s
Σελήνη με ή χωρίς όψεις? - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 20 of 20

Re: Σελήνη με ή χωρίς όψεις?

Quote Originally Posted by sst View Post
    :bigsmile::bigsmile::bigsmile:καλησπέρα σε όλους!
    και χαίρομαι πολύ για αυτά που ακούω, γιατί είχα αγχωθεί τόσο πολύ που έψαχνα να βρώ τί δεν πάει καλά με εμένα και το παιδί μου έχει Σελήνη χωρίς όψεις και μάλιστα στον υδροχόο!
    Βέβαια εγώ είμαι φουλ υδροχόος (πολυαστρία με 5 πλανήτες στον υδροχόο)!
    καλό απόγευμα σε όλους!:bigsmile::bigsmile:
    Ενδιαφέρον :bigsmile:
    Έδωσες τα στοιχεία σου στην έρευνα του ¶ρχου;
    http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...sepharial.html
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Μάλλον έτσι εξηγείται! Συνήθως η θέση της σελήνης είναι ελαφρώς ...κληρονομική! Η σελήνη μου σε Τοξότη και 11ο!
    Η δική μου κόρη Ψαράκι ωρ. Λέων, με σελήνη,Δία,¶ρη, Ερμή,Ποσειδώνα σε Υδροχόο και 6ο - 7ο.!
    Συμπάσχω μαζί σου! Πως την παλεύεις? Είναι λιγάκι ζωηρά τα κοριτσάκια που ...υδροχοίζουν, αλλά είναι στ' αλήθεια πανέξυπνα!

Όνομα:
    sst

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Μάλλον έτσι εξηγείται! Συνήθως η θέση της σελήνης είναι ελαφρώς ...κληρονομική! Η σελήνη μου σε Τοξότη και 11ο!
    Η δική μου κόρη Ψαράκι ωρ. Λέων, με σελήνη,Δία,¶ρη, Ερμή,Ποσειδώνα σε Υδροχόο και 6ο - 7ο.!
    Συμπάσχω μαζί σου! Πως την παλεύεις? Είναι λιγάκι ζωηρά τα κοριτσάκια που ...υδροχοίζουν, αλλά είναι στ' αλήθεια πανέξυπνα!
    καλημέρα,
    ο δικός μου είναι ψαράκι με πολυαστρία στους ιχθείς, ωροσκόπο Λέων και σελήνη στον υδροχόο και σε σύνοδο ακριβείας με την δική μου Σελήνη, Ερμη και Δία!
    Σίγουρα είναι "σβουράκι" όπως τον λέω, δεν έχει ησυχία και τρέχω συνέχεια από ίσω του, για αυτό άλλωστε είμαι τέτοια ώρα εδώ (δεν βρίσκω εύκολα χρόνο όταν είμαι μαζί του)
    Πάντως το προτιμώ, από το να ήταν ακριβώς το αντίθετο, έχει και τα καλά του!
    :bigsmile:

Όνομα:
    sst

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Ενδιαφέρον :bigsmile:
    Έδωσες τα στοιχεία σου στην έρευνα του ¶ρχου;
    http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...sepharial.html
    καλημέρα,
    τον Χρήστο τον ξέρω προσωπικά αλλά δεν ξέρω αν κάνει κάποια έρευνα και τι είδους!
    αν θέλει μπορεί να με ρωτήσει!

καλημέρα,
    ο δικός μου είναι ψαράκι με πολυαστρία στους ιχθείς, ωροσκόπο Λέων και σελήνη στον υδροχόο και σε σύνοδο ακριβείας με την δική μου Σελήνη, Ερμη και Δία!
    Σίγουρα είναι "σβουράκι" όπως τον λέω, δεν έχει ησυχία και τρέχω συνέχεια από ίσω του, για αυτό άλλωστε είμαι τέτοια ώρα εδώ (δεν βρίσκω εύκολα χρόνο όταν είμαι μαζί του)
    Πάντως το προτιμώ, από το να ήταν ακριβώς το αντίθετο, έχει και τα καλά του!
    Έχεις Σελήνη, Δία και Ερμή πάνω στην Σελήνη του και ανησυχείς; Μια χαρά μαμά είσαι, ό,τι έχει ανάγκη θα του το δώσεις.

