s
H 29η μοίρα....! - Page 16
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 16 of 17 FirstFirst ... 6 12 13 14 15 16 17 LastLast
Results 151 to 160 of 162

Re: H 29η μοίρα....!

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Βασιλίσκος και Regulus είναι το ιδιο.
    Βασιλιάς=Rex στα λατινικά
    Bασίλισσα = Regina

Και όσο για την Αφροδίτη στο Λιοντάρι, προσωπικά τη θεωρώ αξιολάτρευτη,λαμπερή και ικανή να φωτίσει ακόμη και την πιό γκρίζα μέρα μας!

Kαι επειδή το θέμα 29η μοίρα είναι ...κρίσιμο, μπορούμε να επανέλθουμε με περισσότερες γνώσεις?
    Και κυρίως,αν είναι εύκολο στους επαγγελματίες, να μας "ανοίξουν" τα μάτια, σχετικά με την επίδρασή της στις τετραπλότητες, αλλά και όταν σηματοδοτούν τα φώτα, τον ωροσκόπο, τους κλήρους, τις ακμές των οίκων κλπ., με κάποιο συνοπτικό ποστ ίσως....
    Ζητάω πολλά???
    Διάβασε το ποστ νο 17 αυτής της συζήτησης :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Γλυκέ μας Μητσάκο, που πάντα μας καθοδηγείς, σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά. Κάθισα και διάβασα όλα τα Post από την αρχή μέχρι το τέλος, αλλά όλα αυτά μου φάνηκαν κάπως γενικά, και ας μου επιτρεπεί η λέξη "λίγα". Γι ' αυτό άρχισα κι εγώ η γυνή (με την αχόρταγη Αφροδίτη στον Κριό )τη γκρίνια χεχε!!!:toung::toung::toung:
    Το προβλημα προέκυψε ως εξής: Ο αγαπητός μου μπαμπάς, ισχυρίζεται πως ήρθα σε αυτό τον κόσμο 4-5-77 στις 23.55 το βράδυ, κάτι το οποίο και γράφτηκε στο βιβλιάριο. Η δε σκορπίνα μαμά μου, επιμένει πως ήταν 23.55 όταν με είδε ο μπαμπάς και όχι όταν γεννήθηκα, και επιμένει πως γεννήθηκα 8 λεπτά νωρίτερα. Το πρόβλημα που προέκυψε είναι ο asc. Με την εκδοχή του μπαμπά, βρίσκεται στις 0.17 του Αιγόκερω, ενώ με την εκδοχή της μαμάς, στις 29 του Τοξότη. Εγώ τώρα ποιόν να πιστέψω??? ¶σε που αν το αφήσω στο ένστικτό μου, νιώθω και από τα δύο, ισόποσα!!!

Γλυκέ μας Μητσάκο, που πάντα μας καθοδηγείς, σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά. Κάθισα κια διάβασα όλα τα Post από την αρχή μέχρι το τέλος, αλλά όλα αυτά μου φάνηκαν πολύ γενικά, και ας μου επιτρεπεί η λέξη "λίγα". Γι ' αυτό άρχισα κι εγώ η γυνή τη γκρίνι,α χεχε!!!:toung::toung::toung:
    Το προβλημα προέκυψε ως εξής: Ο αγαπητός μου μπαμπάς, ισχυρίζεται πως ήρθα σε αυτό τον κόσμο 4-5-77 στις 23.55 το βράδυ, κάτι το οποίο και γράφτηκε στο βιβλιάριο. Η δε σκορπίνα μαμά μου, επιμένει πως ήταν 23.55 όταν με είδε ο μπαμπάς και όχι όταν γεννήθηκα, και επιμένει πως γεννήθηκα 5 λεπτά νωρίτερα. Το πρόβλημα που προέκυψε είναι ο asc. Με την εκδοχή του μπαμπά, βρίσκεται στις 0.17 του Αιγόκερω, ενώ με την εκδοχή της μαμάς, στις 29 του Τοξότη. Εγώ τώρα ποιόν να πιστέψω??? ¶σε που αν το αφήσω στο ένστικτό μου, νιώθω και από τα δύο, ισόποσα!!!
    Γλυκιά μου Ταυρίνα, που πάντα έχεις έναν καλό λόγο, μάλλον πρέπει να κάνεις διόρθωση ώρας και όχι να αναζητάς μέσω της ανάλυσης και της ερμηνείας των αναιρετικών μοιρών την ακριβή ώρα γέννησής σου
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Γλυκιά μου Ταυρίνα, που πάντα έχεις έναν καλό λόγο, μάλλον πρέπει να κάνεις διόρθωση ώρας και όχι να αναζητάς μέσω της ανάλυσης και της ερμηνείας των αναιρετικών μοιρών την ακριβή ώρα γέννησής σου
    Διόρθωση ώρας εννοείς να γράψω στην ώρα γέννησης 23.48 αντί για 23.55? Γιατί αυτο ακριβώς κάνω.

