s
21 Δεκεμβριου εκλειψη - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 28
    Όνομα:
    Δήμητρα Q

Re: 21 Δεκεμβριου εκλειψη

Καλησπέρα κι από μένα:bigsmile:

Δηλαδή η ανοχή αφορά 5ο στο τέλος των μεταβλητών και 5ο στην αρχή των παρορμητικών;
    Ισχύει το ίδιο και για τα μεσοδιαστήματα;

Ο γενέθλιος ¶ρης μου είναι στις 26ο της Παρθένου (3ος οίκος) και κυβερνήτης του MC, καθώς και το μεσοδιάστημα ήλιου/MC βρίσκεται στις 26ο των Διδύμων (12ος οίκος), ενεργοποιούνται με την έκλειψη;

Έχω κι άλλους γενέθλιους πλανήτες σ' αυτές τις μοίρες (Ερμή σύνοδο Πλούτωνα στις 2ο του Ζυγού), όπως και τουλάχιστον 9 μεσοδιαστήματα στις τελευταίες μοίρες των μεταβλητών και με ενδιαφέρει άμεσα η έκλειψη.
    Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη
    Ευχαριστώ πολύ

Καλημέρα και απο μένα

Δηλ. καλοί μου φίλοι, με όλο το θάρος, όταν εισαι Δίδυμάκι των 26 μοιρών (στο 10 οίκο), με Σελήνη στην Καρκίνο, στις 2 μοίρες τι μπορεί να μου συμβεί?
    Δεν θέλω να προκαταλάβω κάτι, αλλά όποιος γνωρίζει μπορεί να μου κάνει μαι σχετική εκτίμηση??
    ευχαριστώ

Μην ανησυχείτε βρε παιδιά!
    Θα δείτε που όλα θα πάνε καλά.
    Θαρρος και αισιοδοξία αν έχεις, όλα τα καταφέρνεις!:bigsmile:

Όνομα:
    Δήμητρα Q

Καλησπέρα!!

Αισιοδοξία υπάρχει, απλώς για να φυλάμε τα νώτα μας..:unsure:.
    Ενεργοποιούνται στον χάρτη μου γενέθλιες όψεις και μεσοδιαστήματα. Τί πρέπει να κάνω, να σηκώσω τα μανίκια (ή μάλλον να σηκώσω τις δαγκάνες) ή να λουφάξω στο καβούκι του κάβουρα Ωροσκόπου μου;;;

Φιλικά

Να σηκωσεις τα φτερά σου και να κοιτάξεις μπροστά, γιατί από ψηλά, όλα μοιάζουν ασήμαντα (που λέει και ο Χατζής)

Όνομα:
    Ανδρόνικος

Quote Originally Posted by Dimitraq View Post
    Καλησπέρα!!

Αισιοδοξία υπάρχει, απλώς για να φυλάμε τα νώτα μας..:unsure:.
    Ενεργοποιούνται στον χάρτη μου γενέθλιες όψεις και μεσοδιαστήματα. Τί πρέπει να κάνω, να σηκώσω τα μανίκια (ή μάλλον να σηκώσω τις δαγκάνες) ή να λουφάξω στο καβούκι του κάβουρα Ωροσκόπου μου;;;

Φιλικά
    Ακόμα και στην περίπτωση που αγγίζονται πλανήτες του ωροσκοπίου σου μην περιμένεις καμία συντέλεια αν δεν υπάρχουν σημαντικές όψεις αυτή την εποχή στον χάρτη σου. Αν σε είχε επηρεάσει η έκλειψη στις 26\06, τότε θα σε επηρεάσει και αυτή με τον ίδιο τρόπο. Δηλαδή θα εκδηλωθούν παραφυάδες του ίδιου θέματος.
    Αν όχι, θα φάμε όλοι μια μικρή φρίκη λόγω γενικής έντασης στα πέριξ και θα ρίξουμε και τίποτα καυγάδες μετά συγχύσεων. Αυτό είναι όλο.
    Το τι κάνουν οι εκλείψεις στον άξονα καρκίνου\αιγόκερου εδώ και τόσο καιρό, νομίζω ότι το έχουμε νιώσει όλοι για τα καλά. 4ος \10ος δεν είναι;
    Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι. Τι θες να μάθεις; Αν θα είσαι μύγα ή κουνούπι; Διάλεξε. Τι χωνεύεις καλύτερα; Το ατσάλι ή το σίδερο;

Όνομα:
    Γεωργία - Μαρία

Να υποθέσω πως αν ταυτιστώ με κάποιο κουνούπι με προτίμηση στο σίδηρο ή ατσαλοφάγο μύγα, ο ωροσκόπος στον πρώτο & ο Ήλιος στο δεύτερο δεκανό του Αιγόκερω θα σταθούν ανίκανοι να μ'εμποδίσουν να ζήσω την απόλυτη γαλήνη & νιρβάνα στις 21?

Όνομα:
    Ανδρόνικος

Quote Originally Posted by any_f View Post
    Να υποθέσω πως αν ταυτιστώ με κάποιο κουνούπι με προτίμηση στο σίδηρο ή ατσαλοφάγο μύγα, ο ωροσκόπος στον πρώτο & ο Ήλιος στο δεύτερο δεκανό του Αιγόκερω θα σταθούν ανίκανοι να μ'εμποδίσουν να ζήσω την απόλυτη γαλήνη & νιρβάνα στις 21?
    Συ είπας...

Όνομα:
    Δήμητρα Q

Αγαπητέ Ανδρόνικε,

θα προτιμούσα λίγη ηρεμία ή καλύτερα ισορροπία, ούτε μύγες, ούτε κουνούπια, πόσο μάλλον σίδερα και ατσάλια, αυτά τα έχω προ πολλού καταπιεί. Ο Πλούτωνας έχει αφήσει ανεξίτηλα σημάδια που ούτε στον εχθρό μου δε θα ευχόμουν. Το άγγιγμά του άκρως μεταμορφωτικό, το βίωσα στο πετσί μου (υγεία). Αυτή την περίοδο κάνει ακριβές τετράγωνο με τον γενέθλιο κι απ' την άλλη ο Κρόνος επίσης τετραγωνίζει τον γενεθλιο Κρόνο.
    Ένα ρίγος το έχω, γι' αυτό και δε μου περνά αδιάφορη η έκλειψη. ΠΟΤΕ με το κεφάλι κάτω, αλλά με σύνεση και ένα μεγάλο ενδιαφέρον για όλα όσα έρχονται.

Φιλικά
    Δήμητρα Q

Παιδιά εμένα (ασχέτως όψεων) γίνεται πάνω στο βέρτεξ ακριβώς στον όγδοο!Τώρα καλό θα φέρει;Κακό ελπίζω όχι:bigsmile:
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)