s
21 Δεκεμβριου εκλειψη
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 28

21 Δεκεμβριου εκλειψη

Γεια σας θα ηθελα να μαθω πως θα με επηρεασει η εκλειψη του δεκεμβριου στους διδυμους επειδη ειμαι και εγω διδυμος με ωροσκοπο διδυμο και αρκετος πλανητες εκει....Οποιος γνωριζει ας μου απαντησει.... Απο κατω εστειλα το χαρτη μου μηπως βοηθησει...
    Ευχαριστω!
    Ήλιος Διδ 08° 42' 14" 12 Ωροσκόπος (Asc) Διδ 20° 00' 27"
    Σελήνη Κρι 04° 47' 15" 11 Οίκος 2 Καρ 12° 14' 55"
    Ερμής Ταυ 29° 28' 58" R 12 Οίκος 3 Λέων 04° 18' 37"
    Αφροδίτη Διδ 23° 10' 09" 1 Οίκος 4 Λέων 29° 54' 25"
    Αρης Καρ 19° 09' 53" 2 Οίκος 5 Ζυγ 02° 25' 24"
    Δίας Διδ 16° 08' 19" 12 Οίκος 6 Σκο 11° 44' 17"
    Κρόνος Αιγ 12° 51' 47" R 8 Οίκος 7 Τοξ 20° 00' 27"
    Ουρανός Αιγ 04° 20' 39" R 7 Οίκος 8 Αιγ 12° 14' 55"
    Ποσειδώνας Αιγ 11° 51' 02" R 7 Οίκος 9 Υδρ 04° 18' 37"
    Πλούτωνας Σκο 13° 06' 10" R 6 Μεσουράνημα (MC) Υδρ 29° 54' 25"
    Οίκος 11 Κρι 02° 25' 24"
    Οίκος 12 Ταυ 11° 44' 17"

Όνομα:
    Ανδρόνικος

Re: 21 Δεκεμβριου εκλειψη

Αν και είναι το δεύτερο ποστ που γράφω, οπότε δεν θα έπρεπε να γίνομαι αντιπαθής, love1989 νομίζω πως έχεις βάλει λάθος τίτλο στο θέμα της ερώτησης σου. Όλοι ξέρουμε ότι θα γίνει μια έκλειψη στις 21 του μήνα και μας παρασύρεις να κοιτάξουμε το θέμα που έχεις βάλει, και αντί για χρήσιμες πληροφορίες πέφτουμε πάνω σε ένα κατεβατό από προσωπικά σου δεδομένα.
    Έχω την εντύπωση πως η σημασία των εκλείψεων καλύπτει ένα ευρύτερο σύνολο ψυχικών ανταποκρίσεων που δεν περιορίζονται στον μικρόκοσμο του δικού μας μικροβιολογικού φακού.
    Αφού όμως έπεσα στην παγίδα να διαβάσω κάτι που δεν με ενδιέφερε καθόλου, θα σου απαντήσω ότι τίποτα το ανησυχητικό δεν πρόκειται να σου συμβεί. Τίποτα που να είναι διαφορετικό από όλα όσα ζεις σε όλη σου τη ζωή.
    Οι ίδιες εκλείψεις στα ίδια σημεία γίνονται κάθε 19 χρόνια. Αν είσαι πάνω από 19 σου έχει συμβεί τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου και για να μας γράφεις θα πει ότι επέζησες.

Όνομα:
    Γεωργία - Μαρία

Καλησπέρα. Η έκλειψη γίνεται στον 1ο οίκο σου & κάνει ακριβές τρίγωνο με το μεσουράνημά σου & εξάγωνο με την ακμή του 4ου οίκου σου. Δεν ξέρω να σου δώσω εξειδικευμένες τέτοιες πληροφορίες αλλά πολύ γενικά απ'όσο ξέρω (τονίζω δεν είμαι αστρολόγος να σου δώσω υπεύθυνες πληροφορίες, απλά διαβάζω από 'δω & από 'κει) , επειδή ο πρώτος οίκος συμβολίζει μεταξύ άλλων την αίσθηση που έχουμε για τον εαυτό μας, οι εκλείψεις στον 1ο οίκο συνήθως σηματοδοτούν μια περίοδο προσωπικής εξέλιξης & ανάπτυξης. Με την έκλειψη εκεί είναι δύσκολο να συγκρατήσεις τα συναισθήματά σου. Χάνεις τον έλεγχο των σχέσεών σου & οι καταστάσεις καταλήγουν χωρίς να προλαβαίνεις ν' αποφασίσεις τί ακριβώς θέλεις. Η έμφαση δε δίνεται τόσο στο τί έχεις κάνει, όσο στο ποιός είσαι & είναι καλή ώρα να βγάλεις προς τα έξω την προσωπικότητά σου & να λάμψεις. Οι συνθήκες μπορεί να σε ζαλίσουν λίγο, αλλά αυτό είναι μεσ' το παιχνίδι των πανσελήνων & είναι ώρα ν' ακολουθήσεις αυτή την ενέργεια & να βάλεις το προσωπικό σου σημάδι στα αποτελέσματα που θα έχει.
    Παρεπιπτόντως, σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις καλύτερα να βάζεις κάποιο τίτλο όπως "Πώς θα επηρρεαστώ από την έκλειψη της 21ης Δεκεμβρίου?", ώστε να 'ναι όλοι ευχαριστημένοι:bigsmile:. Φιλιά

