s
Μεσοδιαστήματα - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 15 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 71 to 80 of 145
    Όνομα:
    Maria

Re: Μεσοδιαστήματα

Τι να σου πω,Μητσάκο μου!Δεν εχω δει πουθενά ως τώρα τέτοιες ερμηνείες!Για να το λές εσυ ομως...μπορει να ξέρεις κατι παραπάνω!

Quote Originally Posted by kinky_skorpina View Post
    Τι να σου πω,Μητσάκο μου!Δεν εχω δει πουθενά ως τώρα τέτοιες ερμηνείες!Για να το λές εσυ ομως...μπορει να ξέρεις κατι παραπάνω!
    Ψάααξεε, ψάαξεεεε και θα τις βρεις :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Σελήνη= Ήλιος/Σελήνη: Ουσιαστική ανάγκη για σύναψη σχέσης (επαγγελματική, γάμου).
    Ερμής= Ήλιος/Ερμής: Ύπαρξη κοινού νου, εξυπνάδα, νόηση.
    Αφροδίτη= Ήλιος/Αφροδίτη: Αγάπη, ισορροπία, καλλιτεχνία, αρμονία, ιδανικά, φυσική ομορφιά
    ¶ρης= Ήλιος/¶ρης:Δυναμική προσωπικότητα, κίνδυνοι ατυχημάτων, βαρβατίλα.
    κλπ, κλπ, κλπ...
    Με εκτίμηση, ο Μητσάκος
    Καλησπερα!
    Μηπως γινεται να γραψεις και αλλες οψεις με τα μεσοδιαστηματα?
    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ!!!

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by kinky_skorpina View Post
    "Το μεσοδιάστημα λοιπόν, μπορεί να ενεργοποιηθεί από οποιονδήποτε πλανήτη, είτε αυτός αποτελεί μέλος του ζεύγους είτε όχι."

Μητσάκο μου θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, καθως δεν εχω δει σε κανενα βιβλίο Αστρολογίας να ερμηνευεται(ως ενεργοποιημένο απο διέλευση/πρόοδο) μεσοδιάστημα στο οποίο ο διελαυνον πλανήτης να ταυτίζεται με εναν απο τους πλανήτες του ζευγους. Και για να γίνω πιο κατανοητή ας δώσω ενα παράδειγμα: δε γίνεται(και δεν υπάρχει τετοια ερμηνεία πουθενά, απ'οσο γνωρίζω τουλαχιστον/σας παραπέμπω στο βιβλίο των Joulia & Derek Parker "Αστρολογία-συγχρονος οδηγός της καθημερινής ζωής" ) το μεσοδιάστημα π.χ Αφροδίτης/Δία να ενεργοποηθεί απο τη διελαυνουσα Αφροδίτη και να δωσει ενα αποτέλεσμα που θα επιδέχεται κάποιας ερμηνείας.Οι ενεργοποιήσεις των μεσοδιοαστημάτων απο διέλευση η πρόοδο εχουν νόημα μονο οταν ο transit πλανήτης δεν ανήκει στο ζεύγος των πλανητών που συμμετέχουν.Κορραλία και Τινα μας αν μπορείται διαφωτίστε μας προς αποφυγή λανθασμένων ερμηνειών και τοποθετήσεων.
    Hattie μου...εγω προσωπικά βρήκα την ερμηνεία και μελέτη τωμ Μεσοδιαστημάτων αρκετά ενδιαφέρουσα, καθως φωτίζει καποιες προσθετες πτυχές του χαρακτήρα μου με πολύ ευστοχο τρόπο.-και μη νομίζεις οτι είναι θετικές ολες οι ερμηνείες!. Αλλωστε να εχεις παντα κατα νου...οτι ο γενεθλιος χαρτης δεν ειναι στατικός, στο χέρι μας ειναι να εξελίξουμε τις γενέθλιες προδιαθέσεις στην πορεία μας προς την αυτογνωσία και να μετατρέψουμε τις αρνητικές επιρροές σε θετικές βλέποντας τες μεσα απο ενα άλλο πρίσμα,πιο φιλοσοφικό, ή απλα αποφευγοντας την υπερβολή και την κατάχρηση και συνειδητοποιώντας τα όριά μας.
    Με εκτίμηση
    Το Μαράκι
    Μαράκι μου διαφωνώ, τα μεσοδιαστήματα ενεργοποιούνται από όλους τους πλανήτες και μόνο με δύσκολες όψεις. Η διαφορά είναι πως οι εξωτερικοί πλανήτες έχουν πιο έντονη επιρροή.
    Δεν ξέρω τι λέει το βιβλίο των Joulia & Derek Parker για το συγκεκριμένο θέμα εγώ πάντως αστρολογία ουσιαστικά δεν έμαθα από κανένα βιβλίο.
    Ας είναι καλά η δασκάλα μου!!!!!!!!
    Με την παραπάνω λογική αν ο διελαύνων Δίας πιάσει το μεσοδιάστημα Αφροδίτης/Δία ....δεν φέρνει τίποτα!!!!!

Quote Originally Posted by theresa_alma View Post
    Καλησπερα!
    Μηπως γινεται να γραψεις και αλλες οψεις με τα μεσοδιαστηματα?
    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ!!!
    Υπαρχουν ερμηνειες στο cafeastrology(καπου ειδα οτι επιτρεπετε να δινουμε λινκ ) στα αγγλικα.Αν ειναι βεβαια ικανοποιητικες και "σωστες" δεν μπορω να σου εγγυηθω.Αλλα μια πρωτη επαφη σου λυνει αποριες.
    Απο εκει και υστερα οτι απορια εχεις ρωτα τους ανθρωπους εδω μεσα .Πιο λογικοι,πιο μελετημενοι,πιο αξιοπιστοι.

:bigsmile:

Καλησπερα...μολις διαπιστωσα οτι ο διελαυνων κρονος βρισκεται σε συνοδο με το μεσοδιαστημα ηλιου-πλουτωνα μου...να τρομοκρατηθω..?

Quote Originally Posted by -mg- View Post
    Καλησπερα...μολις διαπιστωσα οτι ο διελαυνων κρονος βρισκεται σε συνοδο με το μεσοδιαστημα ηλιου-πλουτωνα μου...να τρομοκρατηθω..?
    Όχι, να μην τρομοκρατηθείς. Θα τα κάνεις χειρότερα :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by -mg- View Post
    Ομοιοπαθής...:bigsmile:

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Όχι, να μην τρομοκρατηθείς. Θα τα κάνεις χειρότερα :bigsmile:
    Και τι θα μπορουσα να περιμενω απο αυτη τη διελευση? (οχι τιποτα αλλο, να προετοιμαστω ψυχολογικα :blink

Βασικα θα τρομοκρατηθω γιατι σε λιγες μερες θα εχει μια ωραιοτατη συνοδο σεληνης-κρονου σε τετραγωνο με αρη και ολα αυτα πανω στο μεσοδιαστημα:sick:

Page 8 of 15 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)