s
"ΧΑΡΤΕΣ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ...ΣΕ ΟΨΕΙΣ" - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 12 of 12
    Όνομα:
    Ρίτσα

Re: "ΧΑΡΤΕΣ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ...ΣΕ ΟΨΕΙΣ"

Quote Originally Posted by a8nva888 View Post
    διόλου τυχαίο!μην μου πεις ότι είσαι γεννημένη και το 1991?Ευχαριστώ για την απάντηση και εκ μέρους της φίλης μου!μμμ πολυαστρία στον 8ο? just like monica bellucci!!:bigsmile:
    Δυστυχώς ούτε ένα στα δύο καλά που αναφέρεις...Γεννημένη το ΄62 & ουδεμία σχέση με Μόνικα Μπελούτσι(εύχομαι στην επόμενη ζωή μου να πάρω τη θέση της)

Re: "ΧΑΡΤΕΣ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ...ΣΕ ΟΨΕΙΣ"

Παιδιά ο δικος μου χάρτης είναι ο πιο φτωχός και απο τους πιο δύσκολους. όλο αντιθέσεις και τετράγωνα έχει!
    και ακούστε και το καλύτερο...........! Η αφροδίτη μου πολύ φτωχή σε όψεις και δεν έχει καμμια θετική όψη!!! έχω 2 τεράγωνα και μια χιαστή!
    και ο Δίας μου παμπτωχος! Κάνει εξάγωνο με το Μεσουράνημα με ανοχή 5.52 οπότε δεν πιάνεται.
    Επίσης κάνει και ένα εξάγωνο με βερτεξ αλλά δεν νομίζω ότι πιάνεται γιατί έτσι είχα διαβάσει ότι το βέρτεξ είναι σημείο και όχι πλανήτης και οι όψεις ιδιαίτερα οι θετικές δεν ισχύουν!
    Ο χαρτης μου είναι ο πιο φτωχούλης και ο πιο ταλαιπωρούλης!

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)