- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 36 of 36
-
03-01-2011, 08:17 AM #31
Re: Ωριαια: παιχνίδι γνώσεων και...φαντασίας!!
Όπως βλέπεις, με βάση την αστρολογία, αν θες να βρεις χαρά και έρωτα στην περίπτωση που είσαι παντρεμένος, πρέπει να ενεργοποιήσεις τον 5ο σου :toung:
(Και μεταξύ μας, αυτό είναι και λογικό καθώς επί της ουσίας ο 7ος συμβολίζει τον ζυγό [για αυτό και λέμε "σύζυγος"= βρισκόμαστε κάτω από τον ίδιο ζυγό], τη δέσμευση, κάτι που σε περιορίζει, είτε με τη θέλησή σου είτε όχι. Η χαρά βρίσκεται στην ελευθεριότητα και την ελαφρότητα του 5ου και όχι στις υποχρεώσεις που επιβάλλουν οι δεσμεύσεις του 7ου. Ο 7ος έχει άλλα καλά: συντροφικότητα, κοινότητα, διάρκεια, ισορροπία, κλπ, κλπ)Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
03-01-2011, 02:59 PM #32
Ενημέρωση για Νέο Βιβλίο Ωριαίας Αστρολογίας
Ως Εκδοτικός Οίκος Γαλανού – Ξένου, έχουμε τη χαρά να σας αναγγείλουμε ότι κυκλοφορεί ένα νέο βιβλίο στο χώρο της Αστρολογίας στην Ελλάδα. Πρόκειται για τη μετάφραση του βιβλίου του John Frawley “The Horary Textbook” ή σε ελληνική απόδοση “Εγχειρίδιον Ωριαίας Αστρολογίας”. Είναι ένα έργο που απευθύνεται πρώτα απ΄όλα σε κοινό το οποίο ενδιαφέρεται για την αστρολογία και αποτελεί ένα σημαντικό εγχειρίδιο στην αποτελεσματική χρήση της τέχνης αυτής, μέσα στα οποιαδήποτε καθημερινά και μή ερωτήματα που μπορεί να απασχολήσουν το μυαλό ενός ανθρώπου, βοηθώντας να δοθούν απλές απαντήσεις, ακριβείς, και χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία.
Ερωτήματα τα οποία ένας γενέθλιος χάρτης δεν υπόσχεται ότι θα τα απαντήσει με την πρώτη ματιά, αλλά και ούτε με την τελευταία, όπως “θα ξαναγυρίσει το χαμένο μου κατοικίδιο”, “πώς θα είναι ο καιρός στο πάρτυ μου?”, αν “θα ξανασυναντήσω εκείνο το πρόσωπο”, “θα πάρει το κόμμα μου τις εκλογές?” και ό,τι άλλο μπαίνει σαν προβληματισμός στο μυαλό ενός ανθρώπου, μπορούν να εντοπιστούν μέσα σε έναν ωριαίο χάρτη. Έτσι αυτό το βιβλίο αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι στην οπλοθήκη του επαγγελματία αστρολόγου, αλλά και του ανήσυχου ανθρώπου που θέλει η αστρολογία να πάει πιο πέρα από την προσπάθεια αστρολογικής ψυχανάλυσης και να αγγίξει το απτό “ναι” ή “όχι”, μαζί με το “γιατί” μιας κατάστασης.
Το ακόμη θετικότερο που κάνει αυτό το βιβλίο να είναι σημαντικό, είναι η απλότητά του. Ο συγγραφέας και αστρολόγος John Frawley παραδίδει τον τρόπο χρήσης αυτής της τεχνικής, εντελώς απλά, όπως είναι και το μότο του “Keep it simple”, δηλαδή “Μείνετε στα απλά”. Γιατί είναι πιο εύκολο, να ξέρει κανείς καθαρά τι ζητάει να μάθει, για να μπορεί να το εξετάζει. Με στόχο κατευθείαν στο ζητούμενο, αυτό το βιβλίο δείχνει πώς να πηγαίνει κανείς στην καρδιά του θέματος χωρίς να παρεκτρέπεται η προσοχή του σε θέματα άσχετα προς το ενδιαφέρον του πελάτη ή του ενδιαφερόμενου. Σίγουρα είναι ένα βιβλίο εργαλείο, που όχι μόνο δεν πρέπει να λείπει από καμία σοβαρή αστρολογική βιβλιοθήκη, αλλά για αρχή να παραστέκεται δίπλα στο λάπτοπ!De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
08-01-2011, 07:19 PM #33
Και εγω θα ηθελα μια βοηθεια πανω στην ωριαια μου....
Αν θα δω τιποτα καλο στον επαγγελματικο τομεα τους προσεχεις μηνες.Ειμαι χωρις δουλεια απο τον Ιουνιο.Χρειαζομαι μια δουλεια για ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ κυριως λογους.Πιστευω πως με την δουλεια θα ξεπερασω τα <<αλλα>> οικογενειακα θεματακια που εχω..
Μια δουλεια θα ηταν μια αρχη στις νεες βασεις που πρεπει να βαλω στην ζωη μου!!!
25/2/73 ωρα 05:45 ωροσκοπος Υδροχοος
Ευχαριστω!!!Altec40 πλέον..:Ρ
-
08-01-2011, 07:36 PM #34
Στην ωριαία εξετάζουμε ενα αυθόρμητο ερωτημα τη στιγμή που γεννιέται. Δεν εξετάζεται ο γενέθλιος χάρτης μας, αλλά αν πχ εσύ σημερα το μεσημέρι στις 2.45 σκέφτηκες αν θα βρεις τη δουλειά που θες θα λάβεις και θα εξετάσεις τους δείκτες για τον χάρτη της 8.1.2011 στις 14.45 :embarrest
Σαν να βλέπουμε τον γενέθλιο χάρτη του ερωτήματος, την στιγμή που μας γεννήθηκε το ερώτημα δλδ!
-
08-01-2011, 07:39 PM #35
-
08-01-2011, 07:41 PM #36
Επειδη ειναι μια συνεχής επιθυμία, όταν νιώσεις πιο επιτακτική απ' ό,τι συνηθως την ανάγκη να απαντηθει το ερώτημα σου, ή όταν το εξειδικεύσεις περισσότερο, σημείωσε την ώρα και ημερα και τότε θα μπορεσεις να εχεις μια εξέταση του ωριαίου για το συγκεκριμένο ερώτημα!:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.