s
Ερώτηση Ωριαίας Αισθηματικού Θέματος
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Ερώτηση Ωριαίας Αισθηματικού Θέματος

Αφού ασχολείστε όλοι τόσο με την ωριαία, δεν μου αποσαφηνίζεται και ένα δικό μου ερώτημα ωριαίας, το οποίο το παλεύω από τον Νοέμβριο. Αφορά αισθηματικό θέμα, αν γίνει σοβαρή σχέση με καποιον που με ενδιαφέρει και ο χάρτης έγινε 29 Νοεμβρίου 2010 στις 22.16. Τί συμπέρασμα βγάζετε? Πολλά τετράγωνα βλέπω εγώ και δεν μου φαίνονται πολύ ευοίωνα. Το ότι ο Ήλιος (εγώ δηλαδή) είμαι στον 4ο είναι θετικό σημάδι, αλλά η γωνία που θα κάνει με τον κυβερνήτη του 5ου είναι τετράγωνο και η Σελήνη είναι σε αντίθεση με τον κυβερνήτη του 5ου, όμως και η αντίθεση και το τετράγωνο, δύσκολες μεν, αλλά είναι γωνίες. Τί λέτε εσεις??

Re: Ωριαια: παιχνίδι γνώσεων και...φαντασίας!!

Quote Originally Posted by ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ View Post
    Αφού ασχολείστε όλοι τόσο με την ωριαία, δεν μου αποσαφηνίζεται και ένα δικό μου ερώτημα ωριαίας, το οποίο το παλεύω από τον Νοέμβριο. Αφορά αισθηματικό θέμα, αν γίνει σοβαρή σχέση με καποιον που με ενδιαφέρει και ο χάρτης έγινε 29 Νοεμβρίου 2010 στις 22.16. Τί συμπέρασμα βγάζετε? Πολλά τετράγωνα βλέπω εγώ και δεν μου φαίνονται πολύ ευοίωνα. Το ότι ο Ήλιος (εγώ δηλαδή) είμαι στον 4ο είναι θετικό σημάδι, αλλά η γωνία που θα κάνει με τον κυβερνήτη του 5ου είναι τετράγωνο και η Σελήνη είναι σε αντίθεση με τον κυβερνήτη του 5ου, όμως και η αντίθεση και το τετράγωνο, δύσκολες μεν, αλλά είναι γωνίες. Τί λέτε εσεις??
    Κοιτώντας τον χάρτη, εκτίμησα ότι παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ευοίωνες ενδείξεις, τελικά δεν θα επιτευχθεί σοβαρή σχέση με αυτόν που σε ενδιαφέρει. :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Κοιτώντας τον χάρτη, εκτίμησα ότι παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ευοίωνες ενδείξεις, τελικά δεν θα επιτευχθεί σοβαρή σχέση με αυτόν που σε ενδιαφέρει. :bigsmile:
    Τι ωραια που τα ειπες:toung: την επομενη φορα πες να παρουν πρωτα υπογλωσσιο και επειτα να σε διαβασουν

Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    Τι ωραια που τα ειπες:toung: την επομενη φορα πες να παρουν πρωτα υπογλωσσιο και επειτα να σε διαβασουν
    Όπως είπε και ο κ. ¶ρχος, αν κάποιος επηρεάζεται ψυχολογικά τόσο με την αστρολογία, καλό είναι να ασχοληθεί με κάτι άλλο και όταν νιώσει ικανός να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του να επανέλθει. Υπήρξε μια σαφής ερώτηση και δόθηκε μια σαφής απάντηση. Αν ψυχανεμίζεσαι ότι θα βρέξει και ο άλλος σε ρωτάει τι καιρό θα κάνει, δεν του λες ότι θα έχει λιακάδα επειδή ξέρεις ότι φοβάται τη βροχή.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Όπως είπε και ο κ. ¶ρχος, αν κάποιος επηρεάζεται ψυχολογικά τόσο με την αστρολογία, καλό είναι να ασχοληθεί με κάτι άλλο και όταν νιώσει ικανός να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του να επανέλθει. Υπήρξε μια σαφής ερώτηση και δόθηκε μια σαφής απάντηση. Αν ψυχανεμίζεσαι ότι θα βρέξει και ο άλλος σε ρωτάει τι καιρό θα κάνει, δεν του λες ότι θα έχει λιακάδα επειδή ξέρεις ότι φοβάται τη βροχή.
    Σαν πολ(ι)τικος αναλυτης θα επρεπε να ξερεις .Δεν λες τον αλλον "μπαμ και κατω" ."θα βρεξει" (θεωρω ετσι και αλλοιως οτι για να θεσει τετοια ερωτηση σε καποια γωνια του μυαλου της υπηρχε και το ενδεχομενο της μη συναψη σχεσης.αλλοιως δεν θετεις ερωτησεις γιατι απλα δεν προλαβαινεις, σε παιρνει ο ερωτας σβαρνα :toung.

