s
Η ανεξέλεγκτη επιρροή του Πλούτωνα - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 37
    Όνομα:
    Κάτια

Re: Η ανεξέλεγκτη επιρροή του Πλούτωνα

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Ο Πλούτωνας δεν παλεύεται. Πας με τα νερά του και κοιτάς να έχεις τις μικρότερες απώλειες.Οι αλλαγές που συντελούνται δεν έχουν να κάνουν με τη δική σου δυνατότητα, είναι ανεξάρτητες από εσένα.
    Για να φέρω ένα παράδειγμα: πες ότι περνά από τον 10ο και υποδεικνύει αλλαγές ριζικές στην επαγγελματική σου πορεία. Τρως μια απόλυση επειδή το εργοστάσιο που δουλεύεις κλείνει και μένεις άνεργος. Τι θα μπορούσες να κάνεις για να αποτρέψεις την απόλυση η οποία ήρθε όχι εξαιτίας της δικής σου συμπεριφοράς αλλά εξαιτίας παραγόντων τελείως ξένων προς σε εσένα; Απλά τίποτα.
    Το θέμα είναι πώς διαχειρίζεσαι την επόμενη μέρα
    Μητσάκο, ανοίγεις τους ασκούς του Αιόλου! Το πολιτισμικό μας επίπεδο και πρεστίζ δεν μας επιτρέπει να συνηγορούμε δημόσια σε μοιρολατρικές τοποθετήσεις, ωστόσο, μια το θέμα ανάγεται σε αυτό το επίπεδο, θα συμφωνήσω απόλυτα!
    Μοιάζει σαν ο Πλούτωνας να είναι το χέρι του μοιραίου στη ζωή μας και δεν είναι τυχαίο που η γενιά μου που έχει τον Πλούτωνα στον Ζυγό και τώρα δέχεται αυτό το τετράγωνο από τον Αιγόκερω (για να μην βάλω και τον Κρόνο στο παιχνίδι…), βάλλεται από μία παγκόσμια κρίση, ενώ είναι στην ηλικιακή άνθηση της επαγγελματικής δημιουργικότητας.
    Ένας αετός χωρίς φτερά, δεν διαφέρει και πολύ από μία κοινή κότα, ιδιαιτέρα όταν δεν υπάρχει ουρανός για να πετάξει. Ο μόνος ουρανός που περιμένουμε, είναι αυτός που θα ξαναπάει στον Κριό με το κολλητάρι του τον Δία, για να αρχίσει το πάρτι!
    Αν είσαι «τυχαιρούλης» και έχεις μέσα σε αυτή την τιτανομαχία και κανέναν προσωπικό πλανήτη…
    Όταν στον βάλτο τσακώνονται τα βουβάλια, την πληρώνουν οι βάτραχοι!

ΥΓ: Παρακαλώ, μην αρχίσουν οι ερωτήσεις του τύπου: «Έχω κι εγώ τον τάδε πλανήτη εκεί, στον τάδε οίκο και κάνει την τάδε όψη… Τι θα γίνει… Αν χωρίζω… Αν παντρεύομαι και τα τοιαύτα!...» Εφάπαξ απαντώ ότι δεν θα γίνει κάτι καλό και εύκολο! Αυτά! Ερωτήσεις και τοποθετήσεις φιλοσοφικού ενδιαφέροντος, δεκτές!
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Φωτεινή

