- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 72
-
31-01-2011, 08:30 PM #41
-
31-01-2011, 08:33 PM #42
Re: Έντονος ¶ρης σε γυναικείο ωροσκόπιο
Jungle αν το τρίγωνο έφερε όλα αυτά σε σέν, αναρωτιέμαι τι να φέρνει ένα τετράγωνο που το θεωρώ το χειρότερο ή μια αντίθεση.. προσωπικά πάντα πίστευα ότι ένα τέτοιο τρίγωνο φέρνει εσωτερικές αλλαγές και κάποιο γεγονός αλλά όχι τόσο συνταρακτικό. Μόνο αυτή την όχψη είχες ενεργοποιημένη και πιο δυνατή στο ωροσκόπιο σου ή έπαιζε παράλληλα και καμια άλλη? Καμιά βαρβάτη διέλευση απο οίκο ας πούμε..? Ρωτάω απο περιέργεια.
Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
31-01-2011, 08:45 PM #43
Η πιο δυνατη ενεργοποιημενη οψη νομιζω οτι ηταν του πλουτωνα, ο οποιος
στο ωροσκοπιο μου τα τελευταια χρονια σχηματισε ενα μεγαλο τριγωνο
με τον ηλιο μου στην αρχη-αρχη του ταυρου κ το γενεθλ. πλουτωνα μου στην
αρχη της παρθενου!
Αλλη βαρβατη διελευση ηταν κ αυτη του κρονου απο τον πρωτο μου
πριν 3 περιπου χρονια, αλλα εκει μουδωσε μονο μπατσιες για τιμωρια....
Ο ουρανος εχει χρονια που καθεται στον 7ο μου......τι αλλο να υποθεσω?
Μονο στο μεγαλο τριγωνο του πλουτωνα το αποδιδω....
-
31-01-2011, 08:55 PM #44
Κυρίες μου καλησπέρα! Σας μιλάει ένας πονεμένος ¶ρης στον Αιγόκερω, καβάλα στον ζενίθ και τετράγωνο με Πλούτωνα.
Τα περιστατικά και τα προσωπικά βιώματα που αναφέρετε, δεν έχουν να κάνουν με την θέση του ¶ρη μόνο. Το πώς θα εκφραστεί ένας ¶ρης, άσχετα από την θέση στην οποία βρίσκεται, είναι θέμα συνδυασμού ολόκληρου του ωροσκοπίου.
Ας μη ξεχνάμε ότι η θέση του ¶ρη μας δεν είναι μόνο το σύνολο των ιδιοτήτων του, αλλά και της εντύπωσης που αυτός προκαλεί σε τρίτους.
Ένας ¶ρης στον Κριό και στον 1ο οίκο σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο, δεν αποτελεί μια ανεξήγητη κατάρα και μια συνεχόμενη μάχη με το αντρικό φύλλο.
Αντίθετα θα έλεγα ότι χρησιμοποιώντας την κοινή λογική, είναι εντελώς εξηγήσιμο.
Αν δεχτούμε ότι στη σχέση μεταξύ θηλυκού\αρσενικού, το αρσενικό καλείται να κάνει αισθητό τον ¶ρη του, τότε λίγοι είναι εκείνοι που μπορούν να το κάνουν εύκολα, έχοντας μπροστά τους ένα θηλυκό με πιο αρσενικό ¶ρη από τον δικό τους.
Ως εκ τούτου ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ μου, μου φαίνεται πολύ φυσικό να εμπλακείς με κάποιον άντρα που είχε ισχυρό ¶ρη. Έμοιαζε τουλάχιστον αρκετά πιο αρσενικός από άλλους , οπότε μπορούσες να αισθάνεσαι ότι κρατάς τον ρόλο του θηλυκού μέσα στην σχέση.
Στην πραγματικότητα, ένας ¶ρης στον Κριό και στον 1ο οίκο, απολαμβάνει τις μάχες και έλκεται από αντάξιους, ισχυρούς αντιπάλους. Μην ξεχνάς λοιπόν ότι ο 8ος οίκος του Κριού είναι ο Σκορπιός και ένας ¶ρης σε αυτό το ζώδιο, ξυπνά μέσα σου ανομολόγητες δυνάμεις, αλλά και ανησυχίες.
Ένας ¶ρης στον Καρκίνο, σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο, δεν θα φέρει την γυναίκα στην απόγνωση της μάχης της με το αντρικό φύλλο. Στην πραγματικότητα δεν θα φέρει την απόγνωση καμιάς τέτοιας μάχης, γιατί αυτός ο ¶ρης δεν νιώθει άνετα με τέτοιου είδους μάχες. Το πεδίο του είναι το συναίσθημα και όχι ο ανταγωνισμός. Όταν όμως έρθει η ώρα του να δώσει την μάχη του, παρακινημένος από καθαρά συναισθηματικούς λόγους, ο «σαματάς» που μπορεί να προκαλέσει, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον ¶ρη στον Κριό ή τον Αιγόκερω και τον Σκορπιό.
Θα σας καταθέσω και κάτι. Η αδελφή μου έχει ¶ρη στον Καρκίνο (και ζώδιο Καρκίνος) και από μικρή ήταν επιθετική και εύθικτη με όλα! Συχνά, όταν ήμασταν μικρές, σήκωνε χέρι για του ψήλου το πήδημα. Εγώ που υποτίθεται έχω τον Κριό στον ωροσκόπο και ¶ρη στον Αιγόκερω, δεν έχω χειροδικήσει ως παιδί (και ως ενήλικη βέβαια) ποτέ στη ζωή μου. Η αδυναμία του ¶ρη της, μέχρι σήμερα την κάνει να προβάλει στους άλλους μια υποτιθέμενη υποτίμηση του δυναμικού της, και αυτό την περνά στην επίθεση.