Αλλα επειδη ειμαστε Ελληνες και την καψουρα την εχουμε καραμελα ,σαλταρουμε και βαζουμε Αντζελα και Καρρα στις 3 ωρα κατω απο το σπιτι του αλλου (οσο σοβαροι και αν ειμαστε στην κανονικη μας ζωη ) καλο θα ειναι να το σερβιρουμε πιο γλυκα

"Για καλο και για κακο παρε ομπρελα μαζι σου .Ειτε απο τον ηλιο ειτε απο την βροχη θα σε προστατευψει παντως "

Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    Σαν πολ(ι)τικος αναλυτης θα επρεπε να ξερεις .Δεν λες τον αλλον "μπαμ και κατω" ."θα βρεξει" (θεωρω ετσι και αλλοιως οτι για να θεσει τετοια ερωτηση σε καποια γωνια του μυαλου της υπηρχε και το ενδεχομενο της μη συναψη σχεσης.αλλοιως δεν θετεις ερωτησεις γιατι απλα δεν προλαβαινεις, σε παιρνει ο ερωτας σβαρνα :toung.

Αλλα επειδη ειμαστε Ελληνες και την καψουρα την εχουμε καραμελα ,σαλταρουμε και βαζουμε Αντζελα και Καρρα στις 3 ωρα κατω απο το σπιτι του αλλου (οσο σοβαροι και αν ειμαστε στην κανονικη μας ζωη ) καλο θα ειναι να το σερβιρουμε πιο γλυκα

"Για καλο και για κακο παρε ομπρελα μαζι σου .Ειτε απο τον ηλιο ειτε απο την βροχη θα σε προστατευψει παντως "
    Αν και σφόδρα με γαργαλάει να βγω εκτός θέματος, δεν θα το κάνω -έχω και ένα κάρο δουλειά. Θα σου στείλω π.μ. κάποια στιγμή :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Re: Ερώτηση Ωριαίας Αισθηματικού Θέματος

Καλά τα λες Hattie 23!!! Βέβαια ο Μητσάκος δεν έχει άδικο. Σιγά μην πέσουμε να πεθάνουμε κιόλας!!! Εξάλλου ότι είναι να γίνει, θα γίνει.

Πάμε γι' άλλα...

Όταν έχω άλλο ερώτημα, θα σας το πω να βοηθήσετε. Και τότε θα το έχω πάρει το υπογλώσσειο από πριν

Όνομα:
    Μαρία

To παρελθόν μιας αγάπης δείχνει και το μέλλον της.Μακάρι και γω να μπορούσα να ρωτήσω το Μητσάκο πριν από"σχέσεις λάθη"που έκανα,και να ήταν τόσο ειλικρινής.Οταν θέλουμε κάποιον ωραιοποιούμε καταστάσεις,που αργότερα θα τις μισήσουμε.

Μαρία, όλες οι σχέσεις, κάτι σου μαθαίνουν. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία! Κράτα τα καλά και μην ξεχνας οτι "ο,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό".

Quote Originally Posted by maria76 View Post
    To παρελθόν μιας αγάπης δείχνει και το μέλλον της.Μακάρι και γω να μπορούσα να ρωτήσω το Μητσάκο πριν από"σχέσεις λάθη"που έκανα,και να ήταν τόσο ειλικρινής.Οταν θέλουμε κάποιον ωραιοποιούμε καταστάσεις,που αργότερα θα τις μισήσουμε.
    Καλα δεν ειναι να πεφτουμε και να πεθαινουμε κιολας.Θελω να πω οτι δεν χρειαζεται να "μισουμε" κατι το οποιο ζησαμε η δεν ζησαμε και να αισθανομαστε ασχημα γι αυτο.Ποιος δεν υπηρξε ερωτευμενος και δεν εκανε ενα σωρο βλακειες και ενα σωρο απο τις λεγομενες "κατινιες"?.Ανθρωπινο πολυ ανθρωπινο.Ολοι οι ανθρωποι οταν ερωτευονται συνεχεια ζουν με ενα φοβο πανω απο το κεφαλι τους,ιδιαιτερα οταν θελουν κατι και δεν το εχουν
    Ε,πως να το κανεις και η αξιοπρεπεια εχει τα ορια της καποια στιγμης καψουρευεσαι δυστυχως
    Το θεμα σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι θες να μαθεις την αληθεια η προτιμας να μην την μαθεις εστω και αν στο τελος πληγωθεις?Αν δεν το αντεχεις καλυτερα μην θετεις ερωτησεις

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)