s
Ερμής και Εμπορική Δραστηριότητα
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5
    Όνομα:
    Μαίρη

Ερμής και Εμπορική Δραστηριότητα

Καλησπέρα,

εν' όψη της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του Ερμή θα ήθελα να ρωτήσω, αν η προηγούμενη μέρα αυτής της πορείας, στη συγκεκριμένη περίπτωση η 9η Δεκεμβρίου ενδείκνυται για συμφωνίες εμπορικής-επιχειρηματικής δραστηριότητας;
    Ωραίο είναι αυτό που γίνεται στην ώρα του

Re: Ερμής και Εμπορική Δραστηριότητα

Ναι, Μαίρη. Ανάδρομος θεωρείται ένας πλανήτης από την στιγμή που γίνεται στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος.

Όνομα:
    Ανδρόνικος

Εγώ ξέρω ότι τις κινήσεις μας τις κάνουμε πριν από την στάση του ανάδρομου. Εσείς τώρα… Μεγάλα κορίτσια είστε… Να κάνετε ότι καταλαβαίνετε.

Όνομα:
    Μαίρη

Επειδή δεν είμαι σίγουρη ότι έχω καταλάβει. Στις 10 Δεκεμβρίου ξεκινάει η φάση που ο πλανήτης είναι σε στάση και θεωρείται πλέον ανάδρομος;
    Ευχαριστώ Κοραλλία για την άμεση απάντηση και Ανδρόνικε γιατί μου θύμισες ότι είμαι μεγάλο κορίτσι. Με ωροσκόπο στους Διδύμους συνέχεια το ξεχνάω.
    Ωραίο είναι αυτό που γίνεται στην ώρα του

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by strange View Post
    Επειδή δεν είμαι σίγουρη ότι έχω καταλάβει. Στις 10 Δεκεμβρίου ξεκινάει η φάση που ο πλανήτης είναι σε στάση και θεωρείται πλέον ανάδρομος;
    Ευχαριστώ Κοραλλία για την άμεση απάντηση και Ανδρόνικε γιατί μου θύμισες ότι είμαι μεγάλο κορίτσι. Με ωροσκόπο στους Διδύμους συνέχεια το ξεχνάω.
    Ο Ανάδρομος αρχίζει από τις 10 του μήνα. Πιστεύω ότι αυτό που θέλει να πει ο Ανδρόνικος, είναι ότι καλό είναι να μην αναβάλουμε ότι έχουμε για την τελευταία μέρα πριν τον ανάδρομο.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)