s
Για τον 5ο και 7ο οίκο - Page 22
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 22 of 22 FirstFirst ... 12 18 19 20 21 22
Results 211 to 215 of 215

Re: Για τον 5ο και 7ο οίκο

Quote Originally Posted by katialin View Post
    παιδια πολυ καλο αυτο το θεμα....πραγματικα εχω μπερδευτει με αυτο το θεμα...φυσικα και δεν εχω κανενα πλανητη ουτε στον 5ο αλλα ουτε και στον 7ο....εχω ομως ακμη 7ου οικου στους διδυμους ακμη 5ου οικου στον κριου ερμη στην παρθενο(ειμαι και παρθενος) αφροδιτη στους λεωντες(αυτο πρεπει να το σωζει λιγο το θεμα :toung α και ενα τετραγωνο πλουτωνα αφροδιτης....γενικα δεν εχω προβλημα να κανω σχεσεις...το προβλημα ειναι οτι δεν διαρκουν πολυ η η επιλογη των ατομων δεν ειναι σωστη....δεν ξερω πραγματικα..........
    E, μαλλον εχει να κανει οτι εισαι λιγο ζηλιαρα με τετραγωνο πλουτωνα -αφροδιτη ,θελεις λιγο να τον "ποδοπατας τον αλλον" και να τον ελεγχεις ,απο την αλλη με ακμη 5ου στο κριο και αφροδιτη στο λεοντα θελεις επισης να εχεις το πανω χερι στις ερωτικες σου σχεσεις ,να σε θαυμαζουν...να σε προσκυνανε ενιοτε...Υστερα και εσυ πρεπει λιιιγο να βαριεσαι και να αλλαζεις ευκολα γνωμη για τους συντροφους σου.Γενικα ,τον αβολευτο εχεις με ακμη 7ου στους διδυμους,Ε,και σαν παρθενος μην μιλησουμε για μικρες ιδιοτροπιες (ιδιαιτερα σε οτι αφορα την καθαριοτητα αλλα και αλλες μονομανιες ).Αλλα μην χολοσκας ,στο τελος σε ολους καθεται για πολυ καιρο καποιος .Εκει εξω υπαρχει καποιος που μας αντεχει παντα και τον αντεχουμε και εμεις :bigsmile:

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Κάπου διάβαζα (εδώ στο MyHoroscope) ότι ο 5 και ο 7 είναι οι οίκοι της έλξης/απόλαυσης και της συντροφικοτητας/γάμου αντίστοιχα, όμως οι οίκοι διάρκειας είναι ο άξονας 2/8... Απόκτηση και επιθυμία.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

καλησπερα.μπορει καποιος να με βοηθησει και μενα σχετικα με το 7 οικο?εχω τον ουρανο στο ζωδιο του τοξοτη.ο ουρανος κανει τριγωνο με τον ηλιο και εξαγωνο με τον δια.μπορει να μου πει κανεις τι σημαινει αυτο?ευχαριστω..!

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by angel30 View Post
    καλησπερα.μπορει καποιος να με βοηθησει και μενα σχετικα με το 7 οικο?εχω τον ουρανο στο ζωδιο του τοξοτη.ο ουρανος κανει τριγωνο με τον ηλιο και εξαγωνο με τον δια.μπορει να μου πει κανεις τι σημαινει αυτο?ευχαριστω..!
    αν βαλεις τα στοιχεια σου στο Δωρεαν ωροσκοπιο
    που ειναι ακριβως πανω αριστερα στην σελιδα
    τα λεει ολα αναλυτικα:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    E, μαλλον εχει να κανει οτι εισαι λιγο ζηλιαρα με τετραγωνο πλουτωνα -αφροδιτη ,θελεις λιγο να τον "ποδοπατας τον αλλον" και να τον ελεγχεις ,απο την αλλη με ακμη 5ου στο κριο και αφροδιτη στο λεοντα θελεις επισης να εχεις το πανω χερι στις ερωτικες σου σχεσεις ,να σε θαυμαζουν...να σε προσκυνανε ενιοτε...Υστερα και εσυ πρεπει λιιιγο να βαριεσαι και να αλλαζεις ευκολα γνωμη για τους συντροφους σου.Γενικα ,τον αβολευτο εχεις με ακμη 7ου στους διδυμους,Ε,και σαν παρθενος μην μιλησουμε για μικρες ιδιοτροπιες (ιδιαιτερα σε οτι αφορα την καθαριοτητα αλλα και αλλες μονομανιες ).Αλλα μην χολοσκας ,στο τελος σε ολους καθεται για πολυ καιρο καποιος .Εκει εξω υπαρχει καποιος που μας αντεχει παντα και τον αντεχουμε και εμεις :bigsmile:
    χαχααχχα η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι και ο ευκολοτερος ανθρωπος που υπαρχει...παρολα αυτα εχει βρεθει ενα ατομο που του αρεσει αυτο (και εγω απορω) :toung: του παιδιου αυτου που σημειωτεον τον λατρευω , οι ακμες και τα λοιπα ειναι: αδειοι 5ος,7ος οικοι, ακμη 5ου στον αιγοκερω, ακμη 7ου στους ιχθεις, κρονο στο σκορπιο και ποσειδωνα στο τοξοτη αφροδιτη και αυτος στον λεοντα...μεχρι στιγμης καλα πανε τα πραγματα...δεν ξερω συμφωνουν τα αστρα :toung:???αααα ξεχασα να πω παρθενος και το αμορε...

Page 22 of 22 FirstFirst ... 12 18 19 20 21 22

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 32 users browsing this thread. (0 members and 32 guests)