- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 10
Thread: Κρόνος, ο Διάδοχος
-
12-01-2011, 01:03 PM #1
Κρόνος, ο Διάδοχος
Η Αστρολογία είναι εξ' ολοκλήρου δεμένη με την ιδέα του χρόνου. Οι μεγάλες και μικρές τροχιές των πλανητών αποτελούν τον οδηγό μας αναφορικά με την έννοια του χρόνου στον δικό μας κόσμο. Συχνά μάλιστα αναφέρεται ότι οι αστρολόγοι μοιάζουν με τους μουσικούς. Και η μουσική έχει στενή σχέση με τον χρόνο. Στον Θιβετιανό Βουδισμό, η μελέτη της αστρολογίας είναι μέρος αυτού που αποκαλείται Καλατσάκρα Τάντρα. Το Καλατσάκρα αναφέρεται στον τροχό ή κύκλο του χρόνου. Ακόμα και οι αρχάριοι σπουδαστές αστρολογίας γνωρίζουν ότι ο Κρόνος είναι ο κύριος ή πρίγκιπας του χρόνου. Ο Κρόνος κυβερνά τον υλικό κόσμο. Το να έχουμε καλή αντίληψη σχετικά με τις ενέργειες του Κρόνου αλλά και την επίδραση του στο χρόνο, είναι ζωτικής σημασίας σε κάθε σοβαρή μελέτη της αστρολογίας.
Η επιστροφή του Κρόνου στην γενέθλια θέση του περίπου στην ηλικία των 30 (29,4 ηλιακά έτη) είναι [B]ένα αρκετά σημαντικό αστρολογικό γεγονός ......
Συζήτηση επί του άρθρου: [Μεταφράσεις] Κρόνος, ο Διάδοχος
-
12-01-2011, 03:32 PM #2
Re: Κρόνος, ο Διάδοχος
Υπέροχο άρθρο. Συγχαρητήρια που μας το χαρίσατε!
-
12-01-2011, 09:15 PM #3
KiaRRa ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!
Εκτός από την νοητική ανάγνωση των λέξεων...πραγματικά το "ένιωσα" στην ψυχή μου το άρθρο. Ως γεννημένη το '79 έχω πρόσφατο το γεγονός της επιστροφής ...
΄
Τί να σχολιάσω πάνω σ'αυτό το γεγονός πέραν του οτι η ζωή μου άλλαξε εντελώς με το φιλί του Κρόνου...
xoxo[I]“ Όλα ρέουν και πάλι ρέουν. Όλα έχουν περιόδους ακμής και παρακμής, ανόδου και καθόδου. Όλα κινούνται σαν εκκρεμές. Το μέτρο της κίνησης προς τα δεξιά είναι όμοιο με αυτό της κίνησης προς τα αριστερά. Ο ρυθμός είναι η εξίσωσή τους. ”[/I]
-
12-01-2011, 09:37 PM #4
KiaRRa είχα καιρό να διαβάσω άρθρο να με τραβήξει τόσο το κείμενο, ο τρόπος γραφής και η μετάφραση του! Μπράβο πολύ καλό!:bigsmile:
Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
12-01-2011, 09:48 PM #5
:bigsmile:Πολύ ενδιαφέρον Αγγελική!!!!:nuts:
Ευχαριστούμε!!!!:bigsmile:Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
13-01-2011, 12:10 AM #6
Αυτό που προσωπικά μου άρεσε σε αυτό το κείμενο, είναι ότι μας δίνει τη δυνατότητα να κατανοήσουμε το ρόλο του Κρονου και της επιστροφής του. Δεν τον δαιμονοποιεί!!!:bigsmile:
-
13-01-2011, 12:30 AM #7
Σίγουρα ετσι είναι....
Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
13-01-2011, 01:04 AM #8
Ωραίο άρθρο.και εγω έχω επιστροφη κρόνου απο το σεπτεμβρη.Δεν ξέρω αν φταίει αυτο αλλα έχω κλειστεί πολύ στον εαυτό μου,ψαχνομαι περισσοτερο.η ζωη μου έχει αποκτήσει μια πιο σοβαρη πλευρα αλλα την νιώθω στάσιμη και καπως αδιέξοδη..Δηλ η επιστροφή κρόνου στην ουσία μας κάνει να αναθεωρούμε την ίδια μας την ύπαρξη?να ξεκινάμε απο το μηδέν κατα μια έννοια?
-
13-01-2011, 01:23 AM #9
καλησπέρα, έχω κι εγώ επιστροφή κρόνου και τη βιώνω ως το τέλος της αθωότητας.
τι έχετε να πείτε για σχέσεις κατά την πρώτη επιστροφή; είναι τύπου ¨καρμικές¨; είναι η νέα αρχή ή μήπως είναι το κλείσιμο του κύκλου;
-
13-01-2011, 03:25 PM #10
σε ευχαριστουμε πολυ
αγαπημενη μας ΚιαρραΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.