s
Ζητούνται συμμετέχοντες για έρευνα. - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 31
    Όνομα:
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Re: Ζητούνται συμμετέχοντες για έρευνα.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ! Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 5/4/1983 . ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 1983 ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by ΑΓΓΕΛΙΚΗ_1980 View Post
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ! Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 5/4/1983 . ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 1983 ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.

Αγαπητή Αγγελική άν έχεις γεννηθεί σε αυτές τις ημερομηνίες πολύ ευχαρίστως. Αν παρόλα αυτά μιλάς για τον αδελφό σου μόνο πρέπει ο αδελφός σου να συμφωνήσει αν θέλει να συμμετάσχει στην έρευνα καθότι η έρευνα είναι "first person" μόνο δηλαδή τα άτομα που τα ίδια έχουν γεννηθεί σε αυτή την ημερομηνία και όχι γνωστοί, συγγενείς ή φίλοι που έχουν άτομα σε αυτή την κατηγορία.
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Aγαπητέ κ. Αρχο, η φόρμα που αναφέρατε νωρίτερα θα μας σταλεί με email ?

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by RAZOR View Post
    Aγαπητέ κ. Αρχο, η φόρμα που αναφέρατε νωρίτερα θα μας σταλεί με email ?
    Ουσιαστικά ναι. Θα επικοινωνήσω μαζί σας σε pm και θα σας στείλω το pdf να το διαβάσετε. Καλό είναι αν δεν θέλετε να καθυστερήσουμε να μου στείλετε το mail σας σε pm οπότε και θα μπορείτε να το έχετε πιο γρήγορα.
    H έρευνα είναι συνέντεξη οπότε και χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα 2 ωρών και άν θέλει ο συμμετέχοντας μπορεί να χρειαστεί και μία 2η συνάντηση.
    Η συνάντηση μπορεί να γίνει είτε ζωντανά είτε μέσω ηλεκτρονικών μέσων όπως το msn η το skype.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι πίσω απο την έρευνα δεν κρύβετε καμία προσπάθεια κέρδους, ούτε και διάθεση για ανάπτυξη πελατειακών σχέσεων. Οι συνεντεύξεις έχουν καθαρά ερευνητικό χαρακτήρα και σκοπός τους είναι η ανακάλυψη της αλήθειας.

Σαφώς αν προκύψουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα αυτά θα προσπατευτούν.

Kalispera,
    eho gennithi 2 apriliou 1972, me endiaferi alla afti tin stigmi vriskome gallia. epistrefo ellada stis 5 noemvri. mas dimiourgi provlima afto?

Τελεια Ιδεα!
    Παντα αναρωτιομουνα τι γεγονοτα να συνεβησαν στην ζωη των ανθρωπων που γεννηθηκαν την ιδια μερα με εμενα.
    ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by mariakouk View Post
    Kalispera,
    eho gennithi 2 apriliou 1972, me endiaferi alla afti tin stigmi vriskome gallia. epistrefo ellada stis 5 noemvri. mas dimiourgi provlima afto?
    Αγαπητή Mariakouk αν έχεις msn h skype μπορούμε να κάνουμε τη συνέντευξη online. Ο τρόπος είναι καθαρά δική σου επιλογή.

Κε ¶ρχο, σας ευχαριστώ για την απάντησή σας. :bigsmile:

Όντως το παράδειγμα που φέρατε με τη φέτα ήταν αρκετά περιγραφικό και εύστοχο και σε αυτό συμφωνώ μαζί σας. Αν μου επιτρέπετε όμως θα ήθελα να κάνω την εξής παρατήρηση – πρόταση (ίσως για κάποια μελλοντική σας έρευνα) Ακριβώς λοιπόν για να μην υπάρχουν «μολύνσεις» στα αποτελέσματα μιας έρευνας (τόσες τουλάχιστον που θα μπορούσαν σημαντικά να αλλοιώσουν το ίδιο της το αποτέλεσμα και την εγκυρότητά της), και υποσυνείδητα κατευθυνόμενες «ψευδείς» απαντήσεις και εντυπώσεις φροντίζουμε πάντα να υπάρχει και η λεγόμενη ομάδα ελέγχου....(control group). Ίσως λοιπόν θα μπορούσατε κάλλιστα να αποκρύψετε ότι τα κριάρια αυτών των ημερομηνιών είναι τα υπό μελέτη άτομα της συγκεκριμένης έρευνας (τολμώντας ακόμα και να αποκαλύψετε ποιός είναι ο σκοπός της έρευνας αυτής), ζητώντας και από άτομα που έχουν γεννηθεί και σε άλλες ημερομηνίες να συμμετάσχουν τα οποία θα λειτουργούσαν ως ομάδα ελέγχου. Δε ξέρω αν με αντιλαμβάνεστε...είναι κάτι σαν το placebo που δίνεται σε clinical trials στις οποίες ο ασθενής δε γνωρίζει αν παίρνει το φάρμακο ή το ψευδοφάρμακο. Το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και εδώ. Θεωρώ ότι θα βοηθούσε ιδιαίτερα, και στη διαφορετικότητα που μπορεί να προκύψει ανάμεσα στις δύο ομάδες κατόπιν σύγκρισής τους (experimental και control group) αλλά και στην στατιστική επεξεργασία και εκτίμηση της διαφορετικότητας αυτής και ως εκ τούτου και των αποτελεσμάτων σας.

