s
H 29η μοίρα....! - Page 17
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 17 of 17 FirstFirst ... 7 13 14 15 16 17
Results 161 to 162 of 162
    Όνομα:
    Μαρία

Re: H 29η μοίρα....!

Eγώ με ενδιαφέρον σας διαβάζω και θυμήθηκα ένα post του Μητσάκου που ρωτούσε αν αισθανόμαστε ποτέ χαζοί..εεεεετσι νιώθω,μπερδεύτηκα.Εχω τον Αρη μου στους Διδύμους στον 12ο στην 29η μοίρα,να τετραγωνίζει και τον Ηλιο μου.Δεν μπορώ να καταλάβω τη σπουδαιότητα,αν και ξέρω τι είναι ο Αρης εκεί που είναι..
    Τaurine=χορηγός θετικής ενέργειας..

Re: H 29η μοίρα....!

Quote Originally Posted by taurine View Post
    To γεγονός πως το ηλιακό σου ζώδιο, σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, και το Δία που θα κάνει ένα πέρασμα στον Ταύρο στα τέλη της άνοιξης, θα έπρεπε να σε κάνει χαρούμενη.
    Ένα -περίπου- μεγάλο τρίγωνο στα γήινα, θα μπορούσε κάλλιστα να δημιουργήσει βάσεις για τις σημαντικές σου αποφάσεις και τις μεγάλες προκλήσεις στη ζωή σου. Όσο για την όμορφη Αφροδιτούλα σου, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς! Σε λίγο καιρό θα φλερτάρει με το Δία στον συναρπαστικό Κριό, και δεν έχει να χάσει τίποτε τίποτε από τη λάμψη της! Γιατί ανησυχείς?

Υ.Γ. ¶σχετο, (ας μας συγχωρέσει το αφεντικό :bigsmile αλλά και οι δύο φίλες μου είναι Παρθένοι με Αφροδίτη σε Ζυγό, εχουν αρμονία στην ομορφιά τους, δεν είναι κραυγαλέες, έχουν μία γλυκύτητα στο χαμόγελο και στο βλέμμα τους και ο περίγυρός τους τις αγαπά και τις εκτιμά.
    Καθησυχαστικη και ευπροσδεκτη η απαντηση...ευχαριστω πολυ!

Page 17 of 17 FirstFirst ... 7 13 14 15 16 17

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)