Πως θα μπορουσα να μαθω τι καλο η κακο θα μου φερει αυτη η εκλειψη? :embarrest:suspiciou

Όνομα:
    Ανδρόνικος

Quote Originally Posted by altec37 View Post
    Πως θα μπορουσα να μαθω τι καλο η κακο θα μου φερει αυτη η εκλειψη? :embarrest:suspiciou
    Να μπεις στο πρόγραμμα του site και να δεις που πέφτει αυτή η έκλειψη στον χάρτη σου. Νομίζω ότι γίνεται 29ο 21΄ διδύμων. Βρες τι όψεις κάνει με ποιους πλανήτες και σε ποιους οίκους… Δεν ξέρω και το επίπεδο των γνώσεων σου φίλε. Δεν είναι εύκολη δουλειά αυτή. Πρέπει να κοιτάξεις το χάρτη σου αρκετή ώρα για να βγάλεις ένα συμπαθητικό πόρισμα. Θέλει λίγο διάβασμα και πρακτική.

Eυχαριστω Ανδρονικε αλλα δεν ειναι γνωστης...ασε θα φαω και αυτη την πιστολια να κλεισει καλα ο χρονος :bigsmile:

Όνομα:
    Ανδρόνικος

Quote Originally Posted by altec37 View Post
    Eυχαριστω Ανδρονικε αλλα δεν ειναι γνωστης...ασε θα φαω και αυτη την πιστολια να κλεισει καλα ο χρονος :bigsmile:
    Μην ακούω τέτοια!... Κάτι οικογενειακά θα παίξουν για εσάς (αν είσαι πρώτες δύο μέρες του ζωδίου σου σε ευνοεί). Έχω διαβάσει ότι αυτή η έκλειψη ενεργοποιεί την έκλειψη που είχε γίνει 26\06 στον Αιγόκερω. Δεν έχεις φόβο λοιπόν. Μόνο όσοι είναι γεννημένοι τις τελευταίες 5ο του μεταβλητού σταυρού. Τώρα αν έχεις πλανήτες στα επίμαχα…

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by Ανδρόνικος View Post
    Μην ακούω τέτοια!... Κάτι οικογενειακά θα παίξουν για εσάς (αν είσαι πρώτες δύο μέρες του ζωδίου σου σε ευνοεί). Έχω διαβάσει ότι αυτή η έκλειψη ενεργοποιεί την έκλειψη που είχε γίνει 26\06 στον Αιγόκερω. Δεν έχεις φόβο λοιπόν. Μόνο όσοι είναι γεννημένοι τις τελευταίες 5ο του μεταβλητού σταυρού. Τώρα αν έχεις πλανήτες στα επίμαχα…
    Μια μικρή συμπλήρωση....κι όσοι έχουν πλανήτες στις πρώτες μοίρες των παρορμητικών ζωδίων,
    Κριό, Καρκίνο, Ζυγό κι Αιγόκερω δηλαδή.

Όνομα:
    Ανδρόνικος

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Μια μικρή συμπλήρωση....κι όσοι έχουν πλανήτες στις πρώτες μοίρες των παρορμητικών ζωδίων,
    Κριό, Καρκίνο, Ζυγό κι Αιγόκερω δηλαδή.
    Αυτά ήταν τα επίμαχα...

Όνομα:
    Σωκράτης

Την έκλειψη την έχει καλύψει επίσης η Τίνα με άρθρο της. Εάν κάνετε λιγάκι υπομονή θα την διαβάσετε.
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)