Σας ευχαριστώ και πάλι! :bigsmile:
    Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!

Μηπως θα επρεπε να διευρυνετε τις ημερομηνιες απο μια μερα πανω η κατω γιατι εγω εχω γεννηθει 5/4/1967 και εχω ελαχιστη σχεση με το κριο ή αλλιως δεν εχω χαρακτηριστικα κριου. Ευχαριστω.

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by whisperer View Post
    Κε ¶ρχο, σας ευχαριστώ για την απάντησή σας. :bigsmile:

Όντως το παράδειγμα που φέρατε με τη φέτα ήταν αρκετά περιγραφικό και εύστοχο και σε αυτό συμφωνώ μαζί σας. Αν μου επιτρέπετε όμως θα ήθελα να κάνω την εξής παρατήρηση – πρόταση (ίσως για κάποια μελλοντική σας έρευνα) Ακριβώς λοιπόν για να μην υπάρχουν «μολύνσεις» στα αποτελέσματα μιας έρευνας (τόσες τουλάχιστον που θα μπορούσαν σημαντικά να αλλοιώσουν το ίδιο της το αποτέλεσμα και την εγκυρότητά της), και υποσυνείδητα κατευθυνόμενες «ψευδείς» απαντήσεις και εντυπώσεις φροντίζουμε πάντα να υπάρχει και η λεγόμενη ομάδα ελέγχου....(control group). Ίσως λοιπόν θα μπορούσατε κάλλιστα να αποκρύψετε ότι τα κριάρια αυτών των ημερομηνιών είναι τα υπό μελέτη άτομα της συγκεκριμένης έρευνας (τολμώντας ακόμα και να αποκαλύψετε ποιός είναι ο σκοπός της έρευνας αυτής), ζητώντας και από άτομα που έχουν γεννηθεί και σε άλλες ημερομηνίες να συμμετάσχουν τα οποία θα λειτουργούσαν ως ομάδα ελέγχου. Δε ξέρω αν με αντιλαμβάνεστε...είναι κάτι σαν το placebo που δίνεται σε clinical trials στις οποίες ο ασθενής δε γνωρίζει αν παίρνει το φάρμακο ή το ψευδοφάρμακο. Το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και εδώ. Θεωρώ ότι θα βοηθούσε ιδιαίτερα, και στη διαφορετικότητα που μπορεί να προκύψει ανάμεσα στις δύο ομάδες κατόπιν σύγκρισής τους (experimental και control group) αλλά και στην στατιστική επεξεργασία και εκτίμηση της διαφορετικότητας αυτής και ως εκ τούτου και των αποτελεσμάτων σας.

Σας ευχαριστώ και πάλι! :bigsmile:
    Αυτά που αναφέρετε είναι πολύ σωστά αλλά συμβαίνουν στις ποσοτικές αναλύσεις όπου η ερεύνα θέλει να γενικεύσει και να βγάλει γενικευμένα συμπεράσματα. Ουσιαστικά θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε placebo η κάποιο control group αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουμε κάποιο λόγο για αυτό εξάλλου και θα λειτουργήσουμε με απλή συνέντευξη. Η έρευνα είναι ποιοτική ανάλυση καθότι οι ημερομηνίες που ζητάμε είναι πολύ συγκεκριμένες και είναι τρομερά δύσκολο να γίνει μία ποσοτική έρευνα με 10 άτομα το πολύ 50 καθότι τότε το power της έρευνας πάντα με βάση τη συνιστώσα της αστρολογίας θα ήταν πολύ μικρό, αν με καταλαβαίνεται θα ήταν σαν να κάνουμε μία έρευνα η οποία δεν ισχύει. Για να πούμε ότι μπορούμε να κάνουμε μία ποσοτική έρευνα θα έπρεπε να είχαμε ένα group ανθρώπων όπως αυτό στην έρευνα μου με τους ανθρώπους που κάνουν yoga που η σχολή στο Chennai μου είχε μαζέψει 400 άτομα 200 άνδρες και 200 γυναίκες και είχαμε την πολυτέλεια να κάνουμε. Επίσης ένα απο τα βασικά προβλήματα που δεν μπορούμε να κάνουμε ποσοτική ανάλυση είναι ότι δεν έχουμε να ξεκινήσουμε με κάποια ιδέα δηλαδή δεν ξεκινά η έρευνα να λέει: Η ΦΕΤΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, η έρευνα ξεκινάει με το οτι έχω κάτι και θέλω να δω που θα με βγάλει δεν ξέρω δεν υπάρχουν δηλαδή IV (independent variables) και DV (dependent variables).
    Αυτό που ακολουθούμε στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι μία ποιοτική ανάλυση που σκοπό έχει να ανακαλύψει νέα στοιχεία για κάτι που δεν ξέρουμε όμως στα άτομα πως λειτουργεί για αυτό και ουσιαστικά η ποιοτική αρχικά είναι ένας μονόδρομος (πάμε για ΝEW THEORY δηλαδή structure και όχι επιβεβαίωση η μη μιας συνθήκης).
    Ευχαριστώ όμως πολύ για το ενδιαφέρον

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)

Tags for this Thread