Ελπίζω να βοήθησα λίγο στην εμβάθυνση της κουβέντας.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
31-01-2011, 09:00 PM #45
Δεν ξέρω βέβαια τι φύσεως γεγονός μπορεί να είχες, αλλά και ένας ουρανός στον 7ο σου, κάνοντας παράλληλα αντίθεση στον 1ο σου μπορεί να φέρει αρκετά, έχω και γω τα ίδια..Μάλλον είχες παράλληλα και τον ποσειδώνα στον 6ο σου. Και με τον κρόνο στον 1ο μου και εγώ για αρκετό διάστημα έφαγα μπάτσες όπως λες και αναθεώρησα και πολλά. :bigsmile:
Τώρα τι να πω, για εσωτερικές ανακατατάξεις μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό, αλλά εσύ πιστεύεις ότι αυτά που βίωσες και ήταν σοβαρά ήταν λόγω του τριγώνου? Δεν έχω βιώσει τέτοια όψη με πλούτωνα και ήλιο, εμένα ωροσκόπο τριγωνίζει προς το παρόν, αλλά σε ρώτησα απο περιέργεια επειδή μου φάνηκε υπερβολικό χωρίς να είμαι και σίγουρη!Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
31-01-2011, 09:11 PM #46
Σέυχαριστούμε πολύ Κatiakiss για την τοποθέτηση σου!!!Προσωπικά με βοήθησε αρκετά
-
31-01-2011, 09:17 PM #47
-
31-01-2011, 09:23 PM #48
Κρασακι, πιστευω οτι το καθε γεγονος κ την υπερβολη του, ο καθενας
το εισπραττει διαφορετικα. Για μενα κ την καθημερινοτητα μου,
ηταν κατι που εφερε τα πανω, κατω..
Πρωτα κατι αρχισε να με τρωει εσωτερικα, κ τα επομενα επεισοδια
ηταν αναποφευκτα.
Καποιος αλλος μπορει να το βιωνε διαφορετικα κ να το χαιροτανε κιολας....
Εγω οχι!
Ξερω οτι προκαλει ενα αγχος να περιμενεις κ να μην ξερεις τι περιμενεις.
Το πως βιωνει ομως καθενας τα γεγονοτα του, εξαρταται απο το χαρακτηρα του
κ τις προσδοκιες του....
-
31-01-2011, 09:39 PM #49
Jungle δεν διαφωνώ σε κάτι απο αυτά που γράφεις πιο πάνω. Ο καθένας σίγουρα τα βιώνει κάποια γεγονότα διαφορετικά, άλλος πιο χαλαρά άλλος πιο έντονα.
Η απορία μου ήταν στο αν είσαι σίγουρη ότι η φύση του γεγονότος προκλήθηκε απο αυτό το τρίγωνο. Και αυτό το είπα γιατί μάνι μάνι είχες βαρύ πλανήτη στον 1ο σου που είναι ο πιο σημαντικός οίκος, εξίσου βαρύ στον 7ο σου που είχε να κάνει με σχέσεις σου, συνεργασίες και έναν ποσειδώνα στον 6ο που έπιανε και άλλου τομείς της ζωής σου. Εν ολίγοις ενεργοποιούνταν βασικοί τομείς της ζωής σου υποδεικνύοντας ότι θα είχες αναθεωρήσεις και αλλαγές αλλά και γεγονότα.
Αναρωτήθηκα μήπως το γεγονός που είχες οφειλόταν σε εκείνα και όχι σε ένα τέτοιο τρίγωνο που μου έκανε και μου κάνει πιο ήπιο σαν όψη. Δεν έχω σκοπό βρε να είμαι το πνεύμα αντιλογίας στα γραφόμενα σου, αλλά με πολύ απλή σκέψη απόρησα με αυτό που έγραψες. Ξαναλέω δεν την έχω ζήσει την όψη, απλώς τα υπόλοιπα μου φάνηκαν πιο χτυπητά ώστε να βγάλουν γεγονότα και γι'αυτό ρωτούσα τι πίστευες. :bigsmile:Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
31-01-2011, 09:40 PM #50
Κοριτσια θα σας περιγραψω το εξης.
Αυτη την στιγμη που μιλαμε ο Κρονος καναι συνοδο με την γενεθλια σεληνη που επισης κανει συνοδο ακριβειας με το μεσουρανημα.
Αποτελεσμα Εναν ωραιο πυρετο. ενα γενικοτερο κλεισιμο στο σπιτι κλπ.
Ο διελαυνων Πλουτωνας απο τον πρωτο οικο κανει αντιθεση με αποκλιση 1ο στον Αρη, που βρισκεται στον 7ο και περιμενω να ολοκληρωθει η οψη.
Αποτελεσμα προς το παρον ειναι οτι μ εχει τσακισει η μεση μου.
Ο ιδιος Πλουτωνας βεβαια κι οχι αλλος, κανει τετραγωνο με αποκλινουσα οψη 1ο με τον γενεθλιο Ερμη, που βρισκεται στον 9ο και ειναι και κυβερνητης του ηλιου.
Αποτελεσμα προς το παρον , να με στειλει η διαχειριση χθες δυο φορες στην μαυρη τρυπα.:nuts::nuts::nuts::nuts::nuts::nuts:
Αυτα απο σκετες διελευσεις..
Τι λετε?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 36 users browsing this thread. (0 members and 36 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.