s
Έντονος ¶ρης σε γυναικείο ωροσκόπιο - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 72
    Όνομα:
    Μυρτώ

Re: Εμπεριεχόμενο ζώδιο σε οίκο

Παιδιά με έχετε ενθουσιάσει! :nuts:Εγω ένα θέμα για εμπεριεχόμενους οίκους άνοιξα και το θέμα πήρε διαστάσεις κοινωνικοπολιτικόδιαφυλετ ικές!!
    Δεν είναι ο ¶ρης μας (ή μαλλον ο ¶ρης 'σας' γιατί εμένα είναι λίγο ψοφιος (χαχα) στον Καρκίνο) είναι το πως έχει διαμορφωθεί η σημερινή κοινωνία τα τελευταία 30 χρόνια...
    Δεν παιρνάμε κρίση οικονομική, περνάμε κρίση ΑΞΙΩΝ, συνείδησης κοινωνικής και ατομικής, έχουμε σαν ανθρωπότητα χάσει τον προσανατολισμό και την επαφή με την αληθινή φύση των πραγμάτων, της ζωής, την επαφή με τη συμπαντική ροή και γενικώς ο σημερινός άνθρωπος βρίσκεται σε ΣΥΓΧΥΣΗ!!! (Εγώ καλά είμαι για τους άλλους λεω :toung

Πως λοιπόν αυτό να μην επηρεάζει τις σχέσεις των 2 φύλων? Να μην δημιουργεί ανταγωνισμό και ανάγκη για επικράτηση?

Δεν υπάρχουν αντρικά και γυναικεία επαγγέλματα...Δεν υπάρχουν αντρικά και γυναικεία μυαλά...

Ο καθένας μας, είτε άντρας είτε γυναίκα, βρίσκεται στο προσωπικό, δικό του μονοπάτι της αυτοπραγμάτωσης είτε μέσα από το επάγγελμα που διάλεξε, είτε από τις σχέσεις τους με τους άλλους, είτε μέσα από τη δημιουργία.. (δείτε ποιος οίκος είναι πιο τονισμένος για μια πρώτη εικόνα) και πορεύεται με βάση τα βιώματά του, τις δεξιότητές του και πάνω από όλα την όρεξή του για εξέλιξη μέσω της κατανόησης του εαυτού του...της αυτογνωσίας. (Αυτό είναι και η αστρολογία per me!)
    Pour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides

Τί έχω πάθει σήμερα και κακοποιώ έτσι τα θέματα στα φορουμ? :sad2:
    Διαχείριση, ΣΥΓΝΩΜΗ.
    Μάλλον θα φταίει ο ¶ρης μου που βγήκε απόψε τσάρκα με το ρόπαλο!

Όνομα:
    Μυρτώ

Taurine!!! 'Ο ¶ρης βγήκε...βγήκε παγανιάααα" χεχε αφιερωμένο! Έλα να μιλήσουμε για τον ¶ρη λοιπόν για να ξεχαστείς κιόλας. Πες μου, εμένα ο ¶ρης βρίσκεται στις 29,49 του Καρκίνου..
    Να θεωρήσω ότι είναι στον Λέοντα? Τι λες?
    Οι άντρες μου αρέσει να είναι προστατευτικοί, με φαρδιές πλάτες κι ανοιχτές αγκαλιές, να με φροντίζουν και να με προσέχουν (Καρκίνος). Από την άλλοι μου αρέσει να είναι επιβλητικοί, γενναιόδωροι, να ξεχωρίζουν στην παρέα (Λέοντας).

Οι αντιδράσεις μου όμως είναι σχετικά μαζεμένες, λειτουργώ συναισθηματικά και δεν κάνω το πρώτο βήμα (Καρκίνος). Όμως μ'αρέσει να φαίνομαι σε πλήθος και σαν παιδάκι ήμουν αρχηγός στην παρέα, πρόεδρος στην τάξη κτλ (Λέοντα).

