s
απορία σχετική με την τεκνοποίηση - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 38

Re: απορία σχετική με την τεκνοποίηση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!!!ΕΧΩ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΚΑΙ ΑΚΜΗ ΤΟΥ 5ΟΥ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ!!!!ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ????

Quote Originally Posted by elenitsa28 View Post
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!!!ΕΧΩ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΚΑΙ ΑΚΜΗ ΤΟΥ 5ΟΥ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ!!!!ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ????
    Καταρχάς καλώς μας ήρθες!:bigsmile:
    Πράγματι εισαι καινούργια αφού γράφεις με κεφαλαία, πράγμα που σημαίνει ότι φωνάζεις και δεν επιτρέπεται από τους όρους λειτουργίας μας. Ουτε όμως και τα επισημασμένα των ενοτήτων έχεις διαβάσει....:embarrest

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Καταρχάς καλώς μας ήρθες!:bigsmile:
    Πράγματι εισαι καινούργια αφού γράφεις με κεφαλαία, πράγμα που σημαίνει ότι φωνάζεις και δεν επιτρέπεται από τους όρους λειτουργίας μας. Ουτε όμως και τα επισημασμένα των ενοτήτων έχεις διαβάσει....:embarrest
    Συγνωμη και απλογούμαι.....σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!!!δεν διαβασα καν τους ορους....απλά διάβασα κάποια άρθρα από τα μέλη εδώ οτι αν εχουμε στον 5ο μας οικο άγονο ζώδιο και τη σελήνη σε άγονο τότε μειώνονται οι πιθανότητες για τεκνοποίηση (αν κατάλαβα καλά δηλαδή) και μου δημιουργήκε κάποιο άγχος γιατί μόλις άχισα τις προσπάθειες για εγκυμοσύνη και έχω ήδη 3 αποτυχημένες προσπάθειες . Έτσι είπα να γράψω κάτι και πάρω καμιά απάντηση που θα μου αποβάλει το άγχος!!!

να ρωτησω και εγω κατι ?εχω πλουτωνα στον 5ο οικο του οποιου η ακμη ειναι στον ζυγο . στον χαρτη μου υπαρχει η οψη χιαστι αφροδιτης πλουτωνα . τελος , η σεληνη μου ειναι στον αιγοκερω η οποια κανει εξαγωνο με κρονο και τριγωνο με αρη . δεν εχω ακουσει και τα τελεια σχετικα με τον πλουτωνα στον 5ο οικο...

Συγνωμη και απλογούμαι.....σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!!!δεν διαβασα καν τους ορους....απλά διάβασα κάποια άρθρα από τα μέλη εδώ οτι αν εχουμε στον 5ο μας οικο άγονο ζώδιο και τη σελήνη σε άγονο τότε μειώνονται οι πιθανότητες για τεκνοποίηση (αν κατάλαβα καλά δηλαδή) και μου δημιουργήκε κάποιο άγχος γιατί μόλις άχισα τις προσπάθειες για εγκυμοσύνη και έχω ήδη 3 αποτυχημένες προσπάθειες . Έτσι είπα να γράψω κάτι και πάρω καμιά απάντηση που θα μου αποβάλει το άγχος!!!
    Quote Originally Posted by panemorfi View Post
    να ρωτησω και εγω κατι ?εχω πλουτωνα στον 5ο οικο του οποιου η ακμη ειναι στον ζυγο . στον χαρτη μου υπαρχει η οψη χιαστι αφροδιτης πλουτωνα . τελος , η σεληνη μου ειναι στον αιγοκερω η οποια κανει εξαγωνο με κρονο και τριγωνο με αρη . δεν εχω ακουσει και τα τελεια σχετικα με τον πλουτωνα στον 5ο οικο...
    Η "μαγεία" της αστρολογίας έγκειται και στο γεγονός της διαφορετικότητας κάθε χάρτη. Διαφορετικά, η μονοτονία της τυποποίησης σε μόνον 12 διαφορετικούς τύπους ανθρώπινων χαρακτήρων θα ακύρωνε και την ίδια της την ύπαρξη.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι κάθε χάρτης είναι διαφορετικός, αφορισμοί του τύπου "έχω τη Σελήνη μου σε άγονο ζώδιο", ή "ο 5ος μου είναι άσχημος" από μόνοι τους και ξεκομμένοι δεν μπορούν να στηρίξουν μια σοβαρή αστρολογική ερμηνεία.

Και εγώ έχω Πλούτωνα στον 5ο και την ακμή του σε άγονο ζώδιο, αλλά παιδί έχω. Πριν ξεκινήσω να γράφω το ποστ, κοιτούσα τον χάρτη μιας φίλης για άσχετο λόγο. Η Σελήνη της είναι στον Καρκίνο (το πλέον ....γόνιμο ζώδιο), σε τρίγωνο με τον Δία, παιδί δεν έχει και το πιο πιθανό είναι να μην κάνει και ποτέ (είναι πια 44 χρονών)....
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

σε ευχαριστώ!!!!μου δίνεις ελπίδες τώρα!!!!νομίζω το κυριότερο αίτιο μη τεκνοποίησης (εκτός από το οργανικο) είναι το στρες!!!και πανω από όλα πρέπει να το πιστέψουμε για να γίνουμε γονείς και να αυθυποβάλουμε τον εαυτό μας ότι μπορούμε να τεκνοποιήσουμε.....

