s
Ζητούνται συμμετέχοντες για έρευνα. - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 31
    Όνομα:
    Χρήστος

Re: Ζητούνται συμμετέχοντες για έρευνα.

Quote Originally Posted by kara View Post
    Μηπως θα επρεπε να διευρυνετε τις ημερομηνιες απο μια μερα πανω η κατω γιατι εγω εχω γεννηθει 5/4/1967 και εχω ελαχιστη σχεση με το κριο ή αλλιως δεν εχω χαρακτηριστικα κριου. Ευχαριστω.

Αν είχατε γεννηθεί μεταξύ 1978 - 1989 θα ήμουν πολύ χαρούμενος καθότι τότε οι γεννημένοι στις 5/4 θα μπορούσαν να συμμετέχουν. Πάντως σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που υπήρξε τέτοια πρωτοβουλεία από μέρους σας κ.Αρχο και είναι πολύ σημαντικό που είστε Ψυχολόγος και μας βοηθάτε με την γνώση σας.Επίσης πιστεύω οτι πολλά μέλη θα συμφωνήσουν στο οτι στο μέλλον θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να γίνει μια έρευνα σε θέματα ψυχολογίας και υγείας.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Quote Originally Posted by Χρήστος ¶ρχος View Post
    Ουσιαστικά ναι. Θα επικοινωνήσω μαζί σας σε pm και θα σας στείλω το pdf να το διαβάσετε. Καλό είναι αν δεν θέλετε να καθυστερήσουμε να μου στείλετε το mail σας σε pm οπότε και θα μπορείτε να το έχετε πιο γρήγορα.
    H έρευνα είναι συνέντεξη οπότε και χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα 2 ωρών και άν θέλει ο συμμετέχοντας μπορεί να χρειαστεί και μία 2η συνάντηση.
    Η συνάντηση μπορεί να γίνει είτε ζωντανά είτε μέσω ηλεκτρονικών μέσων όπως το msn η το skype.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι πίσω απο την έρευνα δεν κρύβετε καμία προσπάθεια κέρδους, ούτε και διάθεση για ανάπτυξη πελατειακών σχέσεων. Οι συνεντεύξεις έχουν καθαρά ερευνητικό χαρακτήρα και σκοπός τους είναι η ανακάλυψη της αλήθειας.

Σαφώς αν προκύψουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα αυτά θα προσπατευτούν.
    Καλημέρα και πάλι,

το email μου είναι ************, θα περιμένω να επικοινωνήσετε μαζί μου. Απο αυτά πάντως που περιγράψατε έχω την αίσθηση ότι πραγματικά πρόκειτε για πολύ ενδιαφέρουσα απόπειρα !!

Σημείωση από διαχειριστή. Το email αφαιρέθηκε για προστασία του λογαριασμού από τις αυτόματες μηχανές αναζήτησης

Όνομα:
    Χρήστος

Σήμερα ενεργοποιήθηκε και ο μηχανισμός προσωπικών μηνυμάτων. Αν κάποιος ενδιαφέρετε να στείλει προσωπικό μήνυμα και δεν θέλει να φανεί δημόσια μπορεί να μου στείλει με τίτλο στο μήνυμα "Έρευνα".

Ευχαριστώ πολύ.

Όνομα:
    Κάτια

Σήμερα ενεργοποιήθηκε και ο μηχανισμός προσωπικών μηνυμάτων. Αν κάποιος ενδιαφέρετε να στείλει προσωπικό μήνυμα και δεν θέλει να φανεί δημόσια μπορεί να μου στείλει με τίτλο στο μήνυμα "Έρευνα".

Ευχαριστώ πολύ.
    Πιθανά να μην έχει ενεργοποιηθεί ακόμα, γιατί δεν κατάφερα να σας στείλω.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Πολυ ενδιαφερουσα η ιδεα σας Κ Αρχο.
    Δυστυχώς δεν ανήκω σ αυτές τις ημερομηνίες, αλλιώς θα δήλωνα οπωσδηποτε παρούσα! Ελπίζω να εχετε συγκεντρώσει την ομάδα που θέλετε.
    Καλη επιτυχία σας εύχομαι
    και ελπίζω να μοιραστειτε μαζί μας τις σκέψεις σας όταν τελειώσει η έρευνα

Καλημερα κ Αρχο ! Θα ηθελα να συμετεχω και εγω αλλα γεννηθηκα στις 12/04/1966. Εχω εναν φιλο ομως που εναι γεννημενος στις 1/04/1966. Θα τον ρωτισω αν θελει, αφου δεν εχει σχεση με την αστρολογια, αλλα ειναι ενδιαφερον ατομο...

Ευχαριστώ πολύ.
    Καλησπερα κε Αρχο,
    προσπαθησα να σας στειλω pm, αλλα δεν ειναι ενεργοποιημενο.

Όνομα:
    Χρήστος

Κανονικά αγαπητή φίλη θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο.
    Σε ευχαριστώ πολύ!

Όνομα:
    Χρήστος

Επίσης κοιτάξτε κάτω απο το pm που θέλετε να στείλετε μήπως δεν έχετε σημειώσει ότι μπορείτε να στείλετε pm σε κόσμο που δεν ανήκει στη λίστα των φίλων σας. :bigsmile:

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Tags for this Thread