Διόρθωση ώρας εννοείς να γράψω στην ώρα γέννησης 23.48 αντί για 23.55? Γιατί αυτο ακριβώς κάνω.

Δες αυτό: http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%E5%E9%E1.html
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Μητσάκο είσαι ΘεόςVerneigung
    Το αποφάσισα! Έχω ωροσκόπο Τοξότη! Τέλος ο Αιγόκερως!!!

(Μη με μαλώνετε βρε παιδιά! Πρωτάκι είμαι και ακόμη ψάχνομαι και μαθαίνω!)

Καλησπερα...εγω που εχω την αφροδιτη μου στις 29 59'' του ζυγου πρεπει να θορυβηθω..??

Quote Originally Posted by -mg- View Post
    Καλησπερα...εγω που εχω την αφροδιτη μου στις 29 59'' του ζυγου πρεπει να θορυβηθω..??
    Εγώ στη θέση σου θα είχα ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες...για το πάρτυ που έρχεται την άνοιξη!

Εγώ στη θέση σου θα είχα ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες...για το πάρτυ που έρχεται την άνοιξη!
    Για το οποιο δεν ειμαι ενημερωμενη...να υποθεσω για τον κρονο?

Αν καταλαβα καλα ο κυκλος της αφροδιτης στο ζυγο εχει τελειωσει και κατα τη διαρκεια της ζωης μου αποκτα χαρακτηριστικα σκορπιου?

Quote Originally Posted by -mg- View Post
    Για το οποιο δεν ειμαι ενημερωμενη...να υποθεσω για τον κρονο?

Αν καταλαβα καλα ο κυκλος της αφροδιτης στο ζυγο εχει τελειωσει και κατα τη διαρκεια της ζωης μου αποκτα χαρακτηριστικα σκορπιου?
    To γεγονός πως το ηλιακό σου ζώδιο, σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, και το Δία που θα κάνει ένα πέρασμα στον Ταύρο στα τέλη της άνοιξης, θα έπρεπε να σε κάνει χαρούμενη.
    Ένα -περίπου- μεγάλο τρίγωνο στα γήινα, θα μπορούσε κάλλιστα να δημιουργήσει βάσεις για τις σημαντικές σου αποφάσεις και τις μεγάλες προκλήσεις στη ζωή σου. Όσο για την όμορφη Αφροδιτούλα σου, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς! Σε λίγο καιρό θα φλερτάρει με το Δία στον συναρπαστικό Κριό, και δεν έχει να χάσει τίποτε τίποτε από τη λάμψη της! Γιατί ανησυχείς?

Υ.Γ. ¶σχετο, (ας μας συγχωρέσει το αφεντικό :bigsmile αλλά και οι δύο φίλες μου είναι Παρθένοι με Αφροδίτη σε Ζυγό, εχουν αρμονία στην ομορφιά τους, δεν είναι κραυγαλέες, έχουν μία γλυκύτητα στο χαμόγελο και στο βλέμμα τους και ο περίγυρός τους τις αγαπά και τις εκτιμά.

Page 16 of 17 FirstFirst ... 6 12 13 14 15 16 17 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)