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι κάθε χάρτης είναι διαφορετικός, αφορισμοί του τύπου "έχω τη Σελήνη μου σε άγονο ζώδιο", ή "ο 5ος μου είναι άσχημος" από μόνοι τους και ξεκομμένοι δεν μπορούν να στηρίξουν μια σοβαρή αστρολογική ερμηνεία.

Και εγώ έχω Πλούτωνα στον 5ο και την ακμή του σε άγονο ζώδιο, αλλά παιδί έχω. Πριν ξεκινήσω να γράφω το ποστ, κοιτούσα τον χάρτη μιας φίλης για άσχετο λόγο. Η Σελήνη της είναι στον Καρκίνο (το πλέον ....γόνιμο ζώδιο), σε τρίγωνο με τον Δία, παιδί δεν έχει και το πιο πιθανό είναι να μην κάνει και ποτέ (είναι πια 44 χρονών)....[/QUOTE]

Πέστα βρε Μητσάκο να ανοίξουν λίγο τα μάτια μας γιατί προσωπικά θεωρώ πολύ ανεύθυνο και επικίνδυνο κάποιον που λέει πως η σελήνη στην Παρθενο και ο Κρόνος στο Λιοντάρι είναι δείκτης ατεκνίας.

Ο Κρόνος μου είναι στο Λιοντάρι και στον 8ο
    Η Σελήνη στον Τοξότη και στον 11ο
    Η ακμή του 5ου οίκου στον Ταύρο και
    Ο Δίας στους Διδύμους και στον 5ο

Καλό ακούγεται, ε?

Πριν γεννήσω εντελώς φυσιολογικά και πολύ εύκολα το κοριτσάκι μου, έχασα 3 μωρά, και πριν από 3 μήνες έχασα και 4ο. Και όχι επειδή ο γενέθλιος Κρόνος είναι στο Λιοντάρι, αλλά επειδή δεν "καθόμουν στ'αυγά μου" και έκανα ταρζανιές με τις μηχανές και το γυμναστήριο (¶ρης σε Κριό).

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by taurine View Post
    [COLOR="

[/COLOR]

Πέστα βρε Μητσάκο να ανοίξουν λίγο τα μάτια μας γιατί προσωπικά θεωρώ πολύ ανεύθυνο και επικίνδυνο κάποιον που λέει πως η σελήνη στην Παρθενο και ο Κρόνος στο Λιοντάρι είναι δείκτης ατεκνίας.

Ο Κρόνος μου είναι στο Λιοντάρι και στον 8ο
    Η Σελήνη στον Τοξότη και στον 11ο
    Η ακμή του 5ου οίκου στον Ταύρο και
    Ο Δίας στους Διδύμους και στον 5ο

Καλό ακούγεται, ε?

Πριν γεννήσω εντελώς φυσιολογικά και πολύ εύκολα το κοριτσάκι μου, έχασα 3 μωρά, και πριν από 3 μήνες έχασα και 4ο. Και όχι επειδή ο γενέθλιος Κρόνος είναι στο Λιοντάρι, αλλά επειδή δεν "καθόμουν στ'αυγά μου" και έκανα ταρζανιές με τις μηχανές και το γυμναστήριο (¶ρης σε Κριό).
    δεν φταιει ουτε ο αρης ουτε ο κρονος ουτε τιποτα
    οταν εχεις χασει 3 μωρα και κανεις χαζομαρες
    τετοιες και χανεις και το 4 μωρο
    τι να πω βρε ταυρινα μου ..ημαρτον..
    πολυ επιπολαιο ...
    με ολο το θαρρος γιατι σε συμπαθω πολυ
    αν ησουν κορη μου θα σε ειχα παρει κυνιγι
    :bigsmile:

με αγαπη κουκακι
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    δεν φταιει ουτε ο αρης ουτε ο κρονος ουτε τιποτα
    οταν εχεις χασει 3 μωρα και κανεις χαζομαρες
    τετοιες και χανεις και το 4 μωρο
    τι να πω βρε ταυρινα μου ..ημαρτον..
    πολυ επιπολαιο ...
    με ολο το θαρρος γιατι σε συμπαθω πολυ
    αν ησουν κορη μου θα σε ειχα παρει κυνιγι
    :bigsmile:

με αγαπη κουκακι
    Ακριβώς τα ίδια λέμε Δέσποινα.
    Οι όψεις μου είναι μία χαρά, αναφορικά με το θέμα της τεκνοποίησης.
    Οι ταρζανιές φταίνε και όχι οι πλανήτες και οι θέσεις τους.

Όνομα:
    sst

καλημέρα και από εμένα και καλή χρονιά!
    εγώ έχω σελήνη, Ήλιο, ερμή, Αφροδίτη και δία στον υδροχόο και ακμή 5ου στον Λέοντα και μετά από κάποιες προσπάθειες έκανα ένα αγοράκι!
    Μιάς και το θέμα ξεκίνησε από εμένα (την περίοδο των προσπαθειών μου) πιστεύω ότι έπρεπε να το γράψω!
    και μην ξεχνάς ότι χρειάζονται πολλά πράγματα για να φανεί η ατεκνία, όπως έχει ήδη ειπωθεί παραπάνω. Απλά αυτές οι ενδείξεις μπορεί να φανερώνουν ότι θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν παιδιά στη ζωή σου! :bigsmile:

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)