
Επειδή ρωτάμε για κάποιον άλλον.
Ο Ωροσκόπος έιναι η prima που έκανε την ερώτηση.
Η κοπέλα για την οποία ρωτά είναι απλά ένας άλλος άνθρωπος.
Αν ήταν η αδερφή της θα κοιτάζαμε τον 3ο, αν ήταν η πεθερά της θα κοιτάζαμε τον 10ο αν ήταν μια φίλη της θα κοιτάζαμε τον 11ο.
Αν και για τις φιλίες το θέμα είναι λίγο περίεργο.
Τις στενές φιλίες κάποιοι υποστηρίζουν πως τις μελετάμε στον 7ο ενώ από τον 11ο κοιτάμε τις γνωριμίες.
Αυτό που ισχύει στην πραγματικότητα είναι ποιον κυβερνήτη έχουμε επιλέξει εξ αρχής να μελετήσουμε.
Εγώ για παράδειγμα όταν βάζω ωριαίο για φιλικό μου άτομο κοιτάζω τον 11ο.
Αν η prima είχε καθορίσει από την αρχή να μελετήσει τον 11ο ή τον 7ο όποιον κι αν επέλεγε, σωστό θα ήταν.
Επειδή όμως "ψάχνεται" ακόμη να βρει τον κυβερνήτη γι αυτό της είπα να πάρει τον 7ο.
-
02-02-2011, 11:52 AM #56
-
02-02-2011, 12:53 PM #57
Είσαι σίγουρη ότι είχες κοιτάξει τον σωστό οίκο (και κατά συνεπεια κυβερνήτη του) για να δεις τις όψεις του με κυβερνήτη 1ου οίκου? Γιατί αν κοίταξες λάθος οίκο βρίσκεις και λάθος απάντηση...(αυτή είναι η δική μου εμπειρία
)
Αν έχεις επιλέξει τους σωστούς κυβερνήτες, οι οποίοι θα σχηματίσουν θετική όψη, μπορεί να υπάρχει ματαίωση κ να μην την έχεις εντοπίσει...
Δεν θέλω να γίνω δογματική αλλά πιστεύω στην ορθότητα της Ωριαίας. Ίσως κάτι σου ξέφυγε στην ερμηνεία :bigsmile: (παρ'ότι δεν στο εύχομαι, γιατι καταλαβαίνω ότι ήθελες πολύ να εκπληρωθεί η θετική έκβαση ερμήνευσες στον χάρτη).
-
02-02-2011, 02:24 PM #58
Ερωτηση για Ωριαία
καλησπέρα,
διαβάζοντας όλα αυτά τα θέματα για την ωριαία, την οποία και εγώ πρόσφατα άρχισα να μελετάω, μου δημιουργήθηκε μια απορία.
Αν σε ένα χάρτη Ωριαίας ο σημειοδότης του κυβερνώντος ή του ζητούμενου ή η Σελήνη κάνει σύνοδο με κάποιο πλανήτη στο γενέθλιο ωροσκόπιο το αξιολογούμε?
και αν ναι πως?:unsure::unsure:
-
02-02-2011, 07:20 PM #59
Κα Ζαχαριάδου, μήπως σας είναι εύκολο να μας το διευκρινήσετε λίγο περισσότερο αυτό? Εννοείτε ότι πριν βάλουμε την Ωριαία πρέπει να έχουμε σκεφτεί - προσδιορίσει από την αρχή τους οίκους που θα χρησιμοποιήσουμε, όπως το διατυπώνει η Έφη πιο πάνω ή όπως το κατάλαβα εγώ διαβάζοντας το σχετικό post σας, ότι πρέπει δλδ να ξέρουμε καλά ποιους οίκους θα χρησιμοποιήσουμε
ανάλογα με την ερώτησή μας?
Συγνώμη αν γίνομαι κουραστική, αλλά ... ρωτώντας πας στην πόλη:bigsmile:
Αυτό με το χρονικό όριο που πρεπει να το προσδιορίζουμε εμείς εξ αρχής το έμαθα πλέον πολύ καλά :bigsmile:
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο και την πολύτιμη βοήθειά σας:bigsmile:
-
02-02-2011, 07:28 PM #60
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.