- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 36
-
29-12-2010, 01:23 AM #11
Re: Ωριαια: παιχνίδι γνώσεων και...φαντασίας!!
Θα επιχειρήσω κι εγώ μια ανάλυση: Ο Κρόνος στο Ζυγό είναι ισχυρός γιατί βρίσκεται σε έξαρση. Ο παρτενέρ της, ο Ερμής βρίσκεται και σε αδυναμία στον Τοξότη και ανάδρομος, οπότε ακόμα χειρότερη η θέση του. Ο Ερμής επίσης αντιπροσωπεύει και τα οικονομικά του παρτενέρ (2ος οίκος από τον 5ο επίσης ακμή στους Διδύμους) που δείχνουν μάλλον άσχημη οικονομική κατάσταση. Επίσης η κοπέλα βρίσκεται στον 5ο οίκο του 5ου δηλαδή στον οίκο του έρωτα του παρτενέρ της. Αυτό δείχνει πόσο ερωτευμένος είναι εκείνος μαζί της. Η Σελήνη μόλις έφυγε από όψη τετραγώνου από τον Ήλιο και πάει να κάνει σύνοδο με τον Κρόνο. Αυτό γίνεται αλλάζοντας και οίκο, φεύγει από τον 8ο που έχει να κάνει με τα χρήματα των άλλων και πάει στον 9ο. Αυτό είναι πολύ θετικό σημάδι, μεταφέρει φως και ο Ήλιος είναι άλλος ένας σημειοδότης του παρτενέρ. Ο Ερμής επίσης αν και ανάδρομος ετοιμάζεται για όψη εξαγώνου με τον Κρόνο. Επίσης καλό σημάδι. Πιστεύω ότι ο παρτενέρ θα κάνει βήματα για να προχωρήσει η σχέση τους και η κοπέλα θα πάψει να σκέφτεται τα οικονομικά (8ος) και θα δει πιο φιλοσοφημένα τα πράγματα (9ος) και θα είναι μαζί. Η μητέρα της συμβολίζεται από την Αφροδίτη, κυβερνήτη του 4ου οίκου και είναι σε αδυναμία (στο Σκορπιο), άρα δε θα παίξει και πολύ ρόλο και επίσης ετοιμάζεται για τετράγωνο με τον χείρωνα, οπότε θα την πάρει την πίκρα εφόσον δεν συμφωνει!!! Επίσης πρέπει να παρατηρήσουμε ότι ο Ερμής, εκτός από κυβερνήτης του παρτενέρ της, είναι και κυβερνήτης του πατέρα των παιδιών της (4ος οίκος από τον 5ο, παρθένος, κυβερνήτης Ερμής). Τυχαίο? Δεν νομίζω!!!
¶ντε και καλά στέφανα!!!
-
29-12-2010, 01:57 AM #12
Όμορφα με φτιάξατε !! Θα επιδοθώ λοιπόν σε βραδινό κουιζ!!! Έχουμε και λέμε: Κυβερνήτης 1ου ο Κρόνος, φαίνεται νιώθεις περιορισμένη αλλά επειδή είναι σε έξαρση και στον 9 σώζεται κάπως. Τώρα λοιπόν μου ήρθε φλασιά! Σύνοδο δεν το λες αλλά σίγουρα είναι κοντά με τη Σελήνη τουτέστιν τα θέματα με τη μητέρα σου είναι αυτά που σε περιορίζουν....ή θα μπορούσε να είναι ο πιθανός μελλοντικός σου ρόλος ως συζύγου... (δεδομένου ότι θα συγκλίνει στο μέλλον καιθα γίνει πράγματι σύνοδος)
Κυβερνήτης 5ου ο Ερμής....λίγο επιφανειακός, γενικά σταθερός δεν το λες,...ίσως φεύγει και έρχεται.. ανάδρομος στον Τοξότη και τα δύο αυτα καλά δεν τα λες!! (¶σχετο με έχει κάνει χάλι μαύρο ο ανάδρομος πάνω στο γενέθλιο Ήλιο μου ΚΑΙ Ερμή μου!!!Τίποτα δεν μου βγαίνει!!!Μα τίποτα!!!!!) Εχει θεματα που επανεξετάζει φαίνεται... το καλό είναι ότι λόγω ανάδρομης κίνησης θα κάνει ένα συγκλίνον εξαγωνάκι με τον κυβερνήτη σου! Ίσως είχε επανεξετάσει τη σχέση μαζί σου και επιλέγει να μείνει ή μπορείν να μας δείχνει απλά μία συνάντηση... Ερώτηση προς όλους τους γκουρού: Το ότι κάποια στιγμή ο Ερμής θα σταματήσει την ανάδρομη πορεία του και θα απομακρυνθεί από Κρόνο το θεωρούμε ως τελική αρνητική στάση του συντρόφου?? Ή εξετάζουμε μόνο την ανάδρομη κίνηση? (που στην προκειμένη περίπτωση μας λέει κα΄τι θετικό από το σύντροφο προς τη Μαρία...) Η μοναδική όψη λοιπόν είναι αυτή του Ερμή με τον Κρόνο=καλό ακούγεται...σημαίνει ότι δεν έχει σχέση παρά μόνο με ...εσένα..!
