- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 36
Thread: Διελεύσεις
-
04-11-2010, 01:42 AM #11
Re: Διελεύσεις
Εχω την εντυπωση οτι για να δωσει γεγονοτα 2ου και 5ου πρεπει να σχηματιζει οψη με τον γενεθλιο ποσειδωνα σου η να κανει διελευση απο αυτους τους γενεθλιους οικους.οταν δεν σχηματιζει οψη με τον γενεθλιο ποσειδωνα ,τον διελευοντα ποσειδωνα τον ερμηνευουμε σαν ποσειδωνα απλα στον 4 γενεθλιο οικο μας και κοιταμε τι οψεις σχηματιζει αν ,σχηματιζει με τους αλλους γενεθλιους πλανητες μας.
-
04-11-2010, 02:00 AM #12
Α εντάξει σε ευχαριστώ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
-
04-11-2010, 02:22 AM #13
Εγώ πάλι νομίζω ότι οι όψεις που λες ότι κοιτάμε (του διελαύνοντα Ποσειδώνα με τους γενέθλιους πλανήτες μας) είναι αυτές που, εάν συντρέχουν και άλλοι παράγοντες (προγνωστικά συστήματα) μπορούν να δώσουν γεγονότα που να αφορούν 2ο και 5ο. Εάν δεν υπάρχουν κρατάμε την ερμηνεία της διέλευσης από τον 4ο οίκο. (Και στην άλλη περίπωση πάλι ερμηνεία διέλευσης κρατάμε η οποία όμως θα έιναι πιο σύνθετη λόγω δύο πλανητών, και ίσως μας υποψιάσει ώστε να κοιτάξουμε και τα προοδευτικά)
-
04-11-2010, 02:29 AM #14
Ένας διελεύνων πλανήτης και οι όψεις του θα μπορούσαν να τροφοδοτήσουν μια ασφάλεια. Χωρίς τον διελεύνοντα πλανήτη πολλές φορές η ασφάλεια δεν παίρνει τροφοδοσία.
Χωρίς εμπλοκή προοδευτικού πλανήτη στην άλλη άκρη της ασφάλειας δεν υπάρχει "έκρηξη"
Μια προοδευτική όψη οπλίζει το φυτίλι της "βόμβας", μια διελεύνουσα όψη οπλίζει την ασφάλεια.
ΜΠΟΥΜ!
Χρειάζεσαι και τα δυο to "cause" something που λένε και στο ΤέξαςDe profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
04-11-2010, 02:58 AM #15
-
04-11-2010, 11:53 AM #16
Νομιζω οτι η ερωτηση ηταν καθαρα για τις διελευσεις και οχι για τον προοδευτικο .στις διελευσεις οταν ενα πλανητης περνα απο ενα οικο τον ερμηνευουμε αναλογα με τον οικο στον οποιο βρισκεται και οχι με τις ιδιοτητες που εχει αυτος μεσα στο γενεθλιο χαρτη.
Τουλαχιστον εγω ετσι το εβλεπα ,διορθωστε με αν κανω λαθος.Αλλα εχω διελευση π.χ δια στον 8ο οικο μου τον ερμηνευω απλα σαν δια που βρισκεται στον 8ο και ο οποιος σχηματιζει οψη εξαγωνου με τον γενεθλιο αρη στον 6ο αρα τον ερμηνευω σαν 8ο και 6ο οικο και τον αρη μου σαν κυβερνητη του γενεθλιου μεσουρανηματος μου ,αρα,8ο,6ο και 10ο. Δεν υπολογιζω τον δια στον 8ο ,ουτε σαν κυβερνητη του 5ο μου γενθλιου που βρισκεται επισης στον 6ο.
Νομιζω οτι δεν εχει σχεση ο γενεθλιος διας μου με τον δια που περνα απο τον 8ο οικο.Για να δωσει "γεγονος" (μια που και εγω συμφωνω οτι οι διελευσεις δεν δειχνουν¨"γεγονος" χωρις να υπαρχουν αλλες προγνωστικα συστηματα που δειχνον κατι τετοιο) ο διας μου ως κυβερνητης του 5ου γενεθλιου οικου ,που βρισκεται στον 6ο οικο πρεπει να κανει οψη ειτε με τον δια στον 8ο ειτε με καποιο αλλο πλανητη .
Διορθωστε με αν κανω λαθος και θα πρεπει να ερμηνευω τον δια στον 8ο και ως κυβερνητη του 5ου και 6ου γενεθλιου
-
04-11-2010, 12:09 PM #17
Αγαπητή hattie 23,
Έχω την εντύπωση ότι ο Δίας στην ερμηνεία των διελεύσεων συμμετέχει όχι μόνο σαν κυβερνήτης του Χ οίκου, αλλά το πόσο ισχυρός είναι στο χάρτη από πλευράςοίκου , ζωδίου αλλά και με τις γενέθλιες όψεις του.
Φιλικά,
vikoza
-
04-11-2010, 12:52 PM #18
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
04-11-2010, 09:37 PM #19
Δηλαδή hattie (συνοψίζοντας) διέλευση έχουμε όταν τα φώτα ή ένας πλανήτης σχηματίζουν όψη με τη γενέθλια θέση φώτων, πλανητών ή σημαντικών σημείων ή όταν διελαύνουν από τις ακμές ή δια μέσου των οίκων.
Επίσης οι διελεύσεις ενεργοποιούν τις γενέθλιες σχέσεις των πλανητών, δίνοντας μας στοιχεία σε ποιό τομέα και με ποιά γεγονότα θα δεχτούμε την επίδραση τους.
Το πότε θα ενεργοποιηθούν - κυρίως οι διελεύσεις του Δία & των εξωκρόνιων πλανητών - θα μας το υποδείξουν τυχόν ταυτόχρονες διελέυσεις των γρηγορότερα κινούμενων - Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη,¶ρης - και με αρωγό αυτών την Σελήνη
(οι μεν ενδυναμώνουν τις διελεύσεις των δέ).
Καθοριστικός παράγοντας επίσης για σωστή πρόβλεψη το προοδευτικό!!!
Έτσι τα έχω καταλάβει και αυτό το σύστημα ακολουθώ για τις κατ΄ ιδίαν ή οικείες προβλέψεις
Δεν είπε κανείς πως είναι εύκολες οι προβλέψεις της Αστρολογίας και αυτό το αποδεικνύει η πολυπλοκότητα των γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στα "αστρολογικά δρώμενα" ενός ατόμου! Αυτή είναι άλλωστε η "γοητεία της Αστρολογίας" Προσωπικά δηλώνω "γοητευμένη" και της ζητώ συγγνώμη που μέχρι πριν 11 χρόνια την περιγελούσα περιφρονητικά:bigsmile:
-
04-11-2010, 10:35 PM #20
? :blink:
Ευχαριστω ,αλλα η ερωτηση μου ηταν εντελως αλλη απο αυτο που μου απαντησατε.
Μαλλον μπερδευτηκατε .Οι διελευσεις δεν ηταν δικια μου απορια .Αντιθετα εγω μπηκα στην συζητηση και απαντησα στην κοπελα που εθεσε την ερωτηση .Εκεινη με ξαναρωτησε μετα ,αν η διελευση του ποσειδωνας της και αν αυτος θα "δωσει " γεγονοτα 2ου και 5ου οικου καθοτι ο γενεθλιος ποσειδωνας της ειναι μεσα στο 2ο και κυβερνητης του 5ου οικου της .
Η απαντηση μου ηταν οτι για να "εχει τετοια γεγονοτα πρεπει καποιος πλανητης να σχηματισει οψη με τον γενεθλιο ποσειδωνας της .Ο ποσειδωνας που κανει διελευση τωρα στο 4ο οικο της ,επηρεαζει τον συγκεγκριμενο οικο και τους γενεθλιους πλανητες και οικους που μπορει να "πιανει" με οψη .Δεν εχει λοιπον καμμια σχεση με τον 2ο και 5ο που επηρεαζονται απο το γενεθλιο ποσειδωνα .Δεν σημαινει δηλαδη ,οτι οποτε ο ποσειδωνας σχηματιζει οψη δινει και γεγονος 2ου η 5ου (μοναχα αν επηρεαζει τον γενεθλιο ποσειδωνα η αν ο γενεθλιος ποσειδωνας απο διελευση επηρεαζεται απο καποιο αλλο πλανητη)
Η ερωτηση η δικη μου λοιπον ηταν ,αν αυτο που της ειπα ειναι σωστο η οχι .Οτι δηλαδη αλλο ο ποσειδωνας που βρισκεται στον 4ο οικο και αλλο ο γενεθλιος ποσειδωνας που συνδεεεται με συγκεγκριμενους γενεθλιους οικους.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.