s
λιλιθ - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 16 of 16

Thread: λιλιθ

Re: λιλιθ

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Καλά τα λες, αλλά η Λίλιθ δεν είναι πλανήτης.
    Αχ, αχ θα σε μαλώσω ! :toung:

Είπα ότι η Λίλιθ είναι πλανήτης Μητσάκο μου ??? Διέλευση δεν μπορεί να κάνει ? :blink:

Έχεις δίκιο. Αναφερόσουν στον πλανήτη από τον οποίο περνά το υποθετικό σημείο (γιατί φαντάζομαι αυτό εννοείς ως Λίλιθ)... :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

[QUOTE=theresa_alma;108921]Vikoza,
    σε ευχαριστω για την απαντηση.
    Τωρα, ο Ηλιος μου ειναι στον ενατο οικο, η ακμη του οποιου ειναι στην 28η μοιρα του Υδροχοου. Ο ... τον Ηλιο μου ο οποιος ειναι στις 7μ των Ιχθυων,, οσο και ο Πλουτωνας που το 2007 και το 2008 ηταν σε τριγωνο μεταξυ τους. ]/QUOTE]

Με ποιον έκανε τρίγωνο ο Πλούτωνας δεν κατάλαβα ! :blink:

Η Λιλιθ ομως, τι θα μου κανει?
    Θα με συρρικνωσει? Κανει και τετραγωνο με την γεν. Λιλιθ στην τελευταια μοιρα του Σκορπιου. Σε ευχαριστω και παλι.
    Theresa_Alma
    Απορροφά ό, τι δηλώνει ο γενέθλιος Ήλιος σου σύμφωνα με το ζώδιο και οίκο. Δεν εξετάζω τις όψεις της με τη γενέθλια θέση της, μόνο με πλανήτες.

Quote Originally Posted by vikoza View Post
    Παρατηρώ τις διελεύσεις της Λίλιθ από τους γενέθλιους πλανήτες μου αρκετό διάστημα. Πιστεύω ότι η διέλευση κάνοντας σύνοδο είναι πιο σημαντική. Όταν περνούσε λοιπόν από τον Ήλιο μου είχαν προκύψει αρκετές υποχρεώσεις προς αντρικά πρόσωπα της οικογένειας με αποτέλεσμα να μην σκέφτομαι καθόλου τις δικές μου επιθυμίες, τα δικά μου " θέλω". Η Λίλιθ σαν να "καταβροχθίζει" αυτό που αντιπροσωπεύει κάθε φορά ο συγκεκριμένος πλανήτης από τον οποίο διελαύνει.

Πιο σημαντικό σημείο όμως νομίζω ότι είναι στο χάρτη σου ο Ήλιος δίχως όψεις που έχεις στο χάρτη σου. Στους Ιχθείς λοιπόν μας μιλά για μία προσωπικότητα με ευαισθησίες και ασάφεια στο να αυτο- προσδιοριστεί, ένα άτομο που είναι ευάλωτο γενικότερα και με επιθυμίες που δύσκολα μπορεί να προσδιορίσει. Τα ίδια μπορεί να ισχύουν για τον πατέρα ή για το σύζυγο που εμφανίζεται ή μάλλον είναι παρών- απών ή αναγκασμένος να είναι απών για κάποιους λόγους.

Σε ποιό οίκο βρίσκεται ο Ήλιος σου;
    Όταν πέρασε ο Δίας (μέσα Φεβρουαρίου 2010) από κει ή ο Κρόνος ( Νοέμβριο 2007, τέλος Ιανουαρίου 2008, τέλος Ιουλίου 2008) παρατήρησες κάποια αλλαγή στα παραπάνω ;
    [QUOTE=vikoza;108926]
    Quote Originally Posted by theresa_alma View Post
    Vikoza,
    σε ευχαριστω για την απαντηση.
    Τωρα, ο Ηλιος μου ειναι στον ενατο οικο, η ακμη του οποιου ειναι στην 28η μοιρα του Υδροχοου. Ο ... τον Ηλιο μου ο οποιος ειναι στις 7μ των Ιχθυων,, οσο και ο Πλουτωνας που το 2007 και το 2008 ηταν σε τριγωνο μεταξυ τους. ]/QUOTE]

Με ποιον έκανε τρίγωνο ο Πλούτωνας δεν κατάλαβα ! :blink:

Απορροφά ό, τι δηλώνει ο γενέθλιος Ήλιος σου σύμφωνα με το ζώδιο και οίκο. Δεν εξετάζω τις όψεις της με τη γενέθλια θέση της, μόνο με πλανήτες.
    Τριγωνο Πλουτωνας και Κρονος.

Καλησπερα και απο μενα
    ,εχω διαβασει καποια πραγματα για την σημασια της Λιλιθ αλλα εχω ακομα αποριες.Τι σημασια παιζει σε μια συναστρια (πχ αν η λιλιθ κανει συνοδο με εΑφροδιτη του αλλου) και αν ειναι ειναι καλο η κακο,αλλα αρθα το παρουσιαζουν σαν σεξουλικη χημεια και αλλα σαν καταστροφη.
    Και τι σημασια εχει σε εναν ανδικο χαρτη (πχ αν η σεληνη συμβολιζει την γυναικα σε ενα αντρικο ωροσκοπιο,η συνοδος της λιλιθ με την σεληνη του τι σημαινει?)
    Αν γνωριζει καποιος κατι και μπορουσε να το παραθεσει θα το εκτιμουσα πολυ.

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω τι σημαίνει η σύνοδος Ήλιου με Λίλιθ στον 10ο οίκο μου στο Λιοντάρι. Ευχαριστώ.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)