Ο ΠΟσειδώνας στον 1ο οίκο δηλώνει τις ελπίδες και το ρομαντισμό που τρέφει η Μαρία μας... (ελπίζω όχι και φαντασιώσεις...γιατί ΠΟσειδώνας είναι αυτός..! Το μυαλό στη γη Μαρία!!!) Ο κυβερνήτης σου Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με άρη (συγκλίνον και γρήγορα μάλιστα!! ) Ίσως ένας καυγάς? μία φασαρία??Ή ακόμα χειρότερα μία παρασκηνιακή ενέργεια από την οποία πρέπει να φυλάγεσαι!???12ος είναι αυτός... Κονταροχτυπιούνται και οι δύο στην έξαρσή τους!! Ευτυχώς εσύ υπερέχεις κάπως από οίκο.... Το θέμα μπορεί να σχετίζεται με τον πατέρα (λόγω Αικόκερου ή γενικά με θέμα αρχών ηθικής και τάξης...) Επειδή είναι και κυβερνήτης 3ου ίσως σχετίζεται με αδέρφια...(ένας μεγαλύτερος αδερφός που μπορεί να μάθει και να μαρτυρήσει επειδή δεν εγκρίνει??)
ΗΣελήνη θα συναντήσει τον Κρόνο κάποια αστιγμή και θα εμπλακεί και μία γυναίκα στη φασαρία? ίσως η μητέρα σου που ανέφερα προηγουμένως... είδωμεν...
Ο κυβερνήτης 5ου είναι στον 11ο... δηλ στον 7ο του 5ου άρα πράγματι ο σύντροφός της μπορεί να σκέφτεται τη σχέση τους?? και εσύ Μαρία είσαι στον 5ο του 5ου! !
Τελικά ο κυβερνήτης του 4ου είναι στο 10ο ..αυτό μου ακόύγεται καλό δεδομένου ότι ο 10ς σχετίζεται με την κοινωνική αποκατάσταση για μία γυναίκα μπορεί να δείχνει το γάμο...Το ότι είναι η Αφροδίτη ενισχύει τη φύση του χάρτη που πράγματι πρόκειται για αισθηματικό ζήτημα δείχνοντας μία κάποια εμμονή από της πλευρά σου ίσως και ένα πάθος για να γίνει αυτό (δηλ η κοινωνική αποκατάσταση) ή ότι θα γίνει μέσα από δυσκολες συνθήκες αλλά θα επιβιώσει (ένας Σκορπιός πάντα επιβιώνει..) αφήνοντας πίσω της το σύκολο και φασαριόζικο ¶ρη του σκότους για να βγει στην επιφάνεια.. στο μεσουράνημα.. Θα συναντήσει το Δία... με τρίγωνο και τον Ουρανό... κάτι αναπάντεχα ευχάριστο (ενίσχυση πρακτική από φίλου ίσως..)ο δε δίας στου Ιχθείς έιναι και σε καλή θέση.... γνώμη μου είναι ότι είναι θετική η τελική έκβαση!!!
¶ντε και στα δικά μας οι ελεύθερες!!
Όλα αυτά τα έγραψα πριν διαβάσω ερμηνείες δικιές σας για να μην επηρεαστώ,..συγχωρήστε με λοιπόν για τυχόν επαναλήψεις! Καλό σας βράδυ!!!
