- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 36
-
29-12-2010, 07:38 PM #21
Re: Ωριαια: παιχνίδι γνώσεων και...φαντασίας!!
Λοιπον, ο διας βρισκεται στον 4ο οικο και κυβερνητης του 4ου ειναι ο κρονος (να υποθεσω οτι ειναι στο ζωδιο του υδροχοου ,σταθερο ζωδιο ,αερας).Βλεπουμε λοιπον οτι ο διας μεσα στο 4ο οικο περιοριζεται αρκετα.Ειναι ενας διας μεταβλητος στους ιχθεις και στοιχειο νερο.Αρα βλεπουμε οτι ο συντροφος σου δεν δειχνει ανετα με την ιδεα μιας συγκατοικησης.Μαλλον πιεζεται.
Απο την αλλη ελεγες οτι ο διας βρισκεται στο μεταιχμιο μεταξυ 4ου/5ου.Αν βρισκεται πιο κοντα στο 5ο ,τοτε τον λαμβανουμε υποψη μας μεσα στους ιχθυεις.Αρα βρισκεται σε κυριαρχια μεσα στον 5ο.Απο αυτη την αποψη συμπεραινουμε οτι ο συντροφος θελει ερωτικα να ειναι μαζι σου αλλα δεν σκεφτεται σοβαρη δεσμευση .Πανω κατω δηλαδη εχουμε το ιδιο αποτελεσμα.
Επισης ο δεικτης της ερωτησης η σεληνη βρισκεται στον ζυγο ,ζωδιο παρορμητικο και αερινο.κανει συνοδο με τον κρονο κυβερνητη του 4ου,βρισκεται στο ιδιο ζωδιο και σε κυριαρχια.Εγω θεωρω την οψη αυτη θετικη ,ο κρονος βρισκεται σε αερινο ζωδιο ,κυβερνα επισης αερινο ζωδιο ,μονο που συγκρουονται οι ιδιοτητες τους.Παρορμητικο με σταθερο (υδροχοος).Μπορει να σημαινει οτι παρα τις οποιες δυσκολιες (αμφιβολιες του συντροφου κ.λ.π) θα μπορουσε να σταθεροποιησει μια συγκατοικηση .Αν λαβουμε υποψη την συνοδο με τον εξωκρονιο πλανητη ουρανο (αφου θες εξωκρονιους) θα μπορουσε ενα ξαφνικο γεγονος σε σχεση με γεγονος δια (επεκταση γενικα) να σταθεροποιησει μια κατασταση αναμεσα σας. Ισως μαλιστα να δηλωνει οτι λογο του ξαφνικου γεγονοτος η αποφαση για συγκατοικηση να ληφθει πολυ γρηγορα (δεν ξερω αν επιασες που το παωωωωω)
Νομιζω οτι πριν την συνοδο ,η σεληνη κανει τετραγωνο με τον αρη .Η σεληνη σε παρορμητικο ζωδιο και αερινο ο αρης σε παρορμητικο ζωδιο και γη .Αρσενικο -θυληκο.Ο αρης στον αιγοκερω ειναι σε κυριαρχια ,επισης ο κρονος κυβερνητης.Πιστευω οτι ισως αυτη η αποφαση παρακινηθει μεσα απο το φιλικο σας περιβαλλον εξαιτιας των ασχημων οικονομικων προβληματων που εχεις.Μια αποφαση βιαστικη που δειχνει οτι γινεται για τους λαθος λογους.Το εξαγωνο με τον ερμη μπορει να ειναι συγκλινων αλλα δεν ειναι θετικο γιατι ο ερμης βρισκεται αναδρομος και δειχνει επισης βιαστικη αποφαση που μπορει να αναθεωρηθει στο μελλον.Πεταω τον εξωκρονιο ποσειδωνα (που σε αυτη την περιπτωση απλα εξιδανεικευει μια βιαστικη αποφαση) .
Επειτα επειδη ο κρονος κυβερνητης του 4ου κανει τετραγωνο επισης με τον αρη (ο 4ος δειχνει και την τελικη καταληξη) θεωρω οτι θα ηταν λαθος μαι συγκατοικηση με ενα ατομο που ουτε το ιδιο δειχνει να μην την θελει αλλα και η ιδια η συγκατοικηση ξεκινα με την σκεψη να καλυψει αλλες αναγκες και οχι τοσο συναισθηματικες .
Θεωρω οτι μια συγκατοικηση μπορει να συμβει αλλα κανενας απο τους συμβαλλομενους δεν θα παρει αυτο που θελει και μαλλον αργα η γρηγορα θα παψει να υφισταται.
Με τα λιγα που ξερω τουλαχιστον,αμα καποιος, μπορει να σε βοηθησει περισσοτερο,εγω τελειωσα:bigsmile:
-
29-12-2010, 09:48 PM #22
Nα σε ευχαριστήσω για αλλη μια φορα, καθότι συνέβαλες καθοριστικά στο να εξιχνιαστεί το ερώτημά μου και με τις γνωσεις που μοπυ μετεδωσες, λύθηκαν και οι απορίες μου.Να'σαι καλα, ομοζώδια και συνδίκτυα hattie μου!!!!
Πραγματι ο βαθύτερος σκοπός πίσω απο την επιθυμία μου για συμβίωση, ειναι να ανεξαρτητοποιηθω.Οσο για το συντροφο, πρωταρχικα θελει να φυγει απο το σπίτι γιατι τον πρήζουν οι γονεις του.Τωρα αμα πιεζεται....δεν τον πιεσε κανεις, αμα δε θέλει, αμφιβάλλει για κατι ή δεν ξερω κι εγω τι αλλο....δε μου εχει πει κατι τετοιο...αλλα ετσι κι αλλιςσ με το ζόρι δε τον παιρνω. Απλα τα πράγματα.
Τωρα...αν θα πετυχει η συγκατοίκηση?Χμμμ...η του ύψους η του βάθους ειναι κατ'εμε!Η θα δεθούμε κι αλλο και θα παμε προς επισημοποίηση(που κατι μεσα μου, ενστικτο ισως(?)μου λεει πως δε θα γίνει αυτο, ή....θα λοθστεί ο ένασ τα κουσούρια και τις ιδιοτροπίες του αλλου, και θα κόψουμε περα και οι 2!!!
Απλα επειδη πανω απ'ολα ειναι φίλος μου(και μετα ερχεται το ερωτικο κομματι κτλ) εδω και 12 χρόνια....ανησυχω μήπως χαλαστούμε πολύ με τη συμβίωση και φυγει εντελως απο τη ζωή μου.Δε θελω να τον χασω.
Εν τελη...Να τολμήσω επίσης να ζητήσω και τη γνώμη σου για το ποιά ειναι η τελική απάντηση στο 1ο μου ερωτημα περι γαμου με το νυν συντροφο?Αν εξακολουθείς να εχεις την ίδια προθυμία για τεστάρισμα των γνώσεων και των αστρολογικών ικανοτήτων σου(φανταζομαι σαν προκληση θα το είδες και συμμετείχες στο θέμα μου, ε?)...αναμενω με ανυπομονυσία τα σχόλιά σου.
-
29-12-2010, 11:39 PM #23
Μαράκι μου, η ωριαία αστρολογία δίνει απαντήσεις, όμως, μόνο "όταν θέλει" κι όχι όταν "την εκβιάζουμε" βάζοντας παρόμοιο ερώτημα μέσα σε 24 ώρες.
Χρειάζεται λελογισμένη χρήση και σεβασμό, κατά την γνώμη μου το 2ο ωριαίο δεν ισχύει.
Είναι σαν να μπήκε επειδή δεν πήρες απάντηση από το 1ο.
