- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 72
-
31-01-2011, 07:22 PM #31
Re: Έντονος ¶ρης σε γυναικείο ωροσκόπιο
Από τους αντρες που εχω γνωρίσει , οχι μονο σε προσωπικο επιπεδο (πρ. σύζυγος) αλλά και σε επαγγελματικό, είναι ό,τι πιο υπουλο και υποχθόνιο εχει να δώσει ο Αρης. Βέβαια επιβιώνει με τις λιγότερο δυνατές φθορες , μάχες και απώλειες...δεν λέω , αλλά κορίτσια αλήθεια ειναι σαν τον Γερολαδά τον Περίφημο ...κατα ένα περίεργο τρόπο όλοι τους χωρίς να δω χαρτη πρώτα συτό μου βγάζουν. Χαίρομαι που χάνω με Αρη στον Κριο!!!! Οσο για σας που τον εχετε στον Καρκίνο ειναι νομίζω πολύ πιο θηλυκός και ταιριαστος με την φύση μας απ΄ότι ο Αρης στον Κριο... Στο φινάλε για σκεφτείτε και τον Αρη στον Σκορπιό
-
31-01-2011, 07:26 PM #32
-
31-01-2011, 07:32 PM #33
χαχααχα, δεν ξέρω πως ειναι να εχεις πλανήτες στον Σκορπιό αλήθεια!!! Η καλύτερη μου φίλη επί 20ετίας, αλλά που απλά δεν 'αντεχα αλλο και τελείωσε, είχε Σελήνη, Αρη στο Σκορπιό Τετραγωνισμένα με Κρόνο στον Ταυρο.
-
31-01-2011, 07:43 PM #34
Ο πλουτωνας ειχε αρχιζει να τριγωνιζει τον ηλιο μου εδω κ 3 περιπου χρονια
απο τις τελευταιες μοιρες του τοξοτη. Η αλλαγη που εφερε στη ζωη μου ειναι
σαρωτικη!!! Μια αλλαγη που αρχισε χωρις να το καταλαβω, αργα κ μυστικα...
πρωτα μεσα μου κ μετα με γεγονος. Σαν κατι καλο να περιμενα κ εγω,
αλλα δεν ξερω τελικα ποσο καλο ητανε.... κ νομιζω οτι αν γυριζα πισω το χρονο....
κ μπορουσα να επιλεξω, θα επελεγα κατι αλλο. Μπερδευτηκε η ζωη μου κ το
καταλβα ξαφνικα.....Προσωπικα νομιζω οτι κ το τριγωνο του πλουτωνα
φερνει τετοιες αλλαγες, που δεν ειναι βεβαιο οτι τις θελουμε.........
-
31-01-2011, 07:46 PM #35
Οπωσδηποτε ο Ποσειδωνας δεν λειτουργει σαν ενας προσωπικος πλανητης στον Σκορπιο.
Δυστυχως κανει κανει τετραγωνο με τον Κρονο στον Υδροχοο.
Αυτο το τραγωνο θυμιζει την δικη σου γενια, αλλα και στην δικη μου περιπτωση και στις φιλες μου τουλαχιστον δεν υπηρχε εμπλοκη με ναρκωτικες ουσιες.
Περισσοτερο το εισπραττουε σαν διαψευση ονειρων η καθεμια αναλογα στον οικο που βρισκονται η ειναι κυβερνητες.
Η διαψευση ονειρων, ειναι βεβαια κατι πολυ σοβαρο μεγαλωνοντας και βλεποντας οτι ο χρονος περναει(Κρονος).
Το μεγαλο μαθημα ειναι νομιζω, η αποδοχη,του οτι καποια πραγματα δεν θα γινουν οπως θελουμε τελικα και ο επαναπροσδιορισμος τους.
Προσωπικα για μενα ειναι βαρυ αυτο.
Αλλα τι να κανουμε. Ποιος μπορει να τα βαλλει με Κρονο-Ποσειδωνα?
-
31-01-2011, 07:54 PM #36
Καλη μου Jungle καταλαβαινω απολυτα τι εννοεις.
Ηδη εχει επιδρασει ενα γεγονος το οποιο ουτε φανταζομουνα, αλλα ηδη νομιζω πως δεν ηταν ο,τι καλυτερο μπορουσε να συμβει.
Αναγκαστικα περιμενω τις εξελιξεις.:unsure::unsure::unsure:
Σ ευχαριστω πολυ
Πολυ μ εντυπωσιασε που νοιωθεις το ιδιο.
-
31-01-2011, 07:58 PM #37
Προσωπικά εγώ μέχρι στιγμής αδυνατώ!!! Και νομίζω ότι αυτό το τέλειο που είπες περί επαναπροσδιορισμού και για να ολοκληρώσω, επανατοποθέτησης είναι τελικά πολύ δύσκολο . Ειναι αυτό που αναγνωρίζω στους περισσότερους (τακτοποιημένους ή βολεμένους ή ακομα τους ψηλά ιστάμενους) ως μέγα προσόν απόν τη μια και τεράστια υποκρισία από την άλλη...
-
31-01-2011, 08:15 PM #38
Εχω την εντυπωση οτι μιλαμε για κατι διαφορετικο. Τουλαχιστον εγω δεν μιλαω για ζητηματα εσωτερικων αξιων η αρχων.
Ας πουμε οτι αν θελεις κατι η καποιον και βλεπεις οτι δεν γινεται, η ωριμοτητα που ερχεται με την ηλικια σε κανει ν αποδεχθεις την θεση του αλλου, χωρις πεισμα. Απλα αναγνωριζεις πιο ευκολα το δικαιωμα του αλλου, οτι δεν θελει αυτος και μπαινεις πιο ευκολα στην θεση του.
Παλι νομιζω οτι δεν το εξηγησα καλα, αλλα καπως ετσι.
Το τετραδωνο για το οποιο συζηταμαι, καλως η κακως, οταν ενεργοποιηθει, μας βγαζει απο την ουτοπια. Τα υπολοιπα ειναι δικο μας θεμα πως θα τα διαχειριστουμε.
Οταν ημουνα τριαντα ετων ηταν αδιανοητο να κανω πισω και αντικειμενικα ειχα δικιο.
Παρα δε τον Αρη στον Καρκινο, ημουν απιστευτα παρορμητικη και ειμαι ακομη σε μεγαλο βαθμο. Μην ξεχναμε οτι κι ο Καρκινος παρορμητικος ειναι και ολοι οι προσωπικου μου πλανητες ειναι στα παρορμητικα.
Αναγκαστικα εμαθα την υπομονη, με τεραστιο ψυχικο κοστος ειναι αληθεια.
-
31-01-2011, 08:21 PM #39
Καλή μου μάλλον η διαφορετικότητα στην τοποθέτηση μάλον προδίδει την διαφορετική οικοθεσία των πλανητών μας και τα διαφορετικά ζωδια βέβαια. Πωσειδώνας στην αρχη του Τοξότη. Παντως ουτως ή άλλως η επανατοποθέτηση είναι σίγουρη....όπως προστάζει εξάλλου το ξύπνημα του Μεγα Δασκάλου Κρόνου (μέσω του τετραγώνου) μεγαλώνοντας ....
-
31-01-2011, 08:24 PM #40
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 37 users browsing this thread. (0 members and 37 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.