-
29-12-2010, 02:08 AM #13
Μαρία μου με ωροσκόπο Αιγόκερω θα λέγαμε πως ο ερωτών δεν είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση, νιώθει ανασφάλεια για τα θέματα που σχετίζονται με τον γάμο και την κοινωνική του αποκατάσταση (Κρόνος στον Ζυγό). Ωστόσο, ο Κρόνος στο ζώδιο της έξαρσης του είναι δυνατός, ξέρει τι θέλει κι είναι σε θέση να θέσει όρια και κανόνες. Από την άλλη πλευρά στον 1ο οίκο εμπεριέχεται όλος ο Υδροχόος με αποτέλεσμα το άτομο να αδυνατεί να εκδηλωσει τις ιδιότητες του ζωδίου.
Η Σελήνη βρίσκεται επίσης στον Ζυγό κάτι που δείχνει πως το άτομο νιώθει την ανάγκη να μοιραστεί τη ζωή του με τον σύντροφο, μέσα στον 8ο οίκο, ενδιαφέρεται για μοίρασμα ψυχής και σώματος αλλά και για τα κοινά οικονομικά τα οποία δεν δείχνουν "ανθισμένα".
Ο Ερμής τώρα που είναι κυβερνήτης του ατόμου που μας ενδιαφέρει βρίσκεται ανάδρομος στον Τοξότη και σε διπλό ζώδιο. Αυτό από μόνο του δείχνει όλα όσα περιέγραψες, σαφέστατα κάνει αναθεωρήσεις, ενδέχεται να σχετίζεται με χώρα του εξωτερικού, να έχει Ερμήσια εργασία ή να είναι μπλεγμένος σε διπλές καταστάσεις χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως ερωτοτροπεί δεξιά κι αριστερά, επειδή όμως, είναι ένα ενδεχόμενο, σε ερωτικά θέματα πάντα θα το λαμβάνετε υπόψιν σας το διπλό στοιχείο.
Να πούμε επίσης πως το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο δεν υφίσταται διότι ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος κι ο Κρόνος......είναι αργός για να τον φτάσει.
Υγ Ο Ήλιος δείχνει το αντρικό πρότυπο που θέλει η ερωτούσα για σύζυγο.
Η θέση του στον Αιγόκερω δείχνει πως εσύ θέλεις ένα σύντροφο με Αιγοκερίστικα στοιχεία.
Τα στοιχεία τα δικά μόνο Αιγοκερίστικα δεν μοιάζουν, από το ωριαίο τουλάχιστον.
-
29-12-2010, 02:29 AM #14
Χρυσάνθη ο Ερμής δεν θα κάνει τετράγωνο με ¶ρη, ο Κρόνος θα κάνει και η Σελήνη, για την ακρίβεια η Σελήνη πιάνει πρώτα τον Αρη με τετράγωνο μετά τον Κρόνο με σύνοδο κι έπειτα ο ¶ρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο.
Υγ Ο Ερμής δεν είναι δικός της κυβερνήτης.
Μην βιάζεστε!!!!!!!!
-
29-12-2010, 03:47 AM #15
Αρα Τίνα μου μπορούμε να δώσουμε με βεβαιότητα καποια απάντηση?(θετική ή αρνητική)?
Ευχαριστω πολύ όλους σας
!
-
29-12-2010, 03:56 AM #16
Σε ευχαριστώ πολύ, καλή μου Λουλουδένια κι εσένα Χρυσάνθη μου!Αισιόδοξες σας βρίσκω κορίτσια!!!Μπορούμε δηλαδη να πούμε με βεβαιότητα οτι η απάντηση ειναι θετική??Για να δούμε τι λέει και η Τίνα μας...
-
29-12-2010, 11:22 AM #17
Σε αυτό το σημείο...θα ήθελα να ρωτήσω καποια πραγματα γενικα για τους κανονες της Ωριαίας και οσοι γνωρίζουν και θέλουν να μου μεταδώσουν τις γνώσεις τους, ας με διαφωτισουν.
1. Εχω αντιληφθεί οτι ενα απο τα βασικότερα θέματα-ισως και το πιο βασικό όλων- που πρεπει να αντιληφθεί κανεις ασχολούμενος με τη μελέτη ενός Ωριαίου Χάρτη, είναι οι Κυβερνήτες των εμλεκόμενων στην ερώτηση προσώπων.Σωστά?
