s
Όψεις ωροσκόπου - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 25

Re: Όψεις ωροσκόπου

Quote Originally Posted by astarth View Post
    γεια σας μηπως μπορειτε να με βοηθησετε; τι δειχνει το τετραγωνο ωροσκοπου πλουτωνα;
    Συνήθως δείχνει κάποιες απογοητεύσεις σε θέματα του Οίκου που βρίσκεται ο Πλούτωνας, δηλαδή είτε στα επαγγελματικά είτε στην οικογένεια. Μπορεί βέβαια να "χτίσει" και έναν πολύ ισχυρό και επιβλητικό χαρακτήρα, καθώς ανεξάρτητα από τους κόπους, τον περιορισμό της εξέλιξης και ενίοτε κάποιες κάθετες πτώσεις ή απώλειες, η αναγεννητική φύση του Πλούτωνα ωθεί το άτομο στη δημιουργία μιας πολύ ισχυρής ασπίδας ενάντια στις προκλήσεις.

Βέβαια, αυτή η ισχυρή αυτοπεποίθηση και η αίσθηση δύναμης μπορεί να διοχετευτεί είτε με καλό είτε με κακό τρόπο στους άλλους. Μπορεί ακόμα να αποτελεί και "μαγνήτη" άλλων εξίσου ισχυρών προσωπικοτήτων, με αποτέλεσμα να εμπλέκεται το άτομο σε διαμάχες επιβολής, ή ακόμα και να μην έχει αντικειμενική κρίση, καθώς η σιγουριά που θα του προσδίδει η δύναμή του μπορεί να μην του επιτρέπει να βλέπει και το δίκιο των άλλων παρά μόνο το δικό του.

Quote Originally Posted by panemorfi View Post
    και το τριγωνο ωροσκοπου πλουτωνα ??
    Και αυτή προσδίδει δύναμη στο άτομο, που όμως τη χρησιμοποιεί με δημιουργικό τρόπο, με σκοπό να επιφέρει σημαντικές αλλαγές στη ζωή του, ενίοτε όμως και στη ζωή των άλλων. Εύκολα μπορεί να ηγηθεί πολλών άλλων, χωρίς να επιβάλει με κυριαρχικό τρόπο την άποψή του, χάρη στην πειθώ και κυρίως την αποφασιστικότητά του. Αυτοπεποίθηση, σοβαρότητα και μετρημένες αλλά ουσιαστικές φιλίες. Γενικά οι σχέσεις του θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή του.
    :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Συνήθως δείχνει κάποιες απογοητεύσεις σε θέματα του Οίκου που βρίσκεται ο Πλούτωνας, δηλαδή είτε στα επαγγελματικά είτε στην οικογένεια. Μπορεί βέβαια να "χτίσει" και έναν πολύ ισχυρό και επιβλητικό χαρακτήρα, καθώς ανεξάρτητα από τους κόπους, τον περιορισμό της εξέλιξης και ενίοτε κάποιες κάθετες πτώσεις ή απώλειες, η αναγεννητική φύση του Πλούτωνα ωθεί το άτομο στη δημιουργία μιας πολύ ισχυρής ασπίδας ενάντια στις προκλήσεις.

Βέβαια, αυτή η ισχυρή αυτοπεποίθηση και η αίσθηση δύναμης μπορεί να διοχετευτεί είτε με καλό είτε με κακό τρόπο στους άλλους. Μπορεί ακόμα να αποτελεί και "μαγνήτη" άλλων εξίσου ισχυρών προσωπικοτήτων, με αποτέλεσμα να εμπλέκεται το άτομο σε διαμάχες επιβολής, ή ακόμα και να μην έχει αντικειμενική κρίση, καθώς η σιγουριά που θα του προσδίδει η δύναμή του μπορεί να μην του επιτρέπει να βλέπει και το δίκιο των άλλων παρά μόνο το δικό του.

Και αυτή προσδίδει δύναμη στο άτομο, που όμως τη χρησιμοποιεί με δημιουργικό τρόπο, με σκοπό να επιφέρει σημαντικές αλλαγές στη ζωή του, ενίοτε όμως και στη ζωή των άλλων. Εύκολα μπορεί να ηγηθεί πολλών άλλων, χωρίς να επιβάλει με κυριαρχικό τρόπο την άποψή του, χάρη στην πειθώ και κυρίως την αποφασιστικότητά του. Αυτοπεποίθηση, σοβαρότητα και μετρημένες αλλά ουσιαστικές φιλίες. Γενικά οι σχέσεις του θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή του.
    ευχαριστω !:bigsmile:

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post

ΜΟυ άρεσε η προσέγγισή σου και αναρωτιόμουν εάν θα μπορούσες να την εφαρμόσεις και για το τετράγωνο Ωροσκόπου (Υδροχόος) με τον Κρόνο (Σκορπιός). Υποθέτω ότι φέρνει καθυστερήσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά ζητήματα (αν πάρουμε γενικά την ερμηνεία του τετραγώνου). Εγώ βέβαια τον έχω στον 9ο οίκο και είχα πράγματι δυσκολίες στις σπουδές μου.. Κάτι άλλο θα μπορούσε να σημαίνει??