Ο Πλούτωνας δεν παλεύεται. Πας με τα νερά του και κοιτάς να έχεις τις μικρότερες απώλειες.Οι αλλαγές που συντελούνται δεν έχουν να κάνουν με τη δική σου δυνατότητα, είναι ανεξάρτητες από εσένα.
    Για να φέρω ένα παράδειγμα: πες ότι περνά από τον 10ο και υποδεικνύει αλλαγές ριζικές στην επαγγελματική σου πορεία. Τρως μια απόλυση επειδή το εργοστάσιο που δουλεύεις κλείνει και μένεις άνεργος. Τι θα μπορούσες να κάνεις για να αποτρέψεις την απόλυση η οποία ήρθε όχι εξαιτίας της δικής σου συμπεριφοράς αλλά εξαιτίας παραγόντων τελείως ξένων προς σε εσένα; Απλά τίποτα.
    Το θέμα είναι πώς διαχειρίζεσαι την επόμενη μέρα
    Mητσάκο μου δεν διαφωνώ ακριβώς αλλά αυτό που αναφέρεις ισχύει σε περιπτώσεις που έχουμε αντίθεση του Πλούτωνα - και άρα εξωτερικούς παράγοντες που δεν παλεύονται. Στα τετράγωνα υποδεικνύεται εσωτερική ένταση. Δεν αποφεύγεται η ένταση μεν, αλλά υπάρχει δυνατότητα επιλογής για διαχείριση ενέργειας που προκύπτει καθώς έχουμε να κάνουμε με εσωτερικό θέμα και όχι εξωτερικούς παράγοντες ή γεγονότα.:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη View Post
    Το βιβλίο Πλάτωνας όχι Πρόζακ το ξέρεις??? Είναι καλό διάβασέ το. Και ρίξτο στη φιλοσοφία θα σου κάνει καλό (σε πρακτικό επίπεδο πίστεψέ με)
    Ελπίζω να το δίνουν και ξεχωριστά. Να διαβάσω τον Πλάτωνα και να πάρω το Πρόζακ (σε πρακτικό επίπεδο βεβαίως, βεβαίως…)!
    Χωρίς πλάκα, όπως τα λες είναι!
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Mητσάκο μου δεν διαφωνώ ακριβώς αλλά αυτό που αναφέρεις ισχύει σε περιπτώσεις που έχουμε αντίθεση του Πλούτωνα - και άρα εξωτερικούς παράγοντες που δεν παλεύονται. Στα τετράγωνα υποδεικνύεται εσωτερική ένταση. Δεν αποφεύγεται η ένταση μεν, αλλά υπάρχει δυνατότητα επιλογής για διαχείριση ενέργειας που προκύπτει καθώς έχουμε να κάνουμε με εσωτερικό θέμα και όχι εξωτερικούς παράγοντες ή γεγονότα.:bigsmile:
    Εγώ εκτιμώ ότι τετραγωνίζοντας ωροσκόπο και κάνοντας σύνοδο με τον κυβερνήτη του ωροσκόπου, ο οποίος είναι σε σύνοδο με το MC, ο Πλούτωνας είναι δείκτης όχι μόνο εσωτερικών συγκρούσεων, αλλά και δείκτης μεγάλων αλλαγών.

Έτσι κι αλλιώς, οι εσωτερικές συγκρούσεις δεν είναι αυθύπαρκτες, υπάρχουν γεγονότα που συντελούνται και τις δημιουργούν. Στη συγκεκριμένη, επειδή παίζει και η σύνοδος με το MC μπορεί να φέρει και αναγνώριση ή τέλος πάντων κάποια θετική εξέλιξη,αλλά το θέμα θα είναι και πάλι η διαχείρισή της.

Ακόμα και αν η βάση είναι οι εσωτερικές συγκρούσεις, ο ¶ρης το πιο πιθανό είναι να την παρακινήσει σε κάποια κίνηση που μάλλον θα ελέγχεται είτε για την συνάφειά της με τις αρχές ενός αγώνα επιβολής των θέσεών της βασισμένου στις αρχές της πολιτικής ορθότητας είτε για το βαθμό που θα την ενδιαφέρουν οι απώλειες...

Και όταν θα της κατσικωθεί και ο Ουρανός στο ίδιο σημείο σε κάποιους μήνες, οι αλλαγές (και όχι οι εσωτερικές συγκρούσεις) θα είναι γεγονός ούτως ή άλλως
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Φωτεινή

Συμφωνώ μαζί σου ότι υπάρχει το δυναμικό για αλλαγές στο συγκεκριμένο ωροσκόπιο, το μεγάλο ζήτημα είναι όμως ότι τα τετράγωνα υποδεικνύουν ότι αυτές θα είναι απόρροια δικών της κινήσεων. Σαφώς όλα λειτουργούν σε συνάρνηση με το περιβάλλον.
    Συμφωνούμε επίσης ότι όλα έχουν να κάνουν τελικά με το πως θα διαχειριστεί όλο αυτό το δυναμικό.

Ωστόσο θα πρέπει να πώ ότι κοιτάζουμε μόνο μία όψη, ενώ οπως γνωρίζουμε μπορεί να υπάρχουν άλλοι παράγοντες που να παίζουν τον ρόλο του πυροσβέστη ή του αστυφύλακα.:bigsmile:

Κάτια θα επαναλάβω την άποψη μου....ο επιμένων νικά.Ακόμα κι αν έχει ΄¨αντίπαλο" τον Πλούτωνα:bigsmile:

Εγώ εκτιμώ ότι τετραγωνίζοντας ωροσκόπο και κάνοντας σύνοδο με τον κυβερνήτη του ωροσκόπου, ο οποίος είναι σε σύνοδο με το MC, ο Πλούτωνας είναι δείκτης όχι μόνο εσωτερικών συγκρούσεων, αλλά και δείκτης μεγάλων αλλαγών.

