s
[Συζήτηση] Το ζήτημα του γάμου - διαζυγίου και των σχέσεων κατά τον Sepharial - Page 10
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 10 of 15 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 91 to 100 of 143

Re: Το ζήτημα του γάμου - διαζυγίου και των σχέσεων κατά τον Sepharial

Quote Originally Posted by Χρήστος ¶ρχος View Post
    1) Ήλιος και Σελήνη σε Χιαστί -
    2) Στον 7ο Ιχθύες - και ¶ρης στον 7ο με τετράγωνο Αφροδίτη -
    και τετράγωνο Ποσειδώνα -
    3) Στον 4ο ο Ποσειδώνας αντίθεση με Αφροδίτη - , Τετράγωνο με ¶ρη -
    Δίας στον 6ο τετράγωνο Ερμής -
    4) Ο ¶ρης κάνει τετράγωνο με Αφροδίτη - και Τετράγωνο Ποσειδώνα -
    9 -
    Όντως ο γάμος σύμφωνα με τη μέθοδο δεν σας ταιριάζει και τόσο.
    Παρόλα αυτά πάντα υπάρχει και η συμβίωση.
    Ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοοχή σας.
    Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αλλά γιατί ο ήλιος και η σελήνη είναι σε χιαστί?

8-11-1978
    αμφισσα 6.30 πρωι .Πως τα βλεπετε προχωρα η κατασταση η΄ τελειωνει??????ευχαριστω

Με την σειρά μου να σας ευχαριστήσω για το υπέροχο άρ8ρο το οποίο μελετώ κ προσπαθώ να αναλύσω

α)οι γονείς μου μετράνε 25 χρόνια ΥΠΕΡΟΧΟΥ γάμου ¨
    μητέρα : 28/απριλίου/1962 στο βολο
    πατέρας : 13/μαρτίου/1962 στο πύργο ηλείας

β)εγώ (γυναίκα) 25/11/1986 στο βόλο με 5 χρόνια σχέσης που οδηγήθηκε σε συμβίωση αλλά κατέληξε σε χωρισμό

Γεια σας! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει και εμένα;
    24/12/1981, 12.00 το πρωι στη Λάρισα.
    Έχω Κρονο και ¶ρη στο Ζυγο στον 7ο και γενικά δυσκολεύομαι να κάνω σωστές επιλογές συντρόφων.
    Ο γάμος μάλλον δε θα έρθει ποτέ, ε;
    Ευχαριστώ.

Γεια σας, λέγομαι Φαίη,
    Να πω και εγώ με τη σειρά μου πως σύμφωνα με κάποιους αστρολόγους ίσως δεν παντρευτώ και πως θα δυσκολευτώ να κάνω παιδιά διότι δεν εχω κανέναν πλανήτη στον 7ο οίκο αλλά ούτε στον 5ο.
    Έχω γεννηθεί στις 17 Ιανουαρίου 1990 στις 00:01, δηλαδή στο πρώτο λεπτό της δέκατης έβδομης μέρας του Ιανουαρίου. Σε μια γειτονική χώρα, όπου το ρολόι πάει μια ώρα πίσω σε σχέση με την Ελλάδα. ¶ρα εδώ στην Ελλάδα η ώρα ήταν μια τα ξημερώματα. Οι πλανήτες μου ήταν στις εξής θέσεις:
    Ερμής (ανάδρμος), Ποσειδώνας, Ουρανός στον Αιγόκερω, ο οποίος γι'αυτους τους πλανήτες είναι τρίτος οικος, ενώ για την Αφροδίτη (Ανάδρομη), Ήλιο και Κρόνο για αυτούς ο Αιγόκερως είναι τέταρτος οίκος. Η Σελήνη στον ζυγό στον 12ο οικο, ο ¶ρης στον Τοξότη στον 3ο οίκο, ο Δίας στον Καρκίνο στον 9ο οίκο (Ανάδρομος), Πλούτωνας στον Σκορπιό στον 2 οίκο, ο Χείρων στον Καρκίνο 9 οίκο (ανάδρομος), Λίλιθ στον Σκορπιο 1 οίκο, Β.Δεσμός στον Υδροχόο 4 οίκο και Κλ. Τύχης στον Υδροχόο στον 4 οίκο.

Το ξέρω πως σας κούρασα αλλά αν ξέρει κάποιος έμπειρος κάτι ας μου πει τελικά με αυτές τις όψεις στον χάρτη μου αν θα παντρευτώ ποτέ. Φυσικά δεν λέω να γίνει τώρα άμεσα, αλλά αν γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον κ ποιες δυσκολίες ίσως αντιμετωπίσω.
    Σας ευχαριστώ

Όνομα:
    ellie!

nomizw oti simfwna me ton sepherial prepei na arxisw na kseskonizw to rafi mou,isws k na topothetisw k mia anapautiki maksilara gt eimai k periergi!30/4/88 13:46,athina..
    7os kenos apo planites,selini ston ston zigo k ilios ston tauro!sun k kati tetragwna arh-kronou ktl se ligo tha tragoudaw "pio kalh h monaxia mou fainetai" xaxaxaxaa!

