- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 36
Thread: Διελεύσεις
-
04-11-2010, 10:45 PM #21
Re: Διελεύσεις
Με λιγα λογια .Οταν κοιτουσα διελευσεις ελεγα π.χ
Η αφροδιτη μου βρισκεται στον 4ο οικο μου και κανει εξαγωνο με τον γενεθλιο δια στον 6ο .Χονδρικα αυτο μπορει να σημαινει οτι υπαρχει καποιο οικονομικο κερδος το οποιο προερχεται απο την εργασια μου η μπορει να κερδισω καποια χρηματα απο ενα κτιριο ,γη κ.λ.π .
Η γενεθλια αφροδιτη ειναι στον 5ο οικο και κυβερνητης του 3ου και του 11ου οικου μου αλλα δεν σχηματιζει οψη με την αφροδιτη που βρισκεται τωρα στον 4ο αρα δεν εμπλεκονται θεματα αυτων των οικων στην συγκεγκριμενη διελευση .Και ουτε η αφροδιτη στον 4ο εχει σχεση με ποιους οικους μου κυβερνα στο γενεθλιο ...
Σωστο η λαθος?
-
04-11-2010, 10:46 PM #22
-
05-11-2010, 01:49 AM #23
Παιδιά για να το καταλάβω και εγώ γιατί πραγματικά μπερδεύτικα, δηλαδή ειναι αυτό που λέει η Hattie23 οτι δεν μετράει τίνος οίκου κυβερνήτης είναι ο κάθε πλανήτης ή που βρίσκονταν στο γενέθλιο .Αν δεν αγγίζεται από διελαύνων πλανήτη δεν ενεργοποιεί και του αντίστοιχους γενέθλιους οίκους;Δηλαδή αν ο Ποσειδώνας περναει τώρα από τον 4ο δεν έχει σημασία που ήταν τοποθετημένος στον γενέθλιο ή ποιον οίκο κυβερνούσε απλά ερμηνεύεται ως Ποσειδώνας στον 4ο με τις όψεις που κάνει με τους γενέθλιους.Και κοιτάμε τον γενέθλιο Ποσειδώνα αν ενεργοποιείτε για να μας δώσει γεγενότα του οίκου που κυβερνα και τον οίκο που είναι τοποθετημένος στον γενέθλιο.Αν όμως ο Ποσειδώνας διελαυνει από τον 4ο και κάνει πχ όψη με τον γενέθλιο Ηλιο τότε εξετάζουμε και το που ήταν τοποθετημένος ο Ηλιος σε οίκο και ποιον οίκο κυβερνούσε για να πάρουμε πληροφορίες;Και όλη αυτή η ενέργεια διοχετεύεται στον οίκο που ενεργοποιείται από κάποια διελευση ή μοιράζεται στους οίκους που συμμετέχουν;
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
-
06-11-2010, 12:45 AM #24
Τιιι έγινε βρε παιδιά? Λοιπόν π.χ. διελ. Ποσεισώνας μπαίνει στον 4ο γεν.:
α) σύνοδος με ακμή 4ου ( κοιτάμε & κυβερνήτη 4ου & την "σχέση" που έχει ο Ποσειδώνας με αυτόν)
β) διέλευση του Ποσειδώνα στον 4ο και ποιού οίκου κυβερνήτης είναι στον γεν. π.χ κυβ. γεν. 2ου άρα σκεπτικό: ο Ποσειδώνας του 2ου στον 4ο!!!
Τα παραπάνω τα κοιτάμε ανεξάρτητα αν κάνει ή δεν κάνει όψη με άλλον πλανήτη γενέθλιο!
γ) Αν κάνει όψη - όψεις με άλλους ή με τον εαυτό του πάμε ένα βήμα παραπάνω...να μη σου πώ δύο & τρία & τέσσερα...:bigsmile:
Και επαναλαμβάνω αυτό που έγραψα σε προηγούμενο ποστ:
Δηλαδή Παρασκευή (συνοψίζοντας) διέλευση έχουμε όταν τα φώτα ή ένας πλανήτης σχηματίζουν όψη με τη γενέθλια θέση φώτων, πλανητών ή σημαντικών σημείων ή όταν διελαύνουν από τις ακμές ή δια μέσου των οίκων.
Επίσης οι διελεύσεις ενεργοποιούν τις γενέθλιες σχέσεις των πλανητών, δίνοντας μας στοιχεία σε ποιό τομέα και με ποιά γεγονότα θα δεχτούμε την επίδραση τους.
Το πότε θα ενεργοποιηθούν - κυρίως οι διελεύσεις του Δία & των εξωκρόνιων πλανητών - θα μας το υποδείξουν τυχόν ταυτόχρονες διελέυσεις των γρηγορότερα κινούμενων - Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη,¶ρης - και με αρωγό αυτών την Σελήνη
(οι μεν ενδυναμώνουν τις διελεύσεις των δέ).
Καθοριστικός παράγοντας επίσης για σωστή πρόβλεψη το προοδευτικό!!!
-
06-11-2010, 01:04 AM #25
στο site υπαρχουν μονο πληροφοριες για τις διελευσεις και τισ ερμηνειες τους και
μιας και ολοι γραφουν για την σπουδαιότητα του προδευτικου χαρτη θα μπορουσε καποιος να εξηγησει πως διαβαζουμε τον προδευτικο χαρτη και τις οψεις των πλανητων του προδευτικου με αυτους του γενεθλιου;
Αν μαλιστα καποιος πλανητης του προδευτικου ειναι σε συνοδο ή κανει αλλου ειδους οψη με τον ιδιο πλανητη του γενεθλιου (πχ διας συνοδο με δια) τι σημαινει αυτο;;;:bigsmile:
-
06-11-2010, 01:22 AM #26
-
06-11-2010, 03:16 AM #27
Ρίτσα μετράει και η τοποθέτηση του κάθε πλανήτη στον γενέθλιο έστω και αν δεν αγγίζεται από διέλευση:Πχ ναι μεν ο Ποσειδώνας κυβερνά στον γενέθλιο κάποιον οίκο αλλά είναι σε κάποιον άλλο οίκο τοποθετημένος.Και στο παράδειγμα που έδωσα παραπάνω πχ σε όψη του με τον Ήλιο χωρίς να ενεργοποιείται γενέθλια όψη θα πρέπει να προσέξουμε και ποιον οίκο κυβερνά ο Ηλιος στον γενέθλιο;Επίσης τι ανοχή περίπου δίνουμε στις διελεύσεις για τις ακμές των οίκων;
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
-
06-11-2010, 03:28 AM #28
Μετράει, ναι... & σε ποιόν οίκο είναι τοποθετημένος!
Αν εννοείς ο διελ. Ποσειδώνας σε όψη με διελ. Ήλιο... όχι δεν εξετάζουμε την γενέθλια θέση του Ήλιου κλπ.
Αν όμως εννοείς σε όψη με γεν. Ήλιο και βέβαια πρέπει να το λάβεις υπόψην σου!
Όσο για την ανοχή που ρωτάς εγώ δίνω μέχρι μισή μοίρα...
-
06-11-2010, 03:31 AM #29
Να ΄σαι καλά με ξεμπλοκάρισες
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
-
06-11-2010, 03:42 AM #30
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.