s
[Συζήτηση] Αστρολογία και τα 4 στάδια της αγάπης - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 21 to 30 of 72
    Όνομα:
    Δεσποινα

Re: Αστρολογία και τα 4 στάδια της αγάπης

την λατρευω την αφροδιτη στον αιγωκερω
    αν εμπιστευτη και την αγαπησουν πρωτα οι αλλοι [ναι..ναι..:toung::bigsmile:]
    θα ανταπωδωσει την αγαπη σε μεγιστο βαθμο και για παντα
    δεν προκειτε ποτε να πουλησει,να προδωσει οτι αγαπαει..
    ειναι πρακτικη ναι!!δεν ειναι κακο
    ειναι λιτη και απεριττη και ορθολογιστρια

της αρεσει το κυρος,το χρημα και ουτε αυτο ειναι κακο
    νομιζω
    δεν ειναι σπαταλη και καλα κανει και σκεφτετε και το παρακατω...[γηρατεια]
    ειναι μια αφρο με αξιοπρεπεια
    και για μερικους απο εμας που εχουμε πολυ φωτια και υπερβολη [παιδι του Δια ειμαι]
    στο συνολο του ωροσκοπιου μου
    με συγκρατει απο πολλα :bigsmile:

φιλικα :bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Ας πούμε sasa!

πραγματικα πολυ πολυ πολυ ευστοχο!!!!
    εχω αφροδιτη στον υδροχοο (και ειμαι κ τοξοτης), ως εκ τουτου η ελευθερια ειναι εξειρετικα σημαντικη...
    το αξιωμα "πανω απ' ολα φιλοι" πραγματικα ειναι σλογκαν και γενικα ισχυει η ανθρωπιστικη και καθολικη αγαπη που ανεφερεται στο αρθρο!!!
    για παραδειγμα αν ειναι να χασω ενα αγαπημενο ατομο, που φυσικα λατρευω με ανταλλαγμα να σωθουν αλλοι ανθρωποι (πχ να μην γινει ενα αεροποτικο δυστυχημα), θα προτιμουσα να πονααω μονο εγω παρα κ αλλοι συνανθρωποι....
    αχ τι ιδεαλισμος...αλλα μαλλον θεωρω οτι ειναι μια "παραξενη" αφροδιτη γιατι οι αλλοι δεν μας καταλαβαινουν, ειτε μας θεωρουν αδιαφορους, ειτε λενε πως σκορπιζομαστε, ειτε απλα δεν μας καταλαβαινουν γενικως...ειμαστε σαν σε λαθος πλανητη!!!!
    αλλα και παλι ... κατι θα κανουμε και τουτος να γινει καλυτερος...χαχαχαχα αλιμονο :amuse:

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Χμμμ... και αν σου έλεγαν να πεθάνει ο πιο αγαπημένος σου άνθρωπος με αντάλλαγμα να ζήσουν 9 άγνωστοι?

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Ας πούμε sasa!

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Χμμμ... και αν σου έλεγαν να πεθάνει ο πιο αγαπημένος σου άνθρωπος με αντάλλαγμα να ζήσουν 9 άγνωστοι?
    θα ευχομουν απλα να μην πονεσει...
    ετσι κι αλλιως εκεινος θα πεθαινε, οποτε το βασανο που θα ειχε υποβληθει εξ αιτιας της αποφασης μου θα τελειωνε γρηγορα!
    εγω θα ειχα τις αναμνησεις και τις τυψεις...τουλαχιστον καποιοι καπου θα ηταν ευτυχησμεμοι!!!
    αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν αγαπαω το προσωπο, αλλα πανω απ ολα ειμαστε ανθρωποι και θυσιαζω την ψυχικη μου ηρεμια και γαληνη.
    ελπιζω να καταλαβαινε, αλλωστε και για το ιδιο το προσωπο θα μπορουσα να πεθανω και εγω!!!