Διαπιστώνω ομως, διαβάζοντας σχετικά αρθρα, οτι αυτό δεν ειναι πάντα τόσο ευκολο όσο εκ πρωτης όψεως φαίνεται και απαιτεί εμπειρία σε καποιες περιπτώσεις ωστε να προσδιορίσει καποιος με ακρίβεια τον Κυβερνήτη του Ερωτώντα σε 1η φάση, του προσώπου για το οποίο ενδιαφερεται να μαθει ο ερωτών σε 2η κ.ο.κ
2. Οι τίτλοι και τα αξιώματα που φέρει κάποιος πλανήτης εχουν να κάνουν με τη ζωδιακή και απο οίκο θέση οπου αυτός βρίσκεται(κυριαρχία, εξαρση, πτωση,εξορια), αλλα και με τη βαθμολόγηση των πλανητών(με τι κριτήρια γίνεται?μπορω να εχω τον Πίνακα Βαθμολόγησης με link, Μητσάκο, αν δε σου κάνει κόπο?) και με αλλα θέματα(οπως?), που θα ήθελα πολύ αν μάθω και δε γνωρίζω.
3. Επιπρόσθετα, σημαντικό ρόλο για μια επιτυχή πρόβλεψη-απάντηση κατέχει και η θεση του πλανήτη/ων που σχετίζεται/ονται με τη φύση της ερωτησης π.χ για αισθηματικό θεμα κοιτω την Αφροδίτη+τον 7ο, για επαγγελ/κο το ΜC, τον 6ο κτλ
Εκτός απο τα παραπάνω, ποια επιπρόσθετα στοιχεία "φωτίζουν" το θέμα της ερώτησης?
{***ΝΕΟ ΕΡ'ΩΤΗΜΑ(ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΜΈΝΑ): 29/12/2010 03:45' "Θα συζήσουμε τελικα με τον νυν συντροφό μου?"
Οποιος θελει και ξερει πως το κανουν, ας ανεβάσει το χάρτη.
Σε λίγο θα επιχειρήσω η ίδια μια 1η προσέγγιση ως οφείλω, για να τεστάρω τι εμαθα ως τώρα απο όσα μου εχετε πει.Χρυσάνθη και Λουλουδένια...βρήκα νέο θέμα για εξάσκηση, ο νεος χαρτης δε θα διαφέρει πολύ απο τον προηγούμενο, μονο ως προς τον Ωροσκόπο κ την οικοθεσία(η και καμια όψη-θέση Σελήνης που πρόλαβε να λάβει χώρα απο χθες!)...αν θέλετε το συζητάμε, χωρίς να ζητήσω βοηθεια απο την καλή μας Τίνα αυτη τη φορά, θελω να δω τι ψάρια πιάνω πρώτα!}
Ευχαριστω...
Με αγαπη....μερες που είναι...
Το Μαράκι!
-
29-12-2010, 01:15 PM #18
Ας ξεκινήσω, όπως υποσχέθηκα την εξέταση του νέου χάρτη...
Θα αριθμήσω τις ενδείξεις ωστε να μπορεί πιο ευκολα να αναφέρεται-η Τίνα μας και όποιος άλλος/η το επιθυμεί-σε αυτές.
1. Ωροσκόπος Σκορπιός(Σκορπίνα κι εγω=> ταύτιση ζωδίου του ερωτώντα + Ωροσκόπου του χαρτη=>επιβεβαιώνει την κυριαρχία επάνω μου των ήδη οικείών σε εμενα Πλουτώνιων χαρακτ/κων!). Αυτο δειχνει την εσωτερική ενταση που με διακατέχει λόγω της ανάγκης μου να απογαλακτιστώ και να ανεξαρτητοποιηθώ οικονομικά μεταξύ άλλων (τώρα ποια ειναι αυτα τα "άλλα" ας μας το πούν οι ειδικοί.).
Παραδοσιακός Κυβερνήτης του Σκορπιού, ο Αρης, που ειναι στον Αιγόκερω και στον πολυ σημαντικό για θεματα οικονομικής/υλικής φύσεως 2ο οίκο.Θετικότατη ενδειξη. Η σύνοδος του Ηλιου,κυβερνήτη του Mc, με τον Αρη, κυβερνήτη δικό μου(Τινα ισχύει η όψη?Είναι αυτη η 1η όψη που κάνει ο Αρης ωστε να τη λάβουμε υπόψη μας?) δηλώνει την ορμή μου να "βγω εξω στον κόσμο και να λάμψω" και την εντονη επιθυμία μου για ανεξαρτησία(κατα την ταπεινή μου γνώμη πάντα, δεκτές οι όποιες ενστάσεις!).
