- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 70 of 70
Thread: ΣΥΝΘΕΤΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
-
31-10-2010, 04:48 PM #61
Re: ΣΥΝΘΕΤΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
Καλησπερα σε ολα τα μελη του φορουμ:bigsmile:
Θα ηθελα να μου απαντησει οποιο μελος γνωριζει σε 2 αποριες μου για συνθετο χαρτη.
Σε διαφορα σαιτ που διαβαζω (Αγγλικα και Ελληνικα) για το συνθετο χαρτη, αναφερουν πως αν ο Αρης κανει οψη τετραγωνου με τον Ποσειδωνα ειναι σιγουρα ενδειξη απιστιας.
Σιγουρα ειναι λιγο ασχημο απο μια συγκεκριμενη οψη στο συνθετο να προκαθοριζουν πως σιγουρα θα υπαρχει απιστια .Δεν θα επρεπε κανονικα να εξεταζεται ολοκληρος ο συνθετος χαρτης για να βγει ενα τετοιο συμπερασμα?Ποια ειναι η γνωμη σας πανω σε αυτο το θεμα?
Η δευτερη απορια μου ειναι για την Πανσεληνο που εγινε στις 29 μοιρα του Κριου (το προηγουμενο Σαββατο).
Ο ωροσκοπος του συνθετου χαρτη βρισκεται στην 29 μοιρα του Κριου με καλες οψεις απο τους αλλους πλανητες του συνθετου (τριγωνο με Ηλιο,εξαγωνο με Σεληνη,τριγωνο με Αφροδιτη,αντιθεση με Δια,τριγωνο με Ποσειδωνα,αντιθεση με Πλουτωνα).Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τι ακριβος θα μπορουσα να περιμενω απο την Πανσεληνο?Κατι θετικο η αρνητικο?
Πραγματικα θα με βοηθουσατε σε αυτες τις δυο αποριες μου οποιος ξερει.
:bigsmile:
-
31-10-2010, 10:00 PM #62
Για την πρώτη απορία: Γενικά να ξέρεις ότι αν κάποιος σου μιλήσει με τέτοια βεβαιότητα στηριζόμενος σε μία όψη (είτε του σύνθετου είτε οποιουδήποτε χάρτη) άμα του πεις να πάει να ...πηδηχτεί (από το παράθυρο) λίγο θα του είναι...
Για τη δεύτερη απορία: Αυτό που κατά πάσα πιθανότητα θα έπρεπε να περιμένεις είναι κάτι που που μάλλον είτε δεν θα το συνειδητοποιούσες είτε που θα αποτελούσε τμήμα μιας πιο σύνθετης υπόδειξης :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
31-10-2010, 10:28 PM #63
Καλησπερα Μητσακο:bigsmile: σε ευχαριστω που ανταποκριθηκες.
....χμ...Θα επρεπε να ξεκινησω απο σημερα το βραδυ και για δυο μερες να τους γραφω να πηδηχτουν (απ'το παραθυρο),γιατι ειναι πολλοι
Μα μου εκανε τρομερη εντυπωση αυτη η βεβαιοτητα που εχουν για αυτην την οψη (επαναλαμβανω απο διαφορα σαιτ,οχι μονο απο ενα).Τους ανελειαν για παραδειγμα τον συνθετο
και ενω εγραφαν συνδιαστηκα για ολες τις οψεις ,για αυτην την συγκεκριμενη το συμπερασμα ηταν ενα και το αυτο....
Ποσο υπευθυνο ειναι αυτο???
Για την δευτερη απορια μου αν καταλαβα καλα αυτα που γραφεις ειναι πως δεν θα επρεπε να δωσω σημασια γιατι δεν φερνει γεγονοτα αυτη η επιρροη.
Σε ευχαριστω.
Φιλικα:bigsmile:
-
16-11-2010, 01:06 PM #64
καλησπέρα,
να ρωτήσω και εγώ κάτι,
στον ΗΥ βρίσκω διάφορα είδη σύνθετου το πρώτο είναι αυτό με τα μεσοδιαστήματα και το 2ο είναι το relationship - Davison, που ουσιαστικά υπολογίζει κάτι σαν το μεσοδιάστημα του χρόνου μεταξύ των γενεθλίων των δύο ατόμων, ποιά είναι η διαφορά μεταξύ των δύο?
:unsure::unsure:
-
16-11-2010, 01:15 PM #65
Εύρηκα! :toung:
http://www.myhoroscope.gr/99-%E1%ED%...a-riegger.htmlΓίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
16-11-2010, 01:25 PM #66
ευχαριστώ πάρα πολύ, έχω πέσει με τα "μούτρα" στη μελέτη,
βασικά μου έκανε εντύπωση όταν δοκιμαστικά έβαλα το solar return για τον συνδυαστικό και τα αποτελέσματα του ΄ηταν θεαματικά!
το άρθρο κατοτοπιστικότατο! :bigsmile::bigsmile:
-
17-11-2010, 05:15 PM #67
Καλησπέρα στους εραστές της αστρολογίας..αυτός ο σύνθετος...τόσο ενδιαφέρον και τόσο διαφορετικός από την συναστρία...θέλω την άποψή σας για το τετράγωνο Ηλιου-Σέληνης στο σύνθετο..είναι μάλλον αρνητικό από οτι έχω καταλάβει..όπως σε ένα προσωπικό ωροσκόπιο δεν είναι το καλύτερο έτσι και στο σύνθετο..'η κάνω λάθος??οι γνώμες είναι διαφορετικές και θα ήθελα την άποψή σας..ευχαρίστω προκαταβολικά!!
-
17-11-2010, 07:46 PM #68
Aγαπητή LIBRARINA,
Το τετράγωνο του Ήλιου με τη Σελήνη στο σύνθετο είναι μία ένδειξη έντασης στο ζευγάρι που εμποδίζει τα δύο μέλη να συμπληρώσουν ο ένας τον άλλο. Ταυτόχρονα όμως μπορεί να υπάρχει και μεγάλη έλξη μεταξύ τους και ενδιαφέρον που δεν τους αφήνει να βαρεθούν . Η λέξη συμβιβασμός και από τους δύο είναι σωτήρια για τη σχέση.
-
18-11-2010, 02:13 PM #69
Σε ευχαριστώ Vikoza...σαν την συναστρλια δηλαδή από οτι καταλαβαίνω...
-
18-11-2010, 02:27 PM #70
Nαι, αρκεί να έχεις υπόψη σου ότι στη συναστρία αναφερόμαστε σε δύο διαφορετικά άτομα, ενώ στο σύνθετο αναφερόμαστε στο ζευγάρι σαν ενιαίο σύνολο, σαν κάτι που λειτουργεί μαζί.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.