s
Ερώτηση Ωριαίας Αισθηματικού Θέματος - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 17 of 17

Re: Ερώτηση Ωριαίας Αισθηματικού Θέματος

1ον Ρωτήστε με ό,τι θέλετε, είμαι ανοικτός σε ερωτήσεις, ιδίως αισθηματικού χαρακτήρα.
    2ον Είστε εκτός θέματος
    :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Μητσάκο, δεν μας λες πώς το έβγαλες το συμπέρασμα ότι δε θα γίνει σοβαρή σχέση να μαθαίνουμε κι εμείς? Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Quote Originally Posted by ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ View Post
    Μητσάκο, δεν μας λες πώς το έβγαλες το συμπέρασμα ότι δε θα γίνει σοβαρή σχέση να μαθαίνουμε κι εμείς? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
    Θα γίνει και αυτό :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Θα προσπαθησω εγω να δωσω μια πιθανη εξηγηση και επειτα ακουμε και τον πιο ειδικο .

ο δικο σου δεικτης ειναι ο ηλιος και βρισκεται στον 4ο οικο.Στον τοξοτη ζωδιο της φωτιας και μεταβλητο.Εκεινος Διας στους ιχθεις ζωδιο του νερου μεταβλητο..Εχουμε δηλαδη ιδιες ποιοτητες αλλα αντιθετα στοιχεια.Εισαι πιο ανεξαρτητη προσωπικοτητα σε συγκριση με εκεινος.Εκεινος δειχνει περισσοτερο ευαισθητος και συναισθηματικος ανθρωπος και ισως η δικη σου προσωπικοτητα να τον κομπλαρει .Βρισκεται επισης στο 8ο οικο σου και ισως το ενδιαφερον του να στρεφεται περισσοτερο σε μαι σεξουαλικη σχεση μαζι σου παρα κατι το πιο σοβαρο.ΤΟ φαινεσαι μαλλον για τετοιος ανθρωπος και οχι για σοβαρη δεσμευση .
    Ο διας μολις εχει κανει τετραγωνο με τον αρη που βρισκεται επισης στον 5ο αρα τον συνυπολογιζεις σαν δεικτη δικο του .Ο αρης κυβερνα τον δικο σου 4ο (ο 4ος δειχνει το τελος του θεματος )και 9ο.Και η επομενη οψη που σχηματιζει ειναι αντιθεση με την σεληνη που ειναι ο γενικος δεικτης της ερωτησης.Η οποια σεληνη πρωτα θα σχηματισει αντιθεση με τον δια και επειτα θα σχηματισει με την σειρα της τετραγωνο με τον αρη .

Μεσα στον 5ο υπαρχει και ο Ερμης που επεισης υπολογζεται ως δεικτης δικος του σχηματιζει σαν πρωτη οψη ενα εξαγωνο με την αφροδιτη.Πιστευω οτι εχει περισσοτερο φιλικα συναισθηματα ,ο ερμης ειναι κυβερνητης του 2ου και του 11ου οικου σου και η αφροδιτη του 3ου και 10 ου.Και προτιμα να σε κρατησει σαν κατι τετοιο παρολο που ο διας στον 8ο βγαζει κατι πιο ερωτικο .ωστοσ με την σειρα του θα σχηματισει τετραγωνο με τον δια .

Οντως παρολο που καποιες φορες τα στοιχεια ειναι ιδια οι ποιοτητες δεν σαν βοηθουν και το αναποδο .Επισης και οι οψεις που σχηματιζει εκεινος με πλανητες που βρισκονται μεσα στον 5ο οικο καθως και τον αρη κυβερντητ του 4ου και την σεληνη δεικτης γενικα αρνητικες .

Αυτα απο εμενα

Σ'ευχαριστώ πολύ Hattie! Τα τετράγωνα όντως δείχνουν δυσκολία, αλλά έχω διαβάσει ότι δεν είναι απαραίτητα αρνητική η απάντηση όταν έχουμε τετράγωνα και στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε συγκλίνουσες όψεις. Το ότι με βλέπει ερωτικά, το ξέρω, το ότι δε θέλει δέσμευση ειδικά μαζί μου, επίσης το ξέρω και γι'αυτό νομίζω ότι αποφεύγει και την ερωτική σχέση μαζί μου γιατί φοβάται το δέσιμο καθώς είναι πολύ συναισθηματικός. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί δεν θέλει να δεθεί. Ίσως γιατί όπως είπες κι εσύ και πολύ σωστά, εγώ είμαι πολύ ανεξάρτητη προσωπικότητα και αυτό κάπως τον χαλάει. Η αλήθεια είναι ότι εγώ είμαι Υδροχόος κι εκείνος Καρκίνος και είναι λίγο δύσκολο να δέσει το γλυκό.

Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. Δυστυχώς εμάς τους Υδροχόους, όλοι μας βλέπουν ψυχρούς κι απόμακρους. Δεν μας καταλαβαίνουν. Το ότι είμαστε ανεξάρτητοι και δυνατοί, δε σημαίνει ότι δεν αγαπάμε. Αγαπάμε με τον δικό μας τρόπο!!!

Όνομα:
    Μαρία

Προτιμάω την ωμή αλήθεια και δεν μετανοιώνω για τίποτα.
    Γουστάρω πολύ μα πάρα πολύ τους υδροχόους!

Όνομα:
    Μαρία

Συγνώμη που σας βγάζω συνέχεια εκτός θέματος,μάλλον έχω όρεξη για μπλα-μπλα.Πάω να τσεκάρω τι παίζεται με τον Ερμή μου.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)