Εχουμε ηδη πει οτι Ο Ηλιος στον Αιγόκερω δείχνει τον τύπο του συντρόφου που θέλω να εχω δίπλα μου, οτι δηλάδη θελω να ειναι αξιοπιστος, μετρημενος στα λόγια και τις κινήσεις, συνετος, επαγγελματικά καταξιωμένος.
Συμπληρωματικά, να πω οτι ο Η.(συντροφος), όντας Δίδυμος με Asc Παρθένο-Zυγο+Ταυρίσια Σελήνη, δε διαθέτει Αιγοκερίσια στοιχεία-παρα μόνο την ακμή του 5ου στον Αιγόκερω, διόλου αμελητέο!- θα δεχτει μεσα στο 2011 απο διελευση ενα τριγωνο του γενέθλιου Ήλιου με τον transit Κρόνο, απο τον 1ο οίκο του , κατι που θα τον "αναγκασει" να σκεφτει σοβαρα όλα τα θεματα που αφορούν την εξέλιξη της προσωπικότητας του και τα άλλα συναφή με τον 1ο ζητήματα (αρα σιγουρα θα δει και τη σχέση μας πιο σοβαρα και με φανερή τη διάθεση του να την παμε ενα βήμα παραπέρα(αυτο μου το δήλωσε ο ίδιος κ το ίδιο επιθυμώ κι εγω)).
2. Συν-Κυβερνήτης δικός μου, αν είναι παλι η Σελήνη όπως υποπτευομαι, παλι στο Ζυγο, στον 11ο και σε σύνοδο με τον Κρόνο(πιάνεται αυτή η όψη>?), τότε ισχύουν τα ίδια με τον προηγούμενο χάρτη, με τη διαφορά οτι ο 11ος οίκος είναι πανω απο τον ορίζοντα, αρα σε θέση "υπεροχής"(κατι που ισως δειχνει και την απόφασή μου να κανω αυτα που εγω θελω για να ειμαι καλα, χωρις να λαβω υπόψη μου τους αλλους?).
3. Κυβερνήτης του συντρόφου μου, αυτή τη φορά ο Δίας, ως παραδοσιακός Κυβερνήτης των Ιχθύων. Ενας Δίας σε θέση έξαρσης, αρα ισχυρός, κα μάλιστα όντας στο μεταιχμιο 4ου-5ου "φωτίζει" θεματα σπιτιού+σχεσεων.
Συνοδοιπόρος του Δία, ο Ουρανός, στον 4ο-5ο (είναι καθαρά στον 5ο ή σωστα θεώρησα οτι συμμετέχει και ο 4ος?), σε θέση μαλλον ουδέτερη απο ζώδιο και σε θέση εξαρσης απο οίκο(ο Ουρανός νομίζω λειτουργεί καλα στον 5ο) και σε σύνοδο με Δία(η όψη ειναι σε ισχυ και αν ανι, ειναι η 1η όψη του Ουρανού?Συγνώμη που ρωταω συνεχώς τα ίδια, φανερώνω ετσι που εχω κενα!). Το τι μας δείχνει αυτη η σύνοδος(αν τελικα μπορω να τη δεχτω ως υπαρχουσα, νομίζω πως υφίσταται), δε μπορω να ξερω με βεβαιότητα...ισως το οτι ειμαι τοσο αποφασισμένη να κανω καποια βηματα απογαλακτισμου-αποκαταστασης που δε θα επιτρέψω σε κανεναν να σταθεί εμπόδιο, όσο προσφιλής κι αν είναι αυτός σε μένα?
4. Επειδή το θέμα είναι διπλής φύσεως(in my opinion), αισθηματικό+οικονομικό, θα θεωρήσω οτι απτεται των Αφροδίτης-Αρη, οι οποίοι κανουν εξάγωνο(συγκλίνων-ο πιο γρήγορος πλανήτης η Αφροδίτη παει να συνατήσει τον πιο αργο, τον Αρη?), που αν ισχύει, ειναι θετική ενδειξη.
5. Ο 2ος οίκος εχει ενα stellium πλανητών που αποτελειται απο Ηλιο, Ερμη, Πλουτωνα, Αρη και ΒΔ, καθιστώντας φανερό το πόσο σημαντικα είναι για τον ερωτων και το θεμα που εξετάζουμε τα οικονομικα ζητήματα, αλλα και το θέμα των αξιών και της αυτοεκτίμησης.
