s
[Συζήτηση] Το ζήτημα του γάμου - διαζυγίου και των σχέσεων κατά τον Sepharial - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 15 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... LastLast
Results 31 to 40 of 143
    Όνομα:
    Χρήστος

Re: Το ζήτημα του γάμου - διαζυγίου και των σχέσεων κατά τον Sepharial

Quote Originally Posted by nausika View Post
    Καλημέρα κ. ¶ρχο, αν έχετε την καλοσύνη μπορείτε να δείτε ενός φίλου μου σας παρακαλώ! Είναι γεννημένος 18/03/1966, στην Βενετία Ιταλίας, ώρα 10:55 π.μ έχει ήδη ένα διαζύγιο και είναι ξαναπαντρεμένος πως θα πάνε τα πράγματα; σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δυστυχώς σκοπός του άρθρου δεν είναι για να κάνουμε πρόβλεψη:

Σύμφωνα με τα στοιχεία που μου δώσατε θα δούμε αν το ένα διαζύγιο που έχει δικαιολογείτε.

1) Ήλιος και η Σελήνη σε ημιεξάγωνο ( - ; )
    2) 7ος κενός
    3) Πλούτωνας και Ουρανός στον 4ο σε σύνοδο - αντίθεση Ήλιο -
    4) Η Αφροδίτη τετράγωνο Ποσειδώνας σύνοδο με Σελήνη - και +
    3- 1 +
    ¶ρα φαίνεται το διαζύγιο.
    Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σας.
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by akaronas View Post
    γεννηση 21/9/1961 ωρα 11.30πμ αρτα γαμος 1986 διαζυγιο 1989.εκτοτε ουτε δευτερος γαμος ουτε καν νορμαλ σχεση.μαλλον επαληθευεται.

1) Ήλιος χιαστί Σελήνη -
    2) Στον 7ο κενός
    3) 4ος, 5ος, 6ος κενός
    4) Αφροσίτη σύνοδο με Ουρανό -
    2 - οπότε φαίνεται το διαζύγιο σας.

Ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σας να είσθε καλά

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by Natalia10 View Post
    Καλημερα Κυριε Αρχο:bigsmile:

Να σας δωσω και τα δικα μου στοιχεια...9/2/1982....ωρα 15 και 45 Θεσσαλονικη.
    Χωρισα πριν 2 χρονια μετα απο πολυχρονη σχεση (12 ετων)....(θεωρειτε διαζυγιο με τα σημερινα δεδομενα)?
    Τωρα ειμαι σε σχεση εδω και ενα χρονο.
    Η Αφροδιτη μου εχει ασχημες οψεις...Δεν εχω πλανητες στους οικους 9 και 11...Κυβερνητης 7ου οικου (Κρονος) στον 4 οικο με καλες (Ηλιος) και κακες (Αφροδιτη) οψεις.....Χμ μαλλον σαν κακο μου ακουγετε...

Φιλικα:bigsmile:

Αγαπητή Ναταλία με τη μορφή που μιλά ο Sepharial δεν είχατε διαζύγιο οπότε δεν μπορούμε να το εξετάσουμε.
    Σας ευχαριστώ όμως για το χρόνο σας.

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by maroy View Post
    7/10/1971 stuttgart germany 16.10.....δεν εχω παντρευτει ποτε (αν και θελω πολυ), δεν εχω κανει καμια σχεση στη ζωη μου μεχρι σημερα και βιωσα πολυ εντονα 3 πλατωνικους ερωτες , χωρις ανταποκριση,και εχω πληγωθει πολυ να με απορριπτουν....κουραστικα να ειμαι μονη μου ¨(...αυτα!

Αγαπητή Maroy καταρχάς εύχομαι σύντομα να μπορέσετε να βρείτε το δρόμο σας. Αλλά αυτό που μου ζητάτε είναι πρόβλεψη και όχι σε ένα υπάρχον γεγονός να σας απαντήσω για να δοκιμάσουμε αν η τεχνική όντως βγαίνει αληθινή.
    Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και εύχομαι πραγματικά να βρεθεί στο δρόμο σας το άτομο που θα μοιραστείτε για πάντα τη ζωή σας.

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Τίτλος θέματος: Το ζήτημα του γάμου - διαζυγίου και των σχέσεων κατά τον Sepharial.

Ζητούμενο θέματος: Θέλετε να δούμε μαζί εάν η μέθοδος του Sepharial ισχύει ή έχει πρακτική εφαρμογή στη σημερινή αστρολογική πραγματικότητα; Γράψτε την ημερομηνία της γέννησής σας, την ώρα και τον τόπο.

