- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 60
Thread: ΑΔΕΡΦΙΑ Κ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ
-
24-10-2010, 06:43 PM #31
-
24-10-2010, 06:48 PM #32
Re: ΑΔΕΡΦΙΑ Κ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ
Δεν είναι απαράβατος κανόνας αλλά είναι το πιο συχνό να βρίσκεται η ακμή του 3ου ή ο κυβερνήτης του 3ου σε διπλό ζώδιο. Και από την στιγμή που η ακμή του 3ου της φίλης μας είναι στις αρχές του Ζυγού υπάρχει ενδεχόμενο να είναι γεννημένη λίγο πιο νωρίς και η ακμή του 3ου της να είναι στην πραγματικότητα στην Παρθένο. Ως ενδεχόμενο της το είπα για να το ψάξει.
Τα αδέρφια τα βλέπουμε στον 3ο οίκο και από εκεί θα φανεί αν θα αποκτήσει αδέρφια και αν ναι ποια θα είναι η σχέση του μαζί τους.
-
24-10-2010, 07:23 PM #33
Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Αν λαμβάνουμε υπόψη και τον κυβερνήτη του 3ου, τότε ίσως εκεί φαίνεται η ύπαρξη δίδυμων αδερφών στο δικό μου θέμα - κυβερνήτης του 3ου είναι η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Τοξότη (διπλό στον 9ο.
Στην περίπτωση του ωροσκοπίου που εξετάζω για το αν θα υπάρξουν αδέρφια: έχουμε ακμή 3ου στην Παρθένο, με Σελήνη στον οίκο και το ζώδιο αυτό. Η Σελήνη κάνει τρίγωνο με Ερμή στο 10ο, αντίθεση με Ουρανό στον 9ο και τετράγωνο με Πλούτωνα στον 5ο. Εμένα μάλλον στέρηση αδερφών μου δείχνουν τα στοιχεία αυτά, αλλά μπορεί και να κάνω λάθος. Αν θέλετε, πείτε μου τη γνώμη σας.
Καλή Κυριακή!
-
25-10-2010, 11:48 AM #34
Συνήθως η Σελήνη στο 3ο δίνει αδέρφια επειδή είναι γόνιμο σώμα και δείκτης της οικογένειας. Το τρίγωνο της με τον κυβερνήτη του 3ου, τον Ερμή, βοηθά επίσης πολύ, ειδικά αν ο Ερμής βρίσκεται και σε γόνιμο ζώδιο
-
25-10-2010, 12:05 PM #35
Καλημέρα!
Παρακολολουθω με ενδιαφέρον το θέμα ακμή τρίτου σε διπλό ζώδιο και δύδιμα αδέλφια.
Σήμερα που βρίθουν οι βιομηχανοποιημένες εξωσωματικές με επιλογή δυδίμων παιδιών, υπάρχουν στοιχεία αν ισχύει αυτή παρατήρηση;
ΕυχαριστώΑνάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
25-10-2010, 01:52 PM #36
Συγγνώμη να ρωτήσω κάτι κι εγώ?
Ακμή 3ου στον Κριό (άδειος οίκος). Ο Αρης του ατόμου στον 9ο οίκο στον Ζυγό με όψεις καλές με Σελήνη, Κρόνο, Ήλιο και Ποσειδώνα (σύνοδο με Ήλιο, τρίγωνα με Σελήνη και Ποσειδώνα, εξάγωνο με Κρόνο). Τετράγωνο Αρη-Ωροσκόπου κ Χιαστί Αρη-Ουρανού.
Πώς μπορώ να καταλάβω απο αυτόν το 3ο οίκο αν θα υπάρξουν αδέρφια?
-
25-10-2010, 10:55 PM #37
Πολύ καλή η ερώτησή σου Κατερίνα!!! Νομίζω πως είναι ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση και ειδικά για άρθρο... οι έμπειροι μελετητές της αστρολογίας μπορούν να μας δώσουν την γνώμη τους...
Και επίσης όσες φίλες από το σάιτ μπορεί να έχουν υποβληθεί σε αυτήν την μέθοδο και το αποτέλεσμα ήταν η κυοφορία ή η γέννηση διδύμων η ακόμη ακόμη και αποτυχημένες εξωσωματικές ας μας δώσουν στοιχεία προς διερεύνηση
-
25-10-2010, 11:32 PM #38
Ναι, μόνο που θα ήθελα να επισημάνω κάτι....προς αποφυγή παρεξηγήσεων...
με την εξωσωματική γονιμοποίηση δεν γίνεται καμία επιλογή δίδυμων.... Η νομοθεσία επιτρέπει την εμβρυομεταφορά έως τριών εμβρύων (σε κάποιες περιπτώσεις και περισσότερων...) και ως εκ τούτου υπάρχει αυξημένη πιθανότητα πολύδυμης (δίδυμης πιο συχνά) κύησης,....σε σχέση με τον φυσιολογικό τρόπο γονιμοποίησης, γύρω στο 20%. αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι γίνεται επιλογή δίδυμων...Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
25-10-2010, 11:34 PM #39
η ακμη του 3ου οικου μου ειναι στους διδυμους (αδειος), ο ερμης ειναι στον λεοντα (5ος οικος) ο οποιος κανει καλες οψεις με σεληνη,αφροδιτη, ο ηλιος στην παρθενο (5ος οικος) και σε συνοδο με τον κρονο ο οποιος κρονος βρισκεται στον 6ο οικο. Αφροδιτη και ουρανο στον 7ο με καλες οψεις.
πειτε μου ποσα αδερφια εχω.....
-
25-10-2010, 11:44 PM #40
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.