Ο Ερμης εδω δίνει τροφή για σκέψη και ο Ηλιος και Αρης για δράση.Ο Πλούτωνας, νεότερος Κυβερνήτης του Σκορπιού, πιθανόν να "συνδράμει θετικά" προς την μεταμορφωση-αλλαγη που επιθυμεί να κανει για τον εαυτό του ο ερωτων.
6. Τέλος...λαμβάνοντας υπόψην το σύνολο των ενδείξεων, που ειναι φανερα τεινώμενο προς τις αυτες με θετικό πρόσημο, καταλήγω στο συμπερασμα οτι η απαντηση ειναι "Ναι".
Εσεις τι λέτε?Τίνα μας?
-
29-12-2010, 03:05 PM #19
Επειδη εχω ζαλιστει λιγο.
Μιλαμε για ενα συγκεγκριμενο χαρτη και καλο ειναι να μενουμε σε αυτον και οχι να τον εμπλουτιζουμε και με στοιχεια που λαμβανουμε απο αλλους χαρτες .Το λεω γιατι ο ωριαιος χαρτης απαντα στο συγκεγκριμενο ερωτημα που θετουμε καθε φορα και αν δεν ειμαστε καλα εξοικειομενοι οποιοδηποτε συνδυασμος με αλλους χαρτες ,προσωπικους,διευλευσεων και τα λοιπα ,μπερδευει ακοαμ περισσοτερο τα πραγματα.
Επισης θεωρω οτι καλο θα ειναι οι νεοι κυβερντητες να μενουν απεξω απο την αναλυση.Προσωπικη αποψη γιατι ετσι και αλλοιως ,ενταξει οταν ερχονται σε επαφη με τους "γρηγορους" πλανητες δινουν στοιχεια .Αλλα δεν μπορουμε οταν μας βολευει να θεωρουμε τον πιο γρηγορο κυβερνητη του δεικτης μας (παραδειγμα αρης για σκορπιο και επειτα να ψαχνουμε και πλουτωνα).
Ασε λοιπον στην ακρη συνδυασμους και εξωκρονιους μια που ειμαστε "ερασιτεχνες" και οι δυο επι του θεματος και περισσοτερο θα μπερδευτεις παρα θα βγαλεις ακρη.Η ωριαια παραδοσιακα χρησιμοποιει μονο τους παραδοσιακους κυβερνητες.Ας κανουμε τα πραγματα απλα λοιπον.
Ο δικος σου κυβερνητης ειναι ο Αρης και του συντροφου σου ο Διας. Ο αρης βρισκεται στον αιγοκερω σε εξαρση και στο 2ο οικο ,ο διας βρισκεται στους ιχθυεις σε κυριαρχια αφου βρισκεται στο μεταιχμιο βεβαια θα επρεπε να τον συμπεριλαβεις ως μεσα στο 5ο.Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι ονομαζεις τον ουρανο συνοδοιπορο??? Καταρχην ξεχνα τον ετσι και αλλοιως μια που ειναι εξωκρονιος πλανητης.
ο δεικτης του ειναι ΜΟΝΟ ο διας .Κοιτας λοιπον τους πλανητες που πεφτουν μεσα στο 5ο.Ο ουρανος ειναι εξωκρονιος οποτε αστον στην ακρη .
Ο διας και ο αρης δεν σχηματιζουν οψη .Κοιτας αν ανηκουν τα ζωδια σε ποια στοιχεια ανηκουν.Γη εσυ ,νερο ο αλλος.Παρορμητικο ζωδιο εσυ ,μεταβλητο ζωδιο εκεινος.
Επειτα κοιτα ποια οψη σχηματιζει πρωτα ο αρης σου σε ποιο οικο και ζωδιο βρισκεται αυτος ο πλανητης αντιστοιχα κοιτα την πρωτη οψη που σχηματιζει ο διας .
Το θεμα της συγκατοικησης ειναι θεμα του 4ου οικου,που δειχνει το σπιτι.Η ερωτηση ηταν αν θα συζησετε μαζι .Θεωρω οτι πρεπει να κοιταξεις τον κυβερνητη του 4ου και οχι την αφροδιτη και τον αρη.
Τελος η σεληνη σαν δεικτης βοηθα γενικα να ξεδιαλυνουμε τα πραγματα.