Όνομα:
    Πόπη

Quote Originally Posted by panemorfi View Post
    και το τριγωνο ωροσκοπου πλουτωνα ??
    Αυτή η όψη θα μπορούσε να κάνει το άτομο αρκετά σοβαρό, να μαγνητίζει τους άλλους
    και να έχει ισχυρή διαίσθηση. Ακόμα θα μπορούσε να μην αποφεύγει
    τις εντάσεις επειδή δεν τις φοβάται.

Αν κάνω λάθος... ξέρετε. Διορθώστε με.:bigsmile:

Σε σύνοδο με Ήλιο, Δία και Β.Δεσμό στον ίδιο χάρτη
    πώς μεταφράζεται?
    Tabula rasa

Quote Originally Posted by popininja View Post
    Αυτή η όψη θα μπορούσε να κάνει το άτομο αρκετά σοβαρό, να μαγνητίζει τους άλλους
    και να έχει ισχυρή διαίσθηση. Ακόμα θα μπορούσε να μην αποφεύγει
    τις εντάσεις επειδή δεν τις φοβάται.

Αν κάνω λάθος... ξέρετε. Διορθώστε με.:bigsmile:

Σε σύνοδο με Ήλιο, Δία και Β.Δεσμό στον ίδιο χάρτη
    πώς μεταφράζεται?
    ισχυει:bigsmile:

Quote Originally Posted by a8nva888 View Post
    γειά σε όλα τα μέλη του αγαπητού myhoroscope!Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ρωτήσω για κάποιες όψεις του ωροσκόπου μου(ταύρου) που δεν αναλύει ο γενέθλιος χάρτης όπως ωροσκόπος εξάγωνο αφροδίτη(στους ιχθείς και στον 11ο οίκο) και τρίγωνο ωροσκόπου με ουρανό και ποσειδώνα(στον αιγόκερω και στον 9ο οίκο). όταν μπορέσετε απαντήστε μου!ευχαριστώ πολύ!!!
    Kαι για εμένα κάποιος?:bigsmile:

Μητσάκο θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι μιας κ μου αρέσει ο τρόπος που αποδίδεις τις ερμηνείες.. Η ακριβής σύνοδος που θα κάνει σε λίγο μόνο καιρό ο διελάυνων πλούτωνας με τον προοδευμένο ωροσκόπο μου (προοδευμένος ωροσκόπος σε 4,35 αιγόκερου) έχει κάποια ισχύ/επίδραση/ερμηνεία? please δώσε μου μια απαντησούλα..!

Καλησπέρα!
    ..Θα ήθελα μια γνώμη και για την συνοδο Πλούτωνα-Ωροσκόπου (σε γενέθλιο αναφέρομαι)..
    Πέραν του προσωπικού ενδιαφέροντος,γιατί την έχω στο χάρτη μου,θα 'χε τρομερό ενδιαφέρον η διάκρισή της απο το τετράγωνο και τρίγωνο που περιγραφονται παραπάνω..(και ήδη μεταξύ τους διακρίνονται τέλεια)..

Ευχαριστώωωωωωωω!

Όνομα:
    Maria

Σε ενα επιφανειακό επίπεδο...προφανώς η σύνοδος σου δίνει πολλά Πλουτώνεια στοιχεία...ειναι σαν να εχεις Ωροσκόπο Σκορπιό, συνδυάζοντας τη μεταμόρφωση(Πλούτωνας) με το συναισθηματικό βάθος(Σκορπιός) και την προβολή αυτών στην εικόνα που δίνεις στους άλλους(Ωροσκόπος)!
    Απο μια βαθύτερη οπτική...η οψη συμβολίζει την ελεύθερη βούληση, χαρίζει πλήρη διαύγεια(διορατικότητα,διε ισδυτικότητα) και σωστή χρήση του ενστίκτου.

Όνομα:
    Πόπη

Quote Originally Posted by prima View Post
    Καλησπέρα!
    ..Θα ήθελα μια γνώμη και για την συνοδο Πλούτωνα-Ωροσκόπου (σε γενέθλιο αναφέρομαι)..
    Πέραν του προσωπικού ενδιαφέροντος,γιατί την έχω στο χάρτη μου,θα 'χε τρομερό ενδιαφέρον η διάκρισή της απο το τετράγωνο και τρίγωνο που περιγραφονται παραπάνω..(και ήδη μεταξύ τους διακρίνονται τέλεια)..

Ευχαριστώωωωωωωω!
    Aυτή η σύνοδος θα μπορούσε να δίνει ένα άτομο που μοιάζει απειλητικό
    και δεσποτικό ως προς τους άλλους, αλλά να του προσδίδει κύρος.
    Ϊσως καποιο μοιραίο γεγονός να τον στιγματίσει -είτε σωματικά είτε ψυχικά-

υ.γ. Διορθώστε με....
    Tabula rasa

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)