- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 20
Thread: Σελήνη με ή χωρίς όψεις?
-
12-11-2010, 05:48 PM #11
Re: Σελήνη με ή χωρίς όψεις?
Ενδιαφέρον :bigsmile:
Έδωσες τα στοιχεία σου στην έρευνα του ¶ρχου;
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...sepharial.htmlΕπίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
12-11-2010, 07:13 PM #12
Μάλλον έτσι εξηγείται! Συνήθως η θέση της σελήνης είναι ελαφρώς ...κληρονομική! Η σελήνη μου σε Τοξότη και 11ο!
Η δική μου κόρη Ψαράκι ωρ. Λέων, με σελήνη,Δία,¶ρη, Ερμή,Ποσειδώνα σε Υδροχόο και 6ο - 7ο.!
Συμπάσχω μαζί σου! Πως την παλεύεις? Είναι λιγάκι ζωηρά τα κοριτσάκια που ...υδροχοίζουν, αλλά είναι στ' αλήθεια πανέξυπνα!
-
13-11-2010, 07:17 AM #13
καλημέρα,
ο δικός μου είναι ψαράκι με πολυαστρία στους ιχθείς, ωροσκόπο Λέων και σελήνη στον υδροχόο και σε σύνοδο ακριβείας με την δική μου Σελήνη, Ερμη και Δία!
Σίγουρα είναι "σβουράκι" όπως τον λέω, δεν έχει ησυχία και τρέχω συνέχεια από ίσω του, για αυτό άλλωστε είμαι τέτοια ώρα εδώ (δεν βρίσκω εύκολα χρόνο όταν είμαι μαζί του)
Πάντως το προτιμώ, από το να ήταν ακριβώς το αντίθετο, έχει και τα καλά του!
:bigsmile:
-
13-11-2010, 07:19 AM #14
-
13-11-2010, 12:29 PM #15
-
13-11-2010, 01:32 PM #16
Κοραλλία μου καλημέρα,
δεν ξέρεις πόσο με ανακουφίζεις, τα λόγια σου είναι βάλσαμο, είχα φρικάρει και αυτό το έχεις καταλάβει σωστά? :bigsmile::bigsmile:
-
17-11-2010, 02:06 AM #17
σίγουρα η θέση της σελήνης είναι κληρονομική!:bigsmile:εγώ έχω σελήνη στο σκορπιό και είμαι τρομερά δεμένη(πώς να μην είμαι με τέτοια σελήνη)με τη μητέρα μου που είναι σκορπιός!!!και ξέρω πάρα πολλούς που έχουν τη σελήνη τους στο ζώδιο της μητέρας τους!καλά ακόμα και η ακμή του τρίτου και του τέταρτου οίκου μου είναι στον καρκίνο στον οποίο ¨"όλως τυχαίως"βρίσκεται η δική της σελήνη!!!!!!!:amazed:για να μην πω ότι ακόμα και ο ωροσκόπος κληρονομικός είναι καθώς ταύρος είναι ο πατέρας μου!!:blink:
-
17-11-2010, 09:41 AM #18
καλημέρα,
σίγουρα παίζει τοθέμα της κληρονομικότητας και είναι ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση,
εμένα πχ είναι η μητέρα μου ταύρος με Ουρανό πάνω στον Ωροσκόπο και άρη στην παρθένο, εγώ υδροχόος (φουλ) και σελήνη στον υδροχόο με ωροσκόπο ταυρο,
ο αδερφός μου από την άλλη έχει και αυτός σελήνη στον υδροχόο και ¶ρη στον Παρθένο, ο γιός του έχει και αυτός άρη στην Παρθένο γίνεται μια επιλεκτική ανακύκλωση ΄΄η κάτι τέτοιο.
Ο άνδρας μου είναι φουλ σκορπιός και το μωρό βγήκε φουλ ιχθείς στον 8ο (σκορπιός) και έχει ακριβώς την δική μου σελήνη!
Είναι πάντως λίγο περίεργο όλο αυτό! αλλά αξίζει να γίνει θέμα έρευνας εδώ απλά πρέπει να καταγράψουμε όλα τα στοιχεία που γνωρίζουμε μπας και βγάλουμε κανα συμπέρασμα:bigsmile::bigsmile:
-
17-11-2010, 10:30 AM #19
Ρίξτε μια ματιά σε αυτό http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%E3%DF%E1.html
και σε αυτό http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%E3%DF%E1.html
:bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
17-11-2010, 10:38 AM #20
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.