Η Σελήνη για ακόμη μια φορά στον Ζυγό δείχνει πως το ενδιαφέρον σου περιστρέφεται στον γάμο.
Μην μπλέκετε τα ερωτήματα και μην βάζετε απανωτά το ένα ερώτημα πίσω από το άλλο γιατί πολύ απλά, θα σας "πετάξει έξω".
Αν πάλι θέλετε να αναλύσετε το 2ο ωριαίο για εξάσκηση, καλώς, ωστόσο δεν νομίζω πως ολοκληρώσατε το 1ο.
Επίσης, απλοποιήστε τις αναλύσεις σας, δεν ερμηνεύετε γενέθλιο χάρτη, όσο περισσότερα μπλέκετε τόσο πιο δύσκολο το κάνετε.
Η απάντηση στο 1ο ωριαίο τείνει θετική εξαιτίας του εξαγώνου που θα κάνει η Σελήνη με τον Ερμή όταν ορθοδρομήσει αλλά και εξαιτίας της Αφροδίτης σε τρίγωνο με Δία/Ουρανό.
Πολλά τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε μέχρι να φτάσετε στο ζητούμενο (αρνητικές όψεις Σελήνης, Κρόνου) όμως τείνει για θετικό.
Επίσης, το εξάγωνο που πηγαίνει να γίνει μεταξύ Ερμή/Κρόνου και δεν γίνεται μπορεί να δείχνει πως φτάνετε μέχρι την πηγή αλλά νερό δεν πίνετε μιας κι ο σύντροφος μοιάζει, να αλλάζει γνώμη.
Αυτά από εμένα και μια παράκληση.
Οταν ερμηνευετε ωριαία θα παρακαλούσα να μην ζητάτε να απαντήσω αν το ωριαίο είναι θετικό ή αρνητικό, ο σκοπός ο δικός μου δεν είναι να απαντώ σε ερωτήματα αλλά να καθοδηγώ τα βήματα σας ώστε να απαντάτε εσείς.
-
29-12-2010, 11:52 PM #24
να κανω μια ερωτηση που εθεσα πιο πριν .Οταν η σεληνη βρισκεται μεταξυ 15 μοιρα του ζυγου μεχρι 15 του σκορπιου,η προβλεψη δεν μπορει να γινει επειδη η σεληνη βρισκεται via combusta?
-
31-12-2010, 09:35 PM #25
Λοιπόν αρχικά να αναφέρουμε ότι η Σελήνη σε αυτή τη θέση ανήκει στους προειδοποιητικούς κανόνες στην Ωριαία Αστρολογία.
Παλαιότερα αυτή η θέση της Σελήνης στο συγκεκριμένο εύρος μοιρών ήταν εξαιρετικά δυσοίωνο σημάδι για την εξέλιξη των γεγονότων στον Ωριαίου χάρτη. Αυτό συνέβαινε επειδή μέσα σε αυτό το εύρος μοιρών βρισκόντουσαν δυσοίωνοι απλανείς φύσης Αρη και Κρόνου. Λεγόταν πως σε αυτό το σημείο του χάρτη η Σελήνη υπέφερε όπως και στην στιγμή της έκλειψης της.
Σήμερα με τα νεότερα δεδομένα στον χώρο της Ωριαίας Αστρολογίας το διάστημα μεταξύ 15* Ζυγού - 15* Σκορπιού έχει περισσότερο Ουράνια φύση. Αρχικά να αναφέρω πως σε καμμία περίπτωση δεν δίνει αρνητική απάντηση. Απλά η θέση αυτή περιγράφει καταστάσεις στις οποίες κυριαρχούν η αστάθεια, το απρόβλεπτο και ο φόβος. Έχει ιδιαίτερη σημασία αν βρεθει κάποιος δείκτης σε αυτό το διάστημα και πιθανότατα να περιγράφει πρόσωπα και καταστάσεις.
Η Σελήνη σε αυτό το σημείο του χάρτη απλά θα μας φανερώσει πως τα γεγονότα και οι καταστάσεις ίσως να μην πραγματοποιηθούν όπως αρχικά σχεδιάστηκαν.
Η αστρολόγος Barbara Watters προσπαθούσε για πολυ καιρό να αγνοήσει αυτόν τον προειδοποιητικό κανόνα (για λόγους που δεν είναι σκόπιμο να αναφερθούν) ωστόσο κάθε φορά που εμφανιζόταν αυτός ο προειδοποιητικός κανόνας τα γεγονότα πέρναν περίεργη και απρόβλεπτη εξέλιξη η οποία συχνά ήταν αντίθετη με τα αναμενόμενα αποτελέσματα του χάρτη.
Η Σελήνη στην Κεκαμένη Οδό σχετίζεται συχνά με απρόβλεπτα γεγονότα, τη βία, τα δυστηχήματα, τον ξαφνικό θάνατο, την αρρώστια, την καταστροφή της περουσίας και τον πόλεμο. Αυτός ο προειδοποιητικός κανόνας εμφανίζεται συχνά σε ωριαίους χάρτες που απασχολούν θέματα υγείας, θανάτου, μυστικών, χαμένων αντικειμένων, φυλακων κ.ο.κ.
Σε έναν Ωριαίο Χάρτη η θέση της Σελήνης σε αυτό το σημείο θα δηλώσει πως θα πρέπει να δωθεί περισσότερη προσοχή στα γεγονότα καθώς τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα αναμενόμενα. Προσωπικά αν έβρισκα την Σελήνη στην Κεκαμένη οδό θα εξέταζα τον οίκο στον οποίο λαμβάνει μέρος. Ίσως στον οίκο αυτό τα θέματα που απασχολεί να είναι και οι απρόβλεπτοι παράγοντες στους οποίους δεν έδινα μέχρι στιγμής την σημασία που χρειάζεται και ίσως χρειαστεί να δώσω προλαμβάνοντας τους με σκοπό την αποτελεσματικότητα του χάρτη.
-
31-12-2010, 10:27 PM #26
Eίναι όντως; Θέλω να πω ότι παρατηρώντας κάποιους δικούς μου χάρτες ωριαίας όπου "έπαιξα" με το ένα σύστημα και με το άλλο, είδα ότι σε κάποιες περιπτώσεις άλλαζαν τελικά ζώδιο οι ακμές κάποιων οίκων (και ως εκ τούτου οι κυβερνήτες τους), με αποτέλεσμα η απάντηση να "βγαίνει" κομματάκι διαφορετική...:embarrest
-
01-01-2011, 09:59 AM #27
Το ζητούμενο με τις ερωταπαντήσεις εδώ δεν είναι να βγάλουμε ένα έγκυρο αποτέλεσμα. Δεν κάνουμε πρόβλεψη. Το ζητούμενο είναι να μάθουμε. Υπό αυτήν τη λογική, το σύστημα οικοθεσίας είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να μας απασχολήσει. Αν μάθουμε να ερμηνεύουμε σωστά, το να αλλάξουμε την οικοθεσία είναι το πιο εύκολο. Αν δεν ερμηνεύουμε σωστά τους συνδυασμούς των σημείων και των πλανητών, όποιο σύστημα και να έχουμε επιλέξει,μια τρύπα στο νερό θα κάνουμε...
Με αυτό το σκεπτικό έγραψα ότι είναι μικρό το κακό :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
01-01-2011, 01:46 PM #28
-
03-01-2011, 12:36 AM #29
Για την υπαρξη τριτου προσωπου απο την μερια του συντροφου κοιταμε παλι τον παραγωγο οικο του 5ου για τον αλλον δηλαδη τον δικο μας 9ο?
-
03-01-2011, 01:18 AM #30
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.