Επεξήγηση:
    Στην έρευνα συμμετέχουμε ΜΟΝΟ εάν έχουμε κάνει τουλάχιστον έναν γάμο ή και έχουμε περάσει ένα διαζύγιο στη ζωή μας. Δεν ρωτάμε τι ΘΑ γίνει στη ζωή μας στο μέλλον. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ούτε ο κύριος ¶ρχος θα απαντήσει πλέον (τα ίδια τα επανέλαβε αρκετές φορές προς τιμήν του), και οι διαχειριστές χωρίς ειδοποίηση θα απομακρύνουν τα άτοπα μηνύματα ώστε να κρατηθεί ο χώρος των δεδομένων λειτουργικός.
    Περιμένοντας τη συμμετοχή σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συμβολή σας στην επιστημονική αστρολογία.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Τίτλος θέματος: Το ζήτημα του γάμου - διαζυγίου και των σχέσεων κατά τον Sepharial.

Ζητούμενο θέματος: Θέλετε να δούμε μαζί εάν η μέθοδος του Sepharial ισχύει ή έχει πρακτική εφαρμογή στη σημερινή αστρολογική πραγματικότητα; Γράψτε την ημερομηνία της γέννησής σας, την ώρα και τον τόπο.

Επεξήγηση:
    Στην έρευνα συμμετέχουμε ΜΟΝΟ εάν έχουμε κάνει τουλάχιστον έναν γάμο ή και έχουμε περάσει ένα διαζύγιο στη ζωή μας. Δεν ρωτάμε τι ΘΑ γίνει στη ζωή μας στο μέλλον. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ούτε ο κύριος ¶ρχος θα απαντήσει πλέον (τα ίδια τα επανέλαβε αρκετές φορές προς τιμήν του), και οι διαχειριστές χωρίς ειδοποίηση θα απομακρύνουν τα άτοπα μηνύματα ώστε να κρατηθεί ο χώρος των δεδομένων λειτουργικός.
    Περιμένοντας τη συμμετοχή σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συμβολή σας στην επιστημονική αστρολογία.

Σε ευχαριστώ πολύ Δείμων. Να προσθέσουμε μόνο ότι μπορεί να πουν και ημερομηνίες ζευγαριών πχ γονιών που ξέρουμε ότι έμειναν μαζί για πάντα.
    Να είσθε όλοι καλά!

Κυριε Αρχο,
    σας ευχαριστουμε παρα πολυ.
    Αντρας 12/9/1973 , 33Ε2-34Ν40 , 15.00μμ
    Ενα διαζυγιο!

Όνομα:
    Tinia

Καλημέρα

Μια και ζητήσατε στοιχεία γάμων που "κράτησαν" σας παραθέτω τις ημερομηνίες των γονιών μου.

5/11/42 Νιρεμβέργη Γερμανίας (μητέρα)
    26/6/38 Δράμα (πατέρας)

Είναι ακόμα παντρεμένοι. ( μάλλον το πως κύλησε αυτός ο γάμος και η ποιότητα της σχέσης τους δεν έχουν θέση εδώ)

Καλημέρα και από μένα και τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επιτυχία του θέματος!

Αν μπορείτε να κρίνετε και χωρίς ώρα γέννησης σας δίνω τα στοιχεία των γονιών μου που είναι παντρεμμένοι <<διαρκείας>> (1ος γάμος και για τους δύο).

Πατέρας: 9/5/1938 Πειραιάς
    Μητέρα: 7/5/1938 Αθήνα

Ευχαριστώ!
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by johnnyb View Post
    ημερομηνια 20/8/1971 5:30 πρωί Αθηνα

Έχετε χωρίσει? σκοπεύετε να μείνετε μόνος χωρίς να παντρευτείτε;
    Θα πρέπει να μου αναφέρετε ένα υπάρχον γεγονός.
    Σας ευχαριστώ πολύ να είσθε καλά!
    Αναφέρεται σε γυναίκα εχει κανει ενα αρραβωνα και χωρισε το 1992 και ενα γαμο το 1996 τον 11ο μηνα

Αν μπορείτε να με βοηθήσετε, τον 11ο μήνα του 1996 παντρεύτηκε η τον 11ο μήνα μετά το γάμο που έγινε το 1996 χώρισαν;
    Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Page 4 of 15 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 23 users browsing this thread. (0 members and 23 guests)

Tags for this Thread