s
Re: Σεξουαλική Χημεία-Απορίες
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 28

Re: Σεξουαλική Χημεία

Συγχαρητήρια,πολύ καλό το άρθρο σας.Έχω Αφροδίτη και Άρη στο Ζυγό ενώ ο συντροφός μου έχει Αφροδίτη στον Καρκίνο και Άρη στον Ιχθύ.Και έχουμε μία πολύ γλυκιά και έντονη σχέση.Πως το εξηγήται αυτό;

Όνομα:
    Ιουλία

Re: Σεξουαλική Χημεία

Quote Originally Posted by Eva14
    Συγχαρητήρια,πολύ καλό το άρθρο σας.Έχω Αφροδίτη και Άρη στο Ζυγό ενώ ο συντροφός μου έχει Αφροδίτη στον Καρκίνο και Άρη στον Ιχθύ.Και έχουμε μία πολύ γλυκιά και έντονη σχέση.Πως το εξηγήται αυτό;
    Αγαπητή Εύα,

Δεν καταλαβαίνω την απορία σου? Εννοείς πως τα ζώδια του νερού μπορούν να ταιριάξουν με τα ζώδια του αέρα?

Φιλικά
    Ιουλία

Αγαπητή Panther,
    Ακριβώς αυτό εννοώ.Παρόλο που έχω αρκετούς Ζυγούς στους πλανήτες μου ταιριάζω αρκετά εώς πολύ με ζώδια που έχουν αρκετούς πλανήτες σε ζώδια του νερού.Ενώ έχω αρκετές συγκρούσεις με ζώδια όπως Υδροχόος.

Όνομα:
    Ιουλία

Αγαπητή Panther,
    Ακριβώς αυτό εννοώ.Παρόλο που έχω αρκετούς Ζυγούς στους πλανήτες μου ταιριάζω αρκετά εώς πολύ με ζώδια που έχουν αρκετούς πλανήτες σε ζώδια του νερού.Ενώ έχω αρκετές συγκρούσεις με ζώδια όπως Υδροχόος.
    Γνωρίζω ότι ο Ζυγός (σαν ζώδιο) είναι κατεξοχήν ζώδιο της δέσμευσης και από ότι είδα έχεις και Αφροδίτη αλλά και Άρη στον Ζυγό που σημαίνει ότι θέλεις έναν άντρα "με εκλεπτυσμένους τρόπους", προσεχτικό, ρομαντικό κλπ. Τα ζώδια του νερού (στο σύνολο τους) διαθέτουν τα παραπάνω, οπότε λογικό μου φαίνεται. Βέβαια, δεν ξέρουμε και τους υπόλοιπους πλανήτες του άντρα σου (δλδ σε ποια ζώδια βρίσκονται).
    Έτσι μπορώ να το εξηγήσω αυτό.

Αγαπητή Panther,
    O σύντροφός μου έχει Ήλιο στον Δίδυμο και σελήνη στο Ζυγό και ίσως αυτό να είναι ένα στοιχείο για την αρμονική μας συνεύρεση.Δεν ξέρω όμως κατά πόσο μπορούμε να αναλύσουμε ένα τέτοιο θέμα σε αυτήν την ενότητα.Πάντως σε ευχαριστώ για την απαντησή σου.

Όνομα:
    Ιουλία

Αγαπητή Panther,
    O σύντροφός μου έχει Ήλιο στον Δίδυμο και σελήνη στο Ζυγό και ίσως αυτό να είναι ένα στοιχείο για την αρμονική μας συνεύρεση.Δεν ξέρω όμως κατά πόσο μπορούμε να αναλύσουμε ένα τέτοιο θέμα σε αυτήν την ενότητα.Πάντως σε ευχαριστώ για την απαντησή σου.
    Εμ! Έτσι εξηγείται!!!

Να΄σαι καλά

Όνομα:
    Σωκράτης

Ιουλία όπου βλέπω τη λέξη χημεία (έκανα ρίμα) ή μήπως σεξουαλική διαπιστώνω ότι προταγωνιστείς;
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by ScP
    Ιουλία όπου βλέπω τη λέξη χημεία (έκανα ρίμα) ή μήπως σεξουαλική διαπιστώνω ότι προταγωνιστείς;
    Τι να κάνω???? Αφροδίτη στον Ταύρο είναι αυτή!!!
    Μπορεί να μην πρωταγωνιστεί σε τέτοια? Τι να κάνω Ε?

Όνομα:
    Σωκράτης

Η Αφροδίτη στον Ταύρο λένε δίνει πολύ όμορφες γυναίκες ή πολύ άσχημες. Όμως δίνει και ροπή σε υλικά αποκτήματα. Για ομολόγησε. Έχεις κομπόδεμα; Γιατί εάν έχεις για το α μέρος ποιος νοιάζεται;
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by ScP
    Η Αφροδίτη στον Ταύρο λένε δίνει πολύ όμορφες γυναίκες ή πολύ άσχημες. Όμως δίνει και ροπή σε υλικά αποκτήματα. Για ομολόγησε. Έχεις κομπόδεμα; Γιατί εάν έχεις για το α μέρος ποιος νοιάζεται;

Ε!!! Ναι λοιπόν... το παραδέχομαι!!! Έχω και τα δύο!!!:toung::toung::toung:

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)