- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 211 to 215 of 215
Thread: Για τον 5ο και 7ο οίκο
-
18-10-2010, 12:35 AM #211
Re: Για τον 5ο και 7ο οίκο
E, μαλλον εχει να κανει οτι εισαι λιγο ζηλιαρα με τετραγωνο πλουτωνα -αφροδιτη ,θελεις λιγο να τον "ποδοπατας τον αλλον" και να τον ελεγχεις ,απο την αλλη με ακμη 5ου στο κριο και αφροδιτη στο λεοντα θελεις επισης να εχεις το πανω χερι στις ερωτικες σου σχεσεις ,να σε θαυμαζουν...να σε προσκυνανε ενιοτε...Υστερα και εσυ πρεπει λιιιγο να βαριεσαι και να αλλαζεις ευκολα γνωμη για τους συντροφους σου.Γενικα ,τον αβολευτο εχεις με ακμη 7ου στους διδυμους,Ε,και σαν παρθενος μην μιλησουμε για μικρες ιδιοτροπιες (ιδιαιτερα σε οτι αφορα την καθαριοτητα αλλα και αλλες μονομανιες ).Αλλα μην χολοσκας ,στο τελος σε ολους καθεται για πολυ καιρο καποιος .Εκει εξω υπαρχει καποιος που μας αντεχει παντα και τον αντεχουμε και εμεις :bigsmile:
-
18-10-2010, 03:51 AM #212
Κάπου διάβαζα (εδώ στο MyHoroscope) ότι ο 5 και ο 7 είναι οι οίκοι της έλξης/απόλαυσης και της συντροφικοτητας/γάμου αντίστοιχα, όμως οι οίκοι διάρκειας είναι ο άξονας 2/8... Απόκτηση και επιθυμία.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
22-10-2010, 12:04 AM #213
καλησπερα.μπορει καποιος να με βοηθησει και μενα σχετικα με το 7 οικο?εχω τον ουρανο στο ζωδιο του τοξοτη.ο ουρανος κανει τριγωνο με τον ηλιο και εξαγωνο με τον δια.μπορει να μου πει κανεις τι σημαινει αυτο?ευχαριστω..!
-
22-10-2010, 12:32 AM #214
-
23-11-2010, 11:03 PM #215
χαχααχχα η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι και ο ευκολοτερος ανθρωπος που υπαρχει...παρολα αυτα εχει βρεθει ενα ατομο που του αρεσει αυτο (και εγω απορω) :toung: του παιδιου αυτου που σημειωτεον τον λατρευω , οι ακμες και τα λοιπα ειναι: αδειοι 5ος,7ος οικοι, ακμη 5ου στον αιγοκερω, ακμη 7ου στους ιχθεις, κρονο στο σκορπιο και ποσειδωνα στο τοξοτη αφροδιτη και αυτος στον λεοντα...μεχρι στιγμης καλα πανε τα πραγματα...δεν ξερω συμφωνουν τα αστρα :toung:???αααα ξεχασα να πω παρθενος και το αμορε...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 16 users browsing this thread. (0 members and 16 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.