s
ΑΔΕΡΦΙΑ Κ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6
Results 51 to 60 of 60

Re: ΑΔΕΡΦΙΑ Κ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ

Πιστεύω ομως οτι κάποιες φορές η επιστήμη "ακυρώνει" τις τάσεις του χάρτη μας. π.χ. οταν ένας χάρτης (γυναικείο θέμα) δείχνει πρόβλημα στη γονιμότητα κ η κοπέλα καταφεύγει σε εξωσωματική και τελικά τεκνοποιεί πώς εξηγείται???????? ¶τομα που ο γενέθλιος χάρτης τους δείχνει "στειρότητα" τελικά κάνει δίδυμα λόγω εφαρμογής εξωσωματικής κ άλλων μεθόδων.

Όνομα:
    Ρίτσα

Quote Originally Posted by perg View Post
    Πιστεύω ομως οτι κάποιες φορές η επιστήμη "ακυρώνει" τις τάσεις του χάρτη μας. π.χ. οταν ένας χάρτης (γυναικείο θέμα) δείχνει πρόβλημα στη γονιμότητα κ η κοπέλα καταφεύγει σε εξωσωματική και τελικά τεκνοποιεί πώς εξηγείται???????? ¶τομα που ο γενέθλιος χάρτης τους δείχνει "στειρότητα" τελικά κάνει δίδυμα λόγω εφαρμογής εξωσωματικής κ άλλων μεθόδων.
    Έχεις στοιχεία από κάποιους χάρτες ατόμων που να έχει συμβεί αυτό ή μιλάς γενικά ?
    Αν ναι δώσε στοιχεία!!!

Aχ όχι δεν έχω στοιχεία συγκεκριμένα, δυστυχώς.....Αν και μπορώ να σας πω τα στοιχεία φίλης μου που κατά την γνώμη μου είναι "γόνιμη" αρκετά σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη αλλά μετά απο 3 εξωσωματικές το μωρό δεν έχει έρθει.....Τα στοιχεία είναι τα εξής 27/12/1977, στο Αγρίνιο κ άγνωστη ώρα.....

Όνομα:
    Ρίτσα

Aχ όχι δεν έχω στοιχεία συγκεκριμένα, δυστυχώς.....Αν και μπορώ να σας πω τα στοιχεία φίλης μου που κατά την γνώμη μου είναι "γόνιμη" αρκετά σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη αλλά μετά απο 3 εξωσωματικές το μωρό δεν έχει έρθει.....Τα στοιχεία είναι τα εξής 27/12/1977, στο Αγρίνιο κ άγνωστη ώρα.....
    Το γόνιμη αρκετά χωρίς σαφή οικοθεσια πως το είδες?
    Καλό είναι να μην εκφράζόμαστε γενικά σε μια σελίδα που ασχολείται σοβαρά με την Αστρολογία:bigsmile:

Νομίζω πως και ο 5ος της οίκος αλλά και ο 8ος είναι "θετικοί" για κάτι τέτοιο. Με αυτό το σκεπτικό το λέω.....

Όνομα:
    Δεσποινα

Νομίζω πως και ο 5ος της οίκος αλλά και ο 8ος είναι "θετικοί" για κάτι τέτοιο. Με αυτό το σκεπτικό το λέω.....
    απο τον ηλιο της ξεκινας σαν ωροσκοπο;

αφου δεν ξερεις ωρα γεννησης πως λες για 5ο και 8ο;
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Η προδιάθεση να κάνει μια γυναίκα εξωσωματική φαίνεται στον χάρτη της.

Καλησπέρα, πολύ ενδιαφέρον θέμα.
    Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Πως φαίνεται στον χάρτη υιοθετημένου παιδιού η ύπαρξη αδελφιών . Η κόρη μου είναι υιοθετημένη και γνωρίζω ότι έχει σίγουρα αδέλφια από την πλευρά του φυσικού πατέρα.
    Ο 3ος της είναι στον ζυγό και εκεί βρίσκεται η Λίλιθ. γεννήθηκε στις 2/4/2007 στις 13.55 στη Λευκωσία.
    Ευχαριστώ πολύ
    Ευαγγελίνα

Όνομα:
    Δημήτρης

Καλημέρα

Ίσως σε αυτό το σημείο της συζήτησης θα ήταν ευεργετικό να τεθεί ένα ερώτημα.
    Ας υποθέσουμε ότι κάποιος γνωρίζει μερικούς τρόπους που είναι δυνατόν να ανακαλύψουμε τα αδέλφια σε έναν χάρτη και ότι έχει σχέση με αυτά δηλ. το φύλο τους , τον αριθμό (πόσα αδέλφια υπάρχουν) και την πορεία της ζωής τους .

Με ποιον τρόπο θα τον ωφελήσει αυτή η γνώση?

Eγώ πάλι αδερφάκια δεν έχω!Μετά από εμένα έσπασε το καλούπι!!Οι γονείς μου ωστόσο ήθελαν και δεύτερο παιδί αλλά δεν μπορούσαν!Ευτυχώς έχω φίλους σαν αδέρφια μου!Υδροχόος είμαι...φύσει κοινωνικό ον!Αν και για να πω την πικρή μου αλήθεια ΘΑ ΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ έναν αδερφό ή μία αδερφή!Στον 3ο και στον 4ο οίκο έχω ακμή καρκίνου με τον δία στον 4ο!Ωστόσο έχω και ΧΕΙΡΩΝΑ στον καρκίνο και ο ίδιος ο χείρωνας βρίσκεται στον 3ο!:weird:Αυτό δεν μας δείχνει μια θλίψη?

Page 6 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)