Έτσι κι αλλιώς, οι εσωτερικές συγκρούσεις δεν είναι αυθύπαρκτες, υπάρχουν γεγονότα που συντελούνται και τις δημιουργούν. Στη συγκεκριμένη, επειδή παίζει και η σύνοδος με το MC μπορεί να φέρει και αναγνώριση ή τέλος πάντων κάποια θετική εξέλιξη,αλλά το θέμα θα είναι και πάλι η διαχείρισή της.

Ακόμα και αν η βάση είναι οι εσωτερικές συγκρούσεις, ο ¶ρης το πιο πιθανό είναι να την παρακινήσει σε κάποια κίνηση που μάλλον θα ελέγχεται είτε για την συνάφειά της με τις αρχές ενός αγώνα επιβολής των θέσεών της βασισμένου στις αρχές της πολιτικής ορθότητας είτε για το βαθμό που θα την ενδιαφέρουν οι απώλειες...

Και όταν θα της κατσικωθεί και ο Ουρανός στο ίδιο σημείο σε κάποιους μήνες, οι αλλαγές (και όχι οι εσωτερικές συγκρούσεις) θα είναι γεγονός ούτως ή άλλως
    επικοινωνία:

Συμφωνώ μαζί σου ότι υπάρχει το δυναμικό για αλλαγές στο συγκεκριμένο ωροσκόπιο, το μεγάλο ζήτημα είναι όμως ότι τα τετράγωνα υποδεικνύουν ότι αυτές θα είναι απόρροια δικών της κινήσεων. Σαφώς όλα λειτουργούν σε συνάρνηση με το περιβάλλον.
    Συμφωνούμε επίσης ότι όλα έχουν να κάνουν τελικά με το πως θα διαχειριστεί όλο αυτό το δυναμικό.

Ωστόσο θα πρέπει να πώ ότι κοιτάζουμε μόνο μία όψη, ενώ οπως γνωρίζουμε μπορεί να υπάρχουν άλλοι παράγοντες που να παίζουν τον ρόλο του πυροσβέστη ή του αστυφύλακα.:bigsmile:

Κάτια θα επαναλάβω την άποψη μου....ο επιμένων νικά.Ακόμα κι αν έχει ΄¨αντίπαλο" τον Πλούτωνα:bigsmile:
    Εγώ πάλι,θα επιμείνω στους εξωτερικούς παράγοντες, λόγω Οίκου και συμμετοχής MC και ¶ρη. Αν συνυπολογίσω και τον Κρόνο στον 7 ή άλλα τετράγωνα...:bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Φωτεινή

Εγώ πάλι,θα επιμείνω στους εξωτερικούς παράγοντες, λόγω Οίκου και συμμετοχής MC και ¶ρη. Αν συνυπολογίσω και τον Κρόνο στον 7 ή άλλα τετράγωνα...:bigsmile:
    Αν συνυπολογίσουμε τον Κρόνο στον 7ο θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και άλλους παράγοντες στην ίδια όψη που θα παίξουν τον ρόλο του φρένου στην τάση να δράσει παρορμητικά.

Ας συμφωνήσουμε στο ότι διαφωνούμε για την ώρα

:bigsmile:
    επικοινωνία:

Όνομα:
    Τίνα

Φωτεινή μου, το τετράγωνο έχει την σημασία που του αποδίδεις, όμως εδώ πρόκειται για τον Πλούτωνα.Όλες οι "υποτιθέμενες " επιλογές μας γίνονται με τόσο ασυνείδητο τρόπο, που είναι σαν να μας καθοδηγεί άλλος κι όχι ο εαυτός μας.

Ως παθούσα κι εγώ από τον Πλούτωνα, να την χώνεται στον Ήλιο και άμεσα στον ¶ρη μου (μαζί με τον Κρόνο) θα πω τα εξής. Όντως νιώθω κάποια πράγματα, θετικά κι αρνητικά, πως έγιναν και γίνονται ερήμην μου. Δεν θα γκρινιάξω για τον Πλούτωνα στον Ήλιο, γιατί τα τα αρνητικά που έχει φέρει ως τώρα ήταν ήπιας μορφής., αντίθετα τα θετικά, ως τώρα τουλάχιστον, ήταν κι είναι μεγίστης σημασίας για εμένα προσωπικά.

Αργότερα δεν ξέρω τι θα γίνει....περιμένω, γιατί ακόμη δεν έχω ξεμπερδέψει μαζί του.
    Αυτό όμως που ξέρω είναι πως τα περισσότερα εν τέλει δεν έγιναν ερήμην μου.
    Τώρα που βλέπω πιο αποστασιοποιημένη τα πράγματα συνειδητοποιώ πως καρποφόρησαν, ειδικά τα θετικά, ύστερα από δικούς μου χειρισμούς.

Γιατί στο λέω αυτό ? γιατί στον δικό μου τον χάρτη ενεργοποιεί αντίθεση κι όχι τετράγωνο.
    Ότι όψη κι αν σχηματίζει, δεν παύει να είναι Πλούτωνας.
    Ένα τετράγωνο για παράδειγμα ¶ρη/Πλούτωνα θα μπορούσε να φέρει βία την οποία την έχει προκαλέσει το άτομο με τον τρόπο του όμως το ίδιο θα μπορούσε να χει συμβεί και στην αντίθεση. Να υποστεί βία την οποία υποσυνείδητα έχει προκαλέσει, κάπου, κάπως, κάποτε.

Όσο για την σύνοδο με τον ¶ρη μου.........θα τα πούμε εν καιρώ, προς το παρόν τον χαιδεύει από απόσταση.

Θα συμφωνήσω με την Τίνα, ιδιαίτερα στο ότι με τον Πλούτωνα οι επιλογές μας είναι τόσο ασυνείδητες που νιώθουμε ότι δεν είναι δικές μας αλλά έρχονται απέξω. Στην αστρολογία, το "απέξω" είναι πάντα σε συνάρτηση με το "μέσα" γι' αυτό και ζούμε διαφορετικές εμπειρίες ο καθένας μας. Βέβαια η Τίνα έχει ένα Ήλιο σε έξαρση και μέσα στο 10ο σπίτι, δηλαδή ένα πολύ δυνατό Εγώ με ισχυρά κίνητρα γι' αυτό και μπορεί να αποκομίζει οφέλη από τον Πλούτωνα.

Το πρόβλημα με τον Πλούτωνα στις δυσαρμονικές του όψεις είναι ότι δημιουργεί μια αμφιθυμική σχέση με τον υλικό κόσμο (λεφτά, δουλειά, σπίτι κ.λπ). Από την μια τα έχει πολύ μεγάλη ανάγκη και τα επιδιώκει με ισχυρή επιθυμία και ένστικτο επιβίωσης κι από την άλλη έχει μια μηδενιστική και ενοχική στάση, μια στάση άρνησης προς την ύλη. Γι' αυτό και ελκύει, για παράδειγμα, πολλά λεφτά αλλά και πτώχευση, επαγγελματική αναγνώριση ή απόλυση, ή επαγγελματικά αδιέξοδα, όπως το έχει εκφράσει η Κάτια.

Στις δυσαρμονικές όψεις του ¶ρη/Πλούτωνα η αδράνεια ή μη δράση είναι χαρακτηριστικό στοιχείο. Αυτό έχει πολλές αιτίες. Κάποιες φορές το άτομο φοβάται υποσυνείδητα ότι αν δράσει θα χάσει τον έλεγχο του εαυτού του. ¶λλες φορές το άτομο υπονομεύει τον εαυτό του κι άλλες φορές ο Πλούτωνας αμφισβητεί τόσο πολύ τα κίνητρα του ¶ρη που αυτός περνά σε αδράνεια. Αυτή η αδράνεια δεν κρατά για πολύ. Το άτομο τελικά ωθείται σε μια δράση και το αποτέλεσμα κρίνεται από τον τρόπο που το άτομο έχει διαχειριστεί την φάση της αδράνειας.

Όνομα:
    Άννα

Κάπως έτσι αισθάνεται και κάποιος που απο διεύλευση διαρκείας θα έλεγα....... έχει αντίθεση Δια απο τον 10ο οίκο και Πλούτωνα απο τον 7ο?
    Το ρωτώ αυτό γιατί το τελευταίο διαστημα΄ΤΙΠΟΤΑ δεν με ευχαριστεί,ΤΙΠΟΤΑ δεν με ενθουσιαζει,και αισθάνομαι ότι έχει καταρρευσει το συμπαν γύρω μου.....
    Θα μου περάσει άραγε γιατί δεν με αντέχω άλλο.....:embarrest και υποθέτω όχι μόνον εγώ!!!:toung:
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)