- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 30
Thread: προσωπικές συζητήσεις
-
21-03-2006, 02:56 AM #1
Re: Γαμος
Θα εκτεθω αυτη τη στιγμη, αλλα θα κανω αυτο το ατοπημα.
Το προσωπικο ωροσκοπιο καθε ανθρωπου δειχνει το ποσο μπορεις να συμβιωσεις με καποιον αλλον ανθρωπο. Εαν εισαι ισχυρογνωμων και εγωιστης, ειναι δυσκολο να δημιουργησεις σχεσεις. Εαν ομως ο συντροφος που γνωρισες, αναζητα ακριβως αυτο, τοτε ειναι πολυ ευκολο να διατηρησεις αυτη τη σχεση. Εσυ ομως την θες;
Μπορεις να αποποιησεις την προσωπικοτητα σου; Θα το εκανες μονο εαν ειχες φτασει σε ενα προσωπικο ψυχολογικο τελμα και θα ελεγες, ας μου ερθει τωρα οτι να΄ναι.
Αρκει να ξεφυγω. Ανασφαλεια. Πλανητες στο δυτικο ημισφαιριο, δειχνουν οτι μας επηρεαζουν οι αλλοι ανθρωποι. Θα ηθελα, ειλικρινα , να γωρισω εναν ανθρωπο που θα ηταν ευτυχισμενος, επειδη οι αλλοι το καθορισαν!!!
-
21-03-2006, 06:34 PM #2
Αγγελική,
Μήπως να το σκέφτεσαι καλύτερα πριν εκτεθείς;
Δεν αντέχουμε άλλα ατοπήματα!
Ο αστρολογικός χάρτης θα το ξαναματαπούμε, δείχνει τάσεις και μόνο τάσεις, αποχρώσες ενδείξεις και τίποτα περισσότερο. Δεν σου δείχνει το ΠΟΣΟ μπορείς να κάνεις κάτι, το μέγεθος των δυνατοτήτων σου....
Εαν εισαι ισχυρογνωμων και εγωιστης, ειναι δυσκολο να δημιουργησεις σχεσεις. Εαν ομως ο συντροφος που γνωρισες, αναζητα ακριβως αυτο, τοτε ειναι πολυ ευκολο να διατηρησεις αυτη τη σχεση. Εσυ ομως την θες;
Μπορεις να αποποιησεις την προσωπικοτητα σου; Θα το εκανες μονο εαν ειχες φτασει σε ενα προσωπικο ψυχολογικο τελμα και θα ελεγες, ας μου ερθει τωρα οτι να΄ναι.
Για τον ΓΑΜΟ μιλάμε και όχι για ερωτικές σχέσεις. Τώρα, αν μπορείς να μας φανερώσεις τι ακριβώς κρύβει αυτή η πολυστόχαστη παράγραφος, θα είμασταν υποχρεωμένοι γιατί μπερδευτήκαμε... Εννοείς να παντρευόμαστε πάνω στην απελπισία μας ό,τι λάχει στο δρόμο μας; Οι σχέσεις με σαδομαζοχιστικές φόρμες (πχ ισχυρογνώμων-συγκαταβατικός) είναι οι μακροβιότερες επειδή αλληλοσυμπληρώνονται; Μήπως ο γάμος είναι έλλειψη επιλογών; H το ψυχολογικό τέλμα ή παντρεύεσαι τον φούρναρη;
Παρεμπιπτόντως, το ρήμα είναι της παθητικής φωνής... Αποποιούμαι, όχι αποποιώ...Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"
-
21-03-2006, 06:45 PM #3
Ισως δεν καταλαβες μεχρι τωρα Φυλλενια, οτι το κεφαλαιο ΓΑΜΟΣ ειναι το τελευταιο πραγμα που θα σκεφτω να τακτοποιησω στη ζωη μου.
Οι σχεσεις μ΄ενδιαφερουν, ο ερωτας.
Για τον ΓΑΜΟ μιλάμε και όχι για ερωτικές σχέσεις.
-
21-03-2006, 06:47 PM #4
Mα εννοείς να απαντάς σε λάθος θέματα και να μας μπερδεύεις.
Δεν σε ρώτησα για τις προσωπικές σου επιλογές... δεν μας αφορούν άλλωστε!
Να επεξηγήσεις την συγκεκριμένη παράγραφο ζήτησα γιατί δεν είναι κατανοητή...
Η δημόσια τοποθέτηση ενέχει τον κίνδυνο κριτικής!Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"
-
21-03-2006, 06:52 PM #5
Mα εννοείς να απαντάς σε λάθος θέματα και να μας μπερδεύεις.
-
21-03-2006, 08:42 PM #6
Re: προσωπικές συζητήσεις
Το μουστάκι θα το βγάλετε με Λέιζερ ή Φωτόλυση ???
Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
21-03-2006, 08:50 PM #7
Χαλάουα να τσούξει;
De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
21-03-2006, 09:05 PM #8
Προτιμω το silk-epil
-
21-03-2006, 09:23 PM #9
Originally Posted by Αγγελικη
Δεν ξέρω αν απάντησα σωστά σ΄αυτό που αναφέρθηκες.Αν όχι πάμε πάλι...Πηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
Για να χαίρομαι.
Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
Για να μαθαίνω!
-
21-03-2006, 09:33 PM #10
Να ξέρεις όμως ότι όταν τελειώσει το μέλι στο βαρέλι μένει ο πάτος και τότε καλούμαστε να να δείξουμε τα αντίθετα.Και τότε τι γίνεται;
Γι΄αυτο και δεν επικρινω.
Γιατι δεν μπορω να μπω στη διαδικασια να διορθωσω τον εαυτο μου ή να τον κανω περισσοτερο αρεστο στους αλλους.
Ειμαι εγω. Με καποιους ανθρωπους ταιριαζω και επικοινωνω, με καποιους αλλους οχι.
Θελεις να μαθεις το πως θα αντιδρουσα ή το πως σκεφτομαι εγω προσωπικα;
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.