s
απορία σχετική με την τεκνοποίηση - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 31 to 38 of 38

Re: απορία σχετική με την τεκνοποίηση

σε ευχαριστω πολύ πολύ για την απάντησή σου :-):-)
    Να ζήσετε να το χαίρεστε το αγοράκι σας!!!!είμαι και γω στην περίοδο προσπαθειών τώρα....εχουν περάσει 3 μήνες (δεν ειναι και πολλοί από όσα άκουσα) και άρχισα να αναζητώ τις αιτίες στα άστρα.....

Quote Originally Posted by elenitsa28 View Post
    Να ζήσετε να το χαίρεστε το αγοράκι σας!!!!είμαι και γω στην περίοδο προσπαθειών τώρα....εχουν περάσει 3 μήνες (δεν ειναι και πολλοί από όσα άκουσα) και άρχισα να αναζητώ τις αιτίες στα άστρα.....
    Βιάζεσαι....
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Για το θέμα της τεκνοποίησης, της εγκυμοσύνης και της γέννας κοιτάμε το 8ο σπίτι, και όχι το 5ο, καθώς και την Σελήνη. Το 5ο σπίτι σχετίζεται περισσότερο με την επιλογή μας να κάνουμε παιδιά ή όχι, την σχέση μας με τα παιδιά και σε περίπτωση που δεν κάνουμε παιδιά αν θα υιοθετήσουμε ή όχι. Το θέμα της σύλληψης όμως και της εγκυμοσύνης είναι καθαρά θέμα 8ου και το 5ο λειτουργεί μόνο βοηθητικά.

Όνομα:
    ΝΙΚΗ

Γεια σας!!
    Ηθελα να αναφερω κ εγω (ξανα...),
    για να μην αγχωνονται
    οι αγχωμενες...
    οσον αφορα τον 5ο, τον κρονο κ τον 8ο επισης.
    Η ακμη του γενεθλ. 5ου μου ειναι στον αιγοκερω κ ο κρονος μου
    πανω της!! (διπλο το κακο δηλ...χαχα)
    Η ακμη του 8ου ειναι στον κριο κ ο κυβερνητης αρης,
    κανει αντιθεση με κρονο μου κ τετραγωνο με αφρο!
    πως να το ερμηνευσω τωρα...?
    οτι ισως να μην ηθελα κ πολυ τα παιδια ή οτι θα δυσκολευομουν?
    κ ομως...... μολις παντρευτηκα εκανα αμεσως παιδια
    κ οποτε ηθελα χωρις καμια δυσκολια, ειχα κ απροβλεπτες εγκυμοσυνες,
    κ γεννησα πανευκολα......
    μην πανικοβαλεστε λοιπον με κρονους κ 5ους ....
    εξ αλλου οι αστρολογοι συνεχως γραφουν οτι ο καθε χαρτης
    ειναι μοναδικος!!!
    για να αναφερω κ τη σεληνη μου....(στον 10ο)
    την πρωτη φορα που γεννησα, ο διελαυνων Διας
    περνουσε απεναντι απο τη γενεθλ. σεληνη μου
    κ τη δευτερη φορα ηταν ακριβως πανω της....
    ελπιζω να βοηθησα!!!

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Για το θέμα της τεκνοποίησης, της εγκυμοσύνης και της γέννας κοιτάμε το 8ο σπίτι, και όχι το 5ο, καθώς και την Σελήνη. Το 5ο σπίτι σχετίζεται περισσότερο με την επιλογή μας να κάνουμε παιδιά ή όχι, την σχέση μας με τα παιδιά και σε περίπτωση που δεν κάνουμε παιδιά αν θα υιοθετήσουμε ή όχι. Το θέμα της σύλληψης όμως και της εγκυμοσύνης είναι καθαρά θέμα 8ου και το 5ο λειτουργεί μόνο βοηθητικά.
    ι Κορραλία σέυχαριστούμε πολύ για την διευκρίνησή σου!Γιατί και εγώ είχα εσφαλμένη εντύπωση και νόμιζα οτι το θέμα εγκυμοσύνης και γέννας φαίνεται απο τον 5ο οίκο.
    Όμως θα ήθελα σε παρακαλώ να σε ρωτήσω πώς μπορώ να ερμηνεύσω όσον αφορά γέννα, εγκυμοσύνες το ότι ο ο 8ος οίκος είναι στον κριό, ο δίας στον κριό στον 8ο, η σελήνη στον κριό στον 7ο, ο χείρων στον κριό στον 8ο! Γινεται ένας χαμός με τον κριό, δηλ. κυριαρχεί όσον αφορά τον 8ο οίκο.Πώς να το ερμηνεύσω;
    Οι όψεις είναι άρης τρίγωνο με ουρανό, άρης τετράγωνο με σελήνη, χειρώ εξάγωνο με άρη. Ο δίας δεν κάνει σημαντικές όψεις με προσωπικούς πλανήτες.
    Μήπως το τετράγωνο αρη-σελήνης και το ότι κυριαρχεί το ζώδιο του κριού στον 8ο οίκο λειτουργούν ανασταλτικά όσον αφορά εγκυμοσύνη, γέννα;
    Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!