Πως θα θεωρούσες την 29,49 μοίρα?
    Pour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides

Με τα λίγα που γνωρίζω, καραμπαμπάμ αναιρετική μοίρα, ο ¶ρης σου χρωματίζεται από τη λιονταρίσια φύση, άρα λειτουργεί θετικά, αν και κάπου κάπου έχει και τις κλειστές του. Γνωρίζω δύο γυναίκες με ¶ρη σε καρκίνο. Η μία σε 12ο οίκο, έχει τρομερές ανασφάλειες. Η δεύτερη στον 4ο, είναι καταπληκτική μητέρα, και φροντίζει τους πάντες!
    Ένας άνδρας που γνώριζα κάποτε με ¶ρη στον Καρκίνο, και στον 7ο, ήταν χμ... καλός... ξέρεις ....να μη λέω τέτοια πράγματα τώρα!:embarrest
    Μια χαρά ο ¶ρης σου!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Re: Έντονος ¶ρης σε γυναικείο ωροσκόπιο

ρε κορίτσια τι κακό έχει ένας ισχυρός άρης σε γυναικείο ωροσκόπιο?Στην εποχή μας ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να διεκδικείς και να μη<χαρίζεσαι> που λένε!:bigsmile:και ο δικός μου άρης στον 1ο!στους διδύμους και με 2 ωραιότατα τρίγωνα με τον ερμή και τον κρόνο στο 10ο και ένα έξάγωνο με το δια και στον 4ο!:bigsmile:Τί δηλαδή δεν κατάλαβα αυτό ακυρώνει τη γυναικεία μας φύση?Εγώ νομίζω ότι και αντράκια είμαστε και τσαχπινογαργαλιάρες αν χρειαστεί....:bigsmile:και νομίζω ότι οι τρελιάρες επιβιώνουν "σήμερις" που έλεγε κ η αξέχαστη βασιλειάδου!
    ...Όταν είναι κανείς μέσα στα σκατά μέχρι το λαιμό, δεν του μένει τίποτε άλλο παρά να τραγουδήσει...Σάμιουελ Μπέκετ

....Επισης ενας αρης στον πρωτο οικο και μαλιστα στην πιο δυναμικη του εκφραση, ειμαι σιγουρη οτι ελκυει αυτο που οριζουμαι ως <αρσενικο>.Ενας τετοιος αντρας λοιπον δεν μπορει να τρομαζει απο μια επαγγελματια που παταει στα ποδια της.
    Σκεφτομαι το αντιθετο ακριβως.Μηπως αυτη η εικονα που βγαινει εξω απο τον ωροσκοπο,ερχεται τελικα σε αντιθεση με την ευαισθησια των ιχθυων και τελικα εκει ειναι το προβλημα.Μηπως αυτη η ευαισθησια ειναι τελικα που στο τελος τους μπερδευει?
    Πιστευω καταλαβαινεις απολυτα.

Νομίζω ότι ο ¶ρης συμβολίζει τον άντρα που θέλουμε εμείς να έχουμε δίπλα μας και ότι εγώ θέλω άντρα "αρσενικό". Όμως ίσως έχεις δίκιο ότι τους άντρες τους μπερδεύει η ευαισθησία του ιχθύ σε αντίθεση με τον άρη στον κριό. Όμως εξαφανίζονται απότομα και δεν προλαβαίνω να μάθω γιατί!!! (¶ρης σε αντίθεση με τον Ουρανό στον 7ο)