Όνομα:
    sst

Κοραλλία μου καλημέρα,
    δεν ξέρεις πόσο με ανακουφίζεις, τα λόγια σου είναι βάλσαμο, είχα φρικάρει και αυτό το έχεις καταλάβει σωστά? :bigsmile::bigsmile:

σίγουρα η θέση της σελήνης είναι κληρονομική!:bigsmile:εγώ έχω σελήνη στο σκορπιό και είμαι τρομερά δεμένη(πώς να μην είμαι με τέτοια σελήνη)με τη μητέρα μου που είναι σκορπιός!!!και ξέρω πάρα πολλούς που έχουν τη σελήνη τους στο ζώδιο της μητέρας τους!καλά ακόμα και η ακμή του τρίτου και του τέταρτου οίκου μου είναι στον καρκίνο στον οποίο ¨"όλως τυχαίως"βρίσκεται η δική της σελήνη!!!!!!!:amazed:για να μην πω ότι ακόμα και ο ωροσκόπος κληρονομικός είναι καθώς ταύρος είναι ο πατέρας μου!!:blink:

Όνομα:
    sst

καλημέρα,
    σίγουρα παίζει τοθέμα της κληρονομικότητας και είναι ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση,
    εμένα πχ είναι η μητέρα μου ταύρος με Ουρανό πάνω στον Ωροσκόπο και άρη στην παρθένο, εγώ υδροχόος (φουλ) και σελήνη στον υδροχόο με ωροσκόπο ταυρο,
    ο αδερφός μου από την άλλη έχει και αυτός σελήνη στον υδροχόο και ¶ρη στον Παρθένο, ο γιός του έχει και αυτός άρη στην Παρθένο γίνεται μια επιλεκτική ανακύκλωση ΄΄η κάτι τέτοιο.
    Ο άνδρας μου είναι φουλ σκορπιός και το μωρό βγήκε φουλ ιχθείς στον 8ο (σκορπιός) και έχει ακριβώς την δική μου σελήνη!
    Είναι πάντως λίγο περίεργο όλο αυτό! αλλά αξίζει να γίνει θέμα έρευνας εδώ απλά πρέπει να καταγράψουμε όλα τα στοιχεία που γνωρίζουμε μπας και βγάλουμε κανα συμπέρασμα:bigsmile::bigsmile:

Quote Originally Posted by a8nva888 View Post
    σίγουρα η θέση της σελήνης είναι κληρονομική!:bigsmile:εγώ έχω σελήνη στο σκορπιό και είμαι τρομερά δεμένη(πώς να μην είμαι με τέτοια σελήνη)με τη μητέρα μου που είναι σκορπιός!!!και ξέρω πάρα πολλούς που έχουν τη σελήνη τους στο ζώδιο της μητέρας τους!καλά ακόμα και η ακμή του τρίτου και του τέταρτου οίκου μου είναι στον καρκίνο στον οποίο ¨"όλως τυχαίως"βρίσκεται η δική της σελήνη!!!!!!!:amazed:για να μην πω ότι ακόμα και ο ωροσκόπος κληρονομικός είναι καθώς ταύρος είναι ο πατέρας μου!!:blink:
    καλημέρα,
    σίγουρα παίζει τοθέμα της κληρονομικότητας και είναι ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση,
    εμένα πχ είναι η μητέρα μου ταύρος με Ουρανό πάνω στον Ωροσκόπο και άρη στην παρθένο, εγώ υδροχόος (φουλ) και σελήνη στον υδροχόο με ωροσκόπο ταυρο,
    ο αδερφός μου από την άλλη έχει και αυτός σελήνη στον υδροχόο και ¶ρη στον Παρθένο, ο γιός του έχει και αυτός άρη στην Παρθένο γίνεται μια επιλεκτική ανακύκλωση ΄΄η κάτι τέτοιο.
    Ο άνδρας μου είναι φουλ σκορπιός και το μωρό βγήκε φουλ ιχθείς στον 8ο (σκορπιός) και έχει ακριβώς την δική μου σελήνη!
    Είναι πάντως λίγο περίεργο όλο αυτό! αλλά αξίζει να γίνει θέμα έρευνας εδώ απλά πρέπει να καταγράψουμε όλα τα στοιχεία που γνωρίζουμε μπας και βγάλουμε κανα συμπέρασμα:bigsmile::bigsmile:
    Ρίξτε μια ματιά σε αυτό http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%E3%DF%E1.html
    και σε αυτό http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%E3%DF%E1.html
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    sst

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Ρίξτε μια ματιά σε αυτό http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%E3%DF%E1.html
    και σε αυτό http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%E3%DF%E1.html
    καλημέρα,
    ευτυχώς που είσαι και εσύ και μας "ανοίγεις τα μάτια" , και πάλι ευχαριστώ!:bigsmile::bigsmile:

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)