Ξέχασα να αναφέρω ότι η ακμή του 5ου είναι στον Αιγόκερω,δεν εχω πλανήτες στον 5ο οίκο και οι όψεις είναι κρόνος τριγωνο με σελήνη και κρόνος τετράγωνο με ουρανό.
    Και πάλι σ΄ευχαριστώ!!!!!

Quote Originally Posted by elenitsa28 View Post
    Ελενίτσα, μην αγχώνεσαι!!! Οι γιατροί λένε ότι για να αρχίσεις να ανησυχείς πρέπει να περάσει ένας χρόνος προσπαθειών και μετά ελέγχεται πρώτα ο πατέρας και μετά η μητέρα... Όλα θα γίνουν, χαλάρωσε και απόλαυσε τη διαδικασία και το παιδί θα έρθει

Όνομα:
    Δήμητρα Q

Καλημέρα.. κι από μένα!!

Προφανώς το ερώτημα απασχολεί πολλές γυναίκες, ιδιαίτερα αυτή την εποχή που η υπογονιμότητα είναι πολύ συχνό φαινόμενο και ταλαιπωρεί πολλά ζευγάρια.

Πριν μερικές μέρες έθεσα ένα τέτοιο ερώτημα ωριαίας και με προβλημάτισε..
    Η ακμή του 1ου είναι στις 3ο του Καρκίνου, καλό σημάδι υπέθεσα αρχικά, Σελήνη ο κυβερνήτης μου η οποία όμως βρίσκεται στις 13ο των Διδύμων και 12ος οίκος του χάρτη. Δεν μου άρεσε αυτό.
    Η ακμή του 8ου στις 3ο του Αιγόκερω με Κρόνο κυβερνήτη, ο οποίος είναι τοποθετημένος στις 17ο του Ζυγού στον 4ο οίκο του χάρτη και σχηματίζει ένα ωραίο συγκλίνων τρίγωνο με τη Σελήνη.
    Η Σελήνη έχει ακόμα μια αποχωρίζουσα όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη η οποία είναι κυβερνήτης του 5ου οίκου του χάρτη, τοποθετημένη στις 9ο του Τοξότη.

Οι προβληματισμοί μου είναι προφανείς.
    Κατ' αρχάς η θέση της Σελήνης στον 12ο οίκο (σημαίνει ότι είναι πια παρελθόν για μένα η μητρότητα μου μοιάζει ανασταλτικό στοιχείο και από πλευράς οίκου αλλά και ζωδίου (άγονο). Τί λέτε;

Και δεύτερον, είναι δυνατόν αυτή η καλή μεν όψη τριγώνου με τον κυβερνήτη του ογδόου Κρόνο ( στον 4ο οίκο) να θεωρηθεί θετική δεδομένης της έξαρσής του στο Ζυγό;;

Κι ένα τελευταίο ερώτημα: αν η θέση του σημειοδότη του χάρτη βρίσκεται σε σημείο όπου έχουμε ένα γενέθλιο πλανήτη ή δεσμούς Σελήνης, είναι αξιολογήσιμο στοιχείο στη ερμηνεία αυτού του χάρτη;;

Ελπίζω να μη σας κούρασα και περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον τις απόψεις των ειδικών και μή.

Δήμητρα Q

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)