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by argy78 View Post
    8-11-1978
    αμφισσα 6.30 πρωι .Πως τα βλεπετε προχωρα η κατασταση η΄ τελειωνει??????ευχαριστω

έχετε χωρίσει η με ρωτάτε αν θα χωρίσετε;
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by maraki6 View Post
    Με την σειρά μου να σας ευχαριστήσω για το υπέροχο άρ8ρο το οποίο μελετώ κ προσπαθώ να αναλύσω

α)οι γονείς μου μετράνε 25 χρόνια ΥΠΕΡΟΧΟΥ γάμου ¨
    μητέρα : 28/απριλίου/1962 στο βολο
    πατέρας : 13/μαρτίου/1962 στο πύργο ηλείας

β)εγώ (γυναίκα) 25/11/1986 στο βόλο με 5 χρόνια σχέσης που οδηγήθηκε σε συμβίωση αλλά κατέληξε σε χωρισμό
    Καλημέρα σας: δεν μου έχετε δώσει ώρες γέννησης για να μπορώ να κάνω την τεχνική σωστά αν μου τις δώσετε πολύ ευχαρίστως.

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by aig & pisc View Post
    Γεια σας! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει και εμένα;
    24/12/1981, 12.00 το πρωι στη Λάρισα.
    Έχω Κρονο και ¶ρη στο Ζυγο στον 7ο και γενικά δυσκολεύομαι να κάνω σωστές επιλογές συντρόφων.
    Ο γάμος μάλλον δε θα έρθει ποτέ, ε;
    Ευχαριστώ.

Δυστυχώς σκοπός του άρθρου δεν είναι η πρόβλεψη αλλά η επαλήθευση.
    Εύχομαι βέβαια όλα να σας πάνε καλά!

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by αβεβαιος View Post
    Γεια σας, λέγομαι Φαίη,
    Να πω και εγώ με τη σειρά μου πως σύμφωνα με κάποιους αστρολόγους ίσως δεν παντρευτώ και πως θα δυσκολευτώ να κάνω παιδιά διότι δεν εχω κανέναν πλανήτη στον 7ο οίκο αλλά ούτε στον 5ο.
    Έχω γεννηθεί στις 17 Ιανουαρίου 1990 στις 00:01, δηλαδή στο πρώτο λεπτό της δέκατης έβδομης μέρας του Ιανουαρίου. Σε μια γειτονική χώρα, όπου το ρολόι πάει μια ώρα πίσω σε σχέση με την Ελλάδα. ¶ρα εδώ στην Ελλάδα η ώρα ήταν μια τα ξημερώματα. Οι πλανήτες μου ήταν στις εξής θέσεις:
    Ερμής (ανάδρμος), Ποσειδώνας, Ουρανός στον Αιγόκερω, ο οποίος γι'αυτους τους πλανήτες είναι τρίτος οικος, ενώ για την Αφροδίτη (Ανάδρομη), Ήλιο και Κρόνο για αυτούς ο Αιγόκερως είναι τέταρτος οίκος. Η Σελήνη στον ζυγό στον 12ο οικο, ο ¶ρης στον Τοξότη στον 3ο οίκο, ο Δίας στον Καρκίνο στον 9ο οίκο (Ανάδρομος), Πλούτωνας στον Σκορπιό στον 2 οίκο, ο Χείρων στον Καρκίνο 9 οίκο (ανάδρομος), Λίλιθ στον Σκορπιο 1 οίκο, Β.Δεσμός στον Υδροχόο 4 οίκο και Κλ. Τύχης στον Υδροχόο στον 4 οίκο.

Το ξέρω πως σας κούρασα αλλά αν ξέρει κάποιος έμπειρος κάτι ας μου πει τελικά με αυτές τις όψεις στον χάρτη μου αν θα παντρευτώ ποτέ. Φυσικά δεν λέω να γίνει τώρα άμεσα, αλλά αν γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον κ ποιες δυσκολίες ίσως αντιμετωπίσω.
    Σας ευχαριστώ
    Καλημέρα σας αλλά το θέμα του άρθρου δεν μπορεί να σας βοηθήσει καθότι μας ενδιαφέρουν η ζευγάρια που έχουν παντρευτεί χρόνια πολλά και δεν έχουν χωρίσει και δεν πρόκειται ή ζευγάρια που έχουν ήδη ένα χωρισμό.
    Εξάλλου ο Σεγαριάλ για την έλλειψη γάμου δεν έχει πει πολλά οπότε δεν μπορεί να σας βοηθήσει αυτό το άρθρο.
    Εύχομαι σύντομα όλες οι στεναχώριες να φύγουν!

Page 10 of 15 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 48 users browsing this thread. (0 members and 48 guests)

Tags for this Thread