λουλουδένια αυτοι που εξαφανίζονται δεν σου αξίζουν γιατί δεν μπορούν κατανοήσουν την ιδιαιτερη φύση σου,το σχήμα οξύμωρο που σε χαρακτηρίζει από τη μία ο δυναμισμός,η τόλμη ίσως και το θράσος του άρη στον 1ο και από τη άλλη ο ρομαντισμός,το εύθραυστο των ιχθύων σε κάνουν μοναδική,σε κάνουν αυτό που είσαι...ο συγκερασμός,ο δημιουργικός συγκερασμός όμως αυτών των χαρακτηριστικών,θεωρώ πως εξιτάρει το ανδρικό φύλο και σίγουρα δεν το αφήνουν παγερά αδιάφορο...η αδιαφορία σου-η καλύτερα η αίσθηση ότι αποπνέεις κάτι το απόμακρο,αίσθηση που μπορεί και να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα-ίσως πηγάζει από αλλού!Ένα είναι βέβαιο αυτοι που έφυγαν δε σε κατάλαβαν άρα άξιζαν να μείνουν δίπλα σου?
    ...Όταν είναι κανείς μέσα στα σκατά μέχρι το λαιμό, δεν του μένει τίποτε άλλο παρά να τραγουδήσει...Σάμιουελ Μπέκετ

Όνομα:
    Μαρία

Εγώ πάλι τόσα που είπατε για τον Αρη,φαντάζομαι τον ίδιο τον Αρη,σαν ένα πολύ κούκλο που εμφανιζόταν ως ο θεός του πολέμου σε κάτι σειρές παλιότερα με τον Ηρακλή.Ηταν απίστευτα κακός και γοητευτικός!
    Οι περισσότεροι άντρες κομπλάρουν πάντως με τις δυναμικές γυναίκες.Και όσοι έχουν γυναίκες πιο ήπιων τόνων(Αρης στους Διδύμους και 12ο),θα προτιμούσαν μια πιο δυναμική γυναίκα!!Ελεοοοοοοοοοοοοοο οος!!
    Δε νομίζω πάντως ότι τα επαγγέλματα που δεν είναι τόσο γυναικεία στερούνται θηλυκότητας,ίσα ίσα,που οι ρόλοι δεν είναι οι αναμενόμενοι και η φαντασία εξάπτεται..

Εγώ νομίζω ότι και αντράκια είμαστε και τσαχπινογαργαλιάρες αν χρειαστεί....:bigsmile:και νομίζω ότι οι τρελιάρες επιβιώνουν "σήμερις" που έλεγε κ η αξέχαστη βασιλειάδου![/QUOTE]

Συμφωνώ και επαυξάνω!

(Και η Δέσποινα Στυλιανοπούλου χρησιμοποιούσε την έκφραση!)
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Quote Originally Posted by a8nva888 View Post
    λουλουδένια αυτοι που εξαφανίζονται δεν σου αξίζουν γιατί δεν μπορούν κατανοήσουν την ιδιαιτερη φύση σου,το σχήμα οξύμωρο που σε χαρακτηρίζει από τη μία ο δυναμισμός,η τόλμη ίσως και το θράσος του άρη στον 1ο και από τη άλλη ο ρομαντισμός,το εύθραυστο των ιχθύων σε κάνουν μοναδική,σε κάνουν αυτό που είσαι...ο συγκερασμός,ο δημιουργικός συγκερασμός όμως αυτών των χαρακτηριστικών,θεωρώ πως εξιτάρει το ανδρικό φύλο και σίγουρα δεν το αφήνουν παγερά αδιάφορο...η αδιαφορία σου-η καλύτερα η αίσθηση ότι αποπνέεις κάτι το απόμακρο,αίσθηση που μπορεί και να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα-ίσως πηγάζει από αλλού!Ένα είναι βέβαιο αυτοι που έφυγαν δε σε κατάλαβαν άρα άξιζαν να μείνουν δίπλα σου?
    Σωστά!! Αυτοί έχασαν!!:toung:

Το απόμακρο και ψυχρό το βγάζουν οι υδροχόοι. Έτσι μας καταλογίζουν και δεν ξέρω γιατί. Ίσως γιατί δεν γινόμαστε "στενός κορσές" γιατί δεν θέλουμε κι εμείς να μας καταπιέζουν. Εγώ προσωπικά, είμαι τόσο φιλελεύθερη και δημοκρατική που ο άλλος νομίζει ότι είμαι αδιάφορη. Τί να πώ??

Page 2 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 62 users browsing this thread. (0 members and 62 guests)