Όνομα:
    Τίνα

Να με συγχωρέσει η φίλη μας sasablink αλλά εγώ που έχω και Σελήνη και Αφροδίτη στον Υδροχόο σε αμοιβαία υποδοχή με Ουρανό δεν θα θυσιάζα κανέναν δικό μου άνθρωπο. Κι επειδή οι πλανήτες στον Υδροχόο είναι πολύ της θεωρίας, επίτρεψε μου αγαπητή φίλη να σου πω, πως αυτή η άποψη σου δεν σχετίζεται τόσο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο αλλά με Ποσειδώνια στοιχεία. Μεγαλοψυχία και θυσίες δεν δίνει ο Ουρανός και ο Υδροχόος αλλά ο Ποσειδώνας.

Όνομα:
    Χρήστος

Θα παρακαλούσα τα μέλη και τους αστρολόγους ακόμη και αν οι εμπειρίες κάποιων μελών να τους παραξενεύουν και να μην μπορούν να τις κατανοήσουν να σέβονται τις γνώμες τους και τον τρόπο που οι ίδιοι βιώνουν μία κατάσταση. Ιδιαίτερα οι αστρολόγοι καλό θα ήταν να μην μπαίνουμε σε κριτική για το λόγο που κάποιος πιστεύει κάτι η όχι από τη στιγμή μάλιστα που δεν έχουμε δει το χάρτη του ατόμου.
    Η δουλειά μας είναι να κατανοήσουμε τους ανθρώπους και όχι να τους λέμε αν οι εμπειρίες τους συμφωνούν η όχι με την αστρολογική θεωρία ή τα προσωπικά μας βιώματα.
    Ευχαριστώ!
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Όνομα:
    Ας πούμε sasa!

αλιμονο...!!! δεν παρεξηγω
    συμφωνω οτι πρακτικα αυτο που λεω δεν ειναι ουτε τοσο ευκολο ουτε τοσο αυτονοητο οσο το λεω...!!!
    η αγαπη ειναι πολυ ισχυρο συναισθημα, αλλα καπου παντα πρεπει να υπαρχει η λογικη, η κριτκη ικανοτητα και η αισθηση του συνολου.
    εννοω δεν μπορει να ειμαστε ευτυχησμενοι ως μοναδες εφοσον ζουμε σε κοινωνια αλληλεπιδρασεων, συνεπως επιβαλλεται να πρασπαθουμε για το συνολικο καλο.
    ακομα και αν αυτο ερχεται σε αντεθεση με το συμφερον!
    οντως ο υδροχοος ειναι πιο θεωριτικος ομως το ειδος της αγαπης που αναφερομαι ειναι ουρανιο καθως αφενως ειναι καθολικη αγαπη που δεν ξεχωριζει το ατομο (δηλ δεν ειναι σαν το καρκινο που πανω απ ολα οι δικοι του ανθρωποι, εδω αγαπαμε τα συνολα, πχ τους ζητιανους, και δεν αναφερομαστε και τοσο τον ζητιανο 1 , 2 κλπ)
    και αφετερου εδω η αγαπη ειναι η λογικη-αγαπη, η αγαπη με κριτικη, οπου κριτικη ειναι μια διαδικασια αμφισβητισης με επιχειρηματα....
    ετσι ειναι κατα πολυ ουρανιο...
    το μονο ποσειδωνιο που διακρινω προσωπικα (και το διακρινω γιατι εχω τριγωνο σεληνης -ουρανου\ποσειδωνα) ειναι το γεγονος οτι δεν λεω να πεθανω εγω για να σωθουν οι αλλοι αλλα ενα αγαπημενο προσωπο με την αιτιολογια οτι αν πεθανω εγω εκεινο θα ποναει πιο πολυ κ δεν θα ξερει (ή δεν θα μπορει να καταλαβει!) το λογο που "θυσιαστηκα"....
    στοιχειο ουτοπιας λοιπον η ταση αυτοθυσιας μεσα στην θυσια...ειναι αυτο το λιγο πιο θεϊκο στοιχειο στην αγαπη...δηλ. εχω ιδανικα και οχι μονο θυσιαζομαι για αυτα...θυσιαζω και οτι αγαπω και ΑΝΤΕΧΩ να ζω με τον πονο....
    ελπιζω να εγινα κατανοητη και να μην κουρασα κανεναν!!! :bigsmile:

Όνομα:
    Τίνα

Χρήστο νόμιζα πως κατανοούμε τους ανθρώπους (ειδικά οι αστρολόγοι) μέσα από την αστρολογία.
    Αυτή είναι η δουλειά μας.
    Επίσης, δεν νομίζω ότι δεν σεβάστηκα την sasablink επειδή είπα ότι αυτά τα στοιχεία τα δίνει ο Ποσειδώνας και όχι ο Ουρανός και ούτε άσκησα κριτική.
    Αστρολογικές πληροφορίες έδωσα που κατά την γνώμη μου χρειάζονται για να κατανοούν τα μέλη ποια στοιχεία προσδίδει ο ένας πλανήτης και ποια ο άλλος.
    Δεν μπορεί να μιλάμε για Αφροδίτη στον Υδροχόο και να μιλάμε για θυσία.
    Εκτός κι αν ο Ουρανός σχετίζεται με την θυσία και δεν το ήξερα μέχρι τώρα.

Όνομα:
    Τίνα

οντως ο υδροχοος ειναι πιο θεωριτικος ομως το ειδος της αγαπης που αναφερομαι ειναι ουρανιο καθως αφενως ειναι καθολικη αγαπη που δεν ξεχωριζει το ατομο (δηλ δεν ειναι σαν το καρκινο που πανω απ ολα οι δικοι του ανθρωποι, εδω αγαπαμε τα συνολα, πχ τους ζητιανους, και δεν αναφερομαστε και τοσο τον ζητιανο 1 , 2 κλπ)
    και αφετερου εδω η αγαπη ειναι η λογικη-αγαπη, η αγαπη με κριτικη, οπου κριτικη ειναι μια διαδικασια αμφισβητισης με επιχειρηματα....

sasablink είναι πολύ σωστό αυτό που λες για την καθολική αγάπη, πράγματι αγαπάμε τα σύνολα όσοι έχουμε έντονο το Ουράνιο στοιχείο, όμως με έντονο το Ουράνιο στοιχείο δεν θυσιαζόμαστε για τα σύνολα, όχι τουλάχιστο στην πράξη.
    Ελπίζω αυτή την φορά να έγινα κατανοητή διότι η πρόθεση μου δεν ήταν να ασκήσω κριτική αλλά να διαχωρίσω το Ουράνιο από το Ποσειδώνιο στοιχείο.

Όνομα:
    Ας πούμε sasa!

ειρημη υμιν!!! :bigsmile:
    νομιζω κυρια Ζαχαριαδου χασατε το νοημα των λογων μου...!!!
    και σε καμια περιπτωσει δεν ενιωσα ασχημα απ το σχολια σας...κουβεντα κανουμε!ολοι να γινουμε καλυτεροι προσπαθουμε :bigsmile:
    φανταζομαι ο κυριος Αρχος εκανε το συγκεκριμενο σχολιο αφενως γενικα, με αφορμη το σχολιο σας και αφετερου για να αποφυγει την ενδεχομενη δυσαρεσκεια ενος νενου μελους οπως ειμαι εγω, που δεν γνωριζει πως λειτουργει το σαιτ.
    μια τυπικη και ευγενικη κινηση!δεν υπαρχει λογος νομιζω να την θεωρησετε προσωπικη!!!
    και για να επιστραψουμε στο θεμα μας αναφερω οτι δεν με καταλαβαινεται, καθως μιλαω για αγαπη με ιδανικα και ιδεαλισμο, γεγονος που με παρακινει να μην φοβαμε να θυσιαστω....η θυσια ειναι αποτελεσμα και οχι κυριος ή πτωταρχικος στοχος...
    επιμενω στο ... ουρανος όχι ποσειδωνας... απαπαω τους ανθρωπους και τους προστατευω και σε μια ευρυτερη κατασταση εμπεριεχεται και η θυσια...
    δεν αγαπω να θυσιαζομαι!!!ειναι λογικη επιλογη και οχι συναισθηματικη πανακεια ή παγεια λυση....
    τωρα φανταζομαι σας διαφωτισα πολυ περισσοτερο!!!

ΑΡΑ μαλλον συμφωνουμε...απλα το λεμε απο διαφορετικες οπτικες...οντως ο ουρανος συνηθως αναλλονεται στην ιδεα....

Page 3 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread