- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 37 of 37
-
27-10-2010, 09:54 PM #31
Re: Η ανεξέλεγκτη επιρροή του Πλούτωνα
Δεν μπορεί όλα αυτά που λέει η Ρίτσα να προέρχονται μόνο από τον τράνζιτ Πλούτωνα στον ωροσκόπο, έστω και σε αντίθεση με τον ¶ρη. Πρέπει να ήταν συνδυασμός στοιχείων και να υπάρχει και η ανάλογη προδιάθεση για όλα αυτά στον γενέθλιο χάρτη.
Ο Πλούτωνας (όπως και όλοι οι πλανήτες) δεν είναι μόνο ένα πράγμα, έχει πολλές διαστάσεις και λειτουργεί ανάλογα με τον κάθε χάρτη ξεχωριστά. Μπορεί να είναι μια βίαιη "επανάσταση" του ασυνείδητου, μπορεί να είναι εκδήλωση των καταστροφικών δυνάμεων του ασυνείδητου ή μπορεί όταν ενεργοποιούνται κάποιες τάσεις του γενέθλιου που δείχνουν αλλαγές στην ζωή μας (όπως ένα διαζύγιο), ο Πλούτωνας να μας φέρει αντιμέτωπους με τις προσκολλήσεις μας και όλες τις δυσκολίες που συνεπάγεται αυτή η αλλαγή.
-
27-10-2010, 11:21 PM #32
Συμφωνώ απόλυτα με όλο αυτό. Εννοείται ότι για να έχουμε τέτοιες επιπτώσεις στη ζωή μας, δεν αρκούν μερικές διελεύσεις. Εγώ απλώς μιλούσα για την ψυχολογική ανταπόκριση του Πλούτωνα πάνω σε όλα αυτά. Για το τι αισθάνεσαι. Για παράδειγμα, στην δική μου ζωή δεν φτάνει ο Πλούτωνας για όλο ο εξωτερικό σκηνικό. Υπάρχει και ένας Κρόνος, αλλά και πολλές άλλες λεπτομέρειες.
« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
28-10-2010, 09:09 AM #33
Ναι σίγουρα, συμφωνώ απόλυτα!
Προδιάθεση γενέθλια ? Χμ... Πλούτωνας στον 8ο γεν. κυβερνήτης του 11ου σε ακριβή αντίθεση με γεν. Δία κυβ. του Ωροσκόπου και γεν. Χείρωνα !!!! επιπλέον στον όγδοο παρέα βρίσκονται ¨Ηλιος κυβ. 8ου, Ουρανός κυβ. 2ου, ΒΔ Λέοντα σε αντίθεση με Κρόνο Υδροχ. στον 2ο - Σελήνη Ταύρο στον 4ο - Ποσειδώνα Σκορπιό στον 10ο (μεγάλο τετράγωνο)
Αυτή κι αν είναι "προδιάθεση"
Δεν δίνω στοιχεία του Χάρτη μου, για να εκμαιεύσω πληροφορίες... μην παρεξηγηθώ !!!
Απλά πιστεύω πως θα ήταν στοιχεία που προσθέτοντάς τα στην στατιστική μελέτη της Αστρολογίας θα είναι χρήσιμα... Ξεφεύγω λοιπόν από τα πλαίσια του "προσωπικού" δεν είναι αυτός ο στόχος μου:bigsmile:
-
28-10-2010, 07:29 PM #34
Ρίτσα μου, δεν εννοούσα αυτό ακριβώς. Το διάστημα που ο Πλούτωνας περνούσε από τον ωροσκόπο σου και σε αντίθεση με τον ¶ρη σου βίωσες διάφορα γεγονότα, διαζύγιο, πτώχευση, πρόβλημα με το χέρι σου, ελαφρύ εγκεφαλικό.
Ας πάρουμε ως παράδειγμα το διαζύγιο. Για να έχουμε ένα διαζύγιο πρέπει να υπάρχει προδιάθεση στον χάρτη μας, αλλιώς ούτε ο Πλούτωνας δεν μας χωρίζει. Ταυτόχρονα, στα προγνωστικά συστήματα της χρονιάς εκείνης δεν μπορεί να μην φαινόταν το διαζύγιο. Το ίδιο συμβαίνει και με τα υπόλοιπα γεγονότα που ανέφερες.
Ο τράνζιτ Πλούτωνας πάνω στον ωροσκόπο σου εκείνη την χρονιά έδειχνε το είδος των εμπειριών που θα είχες και τον τρόπο που θα βίωνες αυτές τις εμπειρίες εκείνο το διάστημα. Δηλαδή ότι θα διαλύονταν οι παλιές δομές της ζωής σου που σου έδιναν ασφάλεια και θα βρισκόσουν στο κενό μέχρι να φτιάξεις καινούριες δομές. Έδειχνε καταστάσεις από τις οποίες έπρεπε να αποκολληθείς για να μπορέσεις να προχωρήσεις. Κι αυτό, όπως είπε η Κάτια, προκαλεί φόβο και ανασφάλεια.
Η διαφορά στον χάρτη της Κάτιας είναι ότι ο τράνζιτ Πλούτωνας ενεργοποιεί το γενέθλιο τετράγωνο του με τον ¶ρη. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες τωρινές εμπειρίες ή καταστάσεις αναγκάζουν την Κάτια να έρθει αντιμέτωπη με τα φαντάσματα στην ντουλάπα της. Να αντιμετωπίσει άλυτες συγκρούσεις μέσα της και συσσωρευμένο θυμό και ενοχή για τον θυμό αυτό που μάζεψε στην ζωή της. Το σκηνικό που θα γίνει αυτό μπορεί να είναι τα επαγγελματικά της ή οι σχέσεις της αφού αυτό το τετράγωνο γίνεται στον 7ο/10ο οίκο (αν θυμάμαι καλά).
-
28-10-2010, 08:30 PM #35
Διευκρίνηση όχι διαζύγιο, αλλάχωρισμός και άλλωστε ο ¶ρης στον 7ο ακριβώς απέναντι από τον Ωροσκόπο σε διπλό ζώδιο Διδύμους στο γενέθλιο δεν είναι προδιάθεση?
Κατά την γνώμη μου όταν γεν. ¶ρης κυβ. 4ου είναι στον 7ο και με άσχημη όψη με τον Ωροσκ. δείχνει δοκιμασίες στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.
Προερχόμενος δε από τον 4ο ο οποίος είναι η ασφαλιστική δικλείδα μου την οποία υποδηλώνει η θέση της Σελήνης εκεί στον Ταύρο (σταθερότητα στην οικογένεια κλπ) δείχνει τις κακές διαθέσεις -εξ αιτίας απωθημένων- των οικείων ανθρώπων και ιδιαίτερα του συντρόφου,
και διαφωνίες που έχουν σαν αποτέλεσμα το γκρέμισμα των σχέσεων
και όλα αυτά βέβαια αναλόγως της προσωπικής αντίδρασης.
Έ εγώ αντέδρασα κάτω από την επιρροή της συνόδου του Πλούτωνα στον ωροσκ. μου...κάτι το οποίο δεν έκανα επί 15 χρόνια προσπαθώντας να κρατήσω την σταθερότητα της οικογένειας γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι αν αντιδράσω για μια και μοναδική φορά
ο σύντροφος με ουρανό και πλούτωνα στην παρθένο σε σύνοδο με ήλιο και ωροσκόπο
( στον γενέθλιό του) και άρη στον σκορπιό ( Πλουτώνειος χαρακτήρας) θα διέλυε το σπίτι σε μία στιγμή
Και ο διελ. Πλούτωνας στον Ωροσκόπο δείχνει Μεταμόρφωση και εσωτερική και εξωτερική, επίσης σου προσδίδει μια αίσθηση δύναμης και μη ανοχής καταπίεσης έστω και με αυτοκαταστροφικά αποτελέσματα.
Δεν διαφωνώ με αυτά που αναφέρεις και κατάλαβα καλά τι εννοείς.
¶λλωστε αν δει κανείς τον χάρτη μου στο σύνολό του φωνάζει από μακριά σε ποιά θέματα θα υπάρχει πρόβλημα!!!
Υ.Γ.
Η όψη της Κάτιας τετράγωνο με ¶ρη - η όψη η δική μου αντίθεση...
Με τετράγωνο εμείς με κάποιο τρόπο προκαλούμαι διαφωνίες και γεγονότα
Με αντίθεση τα γεγονότα προκαλούνται από τους άλλους
-
29-10-2010, 11:35 AM #36
Συμφωνώ, Ρίτσα μου. ¶λλωστε αυτό εννοούσα πριν όταν μίλησα για "επανάσταση" του ασυνείδητου. Επαναστατούν οι καταπιεσμένες επιθυμίες μας, οι ανάγκες μας, ο θυμός που μαζέψαμε. Θυμώνουμε για την σιωπή ή τις εξαρτήσεις μας. Αν ο Ουρανός είναι η επανάσταση ή η χειραφέτηση και ανεξαρτοποίηση σε ιδεολογικό, νοητικό ή κοινωνικό επίπεδο, ο Πλούτωνας είναι η ψυχολογική και συναισθηματική επανάσταση, απεξάρτηση και χειραφέτηση. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να ξεπεράσουμε τις προσκολλήσεις μας κι αυτό είναι επώδυνο.
-
29-10-2010, 12:04 PM #37
Μια και το ανέφερες ..
Στην ηλιακή του 2009 είχα τον Πλούτωνα απο τον 1ο στον 6ο γενέθλιο,χωρίς όψεις.Μου ανακοίνωσαν απο την εργασία μου πως πρέπει να φύγω εγώ και άλλα 5 άτομα.Τελικά,έφυγαν μόνο οι 5,τελευταία στιγμή μου είπαν πως άμα θέλω μπορώ να συνεχίσω.
Στην ηλιακή του 2010,έχω τον Πλούτωνα στο Μεσουράνημα,και πέφτει πάλι στον 6ο γενέθλιο,σχηματίζοντας αντίθεση με τον γεν.Ερμή ενεργοποιώντας το γενέθλιο τετράγωνο μεταξύ τους,και τετράγωνο με το γενέθλιο Πλούτωνα.
Σήμερα αναγκαστικά είναιι η τελευταία μέρα εργασίας μου σ αυτή την εταιρία,παραιτούμαι γιατί έχω να πληρωθώ απο τον 8ο (και όχι γενέθλιο,ούτε ηλιακής)
Ελπίζω μόνο να μου δωθούν ευκαιριες να διαχειριστώ τις επόμενες μέρες επικοδομητικά:bigsmile:
(έχω και Β.Δ. στον 10ο ηλιακής:toungWhat goes around comes around
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.