Λεμε λοιπον,ξεχνα εξωκρονιους (επειδη ειναι αρχη) και τα διαφορα ακροβατικα μαζι τους και με τους χαρτες και διελευσεις.Κοιτα μοναχα αυτον τον χαρτη και μονο το θεμα της ερωτησησ σου.
Ζωδια,στοιχεια,οικους,οψει που σχηματιζονται αναμεσα στους δεικτες σου/του(μονο την πρωτη πρωτη οψη).Και επειτα κοιτα ολες τις οψεις της σεληνης που θα σε βοηθησουν γενικα με την ερωτηση.
-
29-12-2010, 03:28 PM #20
Ηattie, σε ευχαριτω για τις συμβουλές σου.
Αρα λοιπόν...κοιτώντας τον 4ο-συμφωνα με τις υποδείξεις σου...βλεπω Δια,Ουρανο και Ποσειδώνα μεσα, μονο τον Δια κραταω.
Κυβερνήτης του 4ου ειναι ο Κρόνος, ως παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου.
Τι καταλαβαίνω απο αυτα για τα θεματα του 4ου οίκου?Εχεις καμια ιδεα?
Ο Κρόνος ως δεικτης-ρυθμιστης του νεου σπιτιού που ονειρευομαι, με προβληματίζει, γιατι ακόμα κι αν τον δω απο τη θεετική του πλευρά-υπολογίζω καλα ολες τις συνιστώσες πριν κανω το εγχείρημα, με τον Κρόνο δεν επιτρέπνται τα λάθη-ανησυχώ μήπως ειναι ενδειξη ματαίψσης της επιθυμίας μου.Εσυ τι πιστευεις?
Οσον αφορα τωρα τον Δία, πλανήτη που χρωματίζει τον 4ο, όντας μεσα σε αυτόν...Μήπως οτι ο Διας, ως κυβερνήτης του συντρόφου, μα λεει οτι η κίνηση(προς ενοικίαση σπιτιού) θα ειναι αρχικα δική του, με δική του πρωτοβουλία ή με τα δικά του χρήματα ως μεσον επιτευξης του στόχου(σημ: εγω δεν εργαζομαι!)?Μια γνωμη ειναι αυτη...πεσ και τη δική σου αν θες.
Μια αλλα γνώμη ειναι οτι ο Δίας, ως οπλανήτης της υπεραισιοδοξίας και της υπερβολής και με δεδομένο τον Ποσειδώνα στον 4ο(κι ας μη θες εσυ να τον λαβουμε υποψη, δεν ειναι κακο να το εχουμε κατα νου!), ισως κανει το συντροφο να απογοητευτεί(π.χ απο πρακτικές δυσκολίες ή απο τις μετεπειτα συνθήκες που θα αντιμετωπίσουμε ερχόμενοι τοσο κοντα ο ενας με τυον αλλο),μετανιώνοντας για τον πρωιμο ενθουσιασμό του με την ολη ιδεα της συγκατοίκησης.(?)
Μια τριτη εκδοχή ειναι οτι ο Διας του δίνει την ταση να το φιλοσοφεί το πράγμα και να θελει να πληροφορηθεί για τα οσα πρακτικά, οικονομικά και συναισθηματικά απτονται μιας τετοιας ενεργειας.(?)
Εικάζω τα παραπάνω, με τις φτωχές μου γνώσεις....εσυ τι λές?
Κοιτωντας ΟΛΕΣ τις όψεις της Σελήνης εχουμε: εξαγωνο με τον Ερμη, τετράγωνο με τον Αρη και συνοδο με τον Κρόνο,τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, εξαγωνο με το Μεσουράνημα!Τι μας λενε αυτα για το ζητημα μου?
Η μόνη αρνητική όωη ειναι το τετράγωνο αυτο του Κυβερνήτη μου με τον δείκτη του όλου θέματος.Αλλα δεν ξερω ποσο και πως θα επηρεασει την τελική μας απαντηση.
Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου μου φερνει στο νου...μμμμ....απαισιοδοξία,κα ταθλιψη, σκεπτικισμό, κριτική, πειθαρχία των συναισθηματων(Σελήνη) σε ρεαλιστική/πρακτική βάση(Κρόνος).(?)...η μηπως ακόμα χειρότερα...μοναξιά, ματαίωση, απόρριψη, απομόνωση,θλίψη?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.